|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
8.4.2011 15:14:13   
karmen7
Katja iskreno sožalje.

(odgovor članu jk09)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
8.4.2011 21:17:42   
soraia
Katja tebi in tvoji družinici želim iskreno sožalje!

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
8.4.2011 22:33:09   
mayalottie
Aja fluf...Potem pa le jej! Počivaj in jej. Pa nisi nič bolj lačna bila? Hm... bo pa na koncu bolj zrasel!
Koliko pa je velik oz težak zdaj?

No, vse bo ok. lepo se prehranjuj, z daljincem v roki, pa bo:)

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
9.4.2011 6:55:32   
_sonček
Katja moje iskreno sožalje in velik objem! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
9.4.2011 14:00:01   
Leona2009
Katja,moje iskreno sožalje,tudi vsi moji ti jih izrekajo.Če karkoli potrebuješ,veš kje sem!

(odgovor članu _sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
9.4.2011 14:47:54   
Anonimen
Katja,ne znam ti izreci besed ob tej grozni izgubi,verjamem pa da je bolecina neizmerna!Mojo globoko sozalje

(odgovor članu jk09)
  Neposredna povezava do sporočila: 3706
10.4.2011 11:34:52   
K_a_t_j_a
Hvala vsem za izrečena sožalja. user posted image

Vem, da je za našega Jurčka bolje, da je šel ker tak vem, da nebi mogel živet. Njegovo življenje bi bilo samo eno veliko trpljenje, naše pa tut, ki ga bi zraven gledali kako trpi...

Jurček bo vedno v mojem srcu. user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
10.4.2011 15:03:27   
bibistar
Katja, hvala za tvoje besede, za modrost in odločnost, da greš naprej, s teboj pa tudi tvoji najdražji. Samo naprej, naprej, naprej, proti prihodnosti. Tam je cilj, je življenje, je ljubezen :)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nekaj najlepšega je, če lahko podariš življenje

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
11.4.2011 14:22:10   
K_a_t_j_a

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

Neposredna povezava do sporočila: 3709
11.4.2011 14:43:20   
Ladybug_2007
Punce, nujno - doslej je moja nosečnost potekala bp, danes pa mi otrok silno pritiska na zunanjo steno trebuha in navzdol. Počutim se precej zadihano. Se še katera tako počuti in gre za normalne znake (krčev nimam), ali se je morda že začelo kaj dogajati? Kaj pravite?
Hvala za vsak odgovor.

Neposredna povezava do sporočila: 3710
11.4.2011 14:54:16   
pokoyo
Pozdrav vsem nosečkicam!

Evo po par dneh spet tukaj in spet slabe nviceuser posted image  K_a_t_j_a, neizmerno mi je žal, da ti in tvoja družinica doživljate vse to.... Velik objem zate user posted image .... mes ne vem, kaj naj reče, grozno no. Pa tako sem imela občutek, da bo vse ok.... Ampak me veseli, da lahko že malo bolj objektivno razmišljaš o vsem skupaj... Si ne predstvljam, kako ti je težko, ampak kot si sama napisala, je za Jureta bolje tako....

fluf, tudi pri eni mji kolegici je bilo tako.... Pa tudi zastoj rasti pri dojenčici, je morala strogo počivati in čez 14 dni, na ponovnem uz-ju, je dojenčica pridobila 500g, tako da je potem vse bilo ok...

ladybug_2007, ne vem, kaj naj ti rečem. Če imaš čuden občutek, se raje idi pokazati.... NImaš kaj zgubiti...

In drugače, že kaj finiširate z nabavo stvari za prihajajočega dojenčka?

Lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
11.4.2011 17:31:13   
fluf
pokoyo ja upam da bo pri nas isto... sem ravno tako na 14 dnevnem strogem počivanju, a.k.a. gledanju TVja na levem boku, pol bomo pa vidl... vrjetno bo do konca pol počivanje, ampak samo da bi blo doma... moj se vsak dan pogovarja z žogo pa pravi, da mora rast user posted image da on ne bo brez mamice spal user posted image

Ladybug a pejt se pokazat če se ti ne zdi ok... kaj nej rečem... jaz se nisem šla takoj pokazat, pa sem prišla tako pozno, da sem potem morama ustrjati 6 dni v bolnici user posted image

(odgovor članu pokoyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
11.4.2011 19:10:48   
aybri
ladybug to se je meni zgodilo v četrtek in sem klicala v Leonišče ampak so me poslali v porodnišnico....bolelo me je kot hudič in najbrž sem se pretegnila na pilatesu, ker imamo kar veliko izpadnih.....pogledali so me vaginalno in je bil MV ok, dolg, zaprt, plodovnica primerna, tako da sem šla domov počivat. Naslednji dan je že bilo bolje pa tudi sama sem bila mirnejša....
Danes pa sem preživela 4 ure na polikliniki na cukr testu in je na srečo vse ok....

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
11.4.2011 20:37:00   
Ladybug_2007
Hvala vsem za odgovore. Aybri, morda je res krivo včerajšnje sopihanje v klanec. Odhajam prej spat in upam, da bo bolje, ker krčev ni. Ampak pritiska pa nekam dol in kolca se mu tudi že tam nekje spodaj. Saj do 33. moramo zdržati, potem smo na konju, a ne.
Vsem vse dobro.

(odgovor članu aybri)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
11.4.2011 21:20:05   
wessna
pozdravljene nosečke

sama imam ta mesec rok..pišem vam pa z zanimanjem če katera potrebuje banico za dojenčka...sem v dar namreč dobila kr dve in eno z veseljem podarim, je pa modre barve..tko da če katero zanima mi naj piše na zs, pa ji jo dam. prevzem možen v lj..

lp

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
11.4.2011 23:42:59   
mayalottie
Ladybug, moramo več počivat in vem, da je težko, ker nismo navajene, ampak saj bomo kmalu lahko tekale z vozički naokoli. tudi jaz sem imela boleč trebušček, ker sem pretiravala in sem morala počivat 2 tedna, da je blo ok. Pa še potem sem lahko hodila le po 10 min na sprehod. Zdaj je ful boljše in grem lahko komot za eno urco, ampak na easy..Ko pa spet pretiravam (celodnevna akcija), pa mi trebušček pove, zdaj pa konc! Lih zdaj me je par dni špikalo, pa sem včeraj in danes malo bolj počivala in je boljše.

Fluf, ti le dobro jej in se redi!;) Da bo otročiček zdrav in vesel:)

Jaz sem danes vstopila v 33.teden! Happy, happy.

Pokoyo, jaz imam že vse, razen košare za voziček in kozmetike. Drugo pa je ready:) Tudi nekaj stvari sem sama sešila in skvačkala, juupiii...

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
11.4.2011 23:44:13   
mayalottie
Aja Aybri, mene občasno po nosečniškem pilatesu špika. Jaz ga sicer delam sama doma, ampak prej sem opazala, da nekatere vaje niso ustrezale mojemu trebuščku. Zdaj ga pač ne delam več oziroma zelo redko in izpustim vaje, katerim "ne zaupam".

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
12.4.2011 8:02:20   
Cat_Cat
dobro jutro nosečke user posted image

vidim da vas kar mal matra razgibavanje in aktivno življenje....jah, nismo več iste in buši že pošteno moti ane! No, jaz imam vsakodnevno "tekanje" za tamalo in skos sem v movingu, tko da česa drugega se ne poslužujem. Je pa lušno ker je toplo in sva skoraj cel dan zunaj user posted image

Jaz pa moram po 1.majskih praznikih v akcijo s pranjem cunc user posted image  Dve ogromni vreči me čakata, da vse prebrskam kaj potrebujem na začetku..sicer pa itak vse že imam pripravljeno...samo še za steno v sobi gruntava ali bi jo prebarvala, ker nama je ostala še roza barva od Avine sobe. No, pa voziček gre v pranje...pol je pa čakanje na vrsti user posted image

