|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
17.1.2011 11:11:28   
lana_22
HD, lep buši. Najprej sem videla spodnji sliki in sem bila prepričana, da je prva slika od zdej, druga pa preden si šla rodit. Pa vidim, da je druga ta nova.  Ni kaj, bušiji rastejo in tako je prav.

(odgovor članu lana_22)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
17.1.2011 13:24:29   
Mihelinka

IZVIRNO SPOROČILO: lana_22

IZVIRNO SPOROČILO: Mihelinka

Sporočam, da je včeraj prišel voziček (kupila babyboom 3 kolesnika). Kljub nekaj kritikam sem se odločila, da ga sprobam in nama je ful všeč. verjamem, da bo se super obnesel. Ima pa eno slabost: športni del je obrnjen stran in ga ne moreš obrnit proti sebi. J.... ga. Vse pa tud ne more bit super.

Ko bošpotrebovala športni del, bo že tolk velik, da gabi motilo, da non stopgledal vate. Tako ima odprt pogled na svet in mu je velikobolj zabavno. Edino kadar piha zna bit malce zoprno. Tudi jaz sem pri nakupu vozička skoraj doktorirala, pa se mi je potem zdelo, da sem čist pretiravala. Voziček sem uporabljala tja do leta in pol, potem pa samo še na morju.
Te že kej mika, da bi nardila en krog z njim?

Tale razlaga je kr na mestu, imaš pa prav, da preveč komplicirat nima smisla user posted image . Je pa res, da bi ful že rada nardila kak krog z vozekom, tk da po stanovaju se mal zapelem user posted image user posted image

(odgovor članu lana_22)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
17.1.2011 13:31:18   
Mihelinka
Upam, da sem prav nardila. To je danes 19t4d.

user posted image

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
17.1.2011 14:25:37   
lana_22

IZVIRNO SPOROČILO: lana_22

Sporočam, da je včeraj prišel voziček (kupila babyboom 3 kolesnika). Kljub nekaj kritikam sem se odločila, da ga sprobam in nama je ful všeč. verjamem, da bo se super obnesel. Ima pa eno slabost: športni del je obrnjen stran in ga ne moreš obrnit proti sebi. J.... ga. Vse pa tud ne more bit super.

Ko bošpotrebovala športni del, bo že tolk velik, da gabi motilo, da non stopgledal vate. Tako ima odprt pogled na svet in mu je velikobolj zabavno. Edino kadar piha zna bit malce zoprno. Tudi jaz sem pri nakupu vozička skoraj doktorirala, pa se mi je potem zdelo, da sem čist pretiravala. Voziček sem uporabljala tja do leta in pol, potem pa samo še na morju.
Te že kej mika, da bi nardila en krog z njim?

Tale razlaga je kr na mestu, imaš pa prav, da preveč komplicirat nima smisla user posted image . Je pa res, da bi ful že rada nardila kak krog z vozekom, tk da po stanovaju se mal zapelem user posted image user posted image

Vem kako je to, sem ga tud jaz kr mal po stanovanju vozila.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1629
17.1.2011 16:05:35   
_sunny_
Mihelinka, lep trebušček! user posted image Zdej pa če sem lahko malo firbčna, katre barve babybooma si vzela?

< Sporočilo je popravil _sunny_ -- 17.1.2011 16:06:08 >

(odgovor članu lana_22)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
17.1.2011 16:07:57   
Mihelinka

IZVIRNO SPOROČILO: _sunny_

Mihelinka, lep trebušček! user posted image Zdej pa če sem lahko malo firbčna, katre barve babybooma si vzela?

Hvala user posted image . Ni še tolk izrazit kot pri hruški, sam ziher bo kmalu user posted image .
Vzela sem pa sivega, znotraj je zelen, trikolesnika.

(odgovor članu _sunny_)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
17.1.2011 20:54:33   
Tiara123
Hehe, HD ful razlika res user posted image
Jaz sem približno enako kot ti, tudi 2. nosečnost in se res neprimerljivo bolj pozna. Zdaj sem v začetku 21. tedna in sem takšna kot v prvi pri 27.tednu.
Bi tudi jaz dala 'dokaz', pa imam na žalost slikce iz prve nosečnosti na drugem računalniku, ki je trenutno izklopljen (še vedno čaka v kotu, da uredimo sobo, ker smo se selili), slike iz zdajšnje nosečnosti pa so še vedno na fotkiču in še čakajo prenos na računalnik.. Če moži čimprej uredi sobco in rač, pa tudi jaz prilimam slikce...

