|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
13.11.2010 11:11:49   
tasa_m
Milomater že pa neke štrajka toti RR user posted image

Evo, midva z starim šibama zdaj v trgovino po neko malenkost, pol pa po Lijo, katera je bila od včeraj pri babi Darki, ker sem jaz delala popoldan, T. pa je tud mogo še sodelavca pelat domov v Radence in se je malo zavleklo. Zvečer pa sva šla ven...sva šla v en Bar v Hočah, kjer sta Skatera nastopala :D Saj je bilo superfino fajn, samo kaj ko so pa bli vsi pijani. Itak pa največ 15-letnikov. Sva se pogovarjala, da bo 1,2,3 ko bodo našo začeli ven hodit. Milomater, upam, da se nebo Lija tak oblačla, ko sem včeraj tiste punce videla. Zunaj je ob polnoči bilo kar hladno, one pa v šteklarih in ultra mini kiklici user posted image Mene je zeblo, pa sem jo samo cuj gledala. user posted image
Pol ko pa vsa videla eno punco, res full nažgano pa T. reče: Lija se bo mela do 12.štuka cajt treznit, ker taka bo samo enkrat domu prišla user posted image user posted image user posted image Saj sem se mogla smejat začet, ker če se spomnim kaki on domu pride ko se ga nažge. Če bo Lija malo po njem, bo pr 15,16 kar dosti časa pred wc školjko preživela user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič, šibam zdaj, pride seka, pol pa gremo na fuuuzbaaaalll user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
13.11.2010 11:12:58   
tasa_m
user posted image

user posted image user posted image prva, prva, prva user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
13.11.2010 11:16:56   
trezika
evoooooooooooooooooooo meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
13.11.2010 11:18:01   
trezika
tasa najprej me povabiš potem pa spiz....user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
13.11.2010 11:18:31   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Ampak vam moram povedat kako me je Maruša danes presenetila.... sva poslušali njene pesmice, pa se začne Kekčeva: "Kdor vesele pesmi poje...." Maruša pa takoj: "Kekec!" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol pa se ji je tako dopadlo, ko sem ji zaploskala, da je pol ure skupaj ponavljala Kekec, pa pesmico sem ji mogla nonstop ponavljat.... tako da trenutno obožujemo tega našega  junakauser posted image user posted image
Živeli Kekec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
13.11.2010 11:59:01   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Zdaj pa grem spet jesti pizzo brez sira in mesa!user posted image user posted image user posted image

Zvečer pa višnjeva tortica in čokoladaaaaa!!!user posted image user posted image user posted image Pa moj bo nazdravil s svojimi in mojimi starši, ker je danes podpisal novo pogodbo!user posted image user posted image user posted image Te pa se bom tak pregrešila še pri kakem pršutu pa to. No, saj jutri pa je vitaminski dan in bo se spet vse izravnalo.

Pa daj kokica nehe ti z totim hujšanjem, ker se boš posušilauser posted image
In bravo za tvojega in novo pogodbo. Zdaj pa bodo eurčki user posted image user posted image

Bodo, ampak ni zadovoljen, je več pričakoval. Je pa nekaj novega in to je tudi nekaj. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
13.11.2010 12:02:11   
KOKICA32
Dober dan!

Kosilo se peče v pečici za moja dva princa, pa nekaj zelenjave zame, Valelntin spi, ata je priden na dvorišču. Aja, mariborčanke:  "Mi pa imamo asfalt!" No, tam ko boste avto pustile ga ni, tak da blatne še vedno boste.user posted image

Tasa, super, da sta si malo dala duška.user posted image user posted image user posted image O najstnicah pa raje ne bi zgubljala besed.user posted image user posted image user posted image

Mi smo včeraj malo praznovali in je Valentin šel spati ob 22h. Danes zjutraj pa že ob 06.50 uri auf!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
13.11.2010 12:02:35   
KOKICA32
user posted image user posted image user posted image za Marušo in Kekca! Kak si me nasmejela. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
13.11.2010 13:51:49   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

user posted image user posted image user posted image za Marušo in Kekca! Kak si me nasmejela. user posted image user posted image user posted image

Mene tud! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
13.11.2010 13:54:38   
Najaa
tasa se pravi, da sta šla s tvojim sama ven, pogovarjala sta se pa sam o Liji? Kok bo ona kmal hodila ven, kok bo če bo pijana, da ja ne bi bila tak mal oblečena in take? user posted image Ma sej smo vsi isti. Si vzamemo fraj za sprostitev, menimo se pa o otrocih.user posted image

Me smo pa vse tri bolane. user posted image Nika ima že od čet postavljeno diagnozo monunukleoza, tisto kar je imela Tija spomladi, no včeraj pa se ji je pocedilo iz ušesa in sva šli po AB. Tija pa je prehlajena in mal vročine je imela danes. Jaz pa... eh, isto kot že cel teden. Ne vem kaj je zdej to, da ne pridem h sebi. user posted image
Sem misla, da bomo vse tri mal spale, sam Tija noče...

