čmaja
|
Katja: hvala za lepe želje. tebi pa en objem in veliko sreče za naprej! žiža: meni je tudi ful dobro, ko čutim kak dojenček kolca. prvo nisem prav vedla, kaj to je; potem pa sem si mislila, da bo to verjetno kolcanje, saj je v ful rednih presledkih, kot odrasel. drugo ne more biti. ful čuden filing pa mi je, ko tišči ven neki sklep. po moje je komolec ali koleno. tak ful špičasto zgleda in mala ostra izboklina, kot da bi hotela predreti trebuh in pokukati ven. ko pa jo pobožam, pa se kar obrne. danes sem bila v lekarni in nabavila vato, gazice, mandljevo olje, fiziol.razt., alkohol baje v P dobimo (kar ostane tam, si lahko odneseš) in lanolin (če bo potreben). zlikala in oprala sem vse. tako da smo pripravljeni! v torbo nisem zložila, je pa vse na eni polici, tak da moj samo v torbo da in pride. se bojim, da se bi v torbi preveč zmečkalo, če bi bilo tam notri še mesec dni. prva akupunktura je za mano (včeraj), jutri mam drugo. nič hudega. jaz sploh nisem nekaj čutila pikecov, mogoče le-na tistih mestih, kjer je manj maščobe in samo koža in kost, recimo okrog gležnja. zdaj bodo naslednje daljše. jaz ful upam v efekt tega. dala mi je tudi ful nasvetov glede prehrane in vsega nasploh še za ta mesec. ful dobra izkušnja. danes je bila tudi patronažna pri meni, da sma se spoznale, malo pogovorile o dosedanji nosečnosti, glede poroda (kje, kako, ...), kaj imam pripravljeno, pa vsega po malem. dober občutek! aja, jaz sem iz Mb. zdaj pa tuškat in počivat.nočko!
|