Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.11.2010 8:22:26
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Dobro jutrooooooooo Vedno na isto finto padem - napišem esej, pa ne skopiram, pa ostanem brez posta! Smo zato na drugo stran padle??? Kot da bi sebe poslušala.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.11.2010 8:43:22
|
|
|
|
tasa_m
|
D O P U S T
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.11.2010 8:48:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Tasa kje si dopustnica? Čuj, midve z Lio greva čez kako urco - dve v park, če vama je z Lijo dolgčas, se lahko podružimo... sem pozabila kake plane si pisala, da imaš. Tu gor ti pa pišem zato, ker sem dobila svoj telefon iz popravila in so mi zresetirali meni, posledično imenik in sem brez vseh telefonskih! Ob priliki mi jo pošlji! Mačkica, Lijo sem dala v vtec, ker je bila tečna kot 100
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.11.2010 9:00:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m D O P U S T VAŽIČKA!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.11.2010 9:01:03
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Tasa kje si dopustnica? Čuj, midve z Lio greva čez kako urco - dve v park, če vama je z Lijo dolgčas, se lahko podružimo... sem pozabila kake plane si pisala, da imaš. Tu gor ti pa pišem zato, ker sem dobila svoj telefon iz popravila in so mi zresetirali meni, posledično imenik in sem brez vseh telefonskih! Ob priliki mi jo pošlji! Mačkica, Lijo sem dala v vtec, ker je bila tečna kot 100 hahaha, kazensko!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.11.2010 9:07:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Tasa kje si dopustnica? Čuj, midve z Lio greva čez kako urco - dve v park, če vama je z Lijo dolgčas, se lahko podružimo... sem pozabila kake plane si pisala, da imaš. Tu gor ti pa pišem zato, ker sem dobila svoj telefon iz popravila in so mi zresetirali meni, posledično imenik in sem brez vseh telefonskih! Ob priliki mi jo pošlji! Mačkica, Lijo sem dala v vtec, ker je bila tečna kot 100 hahaha, kazensko! pa daj res ej, včeraj je bla tečna tak, da je pogledat nisi smel. Danes pa enako, glej zjutraj sma se že skregali, Ker ni hoela met oblečene srajčke, pol je htela met HK, ko pa sem ji oblekla HK pa se je začela dret in cepetat da bo mela nekaj druga. me je že zjutraj razjezla. opica mala ej, pr 21 me. bo odločala kaj bo mela za oblečt
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.11.2010 9:11:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Tasa kje si dopustnica? Čuj, midve z Lio greva čez kako urco - dve v park, če vama je z Lijo dolgčas, se lahko podružimo... sem pozabila kake plane si pisala, da imaš. Tu gor ti pa pišem zato, ker sem dobila svoj telefon iz popravila in so mi zresetirali meni, posledično imenik in sem brez vseh telefonskih! Ob priliki mi jo pošlji! Mačkica, Lijo sem dala v vtec, ker je bila tečna kot 100 hahaha, kazensko! pa daj res ej, včeraj je bla tečna tak, da je pogledat nisi smel. Danes pa enako, glej zjutraj sma se že skregali, Ker ni hoela met oblečene srajčke, pol je htela met HK, ko pa sem ji oblekla HK pa se je začela dret in cepetat da bo mela nekaj druga. me je že zjutraj razjezla. opica mala ej, pr 21 me. bo odločala kaj bo mela za oblečt Ja, ja prava baba! Že sedaj! PA saj ni samo pri njej tako..da ti povem, da sem včeraj malo potegnila z jutranjim spanjem, pa ga je D. porihtal. Ko ga je želel oblečti, si je lahko Valentin sam izbral kaj bo imel oblečeno. HB ga ni vse poslušal, ker bi bila katastrofa. Pustil pa mu je rdečo majčko in zelene zokne.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.11.2010 9:33:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, ja prava baba! Že sedaj! PA saj ni samo pri njej tako..da ti povem, da sem včeraj malo potegnila z jutranjim spanjem, pa ga je D. porihtal. Ko ga je želel oblečti, si je lahko Valentin sam izbral kaj bo imel oblečeno. HB ga ni vse poslušal, ker bi bila katastrofa. Pustil pa mu je rdečo majčko in zelene zokne. pa dobro no, ti ne veš kaj je IN. Pa zadnje čase je tak vse moderno, samo me zafustrirane mame neke kompliciramo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.11.2010 9:37:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, ja prava baba! Že sedaj! PA saj ni samo pri njej tako..da ti povem, da sem včeraj malo potegnila z jutranjim spanjem, pa ga je D. porihtal. Ko ga je želel oblečti, si je lahko Valentin sam izbral kaj bo imel oblečeno. HB ga ni vse poslušal, ker bi bila katastrofa. Pustil pa mu je rdečo majčko in zelene zokne. pa dobro no, ti ne veš kaj je IN. Pa zadnje čase je tak vse moderno, samo me zafustrirane mame neke kompliciramo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.11.2010 9:43:19
|
|
|
|
tasa_m
|
Nič, šibam frizerju lepo bodite se tikamo kaj :D
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.11.2010 9:46:21
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Nič, šibam frizerju lepo bodite se tikamo kaj :D Še enkrat važička!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.11.2010 9:49:28
|
|
|
|
Najaa
|
