|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
16.11.2010 12:17:18   
PERSIDA
A mate dovolj medvedeka al bi še ? user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
16.11.2010 12:18:15   
PERSIDA
user posted image Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiha

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
16.11.2010 12:20:01   
PERSIDA
Imam eno prošnjo a bi lahko začele delat  nove user posted image .user posted image user posted image user posted image Ja saj vem da mam čudne željeuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
16.11.2010 12:20:37   
PERSIDA
Se mi kar smilite sedaj ko se prebijate čez moje romaneuser posted image user posted image user posted image .

Eh grem malo perilo zlagat ,da se zvečer lahko zleknemuser posted image

< Sporočilo je popravil PERSIDA -- 16.11.2010 12:21:21 >

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
16.11.2010 12:36:33   
SRCCEK
JA, SAJ VEM, DA BO VEDNO ISTO user posted image  user posted image  user posted image , to je mal za razgibavanje user posted image  user posted image  user posted image

Mi smo pa trenutno nori na Nodija user posted image  user posted image  user posted image

Vidiš, tud jaz bi mogla kako musko naštimat kdaj, da bi malo plesali...........sam kaj ko nismo sami v hiši user posted image

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
16.11.2010 12:44:07   
KOKICA32
Persida, tako kot vedno, jaz te obožujem. user posted image user posted image user posted image user posted image
Ker si ena in edina...supermami!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
16.11.2010 12:44:32   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

A mate dovolj medvedeka al bi še ? user posted image

Šeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
16.11.2010 12:46:29   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK

JA, SAJ VEM, DA BO VEDNO ISTO user posted image  user posted image  user posted image , to je mal za razgibavanje user posted image  user posted image  user posted image

Mi smo pa trenutno nori na Nodija user posted image  user posted image  user posted image

Vidiš, tud jaz bi mogla kako musko naštimat kdaj, da bi malo plesali...........sam kaj ko nismo sami v hiši user posted image

Ja in? To pa te res ne sme motiti! user posted image

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
16.11.2010 12:51:35   
PERSIDA

Al sta moja otroka čudna ,če risank ne gledata?user posted image Samo reklameuser posted image  sploh tista dva pingina ko glancata hišo,pa na koncu dobita čokolado.Ja pri nas sve liči na hranouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
16.11.2010 12:56:27   
PERSIDA
kokica - moram pohvalit izbor poganjalca jaz jima tudi mislim kupit to.Samo ti vedno vodiš ko v taki službi delašuser posted image .Samo mi bomo najprej tisti motor furali čez zimo ,ko smo ga pri vas sprobaliuser posted image .Je v akciji v bc.
Ko bi jaz rada kaj kupla te ponavadi majo vse v akcijiuser posted image  jaz ,pa nulo na računu.
Booooooooožiček,boooooooooooožiček,boooooožičekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
16.11.2010 13:00:17   
KOKICA32

kokica - moram pohvalit izbor poganjalca jaz jima tudi mislim kupit to.Samo ti vedno vodiš ko v taki službi delašuser posted image .Samo mi bomo najprej tisti motor furali čez zimo ,ko smo ga pri vas sprobaliuser posted image .Je v akciji v bc.
Ko bi jaz rada kaj kupla te ponavadi majo vse v akcijiuser posted image  jaz ,pa nulo na računu.
Booooooooožiček,boooooooooooožiček,boooooožičekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Včeraj je celo nekaj krogov odpeljal..je pa res še prevelik zanj...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
16.11.2010 13:00:55   
PERSIDA
Mi smo pisali božičku za to:

http://soncek.si/si/smoby-310157-hiska-brunarica-i9886.shtml

Beri ati božiček še nič ne ve za touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
16.11.2010 13:02:28   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

user posted image user posted image user posted image Včeraj je celo nekaj krogov odpeljal..je pa res še prevelik zanj...

