|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
26.1.2011 18:51:34   
strelka87
punce kdaj se je treba prjavt v materinsko šolo?

(odgovor članu delfinka2211)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
26.1.2011 18:52:59   
Mihelinka
Jaz sem gledala malo na Amazonu od Fisher Price izdelke in lahk kupiš vse tematsko. Tako, da kupiš nalepke za steno pa stajico pa ležalnik pa igralni center in je vse npr. Rain Forest. Kr kul, cene pa so tak no, meni se zdijo kr sprejemljive. Poglej malo.

Neposredna povezava do sporočila: 1877
26.1.2011 19:05:39   
delfinka2211

IZVIRNO SPOROČILO: strelka87

punce kdaj se je treba prjavt v materinsko šolo?

Midva jo imava v aprilu v velenju ;)

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
26.1.2011 19:13:50   
Mihelinka
Jaz imam morfo v porodnišnico MB 10.2.2011 in bom takrat vprašala kako je z materinsko šolo v MB. Mislim pa da naj bi jo obiskovale nekje v 7 mesecu.

Neposredna povezava do sporočila: 1879
26.1.2011 19:14:02   
strelka87
delfinka2211 a si se že prjaula? kok prej se pa morš? js bom pa u celje hodla.

Neposredna povezava do sporočila: 1880
26.1.2011 19:25:32   
delfinka2211
Js sm za info klicala v zd velenje kdaj naj bi mela in potem je rekla da bo aprila ok, pol me je pa še za marca naročila za telovadbo. Sicer šola je dopoldne kar ni glih fajn za mojga sam nimaš kej. Sma le prvič v tem pa je fajn da je zraven.

(odgovor članu strelka87)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
26.1.2011 19:33:53   
onur
Hruška debeluška, lepi nohti, bi jih kar ukradla.

Eno ? Je imela mogoče katera izkušnje z nizko ležečo posteljico, tiste, ki ste bile že noseče? Pa še kakšna se vam zdi kvaliteta pohištva Mali princ, če kaj poznate?

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

Neposredna povezava do sporočila: 1882
26.1.2011 20:00:02   
PolonaF
Mihelinka, tudi jaz bom šla v materinsko šolo v mb bolnišnico. Pravijo da je še tam najboljše, da v zdravstvenih domovih ni tako vredu. Bi te pa prosila če sporočiš, kaj ti bodo rekli, kdaj se je pametno prijavit.

Lep večer

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
26.1.2011 20:35:13   
fluf
midva začneva za MŠ že naslednji teden... sem se zmenila, da greva že zdej...

(odgovor članu PolonaF)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
26.1.2011 20:36:45   
mamipikapoka
PolonaF
Kar se tiče košare, ni obvezna. Je le praktična, če dojenček med vozičkanjem zaspi, ga ne rabiš motiti med zasluženim počitkom, ampak le odstraniš košaro. Najbolj se splača kupiti rabljeno, ker je tako ali tako praktično nova, pa tudi skoraj nemogoče bi bilo, da je kaj pokvarjeno.
Kar se pa tiče lupinice pa je ni ravno priporočljivo uporabljiti kaj več kot pa je nujno (velja za prve 3-4 mesece). To pa zato, ker je dojenček v takšnem položaju, da so pluča nekoliko stisnjena in lahko povzroči dihalno stisko. Tako so nas vsaj učili v šolo za starše. Tudi na daljši poti bi se naj ustavili in se z dojenčkom malo sprehodili v naročju.
Pa tudi za prve mesce je celo boljše, če ima dojenček nekoliko dvignjen trup in glavo. Torej je dobro če je nek naklon v vozičku. Jaz sem imela podloženo dno košare, pa tudi pod jogi v zibki sem dala podlago. To mi je pa patronažna svetovala. Tako majhni namreč še ne morejo pravilno reagirati, če slučajno bruhajo in s tem preprečimo, da bi jim bruhec prišel v sapnik.

Nalepkice in slikice
Naj vam razkrijem še eno skrivnost - samo psst ne okoli govorit user posted image , ker bo kakšen ustvarjalec ostal brez dela user posted image . Študiram likovno umetnost, pa smo se naučili enega luštnega trika glede stenske poslikave.
Torej postopek:
1. Izberete simpatičen motiv
2. nekje izbrskajte projektor ali grafoskop
3. Sliko ali risbo projicirate na steno ( z oddaljevanjem projektora od stene se slika povečuje user posted image )
4. s svinčnikom narišite vse linije in oblike
5. ploskve le še pobarvate - kot pobarvanko
6. na koncu še po potrebi vse linije zarišite s čopičem in črno barvo
user posted image

...ali pa zamenjate 5. in 6. stopnjo

to je to - zastonj, unikatno in zabavno pa še idealno za zadji mesec, ko bomo že same sebi v napoto.
eh, pa ne znam slikice nalepit, da bi vam pokazala primer. user posted image

Hruška d. vidim, da si ti tudi prava umetnica. Lepo.