Dan. Madona, tole štekanje rrja mi pa že pošteno gre na živce! V glavnem, mi smo bolani. Tija ima 3.dan vročino in gremo danes h P. Nika ima pa kontrolo. Vzuni pa tak toplo, da mi je fuuuul bed, ker smo notri zaprte. Sam z Niko bova vseeno probale it en krog. Sej nima vročine, pa čist je že dobra sam AB jemlje.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.11.2010 9:56:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
še enkrat pošiljam pikapoke, za tvoji punci Najaa!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.11.2010 10:00:33
|
|
|
|
Najaa
|
Hvala hvala, pa vse drugim tudi. Punce, kaj boste kaj otrokom za novo leto dale?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.11.2010 10:11:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Hvala hvala, pa vse drugim tudi. Punce, kaj boste kaj otrokom za novo leto dale? Joj, nič še ne vem...nič kaj dosti, ker je že v petek dobil pravega poganjalčka...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.11.2010 10:27:18
|
|
|
|
Najaa
|
Aja. No jaz tudi še ne vem. Za Tijo že mal razmišljam, za Niko se mi pa sanja ne, kaj naj ji kupim. No za Miklavža vem, da bo kakšna malenkost, vsaka bo dobila eno majčko porisano od felix, pa kakšno čokolado. Za božička pa še ne vem. Pri nas je konec nov. Tijin RD in takrat se nabere igrač, da me glava boli.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.11.2010 12:18:48
|
|
|
|
Tulipan12
|
Evo, nazaj iz sprehoda! Saj vem, da sem grda, da vam lušte delam vsem, ki ste v službi, ampak zunaj je noro! Lia mi je zdaj zaspala, mislim, da je potrebovala 3 min samo me je primila za obraz, rekla:mamica moja in je že smrčala Jaz pa kapučino, balkonček, sonček , bi morala malo pospravit, pa mi je ptičica prišepnila, da ni hudo in da mi itak nihče drug ne bo Ob 15h pa mam randi s svojim 8 mesečnim lupčkom, ki je zaenkrat še v mojem trbuščku
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.11.2010 12:20:29
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, hvala Tulipan, vem, da morajo biti zunaj, samo moj je imel vnete očke in ker je pri nas tako zelooo pihalo nisem upala riskirati, da bi morala spet s kapljicami nadaljevati. Uživajta v parku. Joj, pozabila, da je imela Valentin očke vnete, pri Lii so bile uhice, sicer pa je res full čudno, ponekod je včeraj nenormalno pihalo, ponekod pa niti sapice!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.11.2010 12:21:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Hvala hvala, pa vse drugim tudi. Punce, kaj boste kaj otrokom za novo leto dale? ma nimam pojma, bom videla ker ne vem kaj sloh še ji naj kuimo Saj ima že zdaj vsega preveč
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.11.2010 12:22:51
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m D O P U S T Piflarka! Aja, ni panike, sem mislila, da sta doma... pa da ne bi bila samo ena tečnobica, bi si onidve med sabo težili, midve pa tračali čeprav Lia je bila danes pravi angelček, včeraj pa bi jo lahko na boljšjem sejmu prodala!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.11.2010 12:25:08
|
|
|
|
tasa_m
|
Tulipan ja zunaj je res N O R O Jaz sem po frizerju šla do kolegice ko je bila z malim na srehodu. In smo se še malo šetali. Zdaj pa sem dobila plačo in sem se kuj razjokala, take porazne plače pa še ne Sem res ve pričakovala, glede na to, da sem delala kar nekaj dni.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.11.2010 12:26:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Piflarka! Aja, ni panike, sem mislila, da sta doma... pa da ne bi bila samo ena tečnobica, bi si onidve med sabo težili, midve pa tračali čeprav Lia je bila danes pravi angelček, včeraj pa bi jo lahko na boljšjem sejmu prodala!!! kak sem se pa zdaj nasmejala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.11.2010 12:26:45
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, ja prava baba! Že sedaj! PA saj ni samo pri njej tako..da ti povem, da sem včeraj malo potegnila z jutranjim spanjem, pa ga je D. porihtal. Ko ga je želel oblečti, si je lahko Valentin sam izbral kaj bo imel oblečeno. HB ga ni vse poslušal, ker bi bila katastrofa. Pustil pa mu je rdečo majčko in zelene zokne. pa dobro no, ti ne veš kaj je IN. Pa zadnje čase je tak vse moderno, samo me zafustrirane mame neke kompliciramo rdeča in zelena sta božični barvi, Valentin že ve kaj se bliža! Lia pa je zaenkrat zadovoljna z mojim izborom oblačil, mi kar reče, o, lepo , ampak s čevlji je križ - al hoče krokse al pa škornje pa sploh ne vem od kod tote krokse ven vlači, ker jih že od septembra skrivam v vse možne luknje, pa še kar najde
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.11.2010 12:28:07
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Nič, šibam frizerju lepo bodite se tikamo kaj :D Še enkrat važička! Totalna važička!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.11.2010 12:31:03
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Tulipan ja zunaj je res N O R O Jaz sem po frizerju šla do kolegice ko je bila z malim na srehodu. In smo se še malo šetali. Zdaj pa sem dobila plačo in sem se kuj razjokala, take porazne plače pa še ne Sem res ve pričakovala, glede na to, da sem delala kar nekaj dni. Jaz sem imela kratke rokave, pa mi je teklo po hrbtu!!! Meni niti avgusta ne teče, ampak ok, zdaj so tu dodatne kg, pa hormončki, pa novemberska pomlad! za plačo Si bila na bolniški?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?