|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
5.11.2010 12:16:18   
viktory
Tiskarski škratek: rok 20.6.201¸1

(odgovor članu viktory)
Neposredna povezava do sporočila: 476
5.11.2010 16:44:38   
dspela
ojla, junijke!

Danes sem imela prvi pregled user posted image . Srček je bil  user posted image , G ga je videla in potrdila nosečnost in user posted image , jaz pa ga nisem videla user posted image  . Mi je pokazala,samo ga nisem videla, mi je pa razložila da je ( mislim da je rekla rumeno... pa še nekaj) zraven pa je bil zarodek velik 5mm. Je manjši za en teden... Po UZ-ji imam PDP 29.6.2011, v kjižico pa je napisala 20.6.2011, je rekla da še lahko spremenima.

Slikice pa nima... oz. ne vem kje je...doma je ne najdem, mogoče je mi padla ven v avtu ali pa mi je padla ven v službi user posted image , ali pa mi je sestra pozabila dat. če je ne bom našla v torek pokličen in vprašam.

imam pa še eno vprašanje....sem pozabla G vprašat..
Ali sperma škoduje v začetku nosečnosti? na koncu vem da priporočajo user posted image  pa sprermo tud.

(odgovor članu viktory)
Neposredna povezava do sporočila: 477
   [Brisano sporočilo]
5.11.2010 18:30:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dspela)
  Neposredna povezava do sporočila: 478
6.11.2010 9:29:19   
mayalottie
O srček sem jaz videla kot utripajočo lučko.:)
Drugače pa imam prvi pregled čez 9 dni in že odštevam dneve...Upam, da bo vse ok...Potem pa počasi še razkritje...Itak je marsikdo že opazil, ker ne kadim, sem utrujena, se mi ne da žurat, pa trebušček! Glede na to, da sem drugače drobna, se mi že kar pozna! Kar precej! Kako smešno...Tudi jaz sem se že začela fotografirat...
Glede na to, da delam z delikventi, kjer je dostkrat verbalna in fizična agresija (predvsem med njimi), me malo postaja strah...Do zdaj je bilo vse ok, najraje pa bi jim nosečnost prikrila...Ker bom lahko deležna mnogih opazk, ki bodo "umazale" lepoto nosečnosti...No ja, lahko pa bom imela pozitivno izkušnjo, saj včasih potem ti fantje postanejo zelo zaščitmiški...Ne vem...to vprašanje me mori zadnje čase...Po eni strani ne bi šla kmalu na porodniško, po drugi pa čim prej. Tudi laufanje za njimi, prepiranje...Ah, ne vem...
Če ne pa se počutim boljše zadnje dni, slabost je izginila, prav tako bolečine, le še občasno se pojavi oboje. Lačna sem neprestano. Kar kruli mi, pa čeprav sem npr. pred uro jedla zajtrk...Poskušam jesti zdravo in majhne obroke. Hrana pa še zmeraj nima ta pravega okusa.
Upam, daje vse ok, glede na to, da mi ni več slabo.
Moje prsi so OGROMNE. (kar je čudež)
haha, meni so te spremembe smešne, zdi se mi, da šele zdaj začenjam počasi uživati...Vse tiste slabosti, bolečine, izcedki, to ni bilo vzpodbudno.
Zdaj pa moram it, ker sem v službi.

Uživajte, čim več srčkov, veselja, brezskrbnosti...Še malo, pa bomo skoraj na varnem:)

PS: Kako je z našim seznamom?

(odgovor članu viktory)
Neposredna povezava do sporočila: 479
6.11.2010 12:45:21   
kakteja39
naj se še jaz mlo oglasim.

Z mojimi izcedki oziroma vnetjem je veliko boljše. Na srečo :)) Nasplošno se počutim fajn. Sem pa zelo napihnjena in imam rahle krče v sp. delu trebuha. Še dobro, da sem kupila podaljške za hlače, ker si jih ne morem več zapeti.

V službi me že sprašujejo če sem noseča, ampak še ne mislim povedati. Bom počakala vsaj nuhalno. Domačm pa sva že obelodanila veselo novico. Vsi so strašno veseli za naju, kajti nekateri so nad nama že obupali user posted image

Uživajte prelep vikend in pišite še kaj.

P.s. Tudi moje pri so zelo napihnjene in občutljive user posted image

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 480
6.11.2010 13:53:33   
lana_22
Tolk, da vas najprej pozdravim. Mi časa za forum zmanjkuje, včasih mi uspe celo kaj prebrat, pol pa že kaj pride, da moram stran. Tako, da vas najprej pozdravim, potem pa pride na vrsto branje.

(odgovor članu kakteja39)
Neposredna povezava do sporočila: 481
6.11.2010 16:14:22   
sovila
tudi jaz sem ok. zelo sem zaspana. moje dojke pa so počasi popustile v bolečini, ampak so zelo napete. se vedno nimam tiste izoblikovane želje, da vem kaj hočem jest. o folni kislini nisem dobila pametnih odgovorov, zdaj jem elevit. vsem lep dan...

