felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Milomater že pa neke štrajka toti RR Evo, midva z starim šibama zdaj v trgovino po neko malenkost, pol pa po Lijo, katera je bila od včeraj pri babi Darki, ker sem jaz delala popoldan, T. pa je tud mogo še sodelavca pelat domov v Radence in se je malo zavleklo. Zvečer pa sva šla ven...sva šla v en Bar v Hočah, kjer sta Skatera nastopala :D Saj je bilo superfino fajn, samo kaj ko so pa bli vsi pijani. Itak pa največ 15-letnikov. Sva se pogovarjala, da bo 1,2,3 ko bodo našo začeli ven hodit. Milomater, upam, da se nebo Lija tak oblačla, ko sem včeraj tiste punce videla. Zunaj je ob polnoči bilo kar hladno, one pa v šteklarih in ultra mini kiklici Mene je zeblo, pa sem jo samo cuj gledala. Pol ko pa vsa videla eno punco, res full nažgano pa T. reče: Lija se bo mela do 12.štuka cajt treznit, ker taka bo samo enkrat domu prišla Saj sem se mogla smejat začet, ker če se spomnim kaki on domu pride ko se ga nažge. Če bo Lija malo po njem, bo pr 15,16 kar dosti časa pred wc školjko preživela Nič, šibam zdaj, pride seka, pol pa gremo na fuuuzbaaaalll za babi, ki poštima Lijo, da gresta ta stara dva lahko žurat jest sem bla zanč v enem lokalu v Grosuplju, mater, nč mi ni blo jasn, kako se te smrkle oblačjo z mano je bla kolegica, k je stara 23 let, pa se je še ona staro počutla