mayalottie
|
Tudi jaz grem samo na sprehod, pa je že cela debata tukaj:) Ja, hrbet in križ in medenica, tudi jaz imam s tem probleme. Dejansko pomagata pilates in počitek! Se pa strinjam, da je lahko tudi plavanje zeelooo učinkovito! Tudi jaz moram it ta vikend. Benetke so čudovite, ja, mislim, da je bil to zadnji tak, oddaljen izlet, ker so me noge za pop.... bolele po celem dnevu!:) Pravznovanje rojstnega dne s trebuhom seveda ni tako zabavno. Niti pošteno ne moreš nazdravit! Seveda sem si privoščila pol kozarčka šampanjčka in deci vinčka, ampak to ni nič:) Na srečo so bili gostje uvidevni in so šparali z alkoholom še zame, razen treh prijateljic, ki so povlekle do dveh in sem komaj čakala, da gredo, da grem spat. Predvsem je šlo za utrujenost od celega dneva priprav, kuhanja, šopinga.. No ja, nisem preplesala na mizi celo noč, je pa mimo;) Podloga za tla je po moje tudi super. Tudi jaz razmišljam o nečem po tleh, pa sem mislila kar tepih, ampak morda je podloga boljša. Brcike: tudi mene ne bolijo še, ampak je otroček še nežen, kljub temu, da sem v 27.tednu.. Čutim pa vedno bolj raznolike brcike, razporejene tudi v rebra;) Glede na to, da je bolj spredaj, pa čutim še vedno bolj v trebuščku. Vnetja: ja, tudi jaz se spopadam z njimi, minejo, pridejo, itd....Ah...upam, da bo kmalu konec. Hemeroidov še ni in upam, da jih ne bo še..Prebavo imam odlično kot vedno..Svetujem vam banano na prazen želodec, potem pa kosmiče v jogurtu. Zelo koristna so tudi lanena semena v jogurtu na tešče...Jaz grem tudi po trikrat na dan...:S Jaz imam nasl. pregled 7.3., huuraaaa. Komaj čakam. Hitro gre, ja...junij bo tiktak tukaj.... HD, lepa nosečka si bila! Samo v trebuh se ti vidi. Lepo se mejte, drage sonosečke, pa brez sekiranja in napetih živčkov....Aja, dobila sem super knjigo VELIKA KNJIGA O DOJENČKU. je super.
|