|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
15.11.2010 12:32:27   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Piflarka!user posted image user posted image user posted image
Aja, ni panike, sem mislila, da sta doma... pa da ne bi bila samo ena tečnobica, bi si onidve med sabo težili, midve pa tračaliuser posted image user posted image user posted image  čeprav Lia je bila danes pravi angelček, včeraj pa bi jo lahko na boljšjem sejmu prodala!!!user posted image
user posted image user posted image user posted image
kak sem se pa zdaj nasmejala user posted image

Moji starši živijo na Tez. Dobravi in se vsako nedeljo peljemo mimo boljšjaka, pa mi je to padlo na pamet!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
15.11.2010 12:40:03   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Hvala hvala, pa vse drugim tudi. user posted image

Punce, kaj boste kaj otrokom za novo leto dale?

Miklavž: nekaj od tega: žabice, šal, kapica, rokavičke pa kaka nodi jajčka zraven. Stari starši: kaka risanka ali knjigica. To sem že povedala.
Božič: verjetno ji bom kupila voziček za punčke vozit, ali pa smučke (moj dragi je nor na smučanje, jo bomo letos gor postavili, samo, da bo hodilauser posted image ) ali pa mini kuhinjo... nekaj takega. Čeprav ona non-stop govori, da bi imela kolo, pa čakam, da ji kupimo poganjalčka za roj. dan, ker ne vem kako velikost bom ji vzela, pozimi ga tak ne bo uporabljala, do spomladi pa bo še malo zrastla, a ne? Če pa nam zdaj pride pod roke, pa dobi za roj. dan trampolinuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
15.11.2010 12:40:55   
Tulipan12
Prvauser posted image user posted image user posted image , ker sem še edina tu, ne?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
15.11.2010 12:42:40   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Joj, nič še ne vem...nič kaj dosti, ker je že v petek dobil pravega poganjalčka...user posted image user posted image user posted image

Katerega pa?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
15.11.2010 12:52:03   
KOKICA32

Ja, hvala Tulipan, vem, da morajo biti zunaj, samo moj je imel vnete očke in ker je pri nas tako zelooo pihalo nisem upala riskirati, da bi morala spet s kapljicami nadaljevati.user posted image

Uživajta v parku.user posted image

Joj, pozabila, da je imela Valentin očke vnete, pri Lii so bile uhice, sicer pa je res full čudno, ponekod je včeraj nenormalno pihalo, ponekod pa niti sapice!user posted image

Sem slišala ja. Pri nas je za nameček že v soboto fulllll pihalo! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2305
15.11.2010 12:54:58   
KOKICA32

Joj, nič še ne vem...nič kaj dosti, ker je že v petek dobil pravega poganjalčka...user posted image user posted image user posted image

Katerega pa?

Ne vem, kak je že firma...v BC ga imajo od petka v akciji...je pa od 2 let dalje, tako, da mu je še malo velik...Je pa od 2-5 let in ima 7 možnih nastavitev višine sedeža.

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 15.11.2010 12:58:44 >

Neposredna povezava do sporočila: 2306
15.11.2010 12:57:05   
KOKICA32

Piflarka!user posted image user posted image user posted image
Aja, ni panike, sem mislila, da sta doma... pa da ne bi bila samo ena tečnobica, bi si onidve med sabo težili, midve pa tračaliuser posted image user posted image user posted image  čeprav Lia je bila danes pravi angelček, včeraj pa bi jo lahko na boljšjem sejmu prodala!!!user posted image
kak sem se pa zdaj nasmejala user posted image

Moji starši živijo na Tez. Dobravi in se vsako nedeljo peljemo mimo boljšjaka, pa mi je to padlo na pamet!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2307
15.11.2010 13:00:46   
KOKICA32
Evo, točno takega, zelenega, smo kupili:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=211141

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
15.11.2010 13:02:59   
tasa_m
kokica a takega?
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=221529

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
15.11.2010 13:03:27   
KOKICA32
Tasa, kako to, da tebi plača tako niha iz meseca v mesec? Pri meni gre navkljub bolniški in/ali dopust za 50-100 EUR gor/dol!  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
15.11.2010 13:04:00   
KOKICA32

kokica a takega?
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=221529

Jaaaaaaaaaaaa! Zelenega!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
15.11.2010 13:04:14   
tasa_m

jaz pa sem modrega gor prilimala user posted image

in v čem je to finta? Jaz nena vidim finte v tem. A tu mora hodit cuj ?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
15.11.2010 13:06:06   
tasa_m