Neposredna povezava do sporočila: 1632
17.1.2011 21:00:49   
Ninchy
O kako lepe bušije imate.... no tudi moj se že kar vidi sm pa v 20 tednu.

EA..... jaz sem jo pri prvem porodu imela in tudi sedaj  jo bom. To da ne čutiš je čista izmišljotina, prav tako vse ostale zgodbice o možnih poškodbah in stranskih učinkih.... VSE ČUTIŠ IN VEŠ KDAJ MORAŠ POTISKATI LE BOLEČINE NE ČUTIŠ.... tko da to da ne bi vedela kdaj potiskat je lari fari...tko da tiste, ki ste se odločile oz. se še boste odločile se pozanimajte pri anesteziologu in ne berite BEDARIJ po forumu, ker pravi odgovor vam bodo dali le oni.

Meni ni žav, prav balzam je, ko po 2 urah enostavno ne čutiš več bolečine, ki ni kar nekaj ampak boli kot res pa se da zdržati tudi brez vendar jaz ne bi in tudi ne bom trpela če ni nujno.

Drugače pa tudi gel ni slab, jaz nisem bila nič šivana, tako da meni je pomagal... je pa ves ta luksuz v Kranju stal (230€) no pa še prisotnost partnerja je tud zraven všteta...

Ja full lepe vozičke ste najdle....

No v sredo inam posvetovalnico v ponedeljek pa morfologijo... upam da bo pokazal, kaj je .... ker smo firbčne sorte....

pa lep večer še naprej.........

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
   [Brisano sporočilo]
17.1.2011 21:21:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ninchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1634
17.1.2011 21:34:07   
Reggie
oj!

Jaz poznam ženske,ki so se mazale (ene z zelo dragimi zadevami),pa so ble vseen šivane,kakšna pa ni uporabila ničesar,pa je bilo vse ok...
tut jst bom po moje masirala samo z olivnim oljem,mislim da je za elastičnost kože to dovolj...

lp vsem user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
17.1.2011 21:38:23   
fluf
ninchy mislm da EA vsaka mal drugač doživlja... komi čakam MŠ, da povprašam še mal po tem, ampak se k temu kr nagibam... Sam cena je pa tud kr juhuhu...

dejte mi povedat gel... pač jest mam res "švoh" presredek, pa mi je že zadvnaj jasno, da bom šivana... bi pa rada omilila to... a to da gel.. neki na D govorite? ker s še nisem upogumila in šla kupit... nekak čakam zdej tud na posvetovalnico, ker mam nizko posteljico, pa bomo vidl če ne bo CR...

Neposredna povezava do sporočila: 1636
17.1.2011 22:01:23   
Reggie
ni nujno,da ti to da gel. pač masaža presredka je itak priporočljiva,ali z gelom,kremo,al pa z olivnim oljem... bistvena je masaža... imena gela-kreme ti pa jaz žal en znam povedat...

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
   [Brisano sporočilo]
17.1.2011 22:16:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu fluf)
  Neposredna povezava do sporočila: 1638
17.1.2011 22:17:35   
Tiara123
Gel je baje larifari... Še ena marketinška poteza farmacevtske firme GSK, ki je, kot vemo, mastno zaslužila s prodajo cepiv pri novi gripi. Sem se pozanimala, izvedela iz prve roke, od zdravnice iz porodnišnice.
Važno, da je presredek prožen, kar je res lahko že z olivnim oljem.
Je pa seveda zelo odvisno od same strukture kože vsake posameznice. Ene imajo bolj elastično kožo, druge manj... Kot koža na trebuhu - ene kljub 100 žavbam in kremam fašejo strije, druge nobene, pa se niso niti 1x namazale...

Jaz sem bila šivana, pa moram povedat, da sploh ni bilo tako blazno hudo, tako da tiste, ki se temu ne boste mogle izognit, ne se ustrašit. Malo sicer poskeli, ampak se res zelo zelo hitro zaceli in ni nobene panike. Pa naj povem, da je moja koža totalno neprožna, vsak šiv se mi pozna na koži in sem se šivanja bala kot hudič križa. Pa sem preživela in zdaj v drugo vem, da to ni najhujša stvar... Malo tolažbe user posted image

(odgovor članu Reggie)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
   [Brisano sporočilo]
17.1.2011 22:21:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1640
18.1.2011 7:44:36   
fluf
Heh mam prožno kožo povsod, razen presredek... mi napoka večkrat user posted image peče k hudič, ampak bomo zdržal. In k je enkrat to vidla G, k je tud porodničarka je rekla, da bom mela super srečo če ne bom vsaj mal šivana. Pa sej mene ne skrbi da bom šivana... obroč je del obvezne opreme, pa sej bo mimo, še vsaki se je zacelilo, sam če bi lahk kej nardila da to omilim bom vesela :)

