|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
14.1.2011 23:21:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tiara123)
  Neposredna povezava do sporočila: 1576
   [Brisano sporočilo]
15.1.2011 0:02:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1577
   RE: Junijke 2011
15.1.2011 9:19:36   
ava_sa
Ah to vnetje! Jaz sem ga imela novembra in upam, da se mi več ne pojavi! Se pa od takrat držim prehrane: vsak dan probiotični jogurt, nič sladkarij in čim manj belega kruha. 

Neposredna povezava do sporočila: 1578
15.1.2011 9:42:40   
rado_vednica_
evo pa imava postavljeno posteljico za našega user posted image ...čeprav je še 5 mesecev:) pa sem bila tako neučakana, da sva jo morala včeraj postaviti:)

(odgovor članu ava_sa)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
15.1.2011 10:28:11   
fluf
user posted image radovednica user posted image midva sva šele s preurejanjem stanovanja začela user posted image posteljica ne bo postavljena še dooooolgooo ne :)

(odgovor članu rado_vednica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
15.1.2011 10:57:54   
Reggie
IZVIRNO SPOROČILO: rado_vednica_

evo pa imava postavljeno posteljico za našega user posted image ...čeprav je še 5 mesecev:) pa sem bila tako neučakana, da sva jo morala včeraj postaviti:)

Jst bi tuuuut user posted image user posted image !!!
Ampak morva najprej otroško sobo pspravit,ker je zaekrat pravo skladišče! S tem me doma mal nazaj držijo.. če bi blo po moje namreč,bi mela sobo že od prvega mesca nosečnosti zrihtano user posted image user posted image !

A sem samo jst tak psihičuser posted image ,al se keri od vas tut tok mudi?user posted image

(odgovor članu rado_vednica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
15.1.2011 11:14:19   
suzana73
ojla sonosečke!

Huda debata glede EA! Moje izkušnje:prva dva poroda naravno samo z umetnimi popadli,prvi trajal 50 min,drugi isto,sam da je trajal 15 min.Tretji porod katastrofa 8,5 ur v porodni od tega 5 ur sam porod z EA.EA so mi na koncu izklopili,da sem sama potiskala.Četrti pa 13 min. naravno.Za sedaj pa še ni odločitve-mogoče sploh ne bo časa za kako EA. Rodila pa bom v Postojni,saj sem do sedaj vse tam in sem zelo,zelo zadovoljna z vsem osebjem in vsem kar paše zraven.
jst sm na bolniški od 24.11. ,enkat so mi podalšali do 8.1.,sedaj pa sem dala pritožbo in čakam odgovor-full komlicirajo!!!! Mi je pa začel trebuh  otrdevati tko da morm kr velik počivati.
Otročička že čutim-o,tamale so nore božajo,stiskajo,pojejo in ful so previdne....Kupovali nismo še nič in tudi ne bomo še nekaj časa,saj imamo veliko doma tudi nevtralnih barv. Spal-a pa bo v spalnici v svoji posteljici.Voziček in vse ostalo pa bomo kar "staro" ponucali.
se tipkamo....

< Sporočilo je popravil suzana73 -- 15.1.2011 11:16:48 >

L.P. Suzana

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
15.1.2011 13:17:40   
Bloby
hojla klepetulje

za EA itak vsaka po svoje, to je nekako tko meni kot vere, nima smisla recimo, da se prepirata kristjan in musliman, zakaj je katera vera bolša. Imamo pač različne poglede na svet in na vse kar paše v naša prepričanja. Sem za EA, kolegica nosečka pa proti pa ne prepričujeva druga druge, ker vsaka razmišlja o tem po svoje.

Midva s fantom sva v 3 sobnem stanovanju, podedvano kar je super. Sedaj smo se počasi vrgli v prenovo. Treba je zamenjati okna, pospraviti navlako od mojega očeta, zbrusiti in polakirati parket, kupiti kako novo opremo. Bo kar nekej dela in stroškov še skupaj z opremo za dojenčka. Začela sem s staro navlako, pakiram v škatle, nosim v smeti. Kar sva kupila novega je bil kauč in postelja pa kar sva imela že iz prejšnega stanovanja. Bo kar treba en finančni vložek za vse skupi, je pa res da nama vsaj stanovanja ni treba kupit.

(odgovor članu suzana73)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
15.1.2011 14:58:14   
C3b3lica
Nosečke pozdravljene!

Najprej se opravičujem, ker vdiram v vaš pogovor. Vsake toliko časa malo preberem vaše komentarje, saj sem tudi sama prvič postala mamica v letu 2010. Ker je leto naokoli in ker je naša punčka že velika se nam je nabralo polno, skoraj nerabljenih oblekic. Če mogoče katera kupuje oblačila za punčko od rojstva do ca 9M (št. 56, 62, 68 in 74) me lahko kontaktira na C3b3lica@gmail.com Gre za komplet zelo lepo ohranjenih, malo nošenih oblačil (tetra majčke, bodiji z dolgimi in kratkimi rokavi, žabice, nogavičke, kapice, hlačke, majčke, puloverčki, oblekice, ...).
Želim vam prijetno nosečnost in naj vam čim hitreje mine!

