|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
4.11.2010 20:11:26   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

tasa drug teden rabim špricar user posted image
zmejeno!!
Nena še vem urnika, ker ga še ni obesla danes gor

O jaz bi tudi, pa ne sam enga... user posted image

Ne bom ti več govorila ti samo pridi ,pa gremauser posted image

Bom bom, sam pol se me ne boš rešla. user posted image

Persida, to med vrsticami pomeni, da imej vinski sod nabito pun, če pride naja na špricar user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
4.11.2010 20:12:57   
tasa_m
Ja, telemach je še pustil. Ma jaz jih nači sploh ne gledam, samo ko pa so reklame, ko kaj gledam pa hitro skočim in pogledam user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
4.11.2010 20:48:44   
Najaa

tasa drug teden rabim špricar user posted image
zmejeno!!
Nena še vem urnika, ker ga še ni obesla danes gor

O jaz bi tudi, pa ne sam enga... user posted image

Ne bom ti več govorila ti samo pridi ,pa gremauser posted image

Bom bom, sam pol se me ne boš rešla. user posted image

Persida, to med vrsticami pomeni, da imej vinski sod nabito pun, če pride naja na špricar user posted image user posted image user posted image

Točno tako! Jaz se znam pod sod uležt za celo noč! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
5.11.2010 7:53:43   
KOKICA32

Tulipan jaz sem v gužvi. Dobivam nagradne v službi te pa se stalno na šihti user posted image  user posted image

Saj še samo 9 dni in imam dopust user posted image user posted image

Aja, moram to delit z vami:
Prej sedimo v dnevni, zlagam jaz cote, pa lija spet full duda toto dudouser posted image user posted image . Pa jo pokličem da naj pride da se bove nekaj zmenle. Pride in ji rečem, da ko bom imela dopust, bove šle v trgovino z igračami in si bo lahko izbrala bilo katero igračo,ki jo bo hotela, ampak bo plačat mogla  dudo. In ona en čas vestno posluša in pravi, da, ko pa jo Tomaž vpraša kaj si bo izbrala, pa reče :buo (= duda).
Saj nisva vedela ali se naj smejima ali kaj,, user posted image user posted image user posted image
In pol ko sem jo hotela še enkat vse ponovit, si je držala z prsti ušesa dol  user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Za Lijo!

Jaz pa se sedaj že par dni ubadam s tem, kako resnično reči dudi ADIJO. Danes zjutraj pa me Valentin preseneti, ko sem bila na WC školjki. Pride do mene in iz ust vzame dudo, jo vrže v WC in potegne vodo. Takrat pa mene prešine ideje, da je to sedaj pravi trenutek, da se od DUE poslovimo. In mu rečem, da dude več ni, ker jo je sam vrgel v WC in potegnil vodo, sedaj pa je duda po ceveh šla do male robice, ki jo zelo potrebuje. Bil je jok a je razumel. Potem je hodil do WC školjke in gledal vanjo ter še kar stiskal pokrov za vodo. V vrtcu sem povedala, da dude več nima. Sedaj pa moramo samo vztrajati, da mu je zardi joka ne dam. V avtu se je spet spomnil nanjo in ko sem mu rekla, da jo ima ribica je zmigal z ritko, kot pač oponaša gibanje ribic, in se nasmejal. Bomo videli kako bo zvečer pri spanju.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
5.11.2010 7:54:39   
KOKICA32

Ja, telemach je še pustil. Ma jaz jih nači sploh ne gledam, samo ko pa so reklame, ko kaj gledam pa hitro skočim in pogledam user posted image

Amis še tudi ima to, samo kaj jaz tega ne morem gledati...user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
5.11.2010 7:55:20   
KOKICA32
Pa dobro jutro!user posted image

Sonček je in ti si skuštrana! user posted image user posted image user posted image

PEEEETEEEEKKKKKKKKKKKK JEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
5.11.2010 10:19:10   
PERSIDA
Ob 5 vstajanje,od 7 do zdaj na sončku,otroka na počivanac mati,pa noge vluft. Lepo naj vam bo ,pa bolj pridne bit kot jaz.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
5.11.2010 10:21:39   
PERSIDA
Najaa hb za našega dedija ,te folga s sodami tak,da s tem ne bo presenečenjuser posted image .Pa še toplo klet ima tak,da še zeblo te nebouser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
5.11.2010 10:42:33   
KOKICA32

Ob 5 vstajanje,od 7 do zdaj na sončku,otroka na počivanac mati,pa noge vluft. Lepo naj vam bo ,pa bolj pridne bit kot jaz.

user posted image user posted image user posted image pri nas pa ob 05.45!user posted image user posted image user posted image Ostalo pa je pri vas luksuz!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
5.11.2010 11:25:20   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

user posted image user posted image user posted image pri nas pa ob 05.45!user posted image user posted image user posted image Ostalo pa je pri vas luksuz!

