|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
15.11.2010 8:22:26   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Dobro jutrooooooooouser posted image
Vedno na isto finto padem - napišem esej, pa ne skopiram, pa ostanem brez posta!user posted image user posted image user posted image user posted image  Smo zato na drugo stran padle???user posted image

user posted image user posted image user posted image Kot da bi sebe poslušala.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
15.11.2010 8:43:22   
tasa_m
D O P U S T user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
15.11.2010 8:48:39   
tasa_m

Tasa kje si dopustnica? Čuj, midve z Lio greva čez kako urco - dve v park, če vama je z Lijo dolgčas, se lahko podružimo... sem pozabila kake plane si pisala, da imaš.
Tu gor ti pa pišem zato, ker sem dobila svoj telefon iz popravila in so mi zresetirali meni, posledično imenik in sem brez vseh telefonskih!user posted image user posted image user posted image  Ob priliki mi jo pošlji!
Mačkica, Lijo sem dala v vtec, ker je bila tečna kot 100 user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2278
15.11.2010 9:00:37   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

VAŽIČKA!!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
15.11.2010 9:01:03   
KOKICA32

Tasa kje si dopustnica? Čuj, midve z Lio greva čez kako urco - dve v park, če vama je z Lijo dolgčas, se lahko podružimo... sem pozabila kake plane si pisala, da imaš.
Tu gor ti pa pišem zato, ker sem dobila svoj telefon iz popravila in so mi zresetirali meni, posledično imenik in sem brez vseh telefonskih!user posted image user posted image user posted image  Ob priliki mi jo pošlji!
Mačkica, Lijo sem dala v vtec, ker je bila tečna kot 100 user posted image user posted image user posted image

hahaha, kazensko!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
15.11.2010 9:07:05   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

hahaha, kazensko!

pa daj res ej, včeraj je bla tečna tak, da je pogledat nisi smel. Danes pa enako, glej zjutraj sma se že skregali, Ker ni hoela met oblečene srajčke, pol je htela met HK, ko pa sem ji oblekla HK pa se je začela dret in cepetat da bo mela nekaj druga.
user posted image user posted image user posted image me je že zjutraj razjezla. opica mala ej, pr 21 me. bo odločala kaj bo mela za oblečt user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
15.11.2010 9:11:00   
KOKICA32

hahaha, kazensko!

pa daj res ej, včeraj je bla tečna tak, da je pogledat nisi smel. Danes pa enako, glej zjutraj sma se že skregali, Ker ni hoela met oblečene srajčke, pol je htela met HK, ko pa sem ji oblekla HK pa se je začela dret in cepetat da bo mela nekaj druga.
user posted image user posted image user posted image me je že zjutraj razjezla. opica mala ej, pr 21 me. bo odločala kaj bo mela za oblečt user posted image

user posted image user posted image user posted image Ja, ja prava baba! Že sedaj!

PA saj ni samo pri njej tako..da ti povem, da sem včeraj malo potegnila z jutranjim spanjem, pa ga je D. porihtal. Ko ga je želel oblečti, si je lahko Valentin sam izbral kaj bo imel oblečeno. HB ga ni vse poslušal, ker bi bila katastrofa. Pustil pa mu je rdečo majčko in zelene zokne.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
15.11.2010 9:33:55   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image Ja, ja prava baba! Že sedaj!

PA saj ni samo pri njej tako..da ti povem, da sem včeraj malo potegnila z jutranjim spanjem, pa ga je D. porihtal. Ko ga je želel oblečti, si je lahko Valentin sam izbral kaj bo imel oblečeno. HB ga ni vse poslušal, ker bi bila katastrofa. Pustil pa mu je rdečo majčko in zelene zokne.user posted image user posted image user posted image

pa dobro no, ti ne veš kaj je IN. Pa zadnje čase je tak vse moderno, samo me zafustrirane mame neke kompliciramo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
15.11.2010 9:37:56   
KOKICA32

pa dobro no, ti ne veš kaj je IN. Pa zadnje čase je tak vse moderno, samo me zafustrirane mame neke kompliciramo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
15.11.2010 9:43:19   
tasa_m
Nič, šibam frizerju user posted image  user posted image lepo bodite se tikamo kaj :D

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
15.11.2010 9:46:21   
KOKICA32

Nič, šibam frizerju user posted image  user posted image lepo bodite se tikamo kaj :D

Še enkrat važička! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
15.11.2010 9:49:28   
Najaa
Dan. Madona, tole štekanje rrja mi pa že pošteno gre na živce! user posted image

V glavnem, mi smo bolani. Tija ima 3.dan vročino in gremo danes h P. Nika ima pa kontrolo. Vzuni pa tak toplo, da mi je fuuuul bed, ker smo notri zaprte. Sam z Niko bova vseeno probale it en krog. Sej nima vročine, pa čist je že dobra sam AB jemlje.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
15.11.2010 9:56:07   
KOKICA32
user posted image user posted image user posted image še enkrat pošiljam pikapoke, za tvoji punci Najaa!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
15.11.2010 10:00:33   
Najaa
Hvala hvala, pa vse drugim tudi. user posted image

