|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
6.4.2011 20:27:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu strelka87)
  Neposredna povezava do sporočila: 3651
   RE: Junijke 2011
7.4.2011 8:03:31   
Cat_Cat
strelka87, ne sploh nisem suha in drobna user posted image  sem majhna in me je kar dosti skupaj user posted image user posted image  sicer sem kot otrok imela šince do 11 meseca, ker sem imela težave s kolki. Ampak baje naj to ne bi bil razlog. Nič niso prej vedeli da imam to težavo. Sem dobila svoje popadke, pa nikamor ni šlo skoraj 8 ur in potem po umetnih sem se takoj odprla, ampak ni in ni šlo. Ko je bilo vsega konec, mi je drug dan prišla zdr.povedati kakšna je situacija in zakaj je bil CR.
Sem pa imela normalni CR, uspavali so me in to je to. Tudi zdaj bom tako hotla, ker nimam želje biti budna ko mi vse to počnejo.
No od moje G sem izvedela, da je itak avtomatsko CR naslednjič, če sem ga imela 1. In če bi me kdo želel prepričati v kontra, je pravilo da moraš podpisati da sploh dovoliš normalen porod po prvem CR.
To da si drobna še ne pomeni da ne boš mogla rodit. Pravijo da ženske z močnejšimi boki lažje rodijo, pa pri meni to ni veljalo.
Ti samo povem, da sem ob 6h zjutraj prišla v porodnišnico s svojimi popadki, rodila pa sem ob 6h popoldne s CRuser posted image   ob 12h sem možu rekla da tole nikamor ne gre in da mam filing da bom popoldne imela CR. Pa še res je blo tko!

Neposredna povezava do sporočila: 3652
7.4.2011 10:49:41   
LunaSonce
Pozdravček vsem!
Moje poročanje z včerajšnjega potepanja po Ikei. Nabavli  tole previjalno mizo http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/70167218 (skupaj s tem
http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/70025318
http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/90140548 ).

Potem sem izbirala še posteljnino in mi je blo vse tko srčkano - po moje bo kar tole:

http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/60161325
http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/10107784

Zdej pa morem samo še moga vprežt in gremo v nabavo. user posted image

(odgovor članu Cat_Cat)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
7.4.2011 10:52:32   
LunaSonce
Joooj, zdej sm opazla, kako mi je objavlo - vse neki velike črke!!!
Se opravičujem.
Samo povzamem: sm si včeraj ogledala kar neki stvari in bomo sigurno nabavli to, kar sm prlepla (ne bom še nekrat lepla, da ne bo spet kej v mega črkah user posted image ).
Tko, da zdej naju čaka samo še nakup, ko bojo prostori doma dokončani - da ne bo vse umazano in ne bom čistila še prej kot je treba.

(odgovor članu LunaSonce)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
7.4.2011 11:25:24   
Mihelinka
Joj jaz tudi komaj komaj čakam, da bo konec meseca, da grema midva tudi v Ikeo in Moemax. Sem pregledala ponudbe obeh na spletu in si pripravla nakupovalne sezname, zdaj pa je treba samo še it in nabavit. Sej če bi za vse izdelke bila prepričana da so ok, bi kr po netu naročila najraje user posted image .

Punce a katera kaj ve kaj se dogaja s Katjo in malim Juretom, ki je zdaj star že 1 mesec?

(odgovor članu LunaSonce)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
7.4.2011 11:32:20   
strelka87
punce eno vprašanje še mam. kdaj ti nrdijo UZ v katerem tednu da ti določijo kakšno vstavo maš pč z glavo naprej al z ritko al ma popkovino okrok vratu pa te stvari?

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
7.4.2011 11:43:50   
Udb
JAZ BOM IMELA UZ V 34.T

Neposredna povezava do sporočila: 3657
7.4.2011 11:50:51   
LunaSonce
A še en ultrazvok?!
Meni ni nič omenjala ultrazvoka. Sem jo nazadnje vprašala samo o streptokoku, pa mi je dala samo za naslednji teden za dat vodo (in kri se mi zdi) in pregled pri njej. To je to. Sicer ene omenjajo ta UZ pregled okrog 32. tedna...ampak nism prou prepričana, če ga vsi g. delajo.

