|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
26.10.2010 8:42:11   
karmen7
Jutro punce!
Da se še jaz malo javim po dolgem času. Sandry_ca, Tinca,zelo mi je žal user posted image , vem kako je to, samo ne obupat.
Pri meni je norišnica. Moj možek ima danes rojstni dan, tak da moram nekaj naštudirat do večera, itak da sem v službi, jem pa kot dojenček na vsake tri ure. Za soboto se mi je napovedala tašča (ne vem točno ali je to v kategoriji dobro ali slabo), zvečer pa še prijatelji. Bo kar pestro spet. V službi pa itak luda kuča. Pa počasi že štejem dneve do prvega pregleda, čeprav je še celih 14 dni in poizkušam razmišljati čim bolj optimistično, čeprav me je strah - full. Pa nimam izcedkov, ampak pač posledice prvega ss. Uf sem se razpisala, grem delat sedaj še malo.

(odgovor članu frutolino)
Neposredna povezava do sporočila: 351
26.10.2010 10:38:28   
Pety17
chebellca, cestitam, zdej pa lepo pocivat!

Ko sva mami in oci zagledala plusek, sva bila presrecna, sedaj te budno cuvava in komaj cakava, da te vidiva.....pikica najina mala, ti si najina sreca.Vsak dan sva vate bolj zaljubljena.

http://lilypie.com/Pregnancy_code.php

(odgovor članu frutolino)
Neposredna povezava do sporočila: 352
26.10.2010 11:22:24   
lili82
Pozdravljene!

Se opravičujem, ker takole vdiram na vašo temo, ampak cilj opravičuje sredstva, ne?

Prosim vas, da glasujete za sobico moje prijateljice, ki trenutno vodi v Alplesovi nagradni igri! Tudi za glasovalce so obljubljene nagrade (celo Alplesovo pohištvo!)

http://www.ringaraja.net/planet/glasovanje?imageID=68#imageG

Hvala vam - in prijetno nosečnost, čimlažji porod in velikoooo veselja z vašimi malimi zakladi vam želim!

Lep dan!

Lidija

(odgovor članu Pety17)
Neposredna povezava do sporočila: 353
26.10.2010 12:13:46   
natasa28
Da se še jaz malo javim, na pregledu bilo vse ok, srček je že lepo bil, velikost je bila 16mm (8t2d),vse ok v glavnem , dobila splošna navodila, naslednji pregled pa je 11.11.( za Martina jupi to bo veselo :)), vzeli so mi tudi že kri pa Tifol je rekla naj še kar 1m jemljem. Me pa nič ni kregala da bi bilo kaj prehitro nova nosečnost po carskem tak da menda že bo vse ok. Slabost je tak tak, pri meni se mi zdi je še vedno najhzje kak večer pa ko kak golaž ali kaj podobnega zavoham, je pa MC pa cockta še kar zakon!
user posted image user posted image velik objem vsem ki ste se žal morale posloviti s te teme, pa brez skrbi boste hitro v naslednjih mesecih znova v drugi temi

"Cvetovi prihodnosti so skriti v semenih sedanjosti"

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 354
26.10.2010 13:47:26   
kraljičnica
Pozdravljene Junijke 2011!

Že dolgo časa prebiram tale forum, pa sem se sedaj odločila da se vam pridružim.
Tudi jaz imam potrjeno nosečnost (sedaj sem v 9.tednu), rok PDP 7.6.2011.
Prvi pregled sem imela v 7.tednu in sem že videla pikico in slišala srčkauser posted image !
Drugače pa že imam doma eno 4. letno princesko!

Sem pa tudi letos maja že imela en SS, tako, da srčno upam, da bo ta pikica obstala!

Vsem nosečkam čestitke in želim vam lepo in brezkrbno nosečnost!

< Sporočilo je popravil kraljičnica -- 26.10.2010 13:49:10 >

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 355
26.10.2010 14:08:14   
Sunia
Tako ..pa smo imeli tudi mi danes prvi uz in imamo kar 2 srčka.
Ne morem opisat te sreče. Počutje super le velikoooo bi jedla.

(odgovor članu kraljičnica)
Neposredna povezava do sporočila: 356
26.10.2010 14:15:19   
melanija
Pozdravljene, tudi jaz pričakujem naslednje leto junija, po mojih izračunih 23. Pregled imam pa 12.11. Prvi UZ, ki pa upam da bo pokazal da je vse v redu. Srečno vsem.

