N.M.
|
Pozdravljene sonosečke! No, jaz sem imela pa včeraj prvi pregled, ampak moram iti naslednji teden še enkrat, ker ginekolog ni videl utripa. Sem pa v 6t in 4 dni. Sva mislila včeraj povedati družini, ampak je zdaj vse padlo v vodo, tako da bomo počakali še en teden. Glede na SS pred parimi meseci, upam da bo tokrat vse ok. Drugače pa jaz jem tifol in moram potrkat, da mi po njem ni nič slabo. Me pa daje zaprtost zadnje čase in me zanima, če je še kakšna stvar, ki pomaga razen Donata, ker mehurčaste vode ne prenašam najbolje. Sem pa tudi zelo utrujena in zaspana. A ima katera kakšen "recept" kako premagat to? Aja, glede tega kdaj povedati. Meni ne gre za to kdo ve in kdaj. Če bi bilo po moje, bi povedala že pri prvem plusu. Ampak stvar je v tem, če ne gre vse ok in imaš splav, pa te potem ljudje sprašujejo, kako pa kaj nosečnost, pa trebušček,...., potem moraš pa vsakemu razlagati, da si imel SS, tudi če ne greš v podrobnosti. Sicer je odvisno od vsake posameznice, in mene SS niti ni tako potrl, ampak ne bi pa mogla prenašati drugih, ki bi mi govorili, pa saj naslednjič bo pa ziher, ja kaj je šlo pa narobe, ... Dvomim, da bi bil kdo ob taki novici kot je SS tiho in nič rekel/vprašal. Zato se želim temu izogniti, ker se ne mislim nobenemu smiliti zaradi tega. Je pa odvisno od posameznice, kot sem rekla, ene rabijo čustveno podporo, druge pač ne.
< Sporočilo je popravil N.M. -- 4.11.2010 14:36:21 >
|