|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
7.11.2010 15:51:22   
_srcica
hejla punce..že komaj čakam jutri ko grem na 2. pregled...2.pregled ker zadnjič sem bila šele 7 tednov noseča zdaj naj bi bila 9-10 in bo mi tudi določila datum pdp .. Zanima me pa katere kreme kaj boste uporabljale za strije??? ker se meni trebušček že pozna in tudi prsa imam velika - se kaka žilica vidi tak so napeta in tudi boleča....

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 501
7.11.2010 15:54:56   
fluf
__srcica: uuu zdej se bo že fino vidlo... jaz sem imela 2. UZ pri 10t 4/7... pa se je fino slišal in vidl... zdej pa čakam na NS user posted image poročaj, pa mal pocartaj trebuščka...

za strije sem trenutno na eucerinovem olju, pa mislim, da bom na tem ostala, ker imam sicer zelo suho kožo in mi olje odgovarja. pa ta še nima prijetnega vonja.

(odgovor članu _srcica)
Neposredna povezava do sporočila: 502
7.11.2010 16:02:28   
_srcica
fluf pa niti si ne mooreš mislit kako je mene strah jutri tega pregleda... bojim se da kaj ni vredu z user posted image ..proti temu kake slabosti sem imela v 7 tednu in zgaga me pekla mi zdaj že 2 tedna ni nič kot da sploh ne bi bila noseča... edino prsa imam boleča in majhen trebušček... a se to tudi kateri godi da mate tak občutek?

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 503
7.11.2010 16:15:43   
jaz5
Meni je še vedno slabo cele dneve. Sem pa tako utrujena in bi cele dneve samo spala. Jutri moram v službo po enotedenskem premoru. Mi je kar pasalo. Ne vem kako naj dopovem možu da mi je slabo in da bi samo počivala. Pri ostalih nosečnostih je bil bolj razumevajoč, sedaj se pa mi zdi kot da mu to nič ne pomeni. Le kadar sva v postelji poboža po trebuščku in pove kaj lepega. Se tako čudno počutim.user posted image
V torek imam potem pregled in bom tokrat bolje videla user posted image .  Upam da slabost čimprej mine ker moram skos nekaj grickat, in me je strah kako bo s kilogrami, če bo šlo prehitro gor.

(odgovor članu _srcica)
Neposredna povezava do sporočila: 504
7.11.2010 16:21:17   
fluf
_srcica ja sama nimam nobenih zankov, vsaj ne takih hudo motečih (razen utrujenosti)... tako, da včasih v polnem urniku pozabim da sem nosečka :)

(odgovor članu jaz5)
Neposredna povezava do sporočila: 505
7.11.2010 17:12:22   
Anonimen
PUNCE V KATEREM TEDNU SE SLABOST UMIRI,TISTE KI VAM JE BILO SLABO?

(odgovor članu fluf)
  Neposredna povezava do sporočila: 506
7.11.2010 17:24:42   
Udb
Pri prvi nosečnosti mi je bilo slabo do 13.tedna. Upam da se tokrat prej neha...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 507
7.11.2010 18:52:18   
nati29
Srcica, tudi mene je zelo zelo strah pregleda, da ne bi bilo spet kaj narobe, pa da bi mogla že tretjič na abrazijo. Drugače pa sem jaz v prvi nosečnosti uporabljala mandljevo olje, pa nisem imela nobene strije, tako da bom sedaj tudi kar to olje uporabljala.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 508
7.11.2010 19:08:40   
Pety17
_srcica in nati 29,.....full full stiskam peste zapregeld, jaz ga imam v cetrtek,......sem cisto na trnih!!

drzim pestke in posiljam user posted image , da bo vse ok,.....javita, v mislih z vama,...

drugace pa tudi jaz nimam nekih znakov , le prsa imam zelo napeta in spodnji del trebuscka se mi ze lepo pozna,.......utrujenosti so se vedno prisotne, ampak, vse ostal je ok,......upam, da bo v cetrtek vse v redu in da bova videla najino pikico in slisala njenega srcka,.......