Bom poročala naslednji teden... Če je tko, da bo še kak UZ, potem imam še kako šanso, da izvemo za spol tok pred zdajci user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
7.4.2011 11:51:48   
jk09
Mene je pa na 3D v PO malo okregala zaradi pridobljenih kg (+10) in ker je ortoček prevelik za 2 tedna, saj gre mogoče za sladkorno. Tako, da je rekla NIČ SLADKEGA. Zaenkrat se poskušam držat, a ne uspeva ravno najbolj. user posted image  Non stop bi jedla sladko. 

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
7.4.2011 11:55:48   
LunaSonce
Ne mi omenjat sladkega!!!! user posted image
Jst sm zadnje cajte skoz u banjicah od sladoleda user posted image
In se mi zdi, da sm pridobila kak kg....bom vidla na naslednjem tehtanju. Do zdej še nism bla kregana (ker je blo vedno vse v mejah normale), nikoli pa se ne ve...sploh zdej s tem lepim vremenom in sončkom, ko kar kliče po sladoledu! user posted image

(odgovor članu jk09)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
7.4.2011 12:07:21   
Cat_Cat
strelka87, na morfologiji ti že napiše v materinsko kako otrok leži. Meni pa še v 33.tednu naredi plačniški UZ, stane 50€, kjer ponovno vse pregleda. Omeni G da želiš še en UZ, ker to je ubistvu še ena morfologija, samo mislim da je povsod za plačat.

LunaSonce, ne vem iz kje si ampak v Lj naredijo UZ kjer samo spol otroka preverjajo. Plačaš 20€ in gleda toliko časa da je za zihr. Jaz sem tudi šla, ker je mela tamala skos noge skupi in se ni vidlo. Na tem plačniškem UZ je pa res dlje časa gledala, pa rukala trebuh da se je premaknila in se je lepo videlo da je punčka user posted image

jk09, pa saj test za sladkorno bi ti mogli že delat. A nisi popila glukoze? No, kar se tiče nosečniške sladkorne ti povem iz izkušnje pri sestri, da ni samo sladkor tisti ki se ga morš pazit. Potrudi se in jej 5x do 6x na dan, manjše obroke. Če pa te prime ta sladka, pa takoj po obroku pojej nekaj malega sladkega. Sestri so rekli, da se takoj po obroku, če poješ sladko, sladkor ne dvigne. Če pa namesto enega obroka v dnevu poješ sladkarijo, pa cukr naraste. Sej bo hitro mimo, pa se boš lahko celo poletje sladkala s sladoledom user posted image

(odgovor članu jk09)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
7.4.2011 13:03:22   
fluf
Jaz sem mela UZ lega in rast pri 32t1d... smo glavično, pa kao premičkeni, tko da sem doma v ležečem položaju,... pomoje brezvez, ker itak noben otrok ni točn po tistih okvirjih, ampak bom jo upoštevla. mam pa čez 14 dni spet kontrolo rasti in lege...

(odgovor članu Cat_Cat)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
   [Brisano sporočilo]
7.4.2011 13:36:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu fluf)
  Neposredna povezava do sporočila: 3663
7.4.2011 13:49:33   
rado_vednica_
jaz sem v celi nosečnosti do sedaj imela pri ginekologu le 2 ultrazvočna pregleda...drugače pa samo pogovor alipa ginekološko(še to samo 2x)... čez 1 mesec imam še en pregled, takrat pa bo delal ultrazvok, da bo ugotovil velikost, lego ipd...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
7.4.2011 14:17:49   
Mihelinka
Moja mala je pa danes čist mirna...user posted image

(odgovor članu rado_vednica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
7.4.2011 15:22:49   
jk09
Zaenkrat nisem imela testa glukoze. Je rekla na 3D, da se to dela v 32. tednu. Naslednjič ko grem h mojem G, mu bom povedala kaj je rekla na 3D, pol bomo pa vidli.
Zdej morem pa kri in vodo dat pred naslednjim pregledom tako, da mogoče se bo tudi iz tega kaj videlo.
Do takrat bom probala čim manj sladkega.. čeprav so mi tudi rekli, da so to lahko hormoni.. tudi sadje ima sladkor. Če bi na to gledali ne bi smela nič jest. Jaz jem normalno, edino belega kruha ne jem in sladkarij. Včasih pa se pač ne morem upret. Če ne bom zdej.. kdaj bom??
Se mi bolj verjetno zdi, da bom prej rodila kot da imam res sladkorno.

