Tulipan12
|
Persida glavno, da ti vedno na koncu posta napišeš, tak zdaj pa berite! Takrat smo že prebrale! Kosilce mami bi tudi ! Čuj, ti pa si res multipraktik, delaš vse sama, svaka čast, no, saj ne vem ali naj bom vedno znova presenečena al naj me več nič ne preseneti! Čevlji Lia ima tudi full očuvane, če ne dobim jaz ali pa moj bratec zdaj pupice, se tudi javljam za podarjanje! No in vsega ostalega tudi kar je v roza, violi in pač punčkasto Zdaj pa grem, imam zdravnika, da mi ta šum na srcu malo prečekirajo, potem pa greva z Lio plesat, torej kosilo danes odpade... Aja, je bila včeraj ura 18h, to je še 2 uri do Liinega spanja, za sprehod zunaj je trda tema - še Lii je čudno, je v ponedeljek kar govorila, tema, gemo ajat... no hotla sem napisat, da smo šli kar v Bumbarja za 1 urco in je bilo prav fino, full prazno, enih 5 otrok s starši, tak da če katera ne bo imela kdaj kake ideje... pokličite, ker mi smo 3 min z avtom od Bumbarja, pa spijemo kak čajek, malecke pa v kletke damo, da skačejo! Šibam, pa-pa
|