Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.11.2010 12:32:27
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Piflarka! Aja, ni panike, sem mislila, da sta doma... pa da ne bi bila samo ena tečnobica, bi si onidve med sabo težili, midve pa tračali čeprav Lia je bila danes pravi angelček, včeraj pa bi jo lahko na boljšjem sejmu prodala!!! kak sem se pa zdaj nasmejala Moji starši živijo na Tez. Dobravi in se vsako nedeljo peljemo mimo boljšjaka, pa mi je to padlo na pamet!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.11.2010 12:40:03
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Hvala hvala, pa vse drugim tudi. Punce, kaj boste kaj otrokom za novo leto dale? Miklavž: nekaj od tega: žabice, šal, kapica, rokavičke pa kaka nodi jajčka zraven. Stari starši: kaka risanka ali knjigica. To sem že povedala. Božič: verjetno ji bom kupila voziček za punčke vozit, ali pa smučke (moj dragi je nor na smučanje, jo bomo letos gor postavili, samo, da bo hodila ) ali pa mini kuhinjo... nekaj takega. Čeprav ona non-stop govori, da bi imela kolo, pa čakam, da ji kupimo poganjalčka za roj. dan, ker ne vem kako velikost bom ji vzela, pozimi ga tak ne bo uporabljala, do spomladi pa bo še malo zrastla, a ne? Če pa nam zdaj pride pod roke, pa dobi za roj. dan trampolin
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.11.2010 12:40:55
|
|
|
|
Tulipan12
|
Prva , ker sem še edina tu, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.11.2010 12:42:40
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Hvala hvala, pa vse drugim tudi. Punce, kaj boste kaj otrokom za novo leto dale? Joj, nič še ne vem...nič kaj dosti, ker je že v petek dobil pravega poganjalčka... Katerega pa?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.11.2010 12:52:03
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, hvala Tulipan, vem, da morajo biti zunaj, samo moj je imel vnete očke in ker je pri nas tako zelooo pihalo nisem upala riskirati, da bi morala spet s kapljicami nadaljevati. Uživajta v parku. Joj, pozabila, da je imela Valentin očke vnete, pri Lii so bile uhice, sicer pa je res full čudno, ponekod je včeraj nenormalno pihalo, ponekod pa niti sapice! Sem slišala ja. Pri nas je za nameček že v soboto fulllll pihalo!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.11.2010 12:54:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Hvala hvala, pa vse drugim tudi. Punce, kaj boste kaj otrokom za novo leto dale? Joj, nič še ne vem...nič kaj dosti, ker je že v petek dobil pravega poganjalčka... Katerega pa? Ne vem, kak je že firma...v BC ga imajo od petka v akciji...je pa od 2 let dalje, tako, da mu je še malo velik...Je pa od 2-5 let in ima 7 možnih nastavitev višine sedeža.
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 15.11.2010 12:58:44 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.11.2010 12:57:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Piflarka! Aja, ni panike, sem mislila, da sta doma... pa da ne bi bila samo ena tečnobica, bi si onidve med sabo težili, midve pa tračali čeprav Lia je bila danes pravi angelček, včeraj pa bi jo lahko na boljšjem sejmu prodala!!! kak sem se pa zdaj nasmejala Moji starši živijo na Tez. Dobravi in se vsako nedeljo peljemo mimo boljšjaka, pa mi je to padlo na pamet!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.11.2010 13:03:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tasa, kako to, da tebi plača tako niha iz meseca v mesec? Pri meni gre navkljub bolniški in/ali dopust za 50-100 EUR gor/dol!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.11.2010 13:04:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Evo, točno takega, zelenega, smo kupili: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=211141 jaz pa sem modrega gor prilimala in v čem je to finta? Jaz nena vidim finte v tem. A tu mora hodit cuj ?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.11.2010 13:06:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa, kako to, da tebi plača tako niha iz meseca v mesec? Pri meni gre navkljub bolniški in/ali dopust za 50-100 EUR gor/dol! ne vem, kolegica ki je cel mesec ni bilo na šihtu je dobila skoraj večjo palo kot jaz ta mesec. Mislim ej, Čakam, da vidim plačilno listo. Upam, da bodo do srede poslali, ko sem še doma.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.11.2010 13:06:27
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROÄŚILO: tasa_m pa daj res ej, vÄŤeraj je bla teÄŤna tak, da je pogledat nisi smel. Danes pa enako, glej zjutraj sma se Ĺľe skregali, Ker ni hoela met obleÄŤene srajÄŤke, pol je htela met HK, ko pa sem ji oblekla HK pa se je zaÄŤela dret in cepetat da bo mela nekaj druga. me je Ĺľe zjutraj razjezla. opica mala ej, pr 21 me. bo odloÄŤala kaj bo mela za obleÄŤt a res? že za oblečt si zbira? naš je čist flegma edino, če ima karkoli takega oblečenega, da ima zadrgo, pol hoče to na vsak način odpet