(odgovor članu kakteja39)
Neposredna povezava do sporočila: 482
6.11.2010 16:55:36   
mića
pozdravljene stare in nove junijke
naj vam samo sporočim da me lahko zbrišete iz seznama saj se je na žalost tudi naša četrta nosečnost končala srček je nehal bitiuser posted image user posted image
držim pesti za vse vas da vam uspe in da vam čim lepše mine teh par mesecev ki so še ostali

(odgovor članu sovila)
Neposredna povezava do sporočila: 483
6.11.2010 18:01:39   
sovila
o draga mića, drži se... sploh ne vem kaj vzpodbudnega napisati... cartaj se... 

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 484
   [Brisano sporočilo]
6.11.2010 20:24:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mića)
  Neposredna povezava do sporočila: 485
6.11.2010 22:41:01   
K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO: mića

pozdravljene stare in nove junijke
naj vam samo sporočim da me lahko zbrišete iz seznama saj se je na žalost tudi naša četrta nosečnost končala srček je nehal bitiuser posted image user posted image
držim pesti za vse vas da vam uspe in da vam čim lepše mine teh par mesecev ki so še ostali

user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 486
6.11.2010 22:45:04   
mapesi
user posted image Žal mi je Miča. da se je končalo. user posted image user posted image

(odgovor članu sovila)
Neposredna povezava do sporočila: 487
7.11.2010 7:03:18   
Sunia
mića - zelo mi je hudo ko berem kaj se je zgodilo in ker vem kako težko smo prišle do te nosečnosti mi je še huje. Želim ti, da ti to ne vzame upanja in da kmalu poskusiš znova in verjamem, da boš tudi ti kmalu mamica.

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 488
7.11.2010 8:22:10   
fluf
ah mića, nimam besed... v miru žaluj in verjemi, da bo user posted image  držim pesti zate.

(odgovor članu Sunia)
Neposredna povezava do sporočila: 489
7.11.2010 8:53:52   
lana_22
Mića user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 490
7.11.2010 9:01:04   
lana_22
Tudi jaz se spopadam z rahlo slobostjo. Slabo mi postane predvsem takrat, ko nekaj časa nisem jedla:). ojoj, kam to pelje. Drugač pasem ok, tud napetost v prsih mi je popustila. V bistvu včasih na trenutke kr pozabim, da sem noseča.
Jaz sem povedala prijateljicama ter sestri. Staršem pa nameravama po pregledu. Drugače pa bi rada počakala do NS.
Želim vam lepo nedeljo.

(odgovor članu lana_22)
Neposredna povezava do sporočila: 491
7.11.2010 9:06:10   
fluf
lana_22 tudi jaz pozabljam da sem nosečka in imam iste težave kot ti: slabo mi je če sem lačna... zato skoz nekaj jem... bo še zanimivo... sej baje to mine. 

Povedala sem v petek mojim, pa so ful veseli, dans bom še njegovim... vedo pa 3 prijateljice (2 sta zvedeli po pomoti)... ne bom obešala na veliki zvon, če me bo kdo povprašal bom tiho do NS, mislim pa da bom teh 14 dni še lahko skrivala, čeprav se mi trebušček že kar pozna :( sploh če imam kaj oprijetega gor :(

(odgovor članu lana_22)
Neposredna povezava do sporočila: 492
7.11.2010 10:13:15   
karmen7
Mića user posted image
Jaz imam pa jutri končno prvi pregled, že komaj čakam. Še dobro da ga imam že zjutraj, da čim prej vidim, če je vse ok. user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 493
7.11.2010 10:38:26   
nati29
Mića user posted image , te čisto razumem, če bi jaz sedaj imela ss (upam, da ne), bi bil to tudi moj četrti ss en za drugim. Čim čim bolj močna bodi, ampak te čist razumem, da verjetno te že za naprej skrbi, kako bo, vedno ta strah prisoten. Ni besed, da bi te lahko potolažile, vseeno pa upam, da boš čim lažje prenesla. Srečno.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 494
7.11.2010 10:39:55   
nati29
Jaz imam pa v torek pregled, pa me je že tako strah, ko pomislim, da me čist zvije.

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 495
7.11.2010 11:52:47   
Anonimen
mićauser posted image ,zal mi je!Kaj se je zgodilo,v katerem tednu je nehal biti srcek?En velik objem!DRZI SE

(odgovor članu nati29)
  Neposredna povezava do sporočila: 496
7.11.2010 12:43:39   
sovila
a katera od vas živi z mačko? 

(odgovor članu lana_22)
Neposredna povezava do sporočila: 497
7.11.2010 13:44:44   
fluf
sovila: jest s tremi :)
Why? Toksa?

Samo ne čistim stranišča. ostalo se gremo normalno (čohanje, igranje, hranjenje,...).
Odvisno je tudi ali so mačke prostoživečke ali notranje. Če je notranja in je brikete pol načeloma grožnje s tokso ni, saj je mačkonarji dobijo ravno z okuženim mesom...

(odgovor članu sovila)
Neposredna povezava do sporočila: 498
7.11.2010 13:53:13   
sovila
ja ja zato. torej, če je mačka stanovanjska in če je brikete, ni nevarnosti?

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 499
7.11.2010 14:16:22   
fluf
načeloma zelo malo.... odsvetujem ti čiščenje stranišča, ker se toksa prenaša z iztrebki... mi drugače funkcioniramo čisto normalno... me niti ne skrbi, ampak stranišča se pa res izogibam.

(odgovor članu sovila)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......