5.30 ZMAGALI!!!!user posted image user posted image user posted image  Sicer pa mamo muči insomnia, hodila po bajti do 2h, Lia prišla v posteljo k nama ob 2.30, vstala ob 5.30, budilka zvonila ob 7huser posted image user posted image user posted image  - pri 2. kaviuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
5.11.2010 11:28:57   
Tulipan12
Valentin user posted image user posted image user posted image  dudica je bljak, vprašaj teto Tulipan, ki jo je imela do 4 leta!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
5.11.2010 11:31:46   
Tulipan12

Sonček je in ti si skuštrana! user posted image user posted image user posted image

Pa dober dan!
ZADNJI DELOVNI PETEKKKKKKKKKKKKK JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
5.11.2010 11:51:49   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Pa dober dan!
ZADNJI DELOVNI PETEKKKKKKKKKKKKK JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2038
5.11.2010 11:51:51   
KOKICA32

Valentin user posted image user posted image user posted image  dudica je bljak, vprašaj teto Tulipan, ki jo je imela do 4 leta!user posted image user posted image user posted image

A res?

Neposredna povezava do sporočila: 2039
5.11.2010 12:00:02   
Tulipan12

A res?

Ja, ja, pa jo je pojedla muca, pa so jo dobili dojenčki, pa sem jo vrgla v smeti, ampak kaj ko sem bila že tako velika, da sem vedela, da se da novo kupit v lekarni in nobena finta ni vžalauser posted image user posted image
Potem pa jaz rodim in ker je bila Lia 3 dni na intenzivni - tam pa jo dajo brez vprašanja vsem, je moja mami pametovala (v stilu babice), kak se bo navadila na dudo, kak je duda slaba, bla, bla, bla... ampak ko je Lia odkrila radosti joške, je nobena duda ni več zanimala, pa sem probala vseuser posted image  Eh, nikoli nam ni prav!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
5.11.2010 12:48:00   
KOKICA32

A res?

Ja, ja, pa jo je pojedla muca, pa so jo dobili dojenčki, pa sem jo vrgla v smeti, ampak kaj ko sem bila že tako velika, da sem vedela, da se da novo kupit v lekarni in nobena finta ni vžalauser posted image user posted image
Potem pa jaz rodim in ker je bila Lia 3 dni na intenzivni - tam pa jo dajo brez vprašanja vsem, je moja mami pametovala (v stilu babice), kak se bo navadila na dudo, kak je duda slaba, bla, bla, bla... ampak ko je Lia odkrila radosti joške, je nobena duda ni več zanimala, pa sem probala vseuser posted image  Eh, nikoli nam ni prav!user posted image

res je...

Neposredna povezava do sporočila: 2041
5.11.2010 13:43:32   
Tulipan12
Joj, kak mi je tečno, sonček mi sije skozi okno, jaz ga pa lahko samo ven gledamuser posted image  še eno urco, pa pobegnemmmmm!!!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
5.11.2010 14:16:18   
KOKICA32

Joj, kak mi je tečno, sonček mi sije skozi okno, jaz ga pa lahko samo ven gledamuser posted image  še eno urco, pa pobegnemmmmm!!!

Meni tudi...še 45 minut!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2043
5.11.2010 14:48:29   
SRCCEK
DAN

PEEEEEEETEEEEEEEEEEK JEEEEEEEEEEEEE JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII JEEEEEEEEEEEEEEE user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kaj naj pa jaz rečem-naš Maj se zbudi ob 5.00 zjutrej in prva stvar ki jo reče je NODI in kaže proti dnevni sobi, kar pomeni: HOČEM GLEDAT RISANKO OD NODIJA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
In pol nimam kej, ko da jima dam risanko in se sama počas začnem rihtat za službo...........ampak sem ponavadi vedno zadnja zrihtana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PERSIDA, sej jaz tud ne morem nič naredit, če je Maj buden........skoz hoče, da sem zraven njega, da gledam risanko, ki jo on gleda, da skupaj gledava knjigico.......UMORNO.....stanovanje pa čaka, da ga nekdo pospravi user posted image  user posted image  user posted image

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
5.11.2010 17:47:24   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo Valentin.. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2045
5.11.2010 20:09:35   
KOKICA32
Dober večer!user posted image

A je katera za čvek?user posted image

Jaz sem sama, dete spi, Gioco tudi...kaj naj...lačna sem...komaj čakam na šnicl jutri.user posted image

Projekt duda: popoldan je parkrat rekel DUA pa sem mu ponovno razložila, da jo je sam ribicam vrgel in je samo rekel BUM (kar pomeni, da je padla), ob spanju pa sploh ni bilo problema. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
5.11.2010 20:17:12   
KOKICA32
Vneta očka:

Kaj se lahko uporabi fiziološka raztopina, da se z njo spere oko?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
5.11.2010 20:32:26   
KOKICA32
Škoda, da ni nobene.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
5.11.2010 20:51:25   
Najaa

Najaa hb za našega dedija ,te folga s sodami tak,da s tem ne bo presenečenjuser posted image .Pa še toplo klet ima tak,da še zeblo te nebouser posted image .

Brez skrbi, sej bi me alko grel! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
5.11.2010 20:51:58   
Najaa

Vneta očka:

Kaj se lahko uporabi fiziološka raztopina, da se z njo spere oko?

Lahko ja. Če ni že tako vneta, da je treba po Ab it.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?