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
7.4.2011 15:35:41   
škrpijonka
Mene je na test glukoze poslala v 24 t.

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu jk09)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
7.4.2011 15:40:55   
pokoyo
Zdravo!

Cat_Cat, kolegica ima podobn zgodbo, je rojevala praktično dva dni, potem pa so ji urgentno naredili CR.... Ni fajn v glavnem... Drugič pa avtomatsko greš na CR, no, razen če imaš ful željo še 1x poskusiti naravno verjetno  lahko....
LunaSonce, o, super uspešen izlet torejuser posted image

Mihelinka, joj, jaz tudi zadnje čase najraje kar preko spleta naročam... Ma sploh se mi ne da na veliko okoli hoditi, trebuh mi ful otrdeva, pa postanem cela napeta zaradi tega in potem nimam volje do hoje po trgovinah... Tako da kar se da, naročim preko spleta...

fluf, se ful strinjam s tabo... Otroci niso po jusu, saj smo si tudi odrasli različno, seveda pa tudi otroci... Eni imajo jajčaste glave, drugi okrogle, tretji ful dolge noge... Se mi zdi, da nekateri G kar malo preveč gledajo tiste tabele... Po drugi strabni pa boljše preventiva....

Glede Uz pa imam res srečo, ker moja G mi ga naredi na vsakem pregledu...

Lp

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
7.4.2011 18:21:00   
mayalottie
hm, verjetno je res odvisno od ginekologov (UZ). Meni ga naredi vsakič. In mi to veliko pomeni. Me pa nikoli vaginalno ni pregledal, je zmeril maternični vrat kar na uz. Jaz mu vsekakor zaupam.

Na test za sladkorno tudi mene ni dal, rekel je, da da samo tiste, ki se mu zdijo rizične (prevelik plod, preveč plodovnice, sladkorna v družini itd)., pa sem se tudi jaz zredila plus 10kg. Ampak spet, mu zaupam, in če pravi, da ne, potem se ne bom sekirala..

Fluf, ne sekiraj se, itak bo vse v redu. Kako naj bi ti pa počitek (ležeči položaj) pomagal pri tem? Držim pesti in itak bo vse super in v redu!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
7.4.2011 18:38:21   
Udb

IZVIRNO SPOROČILO: rado_vednica_

jaz sem v celi nosečnosti do sedaj imela pri ginekologu le 2 ultrazvočna pregleda...drugače pa samo pogovor alipa ginekološko(še to samo 2x)... čez 1 mesec imam še en pregled, takrat pa bo delal ultrazvok, da bo ugotovil velikost, lego ipd...

točno tako je pri meni :)

(odgovor članu rado_vednica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
7.4.2011 18:40:41   
delfinka2211
Js mam vedno in vaginalni pregled in UZ, tko da mam res super G in je ne menjam za noben denar.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
7.4.2011 19:00:15   
aybri
Danes po pilatesu sem začutila grozne bolečine v predelu jajčnika in klicala v leonišče a so me poslali v porodnišnico. Tam sem čakala 4 ure!!!! Jasno nič niso ugotovili, mene pa še vedno boli. A katero kaj špika? Naredili so mi ctg, pregledali vaginalno...tko da upam, da je bilo od telovadbe...kaj mislite ve?

(odgovor članu delfinka2211)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
7.4.2011 21:46:02   
K_a_t_j_a

S težkim srcem in nepopisljivo bolečino vam sporočam, da je včeraj moj borec Jurček za večno zaspančkal in šel med angelčke.... user posted image user posted image user posted image
NEIZMERNO GA POGREŠAMO!
Mami, ati in bratec Jan

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu aybri)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
   [Brisano sporočilo]
7.4.2011 21:47:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu aybri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3674
7.4.2011 21:51:41   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

S težkim srcem in nepopisljivo bolečino vam sporočam, da je včeraj moj borec Jurček za večno zaspančkal in šel med angelčke.... user posted image user posted image user posted image
NEIZMERNO GA POGREŠAMO!
Mami, ati in bratec Jan

Katja, moje sožalje ob vaši izgubi user posted image user posted image user posted image , držite se user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?