Želim vam lep vikend. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
13.11.2010 18:12:54   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

tasa se pravi, da sta šla s tvojim sama ven, pogovarjala sta se pa sam o Liji? Kok bo ona kmal hodila ven, kok bo če bo pijana, da ja ne bi bila tak mal oblečena in take? user posted image Ma sej smo vsi isti. Si vzamemo fraj za sprostitev, menimo se pa o otrocih.user posted image

Me smo pa vse tri bolane. user posted image Nika ima že od čet postavljeno diagnozo monunukleoza, tisto kar je imela Tija spomladi, no včeraj pa se ji je pocedilo iz ušesa in sva šli po AB. Tija pa je prehlajena in mal vročine je imela danes. Jaz pa... eh, isto kot že cel teden. Ne vem kaj je zdej to, da ne pridem h sebi. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma cel roj pikapok vam pošiljamo :) da se čimprej k sebi spravite. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
13.11.2010 18:16:37   
tasa_m

če pa me je seka klicala, da me pred blokom čaka user posted image pa sem mogla it.

Saj nebi nič napisala, če pa te je glih tam med 5. zadnjih objav pokazalo, pa sem morala kliknit., user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
13.11.2010 19:33:16   
trezika

če pa me je seka klicala, da me pred blokom čaka user posted image pa sem mogla it.

Saj nebi nič napisala, če pa te je glih tam med 5. zadnjih objav pokazalo, pa sem morala kliknit., user posted image user posted image

ja ja ja ja...sami izgovori so te user posted image kje pa si zdaj? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
13.11.2010 21:02:23   
felix7

Milomater že pa neke štrajka toti RR user posted image

Evo, midva z starim šibama zdaj v trgovino po neko malenkost, pol pa po Lijo, katera je bila od včeraj pri babi Darki, ker sem jaz delala popoldan, T. pa je tud mogo še sodelavca pelat domov v Radence in se je malo zavleklo. Zvečer pa sva šla ven...sva šla v en Bar v Hočah, kjer sta Skatera nastopala :D Saj je bilo superfino fajn, samo kaj ko so pa bli vsi pijani. Itak pa največ 15-letnikov. Sva se pogovarjala, da bo 1,2,3 ko bodo našo začeli ven hodit. Milomater, upam, da se nebo Lija tak oblačla, ko sem včeraj tiste punce videla. Zunaj je ob polnoči bilo kar hladno, one pa v šteklarih in ultra mini kiklici user posted image Mene je zeblo, pa sem jo samo cuj gledala. user posted image
Pol ko pa vsa videla eno punco, res full nažgano pa T. reče: Lija se bo mela do 12.štuka cajt treznit, ker taka bo samo enkrat domu prišla user posted image user posted image user posted image Saj sem se mogla smejat začet, ker če se spomnim kaki on domu pride ko se ga nažge. Če bo Lija malo po njem, bo pr 15,16 kar dosti časa pred wc školjko preživela user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič, šibam zdaj, pride seka, pol pa gremo na fuuuzbaaaalll user posted image

user posted image user posted image user posted image  za babi, ki poštima Lijo, da gresta ta stara dva lahko žurat user posted image  jest sem bla zanč v enem lokalu v Grosuplju, mater, nč mi ni blo jasn, kako se te smrkle oblačjo user posted image  z mano je bla kolegica, k je stara 23 let, pa se je še ona staro počutla user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
13.11.2010 21:02:49   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

user posted image user posted image user posted image  pozdravite se čim prej, predvsem pa Nika!