No pol bo,pa idealen za nas spomladi.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
16.11.2010 13:07:17   
PERSIDA
Iščemo ,pa sponzorja za tole:
http://soncek.si/si/otrosko-igrisce-af703e2-i11340.shtmluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Saj bote se lahko vsi prišli špilatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vaše prostovoljne prispevke zbiramo na trr št. 0451 4689....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
16.11.2010 13:11:36   
KOKICA32

http://soncek.si/si/otrosko-igrisce-af703e2-i11340.shtmluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Saj bote se lahko vsi prišli špilatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vaše prostovoljne prispevke zbiramo na trr št. 0451 4689....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uffffffffff! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
16.11.2010 13:13:01   
SRCCEK

Beri ati božiček še nič ne ve za touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PIŠUKA, STE PA SKROMNI user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

BOGI ATA BOŽIČEK IN NJEGOVA DENARNICA user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
16.11.2010 13:14:09   
PERSIDA

Uffffffffff! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
16.11.2010 13:19:19   
PERSIDA

PIŠUKA, STE PA SKROMNI user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

BOGI ATA BOŽIČEK IN NJEGOVA DENARNICA user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Saj ,če to razdeliš na tri dele,pa polno otroških obiskov, ni tak hudo no jaz bom rit mogla sicer veni pustit,amapak ok user posted image user posted image user posted image user posted image .
Žalosto je sicer ,da nikjer ne najdem s polknami in vrati za manjši denaruser posted image .Je*bat ga ,če si mami upiči nekaj v glavouser posted image .Delamo na tem,da bi vrtec imeli kar domauser posted image

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
16.11.2010 13:23:09   
KOKICA32
Je HK, pa ****t ga:

http://www.toysrus.at/product/index.jsp?productId=4365701&prodFindSrc=endCap

ali pa ta:

http://www.toysrus.at/product/index.jsp?productId=4159191

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 16.11.2010 13:24:14 >

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
16.11.2010 13:25:25   
KOKICA32
Persida, ta ista, ki si jo pa ti prilepila, pa je v AV cenejša:

http://www.toysrus.at/product/index.jsp?productId=3974751

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
16.11.2010 13:53:09   
felix7

A STE VSE ZAČELE NA ISTI DAN Z DIETO??

KATERI DAN MATE DANES? OH?

Ja!user posted image

Potem pa so si ene malo prilagodile dneve, kako jim je pač ugajalo. Jaz imam torej danes OH!user posted image

Če upoštevamo zaporedje, pol je danes OH user posted image  jaz sem sicer zamenjala Š in OH, ker včeraj za malico nisem imela na voljo nič od Š, pa sem vzela testenine. Jutri pa po planu nadaljujem s sadnim dnevom user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
16.11.2010 13:55:41   
felix7

Imam eno prošnjo a bi lahko začele delat  nove user posted image .user posted image user posted image user posted image Ja saj vem da mam čudne željeuser posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image  Persida, zdej si me pa nasmejala. Cel tvoj sestavek je bilo zabavno brat, kot vedno user posted image  Pa sej nekaj otročkov se pa pričakuje... Tulipan, Dali, še ena Mariborčanka in Lolita, ki še dela na tem user posted image  No, pa novo je že rodila. Uf, še eno plodno leto user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
16.11.2010 13:56:16   
SRCCEK
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Ja!user posted image

Potem pa so si ene malo prilagodile dneve, kako jim je pač ugajalo. Jaz imam torej danes OH!user posted image

Če upoštevamo zaporedje, pol je danes OH user posted image  jaz sem sicer zamenjala Š in OH, ker včeraj za malico nisem imela na voljo nič od Š, pa sem vzela testenine. Jutri pa po planu nadaljujem s sadnim dnevom user posted image

IN TUDI ČE MENJAVAŠ TE DNEVE, TI GRE KILAŽA DOL?

Ker sem prebrala, da se je treba držati vrstnega reda!!!
user posted image  user posted image

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
16.11.2010 13:56:41   
felix7

uf, uf, sem najprej mislila, da so se zmotili v ceni user posted image  pa to je skoraj tok, kot je nas prišla celotna škarpa user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
16.11.2010 14:06:07   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Ja!user posted image

IN TUDI ČE MENJAVAŠ TE DNEVE, TI GRE KILAŽA DOL?

Ker sem prebrala, da se je treba držati vrstnega reda!!!
user posted image  user posted image

Mah, pol bi pa že preveč shujšala user posted image  ne vem, jaz se ne držim teh pravil kot pijanec plota, včasih zamenjam dneve, če ne gre drugače, tudi pregrešim se (zadnjič sem si privoščila pico na Š dan, ker smo bili na enem RD), pa grejo kile vseeno lepo dol. Tudi vodnega dneva ne prakticiram. Se mi zdi poanta bolj v tem, da za zajtrk ješ sadje in da imaš potem še dva normalna obroka in da ne grizljaš vmes ves čas nekih prigrizkov (kot imam sicer navado user posted image ). Skratka, že to, da sem ukinila skoraj vse sladkarije, je uspeh user posted image

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?