|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
16.1.2011 11:44:32   
ava_sa
mayalottie: super, bomo kr šli v nabavo! peg peregota gt3 ti pa odsvetujem, če boš malo bolj aktivna mamica; ni stabilen in po enem otroku je kar uničen (moja sestra ga ima) - cena je pa sploh zasoljena
ja vreme je pa odlično! sem se odpravila na pohod in so me sredi poti lovci pregnali nazaj bo treba popoldne ponovit!

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
16.1.2011 14:28:12   
Udb

IZVIRNO SPOROČILO: Mihelinka

Pozdravljene,

preden zapaničarim in letim k ginekologu, bom tule vprašala, ker vidim, da je katera že omenila ta problem. danes zjutraj sem opazila, da mi je levo od popka po celi višini (pod popkom in nadpopkom) otrdel trebuh. Prav čutila sem kako otrdeva, čez kako uro pa je popustilo in je, mislim da, vse ok. Čutila sem brce, zato sem mislila, da pač nem paničarla. A naj grem na pregled (naslednjega imam šele 2.2.)? Kaj sploh to pomeni? A moram na kaj pazit? Zakaj do tega pride?
 Jaz sem že en teden na bolniški zaradi otrdevanja - pijem magnezij, jem Buscopan, predvsem pa veliiiiko ležim. In žalostno ugotavljam, da samo ležanje pomaga. Jutri imam kontrolo, ležanja imam že poln k..., ampak ne vem kaj bo rekla. Je pa tako, da pri meni je vse ali pa nič! Ne znam nekaj na easy počet...bomo videli.

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
16.1.2011 15:55:34   
jaz5
Sedaj sem tudi že počasi začela gledat za vozičke. Imam namen kupiti rabljenega, sedaj sem pa najdla tega http://www.mali-vragci.si/otroski-vozicek-bambino-world-stirikolesnik-rjava-barva-p-115.html in je cena samo 160€ in še košaro ima. Ima kdo kaj izkušenj z njim. Zdržati mora vsaj eno leto, ker bi potem kupila manjšega športnega. Po makadamu nebi vozila. Se mi zdi zelo ugodno, pa še novo je.
Prosim za kakšno izkušnjo in mnenje.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
16.1.2011 16:12:39   
Bloby
jaz5 voziček izgleda super, zadnjič sem eno družinico vidla na sprehodu s podobnim. Cena je pa tudi odlična...

(odgovor članu jaz5)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
16.1.2011 19:52:16   
mayalottie
punce, kako zgleda otrdevanje trebuha? danes me že cel dan boli trebuh, pa me zanima...trd pa se mi itak zdi.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
16.1.2011 19:54:12   
Udb
Kot bi nekaj iz vseh strani stisnilo trebuh - del pod popkom. Jaz prav čustim kje točno je maternica, ker rata trda kot kamen (ok, verjetno zato, ker imam drugače mal špehca!). Prov en tak stiskajoč filing je - neugodno.

Neposredna povezava do sporočila: 1606
16.1.2011 20:10:22   
Mihelinka
Ja, tudi jaz tako čutim, lahko pa dodam, da sem otrdevanje čutila kot mravljince, potem so mravljinci šli, trebuh pa je bil trd kot kamen (pri meni na levi pod popkom), čez kako uro pa je bilo spet vse mehko (kdaj je šlo otrdevanje stran, ne vem).

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
   [Brisano sporočilo]
16.1.2011 21:12:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1608
   [Brisano sporočilo]
16.1.2011 22:15:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1609
16.1.2011 23:01:55   
jaz5
Nujno rabim nasvet.
Nedolgo tega nazaj sem prišla iz službe. tam samo sedim. Ko sem šla domov sem začela čutiti bolečinočistspodaj (kot bi bilo v nožnici). Delala sem čist male korake, ker me je drugače še bolj bolelo. Kosem se vsedla v avto je bilo dobro, doma pa spet. Je pa bolečina kar močna. Nevem ali je lahko kaj narobe. G jutri dela šele ob 13.00. Jaz pa delam že ob 10.00.
Je pa bilo podobno ko sem bila noseča z sinom, sem tudi imela takobolečinov 21 tednu in sem takrat morala strogo počivat, ker naj bi se začela odpiratuser posted image ,
<prosim za pomoč

Neposredna povezava do sporočila: 1610
16.1.2011 23:11:54   
ava_sa
Nooooro! Men se še skor nič ne pozna. Zjutraj mam še čist raven trebuh, zvečer sem pa od napihovanja kot ena žaba.

Neposredna povezava do sporočila: 1611
   [Brisano sporočilo]
16.1.2011 23:17:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jaz5)
  Neposredna povezava do sporočila: 1612
   [Brisano sporočilo]
16.1.2011 23:18:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ava_sa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1613
   [Brisano sporočilo]
16.1.2011 23:21:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1614
   [Brisano sporočilo]
16.1.2011 23:43:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1615
17.1.2011 5:52:40   
mayalottie
lep buši, hruška d. !!!!
Jaz imam še malo večjega:) Sem pa 5 mesecev. No, čez par dni bo dopolnjenih 20 tednov.