(odgovor članu Sunia)
Neposredna povezava do sporočila: 357
26.10.2010 14:28:07   
nati29
Sunia, to je pa super, pa sta to tvoja prva dva otročka?

Jaz se tudi super počutim, nobenih znakov, mi je ful čudno, sem šla dons še ne test kupit, da sem se prepričala, če bosta še vedno dve črtici, neumnica. Prej sem vedno imela vse možne znake, sedaj pa nič, mogoče ima tudi jaz dva srčka user posted image user posted image .

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 358
26.10.2010 15:53:43   
N.M.
Pri meni je isto. Čisto nič noseča se ne počutim. user posted image  In komaj čakam drugi teden, ko imam pregled.user posted image

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 359
26.10.2010 18:05:55   
sobrate
Dobrodošle nove user posted image !

Sunia čestitke za dva user posted image !

(odgovor članu N.M.)
Neposredna povezava do sporočila: 360
26.10.2010 18:51:20   
Sunia
Imam že eno hčero tudi preko IVF . Uspelo je že lani in je takoj sledil ss, januarja letos izven maternična .. no sedaj pa upam, da bo vse o.k.

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 361
27.10.2010 7:46:58   
nati29
Dobro jutro, punce. Evo, jaz sem že v službi, pa še cel dan dons, pol zvečer pa letimo v Kranjsko goro, malo na počitnice. Moj ima sicer angino in je bil včeri čist bogi, upam, da so dons zdravila že prijela. Tako da sem jaz raje v otroški sobi spala, da se ne bi kaj nalezla.

Sunia, to bo hčerkica vesela user posted image . Jaz imam tudi enega sinčka, potem sem pa v dveh letih imela 3 ss, tako da me je zdaj ful ful strah, kaj bo.

Še vedno nič znakov, edino da sem nenormalno požrešna popoldne in zvečer, ves čas jem, če bo šlo tako naprej, bom kmalu imela 100 kg. Mogoče ta požrešnost niti ni zaradi nosečnosti, ampak imam v glavi, da zdaj pa lahko kar neomejeno jem. Se bom morala res malo obrzdati user posted image .

(odgovor članu Sunia)
Neposredna povezava do sporočila: 362
27.10.2010 9:08:44   
sobrate
Pozdravljene souser posted image !

Kako se borite s slabostmi? Jst sem že cel teden najboljša prijateljica z WC školjkouser posted image user posted image user posted image . Najhuje je dopoldne. Jaz sem  napol mrtva, princeska pa išče mamino pozornostuser posted image . Zdajle me hb rešuje nodi, ker smo čist v fazi nodija, naštimam ji na dvd-ona pa nepremično gleda in ploskauser posted image user posted image user posted image .
Tolažim se s tem da bo čez dober mesec konec s temi slabostmi, tako da že odštevam dneveuser posted image
Aja upam da bo katera uredilla seznam, ker jaz ga na žalost ne znamuser posted image

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 363
27.10.2010 10:58:36   
nati29
Jaz sicer nimam slabosti, mogoče tko čist mal, imam pa težavo s požrešnostjo, a ima še katera? Kako se pa proti temu borite?

Če imam pa prazen želodec, potem mi pa tudi slabo rata.

(odgovor članu sobrate)
Neposredna povezava do sporočila: 364
27.10.2010 13:24:32   
fluf
nati jaz se proti temu borim tako, da skoz jem... sem si kupila posebno posodo za solato, naredim solato notri, pa polivko si doma sama zmešam, in pol tisto jem preko celega dneva. Al pa namesto solate naredim sadno kupo, pa jem tisto... nekak tko... tko da mam pol samo en obrok na dan :)

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 365
27.10.2010 14:00:09   
nati29
Pa jaz bi kaj drugega kot sadje in zelenjavo user posted image . Solate tukaj v pisarni glih ne morem jest, potem pa stranke noter hodjo, pa bi po kisu smrdelo, pa bi rekl, kaj je pa to za ena kuhna user posted image . Jaz sem po solati ponavadi še bolj lačna al pa požrešna. Bom kar sama sebe mogla prepričat, da malo manj jem.

