|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
4.11.2010 14:31:40   
Tulipan12
No, jaz še vedno kruzam po netu in iščem posteljo za Liouser posted image  Bom se zgleda res morala podat na pot proti Brežicam, ker mi je tista tako prirasla k srcu, da se bom težko za katero drugo odločila.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
4.11.2010 14:32:32   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Sedaj sem si že večkrat, ko sem v službi, za kosilo v Intersparu kupila solato v plastični posodici, preko katere le preliješ kis in olje...pa mi je zelo pasala. Danes pa mi sodelavec pove, da so njegova punca in njene sodelavke imele zaradi takih solat že prebavne motnje in so sračkale in bruhale. Veste kaj o tem? Meni je bilo do sedaj vse okej. 

Ne vem. Nikoli probala.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
4.11.2010 14:34:56   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Če ,pa pri nas kaj obvladamo,pa je beseda TOTO in TOuser posted image .Tak,da nekaj ,pa je po mamiciuser posted image .
No pri vseh drugih besedah in stavkih,pa zablokiramo , upam,da se počasi odpre ,da nebomo še kakega logopeda do šole rabli.No saj mami zastopi vso kitajščino samo sem se naveličala bit prevajalka iz kitajščineuser posted image ,drugim.

tud naš Maj ne govori prav veliko: mami, ata, mama, oči, Nodi, dudi, .....kar pa ne zna povedat, pa pokaže user posted image  user posted image .........ko se pa je potrebno preoblečt pa lepo reče: NE BOM TO user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  to mu gre pa super user posted image user posted image  in potem se lovimo po stanovanju user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image  se mi zdi, da je to pravo obdobje besedice NE, včasih se mi zdi kot da ja sploh ne zna rečt!user posted image

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
4.11.2010 14:36:20   
Tulipan12
Prva sem bila!!!! Je sploh katera opazila???user posted image user posted image user posted image  Ne, ne, ker sem edina na celi strani!!!user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
4.11.2010 14:48:40   
Tulipan12
Grem, uživajte v sončku s svojimi sončki, pa-pauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2005
4.11.2010 17:33:54   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Prva sem bila!!!! Je sploh katera opazila???user posted image user posted image user posted image  Ne, ne, ker sem edina na celi strani!!!user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2006
4.11.2010 17:37:54   
tasa_m

tasa ti boš ga tudi dobila počasiuser posted image
Razumem, sama sebi dodeljujem samo rumenega. Mam še možnost da dobim enega te pa šibam ven user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
4.11.2010 17:40:11   
tasa_m

Dobro jutro!
Kokica boš ene kokice še meni spekla, jih obožujem!user posted image

Včerajšnji pregled za šum na srcu - 2 zdravnici ga nista slišali, verjetno je bila tista, ki ga je slišala zelo zelo natančna, v glavnem, lahko rodim brez CR, lahko dobim EA...
Če se bo katera potikala 26.11. po Evroparku, ima Lia nastop s plesnimiuser posted image user posted image user posted image  me res zanima kak bo to zgledalo, haha
No, od jutra sem prišla domov ob 19.30, Lio zrihtala za spat, pospravljala do Gospodinjic, jih pogledala, malo še na FB zavila, danes pa sem kot v transu!
Še dobro, da je sonček, da me gor drži!user posted image
daj spomni me še na to. Bom prišla gledat, ker mam do 24. tak dopust pol pa upam, da bo mi še do 28.dala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2008
4.11.2010 17:58:27   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

user posted image user posted image user posted image

Saj se ne tehtam vsak dan, ampak tedensko, razen, če se kdaj pregrešim potem pogledam koliko se to pozna. user posted image

Kaj pol tak veliko grešiš? user posted image user posted image user posted image

Seveda ni nič narobve s pogostim tehtanjem. Sam jaz nasprotno izgubim energijo za hujšanje, ko vidim, da se nič ne premika. In do tega bo prišlo čez nekaj dni. Ampak hej, tehtaj se zarad mene vsako uro, če se ti da!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
4.11.2010 17:58:48   
Najaa

Me je ven zabrisalo!user posted image user posted image user posted image
Bom probala še enkrat:
včeraj se spraviva z Lio v posteljo, pa atiju zvoni telefon, se pogovarja, midve imava odprta vrata, Lia kako minutko posluša, pa potiho reče: ati, pššššššššššt, tiho bodi, jencek ajauser posted image  Jaz pa: kateri dojenček, Lia? Pa mi dvigne majico in reče: toti!!!user posted image user posted image user posted image  Prava Štajerka, kaj češ!user posted image

user posted image user posted image user posted image faca mala!

Neposredna povezava do sporočila: 2010
4.11.2010 17:58:55   
Najaa

Kako zatišje je tu gor danes, samo ene in iste kak intermeco navržemouser posted image
Kje pa je Tasa? Čebelica? Najaa nas itak samo še za lahko noč pokrijeuser posted image  Kokica, še dobro, da si ti spet v službi, pa da Persidina bavca tu pa tam zaspita, pa Felix še pride kak kilogramček pokomentirat... jao, jao, jaz naslednji teden neham delat, pazite se, kak vas bom gnala!user posted image user posted image

Evo me danes prej, ker ziher bom pol zaspala še preden bom lahko prišla zaželet lahko noč. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2011
4.11.2010 19:26:11   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK

Joooooooooj šipe ,leeeeeeeeeetimuser posted image

Joj, danes pa ni dan za šipe pomivat............danes moraš uživat na sončku s svojima malčkoma............šipe bodo počakale in pokapolonice bodo odletele .........in potem jih boš pa lahko pomila!