Slingi user posted image izgleda, da bo letošnja generacija mamic veš slingala, kot vozičkala user posted image . Super!

http://www.facebook.com/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

(odgovor članu PolonaF)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
26.1.2011 20:44:43   
mamipikapoka
pa še to sem pozabila šola za starše (materinska)
dajte se kar prijavit, ker ko sem v prejšnji nosečnosti hotela iti sem prišla na vrsto komaj v zadnjem mesecu in sem prav trpela tam. Cel teden vsaki dan - jao. Telovadit itak nisem, mogla, pa še tik pred porodom sem mogla poslušati kako sploh pride do spočetja user posted image ...
No v petek, ko je bilo konec pa sem se kar direktno sprehodila v porodnišnico.

Kaj pri vas je tudi pogoj, da je partner lahko prisoten pri porodu, le če hodi zraven v šolo? Pri nas na srečo ni, ampak če se bom slučajno odločila za MB, potem boma še oba mogla hodit tja, čeprav sem rodila komaj pred dobrim letom. To pravilo se meni osebno zdi malo zgrešeno...

http://www.facebook.com/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

(odgovor članu mamipikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
26.1.2011 20:50:58   
lana_22
Drage nosečke,

toliko da vas pozdravim. Brat, kaj šele kaj napisat mi ni uspelo, že kar nekaj časa. Najprej je bil sin bolan, sedaj pa sem imela polno dela za službo.No zdaj pa sledi mirnejše obdobje. No me že sin preganja, da greva spat. Vas jutri malo pokomentiram, ampak tako na hitro vidim, da ste že čist v resnih temah - o pripravah takšnih in drugačnih. Uživajte s svojimi trebuščki in vse dobro ter lahko noč.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1887
26.1.2011 21:39:48   
delfinka2211

Nalepkice in slikice
Naj vam razkrijem še eno skrivnost - samo psst ne okoli govorit user posted image , ker bo kakšen ustvarjalec ostal brez dela user posted image . Študiram likovno umetnost, pa smo se naučili enega luštnega trika glede stenske poslikave.

točno tak bom tudi jaz naredila, samo še motive mormo zbrati...disneyivi junaki so mi tak pri srcu....ampak čakam morfologijo, da vem ali bomo razne vile in podobne princeske risali ali razne levje kralje ipd. Ampak kar koli že, komi čakam da bom ustvarjala...tako da že pridno iščem motive in jih shranjujem. Če bo katera potrebovala kaj naj mi sporoči.

Aja pri nas v MŠ je kao zelo zaželjeno da je partner poleg.Bomo videli kako bo.user posted image

(odgovor članu lana_22)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
26.1.2011 21:42:06   
fluf
mamipikapika pri majčicah sem zasledila, da MŠ velja 5 let... daj pozanimaj se še o tem...

jest sm hotla tko barvat stene, samo kaj ko je najemniško stanovanje pa bo lažje kupit nalepke... ker da  bi pol tiste močne barve prebarvala bo težka user posted image

(odgovor članu lana_22)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
26.1.2011 21:47:30   
PolonaF
mamipikapoka, hvala za nasvet. še imam nekaj časa in upam da se bom odločila za pravi voziček.

mamipikapoka, mogoče se pa srečava v mš v mb. user posted image

lep večer

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
26.1.2011 22:00:53   
kakteja39
ojla.

Odpravljam se v horizontalno, pa da se še malo oglasim.

Hruška, kaj delaš nohte sama? Z gelom?

Mislim da je za materinsko šolo vseeno v katerem mesecu nosečnosti si. Jaz bom malo preverila kako in kaj v službi in se z mojim kar prijaviva. V mb. Piše vse na spletni strani UKC, samo trenutno ne dela da bi prilepila link. Pa pravijo, da sploh ni nujno da hodiš če ti ni, na koncu dobijo baje vsi prisotni potrdila. Midva bova, če bova le utegnila, hodila lepo vzorno user posted image user posted image

Mamikapoka hvala za nasvet. Si želim da bi se lotila dekoriranja sobe, samo kaj ko sem taki anti umetnik user posted image bi verjetno popackala celo steno user posted image

Ja, očitno bomo vse slingale, mogoče nebo treba sploh vozička aktivirati ko se user posted image user posted image razvadijo. Če je res tako lepo v slingu, je vse možno user posted image user posted image user posted image

Nočko

(odgovor članu PolonaF)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
26.1.2011 22:10:06   
K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO: PolonaF

Danes sem gledala voziček Peg perego pilko switch.  A ima katera izkušnje s tem vozičkom? Tudi pri tem vozičku se športni del skoraj zravna, mogoče odstopa kakšnih  pet stopinj. V zvezi tega me zanima, a na začetku rojstva mora biti otrok obvezno v košari? Ker se mi zdi nesmiselno kupuvati košaro za tri mesece, potem pa jo ne bom več rabila. Sicer pa je na začetku tudi dosti v jajčki oz lupinici, ker pa tudi ni čisto zravnan.  V glavnem ne vem, za kateri voziček se naj odločim. Mamice, ki že imate izkušnje, Vas prosim za nasvet. Najlepša Vam hvala.