Jaz bom po moje imela ogromen trebuh glede na to...je pa smešno, ker sem bolj majhna drugače..:No ja, povprečno velika, tistih 165 cm.
Se mi pa pozna, da imam več maščobnih blazinic na riti in nogah, prav tako naj bi bila bolj okogla v obraz...hihihi..kaka bajsa bom, čeprav se malo pazim.
ava_sa, kateri mesec pa si? Potem boš verjetno imela majhen trebušček.

Hruška d, lep tatoo!

Neposredna povezava do sporočila: 1616
17.1.2011 6:42:08   
ava_sa
mayalottie, 18t, sem pa res malo višja, tak da se zgleda malo razporedi

Neposredna povezava do sporočila: 1617
17.1.2011 8:39:03   
rado_vednica_
kakšen lep trebuh hruška debeluška ...meni pa se ne pozna še toliko pa sem v 17 tednu...bomo vidlei, kako bo rasel moj trebuh:=) za koliko ste se pa kaj zredile?jaz sem se od začetka v prvih 3 mesecih za dobre 3,5 kg...sedaj pa mi je šlo malo dol...ker sem bila bolna

(odgovor članu ava_sa)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
17.1.2011 8:54:23   
Mihelinka
Hruška debeluška tvoj trebuh je pa takoooo lep! Moj še niti približno ni tako izrazit, še vedno izgleda kot da sem se zredila, čeprav sem že v 20t. Mogoče je krivo tudi to, da sem tudi sicer mal bolj baročna user posted image
Če nagruntam kk se slikice lepijo gor, se bom prilimala user posted image

(odgovor članu rado_vednica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
17.1.2011 10:19:17   
_sunny_
O kak lep trebušček, čisto tapravi nosečniški, ne pa moj ko še zmeraj zgleda samo lepo porejenuser posted image Je pa res, da sem komaj v 17 tednu! Božajte trebuščke in uživajte v nosečnosti pa čim manj težavic z otrdevanjem in bolečinami! 

Neposredna povezava do sporočila: 1620
17.1.2011 10:31:41   
Udb
Ojla!
Jaz sem nazaj iz pregleda. Za en mesec sem dobila polovično bolniško. Drugače je stanje boljše, ampak je rekla, da naj ne pretiravam.

Zredila sem se od začetka do zdaj 1 kg, trebušček je pa že kar lep - v drugo gre očitno res vse hitreje. user posted image

(odgovor članu _sunny_)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
17.1.2011 10:46:16   
kakteja39
opa, kakšen lep trebuščej Hruška user posted image user posted image user posted image user posted image Vse pohvale tudi za tattoo, prekrasno. Moj je podoben :), kajti mislim da imava podobno telesno konstitucijo.

Joj, tudi meni otrdeva trebuh in ponovno čutim rahle krče, tako da sem tudi nekoliko zaskrbljena. Na bolniški ciser še nisem, kajti pravijo da naj bi bilo zaenkrat vse popolnoma ok (dolžina in zaprtost MV). Verjamem da bo vse ok.

Jaz5
: zelo lep in ugoden voziček si najdla. Ste že kupili oz šli pogledati?

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
17.1.2011 10:46:25   
lana_22
IZVIRNO SPOROČILO: Mihelinka

Sporočam, da je včeraj prišel voziček (kupila babyboom 3 kolesnika). Kljub nekaj kritikam sem se odločila, da ga sprobam in nama je ful všeč. verjamem, da bo se super obnesel. Ima pa eno slabost: športni del je obrnjen stran in ga ne moreš obrnit proti sebi. J.... ga. Vse pa tud ne more bit super.

Ko bošpotrebovala športni del, bo že tolk velik, da gabi motilo, da non stopgledal vate. Tako ima odprt pogled na svet in mu je velikobolj zabavno. Edino kadar piha zna bit malce zoprno. Tudi jaz sem pri nakupu vozička skoraj doktorirala, pa se mi je potem zdelo, da sem čist pretiravala. Voziček sem uporabljala tja do leta in pol, potem pa samo še na morju.
Te že kej mika, da bi nardila en krog z njim?

(odgovor članu strelka87)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
   [Brisano sporočilo]
17.1.2011 11:03:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lana_22)
  Neposredna povezava do sporočila: 1624
17.1.2011 11:09:36   
rado_vednica_
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

hvala vsem za pohvale..user posted image
kar se tiče kilogramov sem na +4 17t4d
kar se tiče tattooja je to samo 1/3user posted image

ti si v 17 t pa tako velik trebušček imaš:) waw...se pa res vidi razlika med konstrukcijami ženskih teles hehe...komaj čakam, da bom tudi jaz imela tak trebuh:)no ja, s kilogrami sva pa kar podobno:)

Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?