UŽIVAJMO V SONČKU IN LEPEM VREMENU, DOKLER JE user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
¸

Tega filma ,pa pri nas ne vidiš,da bi jaz lahko kaj naredila ko sta princa pokonciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Če ne želim garat po 21 h moram izkoristit takrat ko spita user posted image .
Tak,da danes mam fraj večer ,ker sta šla danes po čudežu že oba na počivanacuser posted image .Tudi čudeži se dogajajouser posted image .

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
4.11.2010 19:33:01   
PERSIDA
tulpek evo samo zate ko tako hitiš na vsako stranuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
4.11.2010 19:34:10   
tasa_m
Tulipan jaz sem v gužvi. Dobivam nagradne v službi te pa se stalno na šihti user posted image  user posted image

Saj še samo 9 dni in imam dopust user posted image user posted image

Aja, moram to delit z vami:
Prej sedimo v dnevni, zlagam jaz cote, pa lija spet full duda toto dudouser posted image user posted image . Pa jo pokličem da naj pride da se bove nekaj zmenle. Pride in ji rečem, da ko bom imela dopust, bove šle v trgovino z igračami in si bo lahko izbrala bilo katero igračo,ki jo bo hotela, ampak bo plačat mogla  dudo. In ona en čas vestno posluša in pravi, da, ko pa jo Tomaž vpraša kaj si bo izbrala, pa reče :buo (= duda).
Saj nisva vedela ali se naj smejima ali kaj,, user posted image user posted image user posted image
In pol ko sem jo hotela še enkat vse ponovit, si je držala z prsti ušesa dol  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
4.11.2010 19:39:17   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Tulipan jaz sem v gužvi. Dobivam nagradne v službi te pa se stalno na šihti user posted image  user posted image

Saj še samo 9 dni in imam dopust user posted image user posted image

Aja, moram to delit z vami:
Prej sedimo v dnevni, zlagam jaz cote, pa lija spet full duda toto dudouser posted image user posted image . Pa jo pokličem da naj pride da se bove nekaj zmenle. Pride in ji rečem, da ko bom imela dopust, bove šle v trgovino z igračami in si bo lahko izbrala bilo katero igračo,ki jo bo hotela, ampak bo plačat mogla  dudo. In ona en čas vestno posluša in pravi, da, ko pa jo Tomaž vpraša kaj si bo izbrala, pa reče :buo (= duda).
Saj nisva vedela ali se naj smejima ali kaj,, user posted image user posted image user posted image
In pol ko sem jo hotela še enkat vse ponovit, si je držala z prsti ušesa dol  user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Malo vaju tehnično ne ?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
4.11.2010 19:39:53   
PERSIDA
tasa drug teden rabim špricar user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
4.11.2010 19:43:12   
tasa_m

zmejeno!!
Nena še vem urnika, ker ga še ni obesla danes gor

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
4.11.2010 19:44:46   
Najaa
tasa Lija je prava! user posted image user posted image user posted image

Tija je pa prejle rekla Niki, naj zapoje Vse najboljše (pred tem je sama zapela v slo in ang) in Nika zapoje: "Se najolse tu ju." user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
4.11.2010 19:45:10   
Najaa

zmejeno!!

O jaz bi tudi, pa ne sam enga... user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
4.11.2010 19:56:40   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

zmejeno!!

Ne bom ti več govorila ti samo pridi ,pa gremauser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
4.11.2010 19:56:42   
tasa_m
Najaa a vi pa že angleško obvladate. Uh, kapo dol  user posted image user posted image

Je pa Lija en čas kar stalno Nein pravla. Te pa ne vem ali je v vrtcu to pobrala al kaj, ker nemško pa se jaz z njo res ne pogovarjamuser posted image user posted image user posted image

milomater kak mi RR počasi dela. Se mi kuj zeha cuj

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
4.11.2010 19:59:04   
PERSIDA
Ja je počasno danes to vse skup saj malo še ,pa se grem zleknit pred bbuser posted image .Da vidim umetnike kak zidajouser posted image .Mislim za njih sem ja genijuser posted image .

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
4.11.2010 20:04:01   
tasa_m

Ja je počasno danes to vse skup saj malo še ,pa se grem zleknit pred bbuser posted image .Da vidim umetnike kak zidajouser posted image .Mislim za njih sem ja genijuser posted image .
joj jaz jih lahko gledam 24 ur po TVju in sem jih popoldan gledala
Kregali so se non stop. Pa daj no,ej. Kreteni jedni user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
4.11.2010 20:09:32   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

zmejeno!!

Ne bom ti več govorila ti samo pridi ,pa gremauser posted image

Bom bom, sam pol se me ne boš rešla. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
4.11.2010 20:10:24   
Najaa
us

Najaa a vi pa že angleško obvladate. Uh, kapo dol  user posted image user posted image

Je pa Lija en čas kar stalno Nein pravla. Te pa ne vem ali je v vrtcu to pobrala al kaj, ker nemško pa se jaz z njo res ne pogovarjamuser posted image user posted image user posted image

milomater kak mi RR počasi dela. Se mi kuj zeha cuj

Ja, pri nas tamala od tavečje pobira skoz. Pa ne sam pametne stvari, tudi tiste, ki meni niso všeč. Ajme, kakšne imata včasih, da ne vem al bi se jokala al smejala. user posted image user posted image

tasa a vi še imate BB live na tvju? Nam na T2 so ukinli. Ma sej jih ne pogrešam, sam se navadiš, da lahko vsak čas pogledaš, kaj dogaja. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?