Jaz ga imam. Sem bila pri prvem zelo zadovoljna z njim. Zloži se čist skupaj, (na način kot "marela" voziček), najbolj fajn je za asfaltirane terene. Pa še težek ni tako zelo. Imam pa tudi Peg Peregotovo lupinico, ki se pritrdi na voziček. Men ze zdi brezveze imet v tisti vročini košaro.

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 26.1.2011 22:11:26 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu PolonaF)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
26.1.2011 22:59:10   
Mihelinka
Spraševale ste po seznamu. Pa sem se ga lotila. Popravila in izbrisala tiste, ki so dejansko dale doslej samo svoj nick pa nič drugega, na forumu se pa ne pojavljajo, da bi lahko dopolnile svoje podatke. Če sem komu naredila krivico se opravičujem, bom dodala nazaj, le pošljite mi podatke. Se javim, da bom zdaj to urejala. Ne da se mi pa vseh 70 strani brat, da vidim kak spol bo kdo dobil itd. Tako da, dajte me updejtat pa bom popravljala in dajala gor nov seznam. Je vredu tako?
Upam, da se bo dobro vidlo, če ne bom mogla nekaj drugega zguntat...

user posted image

< Sporočilo je popravil Mihelinka -- 26.1.2011 23:11:31 >

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
26.1.2011 23:13:55   
Mihelinka
Mislim, da sem se brezveze matrala z excelom...ne gre nikakor shranit, da bi blo večje...bom še jutri probala...user posted image user posted image

lpuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1894
   [Brisano sporočilo]
27.1.2011 0:04:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1895
   [Brisano sporočilo]
27.1.2011 0:07:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1896
27.1.2011 7:38:01   
karmen7
Jutro!
Hruška full lepi nohti. Jaz sem do sedaj kakšno leto hodila na gel, sedaj pa sem ga dala odstranit in se mi lomijo, da sploh ne vem kaj nardit user posted image

Drugače pa materinska šola: v MB se je mogoče prijaviti preko maila in preko telefona - vsaj tako so imeli napisano na strani, ampak trenutno ne dela. Itak pa moram vprašati na pregledu kako je s to rečjo. Midva bova začela hoditi tam nekje marca, ker ne bi rada v zadnjem mesecu tam sedela in trpela. Čim prej tem boljš.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
27.1.2011 8:25:05   
Netta
Netta glede vozička me zanima, a gre športen del čisto naravnost? Koliko pa je cena tega Quinnya?

http://soncek.si/si/quinny-freestyle-3-xl-comfort-navy-najnovejsa-kolekcija-2010-i3652.shtml

evo tu si ga lahko pogledaš...so še druge barve seveda...ja športni del gre čisto v vodoravno...dala pa sva zanj 350E...je bla akcija takrat!

(odgovor članu PolonaF)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
27.1.2011 9:11:06   
mayalottie
O Quinnyju smo že pisale. Je tudi moj favorit! MOram samo it probat, če gre v moj avto (ford fiesta), če ne ne vem, kaj bo. Sicer bova menjala avto, ampak ne vem kdaj bo denar za to. Sem pa na nemški strani (menda kiddies24) našla ta voziček za sto e manj....

Katero barvo imaš ti? Jaz bom verjetno kupila Earth ali Navy, če me ne premami kaj drugega...

Me zanima, če ima katera težave z mozoljčki? jaz imam....Odkar sem noseča, sem kot v puberteti. Opažam pa, da imam ful lepše lase! Bolj bujne in manj se mi mastijo.

Srečne ve, ki boste urejale sobico...Moj malček bo zaenkrat imel le košček v najini sobi, potem pa bomo videli....Nekaj bo treba naredit..

(odgovor članu strelka87)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
27.1.2011 9:23:34   
Mihelinka
Upam, da se zdaj vidi.

user posted image

user posted image

user posted image

Kot rečeno, sporočite mi, če vas ni na seznamu, če naj vas prestavim, če naj kak podatek spremenim...joj tolk sem se sekirala, če se bo vse dobr vidlo, da se mi je sanjalo o tem forumu user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Mihelinka -- 27.1.2011 9:24:53 >

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kašice
Lelly28 RR

Kakšne kašice najrajši ponudite svojim dojenčkom?

sadne (36%)

zelenjavne (36%)

žitno-mlečne (18%)

mesne (9%)

Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!