Ko sva mami in oci zagledala plusek, sva bila presrecna, sedaj te budno cuvava in komaj cakava, da te vidiva.....pikica najina mala, ti si najina sreca.Vsak dan sva vate bolj zaljubljena.

http://lilypie.com/Pregnancy_code.php

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 509
7.11.2010 20:32:21   
sovila
držim vsem pesti za uspešne preglede...... user posted image

imam pa eno vprašanje, a se še kateri dogaja, da ji niti ni do hrane? jaz sem sicer lačna na tri ure, ampak sploh ne vem kaj bi jedla. potem pa pojem zelo malo.

mislim, da nikoli nisem tako malo jedla kot zdaj. vedno sem bila jedec. zdaj pa se je nekako to urvnalo na manjše obroke čez cel dan (in banane ponoči). sama sebi se čudim nad tem stanjem.

slabo mi niti ni kaj dosti, tu pa tam popoldne malo. dvakrat do zdaj mi je šlo na bruhanje.

veliko pijem naravnega pomarančnega soka. to je edino, kar mi res paše. ima še katera podobne izkušnje ali vse pridno z apetitom papate? user posted image

(odgovor članu Pety17)
Neposredna povezava do sporočila: 510
7.11.2010 20:34:56   
Udb
Meni ne paše čisto nič!! In potem se silim z vsem možnim, ker če sem lačna, potem mi je ful slabo. Grozno, Najbolj mi je pa hecno, ker sladkega videt ne morem, prej sem lahko pa cel dan živela od sladkarij...

(odgovor članu sovila)
Neposredna povezava do sporočila: 511
7.11.2010 21:02:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Udb

Meni ne paše čisto nič!! In potem se silim z vsem možnim, ker če sem lačna, potem mi je ful slabo. Grozno, Najbolj mi je pa hecno, ker sladkega videt ne morem, prej sem lahko pa cel dan živela od sladkarij...

Jooj, pri meni je isto user posted image
V prvi nosečnosti sem same sladkarije iskala in ni mi bilo tako slabo. Zdaj pa groza, karkoli pojem, mi je slabo, nikakor pa mi ne paše sladko.
Pa skoz imam tako beden občutek v ustih, ne paše mi niti pit, karkoli sladkega spije, slabooo, voda pa sploh ne steče po grlu user posted image Ne vem, če v celem dnevu spravim vase več kot 4dcl tekočine user posted image

Bom ostala anonimna do 22.11. ko imam NS; potem se pa razkrijem. Sem pa na seznamu za 4.6.

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 512
7.11.2010 22:17:50   
fluf
ooo voda pa ne gre tudi meni... sploh ne vemveč kaj naj naredim... ne gre,ne gre,ne gre... pa zgaga me peče po vodi ful... ima katera kakšen nasvet? 
sicer pa pomarančni sok je zakon tudi pri meni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 513
7.11.2010 22:45:28   
sovila
jaz se tudi silim z vodo! torej nas je kar nekaj... piše, da je fajn spit 3 litre vode, meni to niti približno ne rata. zgaga pa me ne peče... si probala ingverjev čaj?

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 514
   [Brisano sporočilo]
7.11.2010 23:38:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sovila)
  Neposredna povezava do sporočila: 515
8.11.2010 8:19:23   
fluf
hruška debeluška: jest sam dneve odštevam, da najinga čmrla vidm :) hehe... sej zdej bo šlo hitrej, k smo babicam povedal :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 516
8.11.2010 9:39:09   
nati29
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

Nehajteee se sekirat in skrbet glede pregledov..sam hudiča kličete no!!

zdej pa dovolj tega

Hruška debeluška, res bi me mogu en fajn nadret, da se ne bi sekirala, samo po toliko slabih izkušnjah že s strahom v čakalnico stopim. Najbolš da čim manj o tem razmišljam, pa bo kar bo.

Meni gre voda tudi bolj slabo, zdaj v službi še kar veliko čaja spijem, zdaj mi je pa že slabo, sem tako lačna, da mi kar kruli, zdele ob 10:00 grem pa na malico.

Poskusite piti metin čaj, meni zelo paše, poleg tega pa še zmanjšuje slabosti.

Meni pa sedaj meso ful ne paše, sem pa v soboto pojedla 8 koščkov Milke, drugače pa sploh kaj preveč ne maram čokolade. Pa včeri zvečer so mi tolk palačinke zapasale, pa je jajc zmanjkalo user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 517
8.11.2010 11:59:53   
Anonimen
ojla

jaz mam pa tokrat manijo na kisle kumarice in kislo zeljeuser posted image user posted image user posted image skoraj ne morem verjet ampak jaz bi to kar skoz jedla...
sicer pa tud meni v prejšnji nosečnosti ni pasalo jest...sem se ful malo zdredila...mislim pa tokrat temu ne bo tako...se mi kar sline cedijo ko vidim kakšno reklamo po tvuser posted image user posted image

slabosti so se meni v prejšnji user posted image umirili šele konec četrtega meseca...sreča da mi tokrat ni tako slabouser posted image

bodite lepo

anonimnauser posted image

(odgovor članu nati29)
  Neposredna povezava do sporočila: 518
8.11.2010 12:13:58   
karmen7
Jaz sem imela danes končno prvi pregled, vse je OK, jaz sem kar lažje zadihala. Sem v 9. tednu, srček bije, meni je šlo kar na jok danes tam. user posted image

Drugače pa za seznam še: naslednji pregled imam 6.12., PDP pa 10.6.2011.

