|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
27.1.2011 22:37:24   
andreja310
Evo, da se še jaz javim po dolgem času. Tudi jaz sem danes dobila izvid AC (s Sunio sva bili skupaj na odvzemu). Izvid: normalen fantek user posted image  Pa še morfologijo sem imela danes, kjer je tudi vse b. p. Ati čist vesel, ko mu je G pokazala lulčka user posted image  Jupijajaja, krasen dan!
Vas pa vse sproti berem in preglejujem vaše linke, čisto ste me obnorele s temi vozički, previjalnimi, posteljicami...user posted image  Sicer sem vse še samo bolj gledala, zdaj, po izvidih pa bom počasi začela delat sezname in izbirat. To bo še veselo user posted image   Samo čist premal financ je za vse želje user posted image  Ma, bomo že, važno, da je vse OK, da se krasno počutim, da se ne sekiram za kg-je user posted image  ostalo bo pa že.

(odgovor članu delfinka2211)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
28.1.2011 7:47:20   
karmen7
Čestitke vsem za super rezultate in zdrave bebije user posted image
Tisti ležalnik na prejšnji strani pa grema tudi midva kupit. Kar se pa tiče moških pa ni moj nič boljši; zadnje čase se mu je čisto na otročje obrnilo in se mu moram prav smejat.

Aja Mihelinka super seznam si to nardila! Lahko prosim pri meni samo popraviš število otrok? Zaenkrat je še nič, bo junija prvi user posted image

< Sporočilo je popravil karmen7 -- 28.1.2011 7:48:13 >

(odgovor članu andreja310)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
28.1.2011 8:25:59   
onur
user posted image user posted image user posted image user posted image Sunia in andreja310.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
28.1.2011 9:13:48   
mayalottie
Jaz vas tudi prebiram redno, ampak zadnje čase nism nič kaj pisala. Čestitke vsem za dobre rezultate in novičke!

Ima katera probleme s križem!!???Meni se bo ponoči zmešalo!!! Čez dan je ok, ker se dosti gibljem oziroma ne sedim veliko, zaradi narave službe...Ponoči pa moram vstajat, pa vaje delat......AAA! Če je že zdaj tako, kako šele bo, ko bo trebuh večji! Ima katera kak nasvet? Kake vitamine jemat, kake specifične vaje???

Če ne pa ni lepšega kot zjutraj, ko se počasi prebujaš, čutiti otročičkove brcike.......:)))

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
28.1.2011 9:31:28   
_srcica
Mihelinka prosim da tudi mene dodaš na seznam : _srcica 24 let 3.6.2011 št.nosečnosti 1 št.otrok 0 spol P

< Sporočilo je popravil _srcica -- 28.1.2011 9:33:12 >

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
28.1.2011 9:49:56   
_sunny_
Mayalottie, tudi mene full matra križ, ne more ležat na hrbtu ali boku, pa tudi če kaj pospravljam ali kuham me zelo boli. V torek sem bila na terapiji in mi je dal ene vaje za raztezanje in krepitev. Je rekel naj jih pridno delam potem pa spet pridem na masažo. Lahko ti jih pošljem na e-mail če želiš? Pa rekel mi je, da naj bom čim bolj aktivna in se ukvarjam s športom kolikor lahko, tako da grem ta vikend na bazen, kljub temu se da bo treba obleči v kopalke user posted image user posted image user posted image Ne smem pa uporabljati raznih naklofen in voltaren gelov!!!

< Sporočilo je popravil _sunny_ -- 28.1.2011 9:50:55 >

(odgovor članu _srcica)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
   [Brisano sporočilo]
28.1.2011 9:54:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu _sunny_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1957
28.1.2011 9:59:27   
Mihelinka
Hvala za pohvale, sam se mi res zdi fajn zdejle ta seznam, ker sem priseljenka in žive duše ne poznam tukaj (oba sma priseljenca) in sem si gor prišla, da bom pa mogoče katero zdaj spoznala iz seznama user posted image . Sem pa opazla, da od tistih, ki so pokazali kaj skrivajo med nogicami je več user posted image (če je še od katere spol znan pa želi, da ga pripišem mi naj kr javi!).