(odgovor članu Bloby)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
15.1.2011 18:20:02   
mayalottie
Tudi jaz imam težave z vnetji:( Pomagam si z jogurtom, kisom, morala pa bom v lekarno. Kaj naj kupim?

http://www.kiddies24.de/shop/de/Kinderwagen/Quinny-Freestyle-Comfort/Kinderwagen:::1015_2017_30703.html
Če ne pa sem našla svojega favorita zgoraj na spletni strani nemške trgovine..Je 90 e cenejši kot v slo, s tem, da te pride poštnina ok 20-30e.
Samo malo me je strah naročati pri nepreverjenih trgovinah iz tujine. Kaj menite?

(odgovor članu C3b3lica)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
15.1.2011 18:33:56   
ava_sa
kje si pa to spletno stran našla? jaz sem vse preiskala, pa ga tako poceni nisem nikjer našla! super user posted image
jaz sem že fiksno odločena za ta model, sam zaenkrat še nisem šla v nakup. tud mene je mal strah nakupa iz tujine, sam načelno bi moralo vse štimat. user posted image sodelavka je isti model tud naročila iz nemčije, sam iz ene druge trgovine, pa je blo vse tak ko mora bit. a ga nameravaš kar naročit? boš sporočila kako se je izteklo user posted image

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
15.1.2011 18:46:20   
sovila
Strinjam se, da je dobro, da delimo različna mnenja. Je pa res, da me, ki smo prvič noseče, pojma nimamo o bolečini, ki jo lahko porod prinese.

Se pa vsekakor strinjam, da če vzameš protibolečinsko ali epiduralno, si isto naredila kot če tega nisi vzela - rodila si! Miselnost, da je treba trpeti pri porodu, da bi lahko rekla, da si nekaj naredila, se mi zdi neumna.

Pomembno je, da je dojenčku čimlažji prihod in da ti kolikor toliko lahko sodeluješ in nisi ravno ubita od bolečin. Pravijo, da je rojstvo večja bolečina za dojenčka kot je smrt za starca user posted image

(odgovor članu ava_sa)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
15.1.2011 21:48:03   
Mihelinka
Pozdravljene,

preden zapaničarim in letim k ginekologu, bom tule vprašala, ker vidim, da je katera že omenila ta problem. danes zjutraj sem opazila, da mi je levo od popka po celi višini (pod popkom in nadpopkom) otrdel trebuh. Prav čutila sem kako otrdeva, čez kako uro pa je popustilo in je, mislim da, vse ok. Čutila sem brce, zato sem mislila, da pač nem paničarla. A naj grem na pregled (naslednjega imam šele 2.2.)? Kaj sploh to pomeni? A moram na kaj pazit? Zakaj do tega pride?

(odgovor članu sovila)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
15.1.2011 22:00:38   
mayalottie
ava_sa, slučajno sem jo našla...moram prej prečekirat to stran:kiddies24, nekaj sem že brala po forumih in zgleda, da naročajo mamice pri njih. Ima katera izkušnje?? Je pa poceni, ja...Tudi jaz sem se skoraj že odločila za ta voziček, ker nisem zasledila niti ene kritike, razen, kar se tiče velikosti.-da gre težko v prtljažnik, je treba kolo odmontirat menda.
Če ne pa je super. Pa še lep je:)

Mihelinka, jaz sem brala, da se v 20.mesecu že začnejo lažni popadki in otrdevanje trebuha. Tako da ne vem, če je to touser posted image

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
   [Brisano sporočilo]
15.1.2011 22:00:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1590
15.1.2011 22:04:44   
mayalottie
ava_sa, mene moti samo to, ker je ta voziček menda težak 20kg???no ja, saj nosit ga ne mislim po stopnicah...potem pa itak marela.

Neposredna povezava do sporočila: 1591
15.1.2011 22:18:05   
Mihelinka

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: Mihelinka

Pozdravljene,

preden zapaničarim in letim k ginekologu, bom tule vprašala, ker vidim, da je katera že omenila ta problem. danes zjutraj sem opazila, da mi je levo od popka po celi višini (pod popkom in nadpopkom) otrdel trebuh. Prav čutila sem kako otrdeva, čez kako uro pa je popustilo in je, mislim da, vse ok. Čutila sem brce, zato sem mislila, da pač nem paničarla. A naj grem na pregled (naslednjega imam šele 2.2.)? Kaj sploh to pomeni? A moram na kaj pazit? Zakaj do tega pride?

jaz bi si najprej šla iskat magnezijeve tablete (magnesol)..

otrdevanje je ful pogost pojav.. še bolj čudno bo, ko boš po orgazmu videla svoj trebuh, ker pride pri orgazmu do krčenja maternice je isto kot krč in ti cel trebuh v predelu kolikor je velika maternica otrdi.
http://www.ringaraja.net/forum/m_1501882/mpage_1/key_/tm.htm#1501882

Otrdevanja po orgazmu zaenkrat nisem opazila (ampak fajn da si me opozorila), je pa res, da je bil za mano mal bolj "pester večer", danes zjutraj pa se mi je to prvič zgodilo...kakorkoli, sem pomirjena, grem pa kr v ponedeljek po magnesol.