Punce uživajte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 519
8.11.2010 12:56:12   
mayalottie
jaz sem pa danes zajadrala v deseti teden:)
Pregled pa imam naslednji ponedeljek!

Meni skorajda ni več slabo...le občasno, in sicer ko sem lačna ali pa preveč sita! Ali pa ko je kaj, kar ne ustreza želodcu....V primerjavi z drugim mesecem je to super! Problem je le, ker sem zdaj preveč lačna! non stop! Zato se moram malo kontrolirat, ker me že vse tišči...hlače, prsi, ahhhhh....končno sem tudi sposobna user posted image in moram rečt, da je super, celo boljše kot prej!
Skratka, jaz skoraj ne čutim več...razen rastočega trebuščka, ogromnih prsih in utrujenosti skoraj ni drugega...aja, pozabila sem omeniti divje hormone, ki spreminjajo moje počutje iz ure v uro in me velikokrat zaradi malenkosti spravijo do solzic:)

a za strije se že mažete? joj, jaz si moram tudi kaj omisliti..

(odgovor članu _srcica)
Neposredna povezava do sporočila: 520
8.11.2010 12:57:14   
mayalottie
aja voda pa tudi meni ne paše..le radenska...sicer sem pa nora na pomarančni sok tudi jaz, vendar mora biti svež, ob kupljenem mi postane slabo...pa nora sem na cedevito!

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 521
8.11.2010 13:34:20   
_srcica
evo mene iz pregleda... z najinim user posted image je vse vredu.. Noseča sem 10 tednov in 4 dni, pdp 3.6.2011. Nuhalno svetlino imamo pa 22.11.2010.to nuhalno svetlino moram plačati 60 € . joj punce kak sem jaz presrečna da je vse vredu..kar kričala bi da sem srečka nosečka... danes nardiva z možem majčko in hitro skočiva k mojim da razkrijeva veselo novico... po 1 letu truda sem tudi jaz srečka user posted image in zellloooo vesela...

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 522
8.11.2010 14:04:42   
melanija
Pozdravljene! Mi pa pričakujemo konec meseca junija, pdp mi bo določila drugi teden, ko grem na UZ in upam da bo vse v redu.

Sem pa bila danes prav presenečena. Dobim v hišo zastopnico ene od zavarovalnic in babe ne bi bile babe, če ne bi klepetale in pridmo do zaključka, da smo obe noseči in celo isti teden, obe imamo istega G in še isti dan imamo pregled. Sem bila prav malo presenečena. IN obe imamo otroka, ki je bil rojen lansko leto aprila.
Ma kakšno naključje, smo se prav nasmejale.

Počutim se dobro le psiha je malo na psu, odziv okolice na mojo nosečnost je prav porazen. Sem kar malo žalostna, ker takega odziva nisem prečakovala, še šefica v službi je bila bolj vesela kot nekateri bližnji sorodniki (beri moji starši).

Ah bo že. Lep teden vsem in čim manj slabosti, tistim, ki jih imate.

(odgovor članu _srcica)
Neposredna povezava do sporočila: 523
8.11.2010 14:53:00   
fluf
__srčica kdaj maš  pa ti rok? Jaz sem po ocenah glede na UZ 11t in še nekaj... PDP naj bi pa bil konec maja... a sm se jest to mal zaračunala?

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 524
8.11.2010 18:22:50   
nati29

IZVIRNO SPOROČILO: Pety17

_srcica in nati 29,.....full full stiskam peste zapregeld, jaz ga imam v cetrtek,......sem cisto na trnih!!

drzim pestke in posiljam user posted image , da bo vse ok,.....javita, v mislih z vama,...

drugace pa tudi jaz nimam nekih znakov , le prsa imam zelo napeta in spodnji del trebuscka se mi ze lepo pozna,.......utrujenosti so se vedno prisotne, ampak, vse ostal je ok,......upam, da bo v cetrtek vse v redu in da bova videla najino pikico in slisala njenega srcka,.......

Hvala Pety, enako držim pesti, saj bo vse vredu, mora biti user posted image

(odgovor članu Pety17)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......