Neposredna povezava do sporočila: 1641
   [Brisano sporočilo]
18.1.2011 8:35:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu fluf)
  Neposredna povezava do sporočila: 1642
18.1.2011 8:49:06   
fluf
ooo HD tole si me pa potolažla... Ker men res konstantno napoka in pač peče in nekak sem bla prepričana da ma dohtarca prav, pa me niti ni skrbel da bom šivana... pač men je blo to neki samoumevnega... zdej si mi pa polepšala dan, da ni nujno da bom pri porodu... JUHU user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1643
18.1.2011 11:42:59   
mamipikapoka
Če katero zanima kako spravit voziček v manjši avto. Tole sem našla (no, na fb so objavili user posted image ) pa vam posredujem. Sicer je bolj reklama za avtomobile, kot pa za vozičke, ampak vseeno lahko dobimo približen občutek kako bo vse skupaj izgledalo čez par mesecev.

Prvi voziček je bugaboo, za druga dva pa ne vem.

http://www.siol.net/avtomoto/testi/primerjalni_testi/2009/11/primerjalec_malcki_vozicki.aspx

Me pa zanima če se bo katera odločila za darovanje popkovnične krvi?
Morala bom malo pobrskat za informacijami kako je s tem, kdaj se je potrebno najavit in vse kar sodi zraven. Prvič sem bila prepozna, zdaj pa ne bi rada zamudila. Se mi zdi lepa gesta, če lahko tako komu pomagamo, pravzaprav podarimo še eno življenje. Le pravi kandidat se mora najti.

Evo še eno rožico za srečke nosečke user posted image

http://www.facebook.com/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
   [Brisano sporočilo]
18.1.2011 11:44:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu fluf)
  Neposredna povezava do sporočila: 1645
   [Brisano sporočilo]
18.1.2011 12:22:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mamipikapoka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1646
18.1.2011 12:39:50   
Reggie
user posted image user posted image user posted image
Hahaha Hruška Debeluška ta je pa dobra! ampak maš prou... se strinjam s tabo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1647
18.1.2011 13:17:20   
mamipikapoka
hehe user posted image
hruška debeluška, si pa na hece.

Samo jaz mislim, da to ni ravno tako. Isto je kot če bi darovala kostni mozek. Z razliko, da pri porodu zadevo že kar vzamejo in naredijo zalogo, pri kostnem mozku pa morajo najprej najti primernega kandidata.
Eni pa te matične celice shranijo v privatni banki, ampak to se mi zdi predrago.

Je pa spet ena debata, ja user posted image .
Našim babicam je bilo najbrž precej bolj preprosto - so zanosile, šle enkrat k zdravniku, pol pa kar rodit in to je bilo to... Me smo pa počasi že čisto zmešane od vseh informacij in možnosti, ki nam jih nudijo user posted image

No in potem se nam uspe celo iz vsega kupa odločit za napačne stvari (beri moj nesrečni voziček - še kar ne morem preboleti te napake) user posted image   user posted image

In zato je še vedno boljše slišati kakšno mnenje več - seveda argumentirano, da se kasneje ne tepemo po glavi.

btw, kaj Dolly še sploh miga ali je zdavnaj šla?user posted image

http://www.facebook.com/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

Neposredna povezava do sporočila: 1648
18.1.2011 14:18:02   
Ninchy
Hruška debeluška .... jaz sem povedala le svojo izkušnjo ki je bila full lepa.... pač sem se odločila za obe stvari... ni pa nujno da nisi nič strgan ali rezan če se odločiš za gel.

Presredek sem si tudi jaz masirala in sicer z Veledinim oljem za masažo presredka. Je pa res, če imaš že med nosečnostjo težave tam spodaj razna vnetja in podobno, se največkrat naredi, da se tkivo strga, saj ni tako prožno če je bilo ali je obolelo.

Ja fluf gel se imenuje Dianatal.... meni je pomagal. Je pa drag mislim da je v porodnišnici 90€.

Ne vem pa zakaj ne bi smel prej masirati presredka? Kolikor jaz vem ga lahko. Edino čaj iz malininih listov naj ne bi pil pred 36 tednom, saj mehča maternični vrat.

(odgovor članu lana_22)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
   [Brisano sporočilo]
18.1.2011 14:46:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ninchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?