Uživajte v današnjem dnevu, jutri bo že dež user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3718
12.4.2011 10:03:56   
Ladybug_2007
mayalottie, danes je mnogo bolje. Sem spala devet ur. Očitno je bilo res krivo plezanjev hrib. Ampak, zanimivo je, da je mali včeraj cel dan igral "nogomet", ponavadi pa podnevi spi....
Oh, Cat_Cat, mi nimamo še nič pripravljenega. Pa je toliko tega za preprati - od oblek, vozička, igrač, gugalnika do urejanja papirologije itd.
Še dobro, da imam samo še slabih 10 dni službe, potem pa dopust. Zdaj še kar zlagam seznam, kaj vse rabimo....
:)

(odgovor članu Cat_Cat)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
12.4.2011 14:25:13   
Cat_Cat
Ladybug_2007, pa sej maš še čas da vse pripraviš. Jst imam sobico zrihtano zato, ker je bila do sedaj tamala v njej in smo jo pustili tako kot je, ker je itak pripravljena za dojenčka. Kar se pa cunj tiče, mi pa slabo rata vsakič ko vidim tiste vreče, ker vem kok bo spet pranja in likanja. Ampak, bomo mogl zrihtat vse ane user posted image

Se spomnim predno sem prvič rodila, sem v juliju ko je blo najbolj vroče, prala, sušilec, likala,....2 dni skupaj!!! Sedela sem pri odprtih vratih in likala, pa vse je teklo od mene od vročine. In si zdaj rečem...še dobro da ne bom spet sredi poletja v pripravah!

(odgovor članu Ladybug_2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
12.4.2011 17:02:03   
Ladybug_2007
Cat_cat hvala. Še eno vprašanje imam - kako boste oblekle junija za iz porodnišnice? Je body + žabice, copatki, kapica dovolj?? Bodiji, ki jih prodajajo, so vsi iz tako zelo gostega bombaža. Nekaj rabljenih, ki smo jih dobili, je zelo tankih.
In še tole - ali morda katera hodi na priprave za porod? V materinsko sem hodila pred prvim porodom, pa ne bom še enkrat, ampak tisto dihanje bi bilo morda fino malo povaditi...
Hvala za odg.

(odgovor članu Cat_Cat)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
12.4.2011 20:04:43   
matcar
Katja-še od mene iskreno sožalje.Ni besed,ki bi te lahko potolažle.user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Ladybug_2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
12.4.2011 20:06:18   
matcar
Čer vsem skupaj!

Jaz sem dobro,otrok brca 100/h,tak da me že  vse boli.V četrtek imam spet pregled,pa bomo vidli,kako in kaj.Kako pa ste kaj  ve in vaši bušiji? Nisem nič za nazaj brala.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
12.4.2011 20:33:21   
mayalottie
Smo bolj čvekave na fbju, tukaj zmeraj manj....
Fluf, kako kaj kavčkanje? Kdaj imaš pregled? Upam, da ti ni preveč dolgčas...

Jaz uživam v vedno bolj počasnih brciikah...Spanje je vedno bolj katastrofalno...Ob šestih sem sita premetavanja in vstanem ter v miru šivam..V tem tednu sem sešila kup stvari, od igračk za dojenčka, žepkov za na steno, visečih elementov, do kiklce in tunike zame:) Za PO porodu, da bom lepa;)

Če ne pa opažam, da mi postajajo čevlji tesni!!!! AAA! Prav tako me po hoji ali ponoči bolijo roke-mi zatekajo...AAA! Upam, da se bo pri tem končalo.

Pa se mi zdi, da se ponavljam, ne vem več kaj pišem na fb in kaj tukaj.

V glavnem, sem že v 33.tednu!!! JUUUPI....Drug teden začnem z masažo presredka...Čez kake tri tedne pa malinov čaj...
Ne vem še, ali naj darujem popkovnično kri. Bi jo zelo, ampak se mi ne da hodit v lj na testiranje za HIV. Bom povprašala, če testirajo tudi tukaj.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
13.4.2011 10:27:05   
aybri
Imate na fb zaprto skupino ali se lahko še "uštulim" zraven?

mayalottie tudi mene je špikalo ampak sem nehala trebušnjake in izpadne in razne zajčke in stotke user posted image delat tako kot prej....jp malo je treba bolj na izi.

Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 znakov, da pričakujete fantka
Ali je mogoče, da dejansko obstajajo očitni znaki, ki nam lahko povejo, da bomo ponosni starši malemu fantku? Berite dal...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?