|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
13.4.2011 10:32:45   
matcar
Dan!

Ja,saj jaz sem tudi več na FB,kot na RR.Tam pa nas redno spremljam.user posted image Sem pa v 30 tednu!user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu aybri)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
13.4.2011 10:33:56   
matcar
Aybri-mislim,da ne bo težav,da se nam na FB pridružiš.user posted image Samo,kako pa,pa ne vem.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
13.4.2011 12:53:20   
pikaii
user posted image je, danes sm zvedela, pa bosta 2 lepotca plus polbratec iz propadkega zakona mojga fanta..3 SRCA

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
13.4.2011 13:27:24   
Cat_Cat
Hej junijke user posted image

Tut mene firbec matra kako se vam lahko uštulim na FB? Ste se dodale med frende in je to to..al je kaka skupinca?

No, jaz pa morm jutr na ponoven pregled urina. Je fuuul bakterij in me kr malo skrbi. V 1.nosečnosti teh težav nisem imela. Upam da ni kaj hujšegauser posted image

Sem pa zato danes šla po pajkice za toplejše dneve in sem si dala duška, da kljub temu da vse cunce že imam od prej, sem naši brciki kupila kompletek ki ga ji bom oblekla ko bomo šli iz P. Vzela sem navadne hlačke, kapico, bodi z dolgimi rokavi. Še en puloverček bom vzela s sabo in nogavičke. V primeru da bo pa res mrzlo (v kar močno dvomim), bodo pa še žabice prištimane.

Jaz sem v 30.tednu in že možu težim naj me kaj slika z bušijem...sploh nimam nobene slikce user posted image

No FB girls, povejte kje vas najdem user posted image

(odgovor članu pikaii)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
14.4.2011 9:54:59   
PolonaF
Cat cat za fb pošlji zasebno sporočilo Bloby na tem forumu. lp

(odgovor članu Cat_Cat)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
14.4.2011 11:44:18   
Bloby
za FB punce pošljite svoje podatke meni zasebno pa ste zraven... čisto preprostouser posted image

nismo zbirčne...

(odgovor članu PolonaF)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
14.4.2011 13:33:55   
Cat_Cat
jst sm se pr eni že pofočkala na FBuser posted image  samo ne vem njenga nickauser posted image

(odgovor članu Bloby)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
17.4.2011 8:57:51   
noseckaa1
jaz pa sem poslala prošnjo za prijateljstvo na fb, vendar ne dobim odobritve...... ?

(odgovor članu Cat_Cat)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
17.4.2011 8:58:18   
eni8
Zdravo. Čeprav sem bolj malo oz. skoraj nič pisala na to stran sem vas redno spremljala. Mislim da ste s tem FB ČIST MEM UDARLE.

(odgovor članu Cat_Cat)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
17.4.2011 13:30:29   
PolonaF
Nosečkaa1, komu si pa poslala prošnjo na fb? Tukaj pošlji ZS Bloby in se z njo poveži glede fb.

FB je čisto kul zadeva, je lažje za komentirat, privat smo , pa še slikice se lažje naložijo.

lp

(odgovor članu eni8)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
17.4.2011 15:37:02   
mayalottie
Me smo z fb zelo zadovoljne. Komunikacija je na višku;) ter vse je bolj pregledno. Najboljše, da se nam pridružiš!
Mislim pa, da še vedno vse spremljamo forum, sam nobena nič ne napiše (morda tako kot ti, le spremljamo). Tko da kr pogumno začni temo;)

(odgovor članu PolonaF)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
17.4.2011 18:51:10   
ajč.
Haha res,na FB čvekamo tako da za sproti komi preberem,tukaj pa po par dni nič user posted image no sj res nebi sledile če bi na obojih tako pisale user posted image

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
17.4.2011 21:27:31   
delfinka2211
Osebno sem mnenja da je FB super zadeva, ker tu so začeli spremljati določeni ljudje, za katere določene stvari niso bile...nažalost...

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
18.4.2011 7:22:26   
fluf
tud jest sem se oddaljila od foruma... pa sem se otepala FBja :D

(odgovor članu delfinka2211)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
18.4.2011 7:56:52   
Cat_Cat
Priznam tudi jaz...odkar sem z vami na FB, nisem skoraj nič več na forumu. Pa sej smo pridne punce ane! Naklofamo tok da konc dneva glava boli user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
18.4.2011 18:23:28   
Bloby
Zakaj smo s FB mem udarle? Pridruži se lahko vsaka, špijun pa ne more bit noben šef, tečna tašča, lobosumne znanke... Pa isto lahko samo bereš drugač, sj niso vse aktivne. Edina razlika je da pač beremo lahko samo me in si lahk po mojih pojmih več prvoščiš kot tuki. Se pravi, če se hočeš prdružit pošlji ZS, ker nismo vzvišene in vse sprejmemo medse. Če je pa tko super na RR pa veselo piši, še vedno ga vse prebiramo vrjetno, tako da je problem kje že?

