mayalottie
|
O srček sem jaz videla kot utripajočo lučko.:) Drugače pa imam prvi pregled čez 9 dni in že odštevam dneve...Upam, da bo vse ok...Potem pa počasi še razkritje...Itak je marsikdo že opazil, ker ne kadim, sem utrujena, se mi ne da žurat, pa trebušček! Glede na to, da sem drugače drobna, se mi že kar pozna! Kar precej! Kako smešno...Tudi jaz sem se že začela fotografirat... Glede na to, da delam z delikventi, kjer je dostkrat verbalna in fizična agresija (predvsem med njimi), me malo postaja strah...Do zdaj je bilo vse ok, najraje pa bi jim nosečnost prikrila...Ker bom lahko deležna mnogih opazk, ki bodo "umazale" lepoto nosečnosti...No ja, lahko pa bom imela pozitivno izkušnjo, saj včasih potem ti fantje postanejo zelo zaščitmiški...Ne vem...to vprašanje me mori zadnje čase...Po eni strani ne bi šla kmalu na porodniško, po drugi pa čim prej. Tudi laufanje za njimi, prepiranje...Ah, ne vem... Če ne pa se počutim boljše zadnje dni, slabost je izginila, prav tako bolečine, le še občasno se pojavi oboje. Lačna sem neprestano. Kar kruli mi, pa čeprav sem npr. pred uro jedla zajtrk...Poskušam jesti zdravo in majhne obroke. Hrana pa še zmeraj nima ta pravega okusa. Upam, daje vse ok, glede na to, da mi ni več slabo. Moje prsi so OGROMNE. (kar je čudež) haha, meni so te spremembe smešne, zdi se mi, da šele zdaj začenjam počasi uživati...Vse tiste slabosti, bolečine, izcedki, to ni bilo vzpodbudno. Zdaj pa moram it, ker sem v službi. Uživajte, čim več srčkov, veselja, brezskrbnosti...Še malo, pa bomo skoraj na varnem:) PS: Kako je z našim seznamom?
|