Punce, kaj boste kaj otrokom za novo leto dale?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
15.11.2010 10:11:38   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Joj, nič še ne vem...nič kaj dosti, ker je že v petek dobil pravega poganjalčka...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
15.11.2010 10:27:18   
Najaa
Aja. No jaz tudi še ne vem. Za Tijo že mal razmišljam, za Niko se mi pa sanja ne, kaj naj ji kupim. No za Miklavža vem, da bo kakšna malenkost, vsaka bo dobila eno majčko porisano od felix, pa kakšno čokolado. Za božička pa še ne vem. Pri nas je konec nov. Tijin RD in takrat se nabere igrač, da me glava boli. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
15.11.2010 12:18:48   
Tulipan12
Evo, nazaj iz sprehoda! Saj vem, da sem grda, da vam lušte delam vsem, ki ste v službi, ampak zunaj je noro!user posted image user posted image user posted image  Lia mi je zdaj zaspala, mislim, da je potrebovala 3 minuser posted image user posted image user posted image  samo me je primila za obraz, rekla:mamica moja in je že smrčalauser posted image
Jaz pa kapučino, balkonček, sončekuser posted image user posted image user posted image , bi morala malo pospravit, pa mi je ptičica prišepnila, da ni hudo in da mi itak nihče drug ne bouser posted image
Ob 15h pa mam randi s svojim 8 mesečnim lupčkom, ki je zaenkrat še v mojem trbuščkuuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
15.11.2010 12:20:29   
Tulipan12

Ja, hvala Tulipan, vem, da morajo biti zunaj, samo moj je imel vnete očke in ker je pri nas tako zelooo pihalo nisem upala riskirati, da bi morala spet s kapljicami nadaljevati.user posted image

Uživajta v parku.user posted image

Joj, pozabila, da je imela Valentin očke vnete, pri Lii so bile uhice, sicer pa je res full čudno, ponekod je včeraj nenormalno pihalo, ponekod pa niti sapice!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
15.11.2010 12:21:42   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

ma nimam pojma, bom videla ker ne vem kaj sloh še ji naj kuimo Saj ima že zdaj vsega preveč user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
15.11.2010 12:22:51   
Tulipan12

Piflarka!user posted image user posted image user posted image
Aja, ni panike, sem mislila, da sta doma... pa da ne bi bila samo ena tečnobica, bi si onidve med sabo težili, midve pa tračaliuser posted image user posted image user posted image  čeprav Lia je bila danes pravi angelček, včeraj pa bi jo lahko na boljšjem sejmu prodala!!!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
15.11.2010 12:25:08   
tasa_m
Tulipan ja zunaj je res  N O R O user posted image  user posted image Jaz sem po frizerju šla do kolegice ko je bila z malim na srehodu. In smo se še malo šetali.

Zdaj pa sem dobila plačo in sem se kuj razjokala, take porazne plače pa še ne user posted image user posted image Sem res ve pričakovala, glede na to, da sem delala kar nekaj dni.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
15.11.2010 12:26:00   
tasa_m

Piflarka!user posted image user posted image user posted image
Aja, ni panike, sem mislila, da sta doma... pa da ne bi bila samo ena tečnobica, bi si onidve med sabo težili, midve pa tračaliuser posted image user posted image user posted image  čeprav Lia je bila danes pravi angelček, včeraj pa bi jo lahko na boljšjem sejmu prodala!!!user posted image
user posted image user posted image user posted image
kak sem se pa zdaj nasmejala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2297
15.11.2010 12:26:45   
Tulipan12

user posted image user posted image user posted image  rdeča in zelena sta božični barvi, Valentin že ve kaj se bliža!user posted image user posted image user posted image user posted image

Lia pa je zaenkrat zadovoljna z mojim izborom oblačil, mi kar reče, o, lepouser posted image user posted image user posted image , ampak s čevlji je križ - al hoče krokse al pa škornjeuser posted image  pa sploh ne vem od kod tote krokse ven vlači, ker jih že od septembra skrivam v vse možne luknje, pa še kar najdeuser posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
15.11.2010 12:28:07   
Tulipan12

Še enkrat važička! user posted image user posted image user posted image

Totalna važička!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
15.11.2010 12:31:03   
Tulipan12

Tulipan ja zunaj je res  N O R O user posted image  user posted image Jaz sem po frizerju šla do kolegice ko je bila z malim na srehodu. In smo se še malo šetali.

Zdaj pa sem dobila plačo in sem se kuj razjokala, take porazne plače pa še ne user posted image user posted image Sem res ve pričakovala, glede na to, da sem delala kar nekaj dni.

Jaz sem imela kratke rokave, pa mi je teklo po hrbtu!!! Meni niti avgusta ne teče, ampak ok, zdaj so tu dodatne kg, pa hormončki, pa novemberska pomlad!user posted image

user posted image user posted image user posted image  za plačouser posted image  Si bila na bolniški?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?