Hruška debeluška hvala za potrditev izbire, ker tak vsaj vem, da ne kupujem neumnosti. user posted image

Sunia in Andreja310 tudi jaz vama čestitam! user posted image

karmen7 popravljeno (sorrčy)user posted image
_srcica sem te dodala (zvečer objavim)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
28.1.2011 11:38:13   
Udb
Kukuc!

Jaz sem čist vesela, ker sem kupila prvo stvar za otročka! :) Pa ravno danes, ko sem dopolnila 20 t! Tako da, ležalnik je naš.  user posted image Sem si pa potem, ko sem že bila tam ogledala še voziček Hauck malibu. Moram reči, da design mi je všeč, cena je ugodna (akcija 189€ - košara+športni del), lahek je, zgleda okreten, zlagat ga sicer nisem poskusila. Edino kar mi res ni všeč sta pa barvi - en je tak vijola-bordo (nekaj vmes), drugi je v sivih tonih - nekak mi ni nobena všeč. Oz. vijola bi bil OK, če bi vedela, da dobimo punčko.

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
28.1.2011 11:51:22   
kakteja39
pozdravček

Sedaj sem na bolniški, pa bo več časa tudi za forum user posted image user posted image

Z mojim user posted image kaže vse ok, ampak moram pa bolj striktno počivat. Mi je rekla zdravnica da je najboljše da kar ležim, kajti sedenje je tudi nekako vertikalen položaj in obremenjuje maternični vrat. Tako da bom kar ubogala. Samo da bo vse ok, pa magari prečepim na glavi ta čas.

Ležalnik je zelo lep, čeprav sem slišala od tistih, ki so to imele, da ni najbolj praktično oz. da večini otrok nekako ne paše biti noter. Jaz bom še videla, mogoče celo tudi kupim.

Bom pa tudi verjetno marsikaj nepotrebnega nabavila, če ne druga, za svojo dušo user posted image user posted image user posted image Kakorkoli, te reči se dajo se mi zdi tudi dobro prodati kasneje ko jih ne potrebuješ več.

Lepo bodite, jaz pa grem spet nekaj pojesti, sem lačna nonstop.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
28.1.2011 12:21:03   
Ninchy
No da se vam še jaz na hitro javim....

.......danes sem imela morfologijo in naš user posted image je pokazal lulčka tko da naj bi dobili user posted image ....

Tko da bom šla tudi jaz malo v shoping za cunjice ker mamo zdej vse user posted image (doma imamo že namreč punčko), razn če mo drugo leto za fantke moderna user posted image user posted image .

No kaj več pa morda jutri danes mam full pestro in morm šibat...

(odgovor članu kakteja39)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
28.1.2011 12:23:51   
čmaja
Ojla srečkiceuser posted image .
Sem vesela za seznamček, da se je ena javila in opogumila to narediti. user posted image
Mihelinka: to je moja druga nosečnost, ampak bo pa prvi otrok (prva se je končala s SS). Zaenkrat še spola ne veva, ga pa zelo želiva izvedeti. Upam, da v sredo, ko imam morfologijo. user posted image

Malo za res, malo pa za hec: prva stvar, ki sva jo kupila za dojenčka, je koš za plenice (akcija v Pikapolonici). Smo najprej za kakec poskrbeli. user posted image  user posted image user posted image  Sva gledala tudi za vozičke; v drugi polovici februarja dobijo Maxi Cosije 3 letnik 2011. Upam, na kakšno akcijo!
Jaz sem tudi že poslala vprašanje v MB P, pa so svetovali mesec april kot primeren za materinsko šolo, glede na to, da je PDP začetek junija. Je pa drugače po želji.
Naš bebi ima že prave akrobacije tam notri; včeraj zvečer je blo ful zanimivo; bolj ko mu je moj user posted image  kaj govoril, večja akcija je bla. A to pomeni, da bo atijeva beseda obveljala?user posted image  haha...