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
13.11.2010 21:12:17   
PERSIDA
 Vsem bolanim taužnt user posted image  ,pa še za nas ,da gre ta kašelj nekam ,ker sem se ga naveličala.Naslednji teden verjetno pojdem s Tomažem malo do P ,ker sedaj ,pa že res predolgo kašlja.Skrbijo me ušeska ,ker se kar naprej nekaj šlata po uhicah.Sem mu jih vlačla in pritiskala zadaj za ušesom ,pa ne kaže nobenega znaka ,da bi ga bolele tudi prebuja se ne zaradi ušes.Ne vem al ga maslo moti ali mu je kakšna kapljica vode ostala od zadnjič ker sta se šprickala.V glavnem človek ni več pameten po dnevi ne kašlja samo kadar spi in pol mu slina zaletava in joka in oh in sploh ,ni fajn več to no.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
14.11.2010 10:47:07   
tasa_m

ja ja ja ja...sami izgovori so te user posted image kje pa si zdaj? user posted image

user posted image user posted image
čuj, drugič mi klic spusti, da vem  da si na RR, da boma kako rekle user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
14.11.2010 10:48:56   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Vsem bolanim taužnt user posted image  ,pa še za nas ,da gre ta kašelj nekam ,ker sem se ga naveličala.Naslednji teden verjetno pojdem s Tomažem malo do P ,ker sedaj ,pa že res predolgo kašlja.Skrbijo me ušeska ,ker se kar naprej nekaj šlata po uhicah.Sem mu jih vlačla in pritiskala zadaj za ušesom ,pa ne kaže nobenega znaka ,da bi ga bolele tudi prebuja se ne zaradi ušes.Ne vem al ga maslo moti ali mu je kakšna kapljica vode ostala od zadnjič ker sta se šprickala.V glavnem človek ni več pameten po dnevi ne kašlja samo kadar spi in pol mu slina zaletava in joka in oh in sploh ,ni fajn več to no.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
14.11.2010 10:49:30   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

user posted image user posted image user posted image  za babi, ki poštima Lijo, da gresta ta stara dva lahko žurat user posted image  jest sem bla zanč v enem lokalu v Grosuplju, mater, nč mi ni blo jasn, kako se te smrkle oblačjo user posted image  z mano je bla kolegica, k je stara 23 let, pa se je še ona staro počutla user posted image
te veš ne v čem sma se vidva znašla user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
15.11.2010 7:57:02   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Sem pozabila copy - paste stisniti, sedaj pa imam user posted image .

Skratka...

user posted image user posted image user posted image user posted image za Niko, Tijo, Najoo in bavca!

Jaz sem v službi, Valentin je v vrtcu. Malo še kašlja in je nahoden, a nisem čakala, da bi mu čisto minilo, ker bo tako ali tako spet kaj fasal v vrtcu.user posted image

Vikend je minil kot šus, pri nas je zeloooo pihalo, zato nisva bila toliko zunaj, da ga na bi še dodatno prehladila.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
15.11.2010 7:57:35   
Tulipan12
Dobro jutrooooooooouser posted image
Vedno na isto finto padem - napišem esej, pa ne skopiram, pa ostanem brez posta!user posted image user posted image user posted image user posted image  Smo zato na drugo stran padle???user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
15.11.2010 8:05:36   
Tulipan12
user posted image user posted image user posted image  Najaa za tebe in tvoji punci!
user posted image user posted image user posted image  Persida za tvoja sončka!

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
15.11.2010 8:08:17   
Tulipan12
Tasa kje si dopustnica? Čuj, midve z Lio greva čez kako urco - dve v park, če vama je z Lijo dolgčas, se lahko podružimo... sem pozabila kake plane si pisala, da imaš.
Tu gor ti pa pišem zato, ker sem dobila svoj telefon iz popravila in so mi zresetirali meni, posledično imenik in sem brez vseh telefonskih!user posted image user posted image user posted image  Ob priliki mi jo pošlji!

Neposredna povezava do sporočila: 2273
15.11.2010 8:14:00   
Tulipan12
Kokica Lia še vedno full kašlja in ji teče iz nosa, predvsem se ta kašelj pojavi pri mlečnih izdelkih, ki dražijo sluznico, včeraj mi je po kosilu bruhala od kašljauser posted image  Mi pa je P svetovala, naj bova čimveč zunaj, da so temperature takšne, da nima smisla otroka doma držat, prehlajeni pa so itak vsi. Ji pač ne pustim lupčkanja z drugimiuser posted image
Sem vprašala, če malo ukinem mlečne izdelke, pa je rekla, da ne, da telo potrebuje nekaj, da se čisti in ji dajem kar si pač želi, čeprav jo je po kakavu grozno poslušat.

Neposredna povezava do sporočila: 2274
15.11.2010 8:21:31   
KOKICA32
Ja, hvala Tulipan, vem, da morajo biti zunaj, samo moj je imel vnete očke in ker je pri nas tako zelooo pihalo nisem upala riskirati, da bi morala spet s kapljicami nadaljevati.user posted image

Uživajta v parku.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?