|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
3.11.2010 11:56:23   
KOKICA32
Persida- mnjami! A lahko pridem na rižoto?user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
3.11.2010 12:09:30   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Persida- mnjami! A lahko pridem na rižoto?user posted image

Za vse dovolj ,letiuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
3.11.2010 12:10:41   
PERSIDA
Pa kolko ste govorile imate danes slaščice tak,da še včerajšnjo malinino rolado zraven dobišuser posted image  za večerjo.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
3.11.2010 12:30:30   
SRCCEK
Oj Marčevke

Se tudi jaz pridružim tistim, katere ne spite ponoči.........sploh ne vem več kdaj sem nazadnje prespala celo noč user posted image user posted image user posted image  če ni naš mali bolan, zboli veliki (smo mel rotavirus), katerega sem dobila tudi jaz (hvala bogu, mali ga ni-je bil cepljen) in potem boleča všesa, itd.......KDAJ SE BOM NASPALA? user posted image  Upam samo, da ne bomo kej hujšega fasali (beri, da bo treba jit v bolnico), bomo že preživeli-pretrpeli.

Jaz sem lansko leto-pol leta po porodu tudi imela ločevalno dijeto in mi je uspelo shujšati cca 8 kg........težko je zdržati 3 mesece. Bi pa spet potrebovala eno ločevalno dijeto, da shujšam ene 5-7 kg, bi bilo idealno user posted image  user posted image  In koliko časa že ve vztrajate? Imate kak spisek koliko kg je katera shujšala? Ja, sej vem da sm firbčna user posted image  user posted image  mal moram bit, k se že dolgo nismo "brale" user posted image user posted image
Vidim, da ste nekatere že spet med user posted image , user posted image  user posted image  user posted image  ČESTITKE

Mene je to v zadnjem času sploh minilo.....najprej si moram nekje nafilat baterije, ker že močno gori rdeča luč.    Vedno sem si želela imeti hčerkico, tudi zaradi tega, ker nimam sestre-2 brata imam...........in lej ga zlomka imam 2 sina user posted image  user posted image  user posted image ........mogoče se bomo lotili še v tretje.........sam moram dobit očita, ki zna narediti punčko user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .............. ampak še prej nas čaka selitev v hiško, ker imamo naslednjo jesen že prvošolčka in je zadnji čas da gremo na svoje in se spravimo v red še pred šolo user posted image  user posted image  če nam to uspe user posted image  user posted image

evo mal sm se razpisala, da boste mele kej brat in komentirat

uživajte, moram jit mal delat

papa

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
3.11.2010 12:41:18   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Pa kolko ste govorile imate danes slaščice tak,da še včerajšnjo malinino rolado zraven dobišuser posted image  za večerjo.

ne, ne, jaz danes nimam sladice za večerjo, jutri.user posted image Sem pa si kupila pečen krompirček in z. solato z korenčkom in radičem, tako da bo kar to moje današnje kosilo.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
3.11.2010 12:46:16   
KOKICA32
Srccek- lepo, da si se malo oglasila in kaj več tudi napisala. Sedaj med malico je res fajn nekaj prebrati.

Te, ki smo se odločile hujšati v tej rundi smo šele v drugem tednu, tako da na začetku. Seznam obstaja, nekje vzadaj je, a še vanj nismo vpisale novih kilogramov. Pri meni je do sedaj šlo dol cca 2,2 kg.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
3.11.2010 13:01:23   
SRCCEK
A  imate mogoče kje kakšne recepte za jedi katere se lahko je?? To je bil pri meni ful problem, ko nisem imela idej kaj jesti, kaj skuhati!

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
3.11.2010 13:19:07   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK

A  imate mogoče kje kakšne recepte za jedi katere se lahko je?? To je bil pri meni ful problem, ko nisem imela idej kaj jesti, kaj skuhati!

Jaz sem od Felix dobila po mailu celo knjigo o tem...če želiš, ti jo pošljem. Samo mi daj E-naslov. Lahko na ZS!

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
3.11.2010 14:01:32   
Tulipan12
Joj, meni se tak več ne da delat!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
3.11.2010 14:14:55   
Tulipan12
Persida glavno, da ti vedno na koncu posta napišeš, tak zdaj pa berite! Takrat smo že prebrale!user posted image  Kosilceuser posted image  mami bi tudiuser posted image ! Čuj, ti pa si res multipraktik, delaš vse sama, svaka čast, no, saj ne vem ali naj bom vedno znova presenečena al naj me več nič ne preseneti!user posted image
Čevlji Lia ima tudi full očuvane, če ne dobim jaz ali pa moj bratec zdaj pupice, se tudi javljam za podarjanje!user posted image  No in vsega ostalega tudi kar je v roza, violi in pač punčkastouser posted image

Zdaj pa grem, imam zdravnika, da mi ta šum na srcu malo prečekirajo, potem pa greva z Lio plesat, torej kosilo danes odpade...