Fejn se mejte pa čuvajte in božajte svoje trebuščke,saj bo prehitro minilo (jaz sem že v drugi polovici!). JUhu.

(odgovor članu kakteja39)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
28.1.2011 13:26:33   
sobrate
Hej!

Vsem čestitke za uspešne izvide ACuser posted image user posted image user posted image

Evo jst pa prihajam iz morfologije. Vse je b.p in potrjeno je da bomo imeli še eno user posted image . Samo to,da mala zaenkrat leži prečno, upam da se bo obrnila z glavico navzdol.

Mihelinka: Za seznam: sm se postarala za leto tko da je zdej 30 letuser posted image , pa spol punčka

(odgovor članu čmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
28.1.2011 13:55:10   
pokoyo
Juhu, petek je tuuser posted image

kakteja, veš da ne vem nič kaj o tem gellingu, mogoče hruška_debeluška??? A veš ti kaj več, ker če je kot lah za nohte, mi je ideja všečuser posted image  PA veliko počivaj!!!

Udb, superca ležalnik... Mi ga bomo tudi vzeli, pa igralni center itak, ki ga vsi ful hvalijo in priporočajo... Se pa strinjam, da itak vsi ponavadi kupimo preveč stvari, ampak za dušo pa je tudi fajn kaj imeti... Seveda če finančno znese...
Sunia, čestitke za dva fantka in predvsem za super rezultate od ACuser posted image . Andreja310, seveda user posted image  tudi za tvoje rezultate... Zdaj pa sproščeno naprej...

sobrate, superca za pupikouser posted image

Ostanite zdrave, prehlajene pa se čimprej pozdravite! Se beremo...

(odgovor članu Pety17)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
28.1.2011 14:28:53   
melanija
Kar se tiče ležalnikov, jaz ga imam enega navadnega brez dodatkov, pa so vsi 4 otroci do sedaj bili zelo veseli v njem. Tam nekje do 4 mesecev lahko tudi kakšnega več odvisno od otoroka.
Meni je vedno prav prišel ko sem šla na WC ali pa se kopat, tuširat,  da so me gledali ko so bili večji, da  ni bilo joka, ker sem jim šla izpred oči. Pa ko sem kuhala ali pa likala sem imela ležalnik na mizi ali pa na tleh in so me gledali.

Prav pride tudi stajica, če so otroci pripravljeni biti v njej. Dobro da sem jo jaz dobila, ker vsi 4 niso bili noter niti vsak po en teden, če bi štela čas skupaj. Enostavno jim ni pasalo in so bili raje na tleh.

(odgovor članu pokoyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
   [Brisano sporočilo]
28.1.2011 16:00:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu melanija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1966
28.1.2011 16:03:59   
PolonaF
Udb, zanimiv voziček in kr cenovno primeren. Ima katera izkušnje z njim?

Neposredna povezava do sporočila: 1967
28.1.2011 18:05:01   
Udb

IZVIRNO SPOROČILO: PolonaF

Udb, zanimiv voziček in kr cenovno primeren. Ima katera izkušnje z njim?
 Ja, men je tut v živo krasen. Saj pravim - najprej bom mojga s sabo vzela, da še mal iz tehnične plati pogleda user posted image , potem ga bom pa verjetno na ebayu naročila - tam majo tut oranžnega.

(odgovor članu PolonaF)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
28.1.2011 18:15:06   
mayalottie
hm. jaz bom enkrat ta forum poslala nekam! spet sem napisala miljon besed dolg mejl! In se je seveda zbrisal, ker naj bi potekel čas! GRRRRRRRR

Tako da bom zdaj kratka.
Sunny, pošlji mi prosim vaje na sirca.maja@gmail.com
Hruška, poskusila bom jogo...delam sicer pilates in je pomagal, ma zadnje čase nisem bila tako pridna, sem delala le 1xtedensko, ker sem raje šla na zrak. Ampak vidim, da bo treba!

