|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
15.11.2010 13:42:46   
tasa_m
Drage moje žabe, šibam po našo šefico v vrtec. Pride ata malo prej iz službe, ker avto pelamo na popravilo v Hotinjo vas al kak se eče. V glavnem v neko vas gremo user posted image  user posted image

Se tipkamo kaj.

Ej, Persida kaj tebe pa je Božični naval šivanja tak  prijel da nimaš časa za nas?? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
15.11.2010 13:43:16   
tasa_m

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
15.11.2010 13:57:33   
KOKICA32
Tasa, tako ja....OPTIMIZEM DO KONCA!!!! user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
15.11.2010 17:34:06   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Drage moje žabe, šibam po našo šefico v vrtec. Pride ata malo prej iz službe, ker avto pelamo na popravilo v Hotinjo vas al kak se eče. V glavnem v neko vas gremo user posted image  user posted image

Se tipkamo kaj.

Ej, Persida kaj tebe pa je Božični naval šivanja tak  prijel da nimaš časa za nas?? user posted image user posted image user posted image

ja, Persida, kaj če bi nam ti kdaj pokazala kak svoj izdelek? Naredi si malo reklame, zihr dobiš kakšno novo stranko med marčevkami user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
15.11.2010 20:13:07   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Se tipkamo kaj.

ja, Persida, kaj če bi nam ti kdaj pokazala kak svoj izdelek? Naredi si malo reklame, zihr dobiš kakšno novo stranko med marčevkami user posted image
user posted image user posted image nebi blo slabo, samo če ji bo nekdo bauce čuval user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
15.11.2010 20:37:46   
KOKICA32
Dober večer!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
15.11.2010 20:46:20   
Najaa
Dober večer.

Sem jezna ko sto user posted image !

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
15.11.2010 20:57:01   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dober večer.

kdo ali kaj te pa jezi? user posted image  

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
15.11.2010 21:30:17   
Najaa

Dober večer.

Vsi moji razen punc.

user posted image user posted image

Ma naj gre nekam.user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
15.11.2010 21:40:30   
felix7

Dober večer.

Vsi moji razen punc.

diplomatski odgovor user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
15.11.2010 22:14:17   
Tulipan12

Pa kaj je z toto RR ? Melje, mlej da bo boga Tulipan še rodila ki prej, preden bo en post odprlo user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Very funny!!!!user posted image user posted image user posted image  Mi je že G danes rekla, naj se fejst kontroliram pri dvigovanju Lie, o nošenju sploh noče čut, ker ima user posted image  glavico že skoraj zunajuser posted image  Je rekla, da lahko jutri rodim, pa sem kar pripomnila, al pa bom po roku, ne? Ker pri Lii je bilo tudi malo kritično konec januarja, pa se je šefica odločila do aprila počakat-zdaj vem zakaj: ker je čakala horoskopski znak, ki ima rogove!user posted image user posted image user posted image  In če bo ta kopiral sestrico, bo na kozoroga počakaluser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
15.11.2010 22:16:47   
Tulipan12

Dober večer.

Vsi moji razen punc.

diplomatski odgovor user posted image

user posted image  za odgovor!
user posted image  zate, čeprav mi zgleda, da bi ti kak pir najbolj prav prišel!user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
15.11.2010 22:20:40   
Tulipan12
Kokica lep poganjalček, pa še full se da regulirat, ker tisti, ki ga jaz gledam (enega lesenega) ima samo 3 nastavitve... moram se še malo poglobit v te zadeve, pa potem it v šoping.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
15.11.2010 22:26:56   
Tulipan12
Grem na uho, bo še prehitro budnica!
Aja, boljše, da ne povem, kaj sta se danes v čakalnici pogovarjali mami 5 in 8 letniceuser posted image user posted image user posted image
Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 2339
16.11.2010 7:49:34   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Pa kaj je z toto RR ? Melje, mlej da bo boga Tulipan še rodila ki prej, preden bo en post odprlo user posted image user posted image

Very funny!!!!user posted image user posted image user posted image  Mi je že G danes rekla, naj se fejst kontroliram pri dvigovanju Lie, o nošenju sploh noče čut, ker ima user posted image  glavico že skoraj zunajuser posted image  Je rekla, da lahko jutri rodim, pa sem kar pripomnila, al pa bom po roku, ne? Ker pri Lii je bilo tudi malo kritično konec januarja, pa se je šefica odločila do aprila počakat-zdaj vem zakaj: ker je čakala horoskopski znak, ki ima rogove!user posted image user posted image user posted image  In če bo ta kopiral sestrico, bo na kozoroga počakaluser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj je smešno ja, samo pazi pa se res!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2340
16.11.2010 7:54:08   
KOKICA32

Kokica lep poganjalček, pa še full se da regulirat, ker tisti, ki ga jaz gledam (enega lesenega) ima samo 3 nastavitve... moram se še malo poglobit v te zadeve, pa potem it v šoping.

Ja, fajni je...mi smo tudi najprej bili za lesenega, potem pa je pač ta padel, ker je zelo praktičen.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2341
16.11.2010 7:59:33   
KOKICA32
Dober dan!user posted image

TOREEEK JEEEEEEEEE!user posted image user posted image user posted image

Najaa- v rit ga brcni!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
16.11.2010 8:15:32   
tasa_m

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
16.11.2010 8:18:58   
tasa_m
Tak, zdaj pa grem komentirat user posted image bo dlje časa trajalo, mam šefico doma danes user posted image
Zdaj išče dedija in Nana (Žana) pod mizo. Mislim ej,kaj si nebo zmislila user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
16.11.2010 8:23:59   
tasa_m

čuj Tulipan, pol boš mela doma samo živali z rogovi al kako? user posted image user posted image

PAZI NASE !!  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2345
16.11.2010 8:24:19   
tasa_m

Dober večer.

Vsi moji razen punc.

user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
16.11.2010 8:45:22   
KOKICA32
Ooo, Tasa!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
16.11.2010 8:45:48   
KOKICA32

Tak, zdaj pa grem komentirat user posted image bo dlje časa trajalo, mam šefico doma danes user posted image
Zdaj išče dedija in Nana (Žana) pod mizo. Mislim ej,kaj si nebo zmislila user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
16.11.2010 8:56:11   
KOKICA32
Felix, Najaa in ostale, ki hujšate:

Kdaj imamo vodni dan? V ponedeljek 22.11.2010? user posted image user posted image user posted image Sem si prav izračunala? 

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
16.11.2010 9:08:06   
Najaa

Tulipan, sam ponavad so drugi baje prej.
Jaz seveda ne štejem, ker dva meseca prej je ekstremno prezgodaj, sam tak na splošno baje.

Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?