Neposredna povezava do sporočila: 1592
15.1.2011 22:29:53   
sobrate
UUUuuuuu punce 20 kil je pa full velik, čeprav je cena ugodna. Velikokrat boste morale dvignit vozek skupaj z otrokom, pa dostkrat same dat v avto, tko da v razmislek...velikokrat pa ne bo partnerja zraven.
Moj vozek tehta skupaj s športnim delom 11kg, ogrodje pa 7,5kg. Pa mi je blo dostkrat kr težko dvigat, pa še k je bla mala not.
A pa so vsi terenski vozički tok težki?

Neposredna povezava do sporočila: 1593
   [Brisano sporočilo]
15.1.2011 22:38:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sobrate)
  Neposredna povezava do sporočila: 1594
15.1.2011 23:56:01   
mayalottie
"Pojavijo se lahko tudi Braxton-Hicksovi popadki. To je neboleče in neredno otrdevanje maternice, s katerim se telo pripravlja na porod. Ti nepravi popadki so kratki, bistvo pa je, da ne odpirajo materničnega vratu, kar bi vodilo v začetek poroda. Če bi slučajno ti popadki prihajali v rednih intervalih več kot pol ure, se čim prej posvetujte z zdravnikom".

To sem našla na ringaraja, pod nosečnost, 20.teden.

Ja sobrate, meni se tudi zdi težek, ampak nobena še ni preveč jamrala glede tega na forumu...Bomo vidli. Moram se malo bolj poglobit.

Neposredna povezava do sporočila: 1595
16.1.2011 9:29:56   
ava_sa
mayalottie: Ta teža se mi zdi mal pretirana. v katalogu sem zasledila 14,8 kg. mogoče so mislili 20 kg skupaj s košaro?
Drugače pa vem da je težki in robusten, ter da ga je težje dvigovat. Sam če hočeš terenski, vzdržljiv in stabilen voziček, verjetno res ne bo tehtal par kg. Je pa res, da ga jaz ne bom nosila po stopnicah, ampak ga bom imela kar v pritličju. Stopnice pa bi znale bit problem, sploh če si sama z dojenčkom.
Sem šla včeraj gledat to spletno stran, pa mislim, da ga trenutno nimajo na zalogi. Sta pa samo rjava in črna barva -letnik 2011 (sej meni je prav). Stare modele pa lahko dobiš še v drugih barvah (rdeča, modra), sam v nemčiji jih nisem zasledila. Sem pa preverila v baby centru in jih imajo - za 100 € višjo ceno. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1596
16.1.2011 9:36:48   
Mihelinka

IZVIRNO SPOROČILO: mayalottie

"Pojavijo se lahko tudi Braxton-Hicksovi popadki. To je neboleče in neredno otrdevanje maternice, s katerim se telo pripravlja na porod. Ti nepravi popadki so kratki, bistvo pa je, da ne odpirajo materničnega vratu, kar bi vodilo v začetek poroda. Če bi slučajno ti popadki prihajali v rednih intervalih več kot pol ure, se čim prej posvetujte z zdravnikom".

To sem našla na ringaraja, pod nosečnost, 20.teden.

mayalottie hvala tudi tebi za pojasnilo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1597
16.1.2011 9:48:33   
mayalottie
ava sa, ja, saj pravim, morda sem napačno videla. Vem, da je v BC dražju skoraj sto eur. Seveda moamo prišteti še poštnino. Danes bom poslala mejl, kdaj bo na zalogi. Izbrala sem si pa tudi jaz rjavega ali črnega...Saj ni ne vem kakšne izbire glede barv.

Moj drugi favorit je le še peg perego gt3, ampak je too much drag.

lepo nedeljo, zunaj je sonček:) pravo pomladno vreme.

Neposredna povezava do sporočila: 1598
16.1.2011 10:32:48   
mayalottie
ava_sa, hitro so mi odgovorili. Njihov odgovor: Hello, this will be in stock in middle of february.

Neposredna povezava do sporočila: 1599
16.1.2011 10:36:25   
fluf

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

kaka je cena mutsy-ja z športnim delom vred?

4rider lightweight standard: 230 eur (nl: 230eur)  - če vzamš standard je mičkeno dražje...
šp. del: 130eur (nl: 130eur)
košara: 155eur  (nl: 140eur)
footmuff: 40eur
Raincover: 20 eur (10 eur za košaro, 10 za šp. del)
boothcover (streha za športni del): 35 eur
=skupaj 610eur, 5% popusta za plačilo na gotovino: 580 eur...
AJA adapteriji za maxi cosi še doprinesejo okrog 25eur ... torej cca. 600€
Dodatkom na nizozemski nisem gledala, ker je moj znanje nizozemščine omejeno... evo vse skup pride pa tam tam, ker sem cene gledala tud v avstriji... cene pridobljene včeraj v BC Kranj Primskovo... ekola!

Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?