Ostale bom samo pozdravila in jutri kaj več napisala...Sem preveč jezna na forum:)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
28.1.2011 18:27:19   
PolonaF
Udb, sem v naš baby center z namenom, da v živo vidim tega hauka....pa ga nimajo :(...bom mogla drugam, da cidim kako je. LP

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
28.1.2011 19:46:58   
lana_22
Ojla,
men je pa kr mal čudn, ker se še nič ne pripravljam na prihod user posted image ... no saj bomo mogle še kar nekaj časa počakat...ampak vidim, da ste že več al manj v akciji. Jaz načeloma nič ne potrebujem, ker bo stvari podedoval od brata...edino kar si ogledujem je angel care...bi kupila rabljenega, ker so novi predragi...pa nimam sreče...mi vse pred nosom prodajouser posted image . Drugače pa imam namen kupit še komodo, da bom sinove cunje preselila...jih imam še vedno kar v previjalni.
Tudi imena še nimava izbranega. Moj nekako navija za Bora...men pa ni preveč všeč. Zdaj je on na vrsti, ker sem jaz za prvega izbrala...je še čas.

(odgovor članu PolonaF)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
28.1.2011 20:04:26   
lana_22
IZVIRNO SPOROČILO: strelka87

ima mogoče kera težave s krvavitvijo z nosu? men namreč ta teden teče vsak dan saj po 2x sicer male količine ampak je pa zoprno.

Meni sicer kri ne teče iz nosu...je pa med sluzjo, ko si obrišem nos...vendar je to običajno...sluznica je bolj občutljiva in potem tudi kakšna žilica hitreje poči.

< Sporočilo je popravil lana_22 -- 28.1.2011 20:05:02 >

(odgovor članu lana_22)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
28.1.2011 20:07:26   
lana_22
Mihelinka prosim,če popraviš še moje podatke:PDP 28.6. in ne 23.6, pa na NS je G rekel, da kaže, da bo fant, Grosuplje. Ostali podatki pa so enaki. Hvala.

(odgovor članu lana_22)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
28.1.2011 21:00:24   
Tiara123

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: melanija

Prav pride tudi stajica, če so otroci pripravljeni biti v njej. Dobro da sem jo jaz dobila, ker vsi 4 niso bili noter niti vsak po en teden, če bi štela čas skupaj. Enostavno jim ni pasalo in so bili raje na tleh.

jooj moja tud ni hotela bit v stajci...ajme ajme..

Mi smo pa malo finte nardili. Jaz nisem mogla drugače kot pa da sem jo odložila v stajico, ko sem šla na wc, ker če ne je po trebuhu pripuzala za mano al pa kje kakšen kabel začela glodat..

Ko smo prinesli domov stajico, sem not dala nekaj njenih najljubših igračk in potem še njo. Ko se je zaigrala, sem jo vzela ven in seveda je začela jokat, da hoče it nazaj not. Potem nikol ni bil problem jo dat not, se je vedno zaigrala za tistih nekaj minut ko me ni bilo v sobi. Dokler nisem bla v sobi, je bilo ok, takoj ko pa sem prišla nazaj, pa je seveda hotla it ven. Še zdaj gre kdaj sama proti stajici in hoče it not sedet, čeprav za čisto kratek čas.

Neposredna povezava do sporočila: 1974
28.1.2011 21:02:55   
Tiara123
Drugače pa sem včeraj imela MF, vse OK in zgleda da bomo imeli parček user posted image
Jaz sem že prej bila skoraj prepričana, ampak to bolj zaradi tega, ker imam zdaj čisto druge 'probleme' med nosečnostjo kot v prvi in ker imam čisto drugačno obliko trebuha user posted image Sej vem, bolj vraže in naključje, ampak meni se je zaradi tega kar zdelo user posted image

Rok imamo pa 3.6., ampak če bo kot v prvo, bo za kakšne par dni zamujal.

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Katero ime izbrati ?
kija

,

Kristan (20%)

Timon (22%)

Tristan (40%)

Ruben (18%)

Število vseh glasov: 221

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!