< Sporočilo je popravil Bloby -- 18.4.2011 18:24:21 >

(odgovor članu Cat_Cat)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
18.4.2011 18:27:33   
Bloby
no če ste pa proti FBju se ga pa isto, da recimo kot RR samo za določeno stvar odpret. Skrit svoj profil in ga uporabljat za eno in edino stvar po vaši želji. Nihče vas ne sili v deljenje česarkoli...

(odgovor članu Bloby)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
19.4.2011 13:36:09   
Cat_Cat
 Bloby je pa huda user posted image user posted image user posted image user posted image  Ti dam čisto prav! Če koga FB moti, naj bo tukaj gor. Ker pa mamo gor debate, da itak sprot ne morš brat, gre pa očitno nekomu v nos.

(odgovor članu Bloby)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
19.4.2011 15:52:50   
Bloby
Ne morš nečesa skretizirat dokler ne probaš... vrjamem da je starejšim mal težko dohajat nas, ki smo rojeni v tehnični dobi, ampak tko pač je,svet teče dalje. Bomo čez 20 let vidli kako tehniko bojo mel naši otroci... Morte vedt, da naši starši al pa stari starši še wcja niso meli v hiši v otroštvu... Tko da bodite odprti za nove stvari...

(odgovor članu Cat_Cat)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
26.4.2011 21:52:06   
mamipikapoka
http://www.youtube.com/watch?v=CQFEY9RIRJA&feature=related

http://www.facebook.com/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

(odgovor članu Bloby)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
27.4.2011 14:41:49   
Udb

IZVIRNO SPOROČILO: mamipikapoka

http://www.youtube.com/watch?v=CQFEY9RIRJA&feature=related

Hihi

(odgovor članu mamipikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
27.4.2011 23:19:27   
čmaja
Halo.
še katera sploh pokuka na ta forum, al ne? jaz res samo tu pa tam, ker ni več nobenih debat.
nisem pristaš facebooka, zato bom še naprej vztrajala tu.
Če je še katera takšnega mnenja, naj kar piše in odpira teme.

Mene zanima, ali ste si že nabavile torbe za dojenčkove stvari, kje ste jih kupile, cene, na kaj moraš biti pozoren? Hvala.

Nočko, papa.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
28.4.2011 0:00:39   
Mihelinka
Misliš na previjalno torbo?
Jaz sem jo dobila za rojstni dan in sicer tisto iz DM in mi je čist fajna, kako pa se dejansko obnese bom pa videla potem v praksi. Drugače pa so mi zeeeeeloooo všeč Lassig torbe! Poglej na BC. Nimam pa je naložene ker itak ne vem kaj rabim s seboj ko bom šla kam z otrokom, to bom že potem videla in si bom torbo zložila ko bomo prvič nekam šli user posted image

(odgovor članu čmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
28.4.2011 8:44:15   
mayalottie
jaz sem tudi kupla tako v dmju, je najbolj poceni, kar sem zasledila in ful lepa. Izbrala sem violično. Cute! Ker če gledaš v bc ali drugje so vse nad 40. Ta je pa...ne bom povedla, ker jo je mihelinka dobila za darilo:)

Not ni še nič, nabava kozmetike čaka na naslednji teden, po plači:). Pol pa priprava torbe za v porodnišnico in akcija. Čakanje se začne:) Itak bom že na porodniški! Pa izvajala masažo presredka, noro delala keglove vaje, hodila v hrib, jedla laneno seme, pila malinov čaj....kaj še? (yeah, right...Sigurno bi rodila čez rok, če bi vse to delala;))

Mihelinka, si ok spala? Jst se zadnje dni, če spim na desnem boku, večkrat ugriznem v jezik, zato spim izključno na levem boku. BORING!!!! Mam že zaležaline po mo moje.

Čmaja, bravo, ker si spet aktivirala rr. Pogrešala sem jo, na fbju gre vse tko hitro;)

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
28.4.2011 21:05:55   
čmaja
Bom pa res šla v DM pogledat za torbo. Hvala za nasvet, nisem vedla, da se tudi tam dobijo.sem včeraj bila v Avstriji v Toysu pa je bila ena res ful lepa, ampak za 60 eur! D...
Danes pa sem nabavla kompletek za domov iz porodnišnice. user posted image Še zdaj nisem ziher če je to res to. Ker ko sem gledala neke kompletke, so vsi bili iz pliša. to pa mi ni všeč, pa še pretoplo je za junij, če pa ni iz pliša, pa je brez stopalk. user posted image Zdaj sem vzela bombažni kompletek brez stopalk, itak ma spodaj verjetno tanke žabice oblečene in copatke na stopalih. Bomo pa v vijoličnem!

zdaj pa noge hitro zmasirat in v luft držat, ker mam fino zatečene. jhutri pa na izlet na morje! komaj čakam, da zavoham tisti morski zrak! user posted image

nočko!

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?