pokoyo
|
Ojla babike! mayalottie, uauuuu Benetke. Tudi jaz bi.... Mi je ful všeč, sploh večerne oz. nočne Benetke. Sva si 1x privoščila večerno vožno z gondolo, potem še večerja in poslušanje glasbenikov na Mrkovem trgu... MA res sanjsko Pa vse najboljše lana_22, kot so punce že povedale, so te meritve bolj tako tako..... Tako da verjemi, da bo vse ok. Drugače pa si včasih mislim, koliko so fajn tile UZ-ji, po drugi strani pa ti znajo včasih zadati toliko nepotrebnih skrbi... Bloby, joj, vem, da tebi ni smešno, ampak sem se nasmejala tej akciji NImaš kaj, povej, da ti ne paše, pa naj zameri kdor želi.... Mihelinka, kaj naj ti rečem, te razumem s temi rabljenimi stvarmi. Jaz vzamem od ljudi, ki jih poznam, drugače pa kot ti imam kar nek predsodek. Pa saj vem, da neutemeljeno, samo ne morem iz svoje kože... Drugače pa bo za poroko po moje super kakšna lepa tunika in pajkice. Pa kakšen zanimiv kos nakita in boš super. Mleko iz mlekomata bi pa jaz prekuhala... hruška debeluška, madonca si šlang 3 tedne po porodu Pa lepi slikici... Tista s poroke pa sploh... Se pa ful strinjam s tem, da je za razvoj najbolje, da je otrok na tleh. In tudi poznam res precej punc, ki jim je otrok padel ali s postelje, ali s kavča.... fluf, jaz si tudi delam seznam, pa potem vsake toliko kaj črtam s seznama, ko na več koncih preberem, da določene zadeve ne rabim... Kupila bom tudi še igralno podlogo - to se mi zdi res uporabna zadeva, pa sling - samo da bom jaz vzela od Hoppediza, kar pri da-da... Drugo pa verjetno niti ne - no, razen kozmetike in ostalih zadev. zupica, čestitke za pupiko Danes za kosilo: segedin... Upam, dane bo pretirane veselice v trebuhu Papa
|