čmaja
|
jaz sem si do zdaj samo 3x masirala presredek. sem začela, potem se mi je zdelo, kot da se mi neko vnetje pripravlja in sem nehala, ampak po pregledu pri G, ni bilo nič nenavadnega videti. potem pa sem si še samo 1x. upam, da bom bolj pridna vnaprej. Koliko to sploh pomaga. jaz se bolj zanašam na pozitiven učinek od akupunktur (mehčanje tkiv). mene včasih kar malo zvije, ko se spomnim, kaj me čaka oz. naju oba, kako bo življenje steklo, ko bomo v troje?! in sicer to, da lahko do tega pride sedaj vsak dan, kot da je teh osem mesecev minilo kot rečeš keks. se mi zdi, da ker sem delala do zadnjega, sem bila z drugimi stvarmi malo bolj zavzeta, in mi je sedaj zadnji čas še posebej hitro minil! ker nisem mela nobenih problemov med N, bom kar pogrešala to obdobje, ko bo za mano, predvsem gibe v trebuščku in sam trebušček (o.k., zdaj je že včasih v napoto, ampak do zadnjega meseca pa je bilo ful lepo). mene zanima, v čem si boste nesle stvari v P? jaz sem si svoje stvari (dokumenti, telefon, fotoaparat, toal.torbica, crocsi, zokni, perilo in oblačila za domov, voda, lanolin in nastavke za dojenje) mislila dati v en nahrbtnik; medtem ko bom stvari za novorojenčka dala v torbo za previjanje in bo moj prinesel takrat s seboj, ko bomo šli domov. kaj pa ve? papa.
|