Pa drugač v službi niti ni problem, jem tako kot prej, ko pa ob treh pridem domov, potem pa kar skoz nekaj, pa še magistrsko nalogo pišem, pol sem pa živčna, pa še bolj na hrano mislim. Včeri zvečer, ob pol osmih, jaz že ful sita, sem šla potem še segedin kuhat, mi je ful zapasal, pa sem potem še to jedla.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 366
27.10.2010 16:03:26   
Anonimen
punce,a vse delate ali ste na bolniski?tiste,ki ste:ste se fejst borile za bolnisko?sama ogromno dvigujem in razmisljam o bolniski?user posted image LP

(odgovor članu nati29)
  Neposredna povezava do sporočila: 367
27.10.2010 17:06:52   
nati29
Jaz sem v službi, bi pa kasneje šla v bolniško.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 368
27.10.2010 17:43:19   
sobrate
jaz ne delam, sm gospodinja tako da ti na žalost ne morem pomagatuser posted image

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 369
27.10.2010 21:54:10   
fluf
sobrate hudooo.... jaz bi si tudi privoščila bit gospodinja nekaj časa... pa finančno ne gre... sicer pa jaz bom delala dokler bom lahko... živim normalno naprej kot sem prej.

(odgovor članu sobrate)
Neposredna povezava do sporočila: 370
28.10.2010 8:01:51   
sobrate
Ja fluf ni slabo bit gospodinja zaenkrat, kasneje bomo pa videli, če mi bo dolgčas bom šla delat. Zaenkrat mi ni hudegauser posted image .
Dans sm morala vzet tableto proti slabosti, ki mi jo je predpisala G, ker je blo včeraj nevzdržnouser posted image . A te tablete lahk vzamem samo zjutraj, jst neumnica pa nism, tako da je blo včeraj prav pestrouser posted image

Kje so pa kej ostale user posted image ?Javite se kaj, da slišimo kako ste kaj

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 371
28.10.2010 8:05:26   
fluf
sobrate dolgčas? no ja, moji mami je postalo dolgčas hitro, medtem ko je tašča prav tako doma, gospodinja, pa ji je prav fino. jaz bi bila tkoj doma, ampak pol se ti mal škoda zdi vseh let izobrazbe user posted image tko da bomo iskal službo, nimamo kej. Pa še bit gospodinja, ti ne prinaša lih kakšnega dohodka sploh user posted image

(odgovor članu sobrate)
Neposredna povezava do sporočila: 372
28.10.2010 10:47:12   
Anonimen
Drage junijke!!!!

Lepo vas prosim če ste za to da pomagate.....vse kar od vas potrebujem je klik na spodnji link
http://www.ringaraja.net/planet/glasovanje?imageID=53#imageG
.....klikate lahko vsak dan, in mogočetudi vam rata dobiti novo sobico za vašega, dajte punce se splača....

Lep sončni pozdravček

(odgovor članu fluf)
  Neposredna povezava do sporočila: 373
28.10.2010 12:10:13   
jaz5
pozdravljeneuser posted image
Meni je pa tako slabo že od včeraj. In celo noč mi je bilo. Sem ob 2 zjutraj šla dol in pojedla en jogurt in je bilo mal boljše. Sem si zjutraj naredila eno skledo sadne kupe in sedaj skos po malem jem. Sem pravkar malo zadremala ( grem zvečer v nočno) in sta me hitro moja razgrajača zbudila. V soboto smo povabljeni na kosilo k sestri ker ima nečakinja rd, potem pa gremo ob 17.30 spet na drug rojstni dan od kolega. Sploh nevem kako bom zdržala, ker mi je skos slabo in že ob 20.00 spim, če ne grem v nočno.user posted image
Sem glih prej m ožu rekl, da mi ni bilo v nobeni nosečnosti tako hudo. Se mi zdi, da bom takoj po naslednjem pregledu povedala novico , drugače bojo sami ugotovili, da se nekaj dogaja.
Sedaj gremo pa papcat kosilo- musaka. Se mi že cedijo sline.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 374
28.10.2010 12:36:54   
kraljičnica
Pozdravljene,

meni je bilo tudi slabo pa sem ugotovila, da mi kava zjutraj  ne paše in sedaj pijem kakao in je super. Sem neki časa rabila da sem to ugotovila, ker pri prvi user posted image , mi ni bilo nič slabo.

Kar se pa "požrešnosti" tiče pa bi tudi jaz skoz nekaj jedla!
Aja, drugače pa sem v službi in upam, da bom lahko do konca user posted image !

Lepo se imejte in pazite nase in svoje srčke, tiste v truščku in tiste, ki vam že lepšajo dneve.

Lep dan,
Kraljičnica

Korak za korakom ustvarja življenje nove lepote in išče rešitve v nepričakovanem in na videz nerešljivem. Združuje nas z ljudmi, po katerih smo hrepeneli. Nerazdružljivo in trajno. Za vse življenje.

(odgovor članu jaz5)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......