Aja, je bila včeraj ura 18h, to je še 2 uri do Liinega spanja, za sprehod zunaj je trda tema - še Lii je čudno, je v ponedeljek kar govorila, tema, gemo ajat... no hotla sem napisat, da smo šli kar v Bumbarja za 1 urco in je bilo prav fino, full prazno, enih 5 otrok s starši, tak da če katera ne bo imela kdaj kake ideje... pokličite, ker mi smo 3 min z avtom od Bumbarja, pa spijemo kak čajek, malecke pa v kletke damo, da skačejo!user posted image  
Šibam, pa-pa

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
3.11.2010 15:17:04   
felix7

Oj Marčevke

Se tudi jaz pridružim tistim, katere ne spite ponoči.........sploh ne vem več kdaj sem nazadnje prespala celo noč user posted image user posted image user posted image  če ni naš mali bolan, zboli veliki (smo mel rotavirus), katerega sem dobila tudi jaz (hvala bogu, mali ga ni-je bil cepljen) in potem boleča všesa, itd.......KDAJ SE BOM NASPALA? user posted image  Upam samo, da ne bomo kej hujšega fasali (beri, da bo treba jit v bolnico), bomo že preživeli-pretrpeli.

Jaz sem lansko leto-pol leta po porodu tudi imela ločevalno dijeto in mi je uspelo shujšati cca 8 kg........težko je zdržati 3 mesece. Bi pa spet potrebovala eno ločevalno dijeto, da shujšam ene 5-7 kg, bi bilo idealno user posted image  user posted image  In koliko časa že ve vztrajate? Imate kak spisek koliko kg je katera shujšala? Ja, sej vem da sm firbčna user posted image  user posted image  mal moram bit, k se že dolgo nismo "brale" user posted image user posted image
Vidim, da ste nekatere že spet med user posted image , user posted image  user posted image  user posted image  ČESTITKE

Mene je to v zadnjem času sploh minilo.....najprej si moram nekje nafilat baterije, ker že močno gori rdeča luč.    Vedno sem si želela imeti hčerkico, tudi zaradi tega, ker nimam sestre-2 brata imam...........in lej ga zlomka imam 2 sina user posted image  user posted image  user posted image ........mogoče se bomo lotili še v tretje.........sam moram dobit očita, ki zna narediti punčko user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .............. ampak še prej nas čaka selitev v hiško, ker imamo naslednjo jesen že prvošolčka in je zadnji čas da gremo na svoje in se spravimo v red še pred šolo user posted image  user posted image  če nam to uspe user posted image  user posted image

evo mal sm se razpisala, da boste mele kej brat in komentirat

uživajte, moram jit mal delat

papa

dan user posted image

če si kandidatka za hujšanje, se kar pridruži user posted image  tako mamo vsaj o čem za govorit user posted image  cel dan se vrti okoli hrane - me ne smemo, Tulipan pa mora user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
3.11.2010 22:03:50   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Kokica moj predlog: če samo ločiješ OH in beljakovine je tudi ok, ker vem kak je s tem sadjem, sploh pa pozimi, ko telo zahteva nekaj bolj konkretnega.

Se strinjam. Jaz še nikoli nisem vztrajala 90 dni. Sem po mesecu in pol enkrat shujšala 13 kil in če bi furala še naprej, bi bila kot okostrnjak tak da KOKICA če boš ti 90 dni vztrajala, te pa res nikjer več ne bo. user posted image user posted image

user posted image no ja....

Sem pa včeraj na RD pojedla tudi kos čoko. torte in ko sem se zvečer tehtala (po orbitreku) tortice ni bilo opaziti, od sobote je celo padla teža še za 200g.user posted image

Tehtat se ti pa tud ni treba vsak dan, no.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
3.11.2010 22:04:06   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

no, jaz sem diete pridno držim, sem pa tja kak greh storim user posted image  sicer pa gre. V nasprotju s Kokico bi jaz skoraj lahko živela od samega sadja in še najrajši imam sadne dneve. Sem si naredila zalogo banan, mandarin, jabolk, pomaranč, kakijev in vanili kakijev, pa suhih sliv in lešnikov, tako da užvam user posted image  
danes sem pri svojem potencialnem delodajalcu dosegla dogovor, da bi me zaposlili za določen čas za 4 ure, ker dela za 8 ur res ni. Ma ni idealno, je pa nekaj. Še vedno iščem kaj pametnejšega, čeprav mislim, da bo prej še kak user posted image  na vrsti user posted image
zdaj pa grem spat, kombinacija aerobike in diete me je čist uničila za danes user posted image

jupi jeeeee! user posted image user posted image user posted image user posted image

Super felix, ti sam vztraji, da tako naredijo.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
3.11.2010 22:05:23   
Najaa
Čao punce, sam pozdravim vas in gasa v posteljo. Allora, lahko noč!user posted image