Tasa, kako to, da tebi plača tako niha iz meseca v mesec? Pri meni gre navkljub bolniški in/ali dopust za 50-100 EUR gor/dol!  user posted image

ne vem, kolegica ki je cel mesec ni bilo na šihtu je dobila skoraj večjo palo kot jaz ta mesec. Mislim ej, user posted image user posted image
Čakam, da vidim plačilno listo. Upam, da bodo do srede poslali, ko sem še doma.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
15.11.2010 13:06:27   
felix7
IZVIRNO SPOROÄŚILO: tasa_m

pa daj res ej, vÄŤeraj je bla teÄŤna tak, da je pogledat nisi smel. Danes pa enako, glej zjutraj sma se Ĺľe skregali, Ker ni hoela met obleÄŤene srajÄŤke, pol je htela met HK, ko pa sem ji oblekla HK pa se je zaÄŤela dret in cepetat da bo mela nekaj druga.
user posted image user posted image user posted image me je Ĺľe zjutraj razjezla. opica mala ej, pr 21 me. bo odloÄŤala kaj bo mela za obleÄŤt user posted image

a res? že za oblečt si zbira? naš je čist flegma user posted image edino, če ima karkoli takega oblečenega, da ima zadrgo, pol hoče to na vsak način odpet user posted image

< Sporočilo je popravil felix7 -- 15.11.2010 13:12:05 >

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
15.11.2010 13:07:20   
felix7
kaj je pa zdej ta RR sproduciral iz mojega posta user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
15.11.2010 13:08:15   
KOKICA32

jaz pa sem modrega gor prilimala user posted image

in v čem je to finta? Jaz nena vidim finte v tem. A tu mora hodit cuj ?user posted image user posted image user posted image

Gor se vsede in se poganja z nogicami. Te in podobne poganjalčke sedaj vsi zelo priporočajo, ker se otrok zelo hitro nauči ravnozežja in potem se nauči voziti kolo takoj, brez pomožnih kolesc. Lahko pa zraven hodi tudi ja...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
15.11.2010 13:09:45   
felix7
IZVIRNO SPOROÄŚILO: Najaa

Hvala hvala, pa vse drugim tudi. user posted image

Jure bo dobil kakšno igračo, traktor al pa avto, je čist nor na take in podobne zadeve. Jih pa nima veliko, no, sej generalno ima zelo malo igrač. Tako da zadnje čase listam reklame, ki so vse polne igrač in izbiram. Pol me pa kar pograbi želja, da bi nakupila vraga in pol user posted image Težko se je omejit na eno igračo, ko jih je tok...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
15.11.2010 13:10:50   
felix7
IZVIRNO SPOROÄŚILO: Tulipan12

Evo, nazaj iz sprehoda! Saj vem, da sem grda, da vam lušte delam vsem, ki ste v službi, ampak zunaj je noro!user posted image user posted image user posted image Lia mi je zdaj zaspala, mislim, da je potrebovala 3 minuser posted image user posted image user posted image samo me je primila za obraz, rekla:mamica moja in je že smrčalauser posted image
Jaz pa kapučino, balkonček, sončekuser posted image user posted image user posted image , bi morala malo pospravit, pa mi je ptičica prišepnila, da ni hudo in da mi itak nihče drug ne bouser posted image
Ob 15h pa mam randi s svojim 8 mesečnim lupčkom, ki je zaenkrat še v mojem trbuščkuuser posted image

user posted image user posted image user posted image kako vam je luštno user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
15.11.2010 13:10:59   
KOKICA32

ne vem, kolegica ki je cel mesec ni bilo na šihtu je dobila skoraj večjo palo kot jaz ta mesec. Mislim ej, user posted image user posted image

Nea štekam, res ne! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
15.11.2010 13:23:06   
tasa_m

Nea štekam, res ne! user posted image

jaz še manj. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
15.11.2010 13:25:00   
trezika

Tasa kje si dopustnica? Čuj, midve z Lio greva čez kako urco - dve v park, če vama je z Lijo dolgčas, se lahko podružimo... sem pozabila kake plane si pisala, da imaš.
Tu gor ti pa pišem zato, ker sem dobila svoj telefon iz popravila in so mi zresetirali meni, posledično imenik in sem brez vseh telefonskih!user posted image user posted image user posted image  Ob priliki mi jo pošlji!
Mačkica, Lijo sem dala v vtec, ker je bila tečna kot 100 user posted image user posted image user posted image

hahaha, kazensko!

pa daj res ej, včeraj je bla tečna tak, da je pogledat nisi smel. Danes pa enako, glej zjutraj sma se že skregali, Ker ni hoela met oblečene srajčke, pol je htela met HK, ko pa sem ji oblekla HK pa se je začela dret in cepetat da bo mela nekaj druga.
user posted image user posted image user posted image me je že zjutraj razjezla. opica mala ej, pr 21 me. bo odločala kaj bo mela za oblečt user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image frajerka mala.... zdaj te že tako jezi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
15.11.2010 13:27:41   
tasa_m
Trezika čaki, še malo, saj Maruška bo hitro za Lijico user posted image  user posted image  

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
15.11.2010 13:28:31   
tasa_m
Pa kaj je z toto RR ? Melje, mlej da bo boga Tulipan še rodila ki prej, preden bo en post odprlo user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
15.11.2010 13:30:38   
KOKICA32

Pa kaj je z toto RR ? Melje, mlej da bo boga Tulipan še rodila ki prej, preden bo en post odprlo user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
15.11.2010 13:32:53   
KOKICA32
Oooo, Trezika!user posted image

Si že doma? Lepo je vam šolnikom! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?