< Sporočilo je popravil felix7 -- 15.11.2010 13:12:05 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.11.2010 13:07:20
|
|
|
|
felix7
|
kaj je pa zdej ta RR sproduciral iz mojega posta
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.11.2010 13:08:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Evo, točno takega, zelenega, smo kupili: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=211141 jaz pa sem modrega gor prilimala in v čem je to finta? Jaz nena vidim finte v tem. A tu mora hodit cuj ? Gor se vsede in se poganja z nogicami. Te in podobne poganjalčke sedaj vsi zelo priporočajo, ker se otrok zelo hitro nauči ravnozežja in potem se nauči voziti kolo takoj, brez pomožnih kolesc. Lahko pa zraven hodi tudi ja...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.11.2010 13:09:45
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROÄŚILO: Najaa Hvala hvala, pa vse drugim tudi. Punce, kaj boste kaj otrokom za novo leto dale? Jure bo dobil kakšno igračo, traktor al pa avto, je čist nor na take in podobne zadeve. Jih pa nima veliko, no, sej generalno ima zelo malo igrač. Tako da zadnje čase listam reklame, ki so vse polne igrač in izbiram. Pol me pa kar pograbi želja, da bi nakupila vraga in pol Težko se je omejit na eno igračo, ko jih je tok...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.11.2010 13:10:50
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROÄŚILO: Tulipan12 Evo, nazaj iz sprehoda! Saj vem, da sem grda, da vam lušte delam vsem, ki ste v sluĹľbi, ampak zunaj je noro! Lia mi je zdaj zaspala, mislim, da je potrebovala 3 min samo me je primila za obraz, rekla:mamica moja in je Ĺľe smrÄŤala Jaz pa kapuÄŤino, balkonÄŤek, sonÄŤek , bi morala malo pospravit, pa mi je ptiÄŤica prišepnila, da ni hudo in da mi itak nihÄŤe drug ne bo Ob 15h pa mam randi s svojim 8 meseÄŤnim lupÄŤkom, ki je zaenkrat še v mojem trbuščku kako vam je luštno
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.11.2010 13:10:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa, kako to, da tebi plača tako niha iz meseca v mesec? Pri meni gre navkljub bolniški in/ali dopust za 50-100 EUR gor/dol! ne vem, kolegica ki je cel mesec ni bilo na šihtu je dobila skoraj večjo palo kot jaz ta mesec. Mislim ej, Čakam, da vidim plačilno listo. Upam, da bodo do srede poslali, ko sem še doma. Nea štekam, res ne!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.11.2010 13:23:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa, kako to, da tebi plača tako niha iz meseca v mesec? Pri meni gre navkljub bolniški in/ali dopust za 50-100 EUR gor/dol! ne vem, kolegica ki je cel mesec ni bilo na šihtu je dobila skoraj večjo palo kot jaz ta mesec. Mislim ej, Čakam, da vidim plačilno listo. Upam, da bodo do srede poslali, ko sem še doma. Nea štekam, res ne! jaz še manj.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.11.2010 13:25:00
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Tasa kje si dopustnica? Čuj, midve z Lio greva čez kako urco - dve v park, če vama je z Lijo dolgčas, se lahko podružimo... sem pozabila kake plane si pisala, da imaš. Tu gor ti pa pišem zato, ker sem dobila svoj telefon iz popravila in so mi zresetirali meni, posledično imenik in sem brez vseh telefonskih! Ob priliki mi jo pošlji! Mačkica, Lijo sem dala v vtec, ker je bila tečna kot 100 hahaha, kazensko! pa daj res ej, včeraj je bla tečna tak, da je pogledat nisi smel. Danes pa enako, glej zjutraj sma se že skregali, Ker ni hoela met oblečene srajčke, pol je htela met HK, ko pa sem ji oblekla HK pa se je začela dret in cepetat da bo mela nekaj druga. me je že zjutraj razjezla. opica mala ej, pr 21 me. bo odločala kaj bo mela za oblečt frajerka mala.... zdaj te že tako jezi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.11.2010 13:27:41
|
|
|
|
tasa_m
|
Trezika čaki, še malo, saj Maruška bo hitro za Lijico
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.11.2010 13:28:31
|
|
|
|
tasa_m
|
Pa kaj je z toto RR ? Melje, mlej da bo boga Tulipan še rodila ki prej, preden bo en post odprlo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.11.2010 13:30:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pa kaj je z toto RR ? Melje, mlej da bo boga Tulipan še rodila ki prej, preden bo en post odprlo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.11.2010 13:32:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
Oooo, Trezika! Si že doma? Lepo je vam šolnikom!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?