Še to, menjava ure je mene bolj vrgla iz tira kakor punci. Onidve sta se ćisto navadli, mene pa zvečer kar trese od tega, ko bi kar zaspala haha tak da zdej pa res grem.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
3.11.2010 22:14:08   
PERSIDA
ematiara imaš rdeč karton ,ker se nič ne oglasiš tak,da vešuser posted image  

user posted image

< Sporočilo je popravil PERSIDA -- 3.11.2010 22:15:03 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
3.11.2010 22:16:41   
PERSIDA
tasa ti boš ga tudi dobila počasiuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
3.11.2010 22:24:16   
ema tiara
zmenjenouser posted image pa saj vas berem no,to pa je tudi nekajuser posted image vidim da ste na dieti...ce ma katera kako kg premalo pa ji z veseljem odstopimuser posted image

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
3.11.2010 22:32:06   
ema tiara
najmanjsa dva...moje hujsanje pa se zacne s postom,enkrat...sem morala nehat dojit tak da zdaj pa res lahko zacnem...saj bom...cevlje sem pa jas pri daichmanu kupila za 15e,delno nepremocljivi,pa sprej proti vlagi pa je to touser posted image

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu ema tiara)

Slike iz albuma
Neposredna povezava do sporočila: 1968
3.11.2010 23:04:37   
PERSIDA
ematiara lepi čupkoti ni kaj user posted image .Daj posodite malo las naokoliuser posted image .

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
4.11.2010 7:50:24   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Kokica moj predlog: če samo ločiješ OH in beljakovine je tudi ok, ker vem kak je s tem sadjem, sploh pa pozimi, ko telo zahteva nekaj bolj konkretnega.

Se strinjam. Jaz še nikoli nisem vztrajala 90 dni. Sem po mesecu in pol enkrat shujšala 13 kil in če bi furala še naprej, bi bila kot okostrnjak tak da KOKICA če boš ti 90 dni vztrajala, te pa res nikjer več ne bo. user posted image user posted image

user posted image no ja....

Sem pa včeraj na RD pojedla tudi kos čoko. torte in ko sem se zvečer tehtala (po orbitreku) tortice ni bilo opaziti, od sobote je celo padla teža še za 200g.user posted image

Tehtat se ti pa tud ni treba vsak dan, no.user posted image

user posted image user posted image user posted image

Saj se ne tehtam vsak dan, ampak tedensko, razen, če se kdaj pregrešim potem pogledam koliko se to pozna. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
4.11.2010 7:51:29   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
4.11.2010 8:04:33   
SRCCEK
Jaz pa iz lastnih izkušenj vem, da je bolje, če se tehtaš vsak dan, da vidiš kako niha ji kilogramčki...........in če grejo kg dol imaš potem ŠE VEČ VOLJE ZA HUJŠANJE!!!!

Ne vem kdaj se vam pridružim pri hujšanju, ker zdele bo vsak čas veseli december, pa se ne bi rada nazaj držala......verjetno kar januarja....bo še najbolje user posted image ...........do takrat boste pa vse ve že vitke user posted image  user posted image  user posted image

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
4.11.2010 8:18:01   
KOKICA32
Srccek- jaz tudi mislim, da s tem pogostim tehtanjem ni nič narobe. Ali?

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
4.11.2010 9:05:19   
Tulipan12
Dobro jutro!
Kokica boš ene kokice še meni spekla, jih obožujem!user posted image

Včerajšnji pregled za šum na srcu - 2 zdravnici ga nista slišali, verjetno je bila tista, ki ga je slišala zelo zelo natančna, v glavnem, lahko rodim brez CR, lahko dobim EA...
Če se bo katera potikala 26.11. po Evroparku, ima Lia nastop s plesnimiuser posted image user posted image user posted image  me res zanima kak bo to zgledalo, haha
No, od jutra sem prišla domov ob 19.30, Lio zrihtala za spat, pospravljala do Gospodinjic, jih pogledala, malo še na FB zavila, danes pa sem kot v transu!
Še dobro, da je sonček, da me gor drži!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
4.11.2010 9:07:06   
Tulipan12

Jaz pa iz lastnih izkušenj vem, da je bolje, če se tehtaš vsak dan, da vidiš kako niha ji kilogramčki...........in če grejo kg dol imaš potem ŠE VEČ VOLJE ZA HUJŠANJE!!!!

Ne vem kdaj se vam pridružim pri hujšanju, ker zdele bo vsak čas veseli december, pa se ne bi rada nazaj držala......verjetno kar januarja....bo še najbolje user posted image ...........do takrat boste pa vse ve že vitke user posted image  user posted image  user posted image

Jaz januarja tudi začnem pazit, tak da bova skupaj na začetkuuser posted image  Čeprav bom (upam vsaj) dojila in na neke diete še ne bom šla!

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?