|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
25.10.2010 21:18:25   
PERSIDA
yania ti si itak lepa zajčica nimaš kaj hujšatuser posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
25.10.2010 21:19:33   
PERSIDA
tuuuuuuuuuuuuuuuulipanček kaj novega?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
25.10.2010 21:21:28   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

yania ti si itak lepa zajčica nimaš kaj hujšatuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
25.10.2010 21:23:04   
felix7
aja, yania, ne bit začudena, kako na RRju ni več takih debat, kot v nosečnosti. Zdej se v glavnem dogaja v času, ko smo v službah in vmes mal počvekamo user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
25.10.2010 21:30:26   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Zdaj pa hitro z idejami na plan, kaj dragemu kupit za rojstni dan? V sredo ga ima, jaz pa še brez ideje user posted image  

Kupi mu masažo,pa se grema midva skup masirat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

če kdo ve kako človeka pošteno nasmejat, potem si to ti, draga Persida user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
25.10.2010 21:32:17   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Zdaj pa hitro z idejami na plan, kaj dragemu kupit za rojstni dan? V sredo ga ima, jaz pa še brez ideje user posted image  

definitivno kaj uporabnega user posted image  za kok denarja pa?

nič pretiranega user posted image saj po moje bo spet kaj za oblečt dobil... sam si itak nič ne kupiuser posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
25.10.2010 21:38:10   
yania
Persida ti ga pokneš, zajec pa tak, ja, za zakol user posted image  haha,,ne sej se ne pritožujem na veliko, sej sem rekla, da sem si čisto všeč, bi pa rada kake lepe cunje oblekla še ko jih imam, pa mi fali samo ene 2 kile še dol al pa 3 no,,,drugače sem se pa itak že zdaaavnaj sprijaznila, da številke 36 pač ne bom več gor navlekla, a ne,,haha,,

Felix, nič bat, se znajdem, da so teme drugačne, vsaj za en čas, a ne,,kaj pol se boste pa selile, vas pa sploh ne bo možno najti,,
ni treba menjat slikice oz.me dajat na seznam, sej je kul,,sam pozdraviti sem prišla sem gor, me mal nostalgija danes daje ...user posted image ....
Darilo za RD? ...hm, Persida ima fajn idejo haha...jaz tudi ponavadi potem kar pri kaki majici al pa spodnjem perilu ostanem, ko vedno prav pride, pa še falit ne moreš user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
25.10.2010 21:40:47   
yania
Sem pa ravno zdej gledala nosečke marčevke, kaj Dali bo marčevka na kvadrat? ...haha,,čestitke !!!user posted image user posted image user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
25.10.2010 22:12:47   
Tulipan12
Sem hotela malo počvekat, vidim, da je danes full dogajalo tu gor, kar ni običajno za večere, pa si je dragi zaželel sadne kupe in sem še sama pristala na kavčuuser posted image
trezika za darilo-jaz sem tudi vedno za kaj uporabnega. če ima kako strast, kak šport, mu kupim kaj v tem stilu, kak parfum (ker sami si ga redko), seveda pa imaš vedno odprte opcije oblačil ali kakih dodadkov (kravata, pas, šal, športna torbica, rokavice... ) ga ne poznam, pa ne vem v kak stil naj ga damuser posted image
Jaz pa komaj čakam na jutri, imam končno spet pregled, da se nagledam user posted image . Grem prej iz službe, mi bo pa zato do konc tedna trda predla, ker sem sama v pisarni in sem ravno danes dobila goro papirjev za rešituser posted image  Bo že, teh 13krat ko grem še delat, pa ne bom jokala, ne?user posted image
Danes sem Lii v postelji razlagala, da pride kmalu Božiček, ki opazuje dobre ljudi in ker smo mi dobri, mu lahko tudi pišemo, če nam bo kakšno darilo prinesel. Da mu bomo kekse in mlekec nastavili, da se okrepča, ko bo prišel. In kaj si želi, da bi ji prinesel, pa ji naštevam: voziček za pupice vozit ali kuhinjico ali Nodi jajčko ali knjigico... valjda, da voziček, nič drugega ni palilo. In me začne full user posted image  brcat, pa rečem Lii, kaj pa če bi pisali Božičku, da ti prinese dojenčka za darilo? Mami, Nodiiiiiiiiiii jajčko!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Je kr hitro postala skromnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
26.10.2010 7:47:54   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
26.10.2010 8:01:53   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Felix a čokolado pa lahko ješ te ko te zagrabi?? . Tisto od 70% dalje? Ker pr nam v Lidlu folk fuuuuulllll kupuje te prave čokolade, tak da verjetno morajo bit dobre in bm jutri poskusila jo kupit. Z kakšno pomarančo ne more bit slabo?! 

Joj, Tasa te vaše čokolade so meni božanske, pa mi verjemi, ker sem sprobala že ohoho čokolad...In točno ta, s pomarančo mi je the best!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
26.10.2010 8:01:54   
KOKICA32

evo jo....

user posted image

Lepotička blontna! Po mami!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
26.10.2010 8:01:56   
KOKICA32

Se pridružim, moj ga ima 11.11.!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
26.10.2010 8:01:59   
KOKICA32

Kupi mu masažo,pa se grema midva skup masirat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, Persido! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
26.10.2010 8:02:01   
KOKICA32

aja, yania, ne bit začudena, kako na RRju ni več takih debat, kot v nosečnosti. Zdej se v glavnem dogaja v času, ko smo v službah in vmes mal počvekamo user posted image

al pa na bolniški!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
26.10.2010 8:02:11   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Evo, sem pojedla svoje kosilo in sem se napokala fullll! user posted image

edino kar je pri teh ločevalnih tečno, je to, da si full hitro lačen!

Pa nisem bila...no, vsaj včeraj...sem imela kosilo ob 13h in sem jedela večerjo komaj ob 19.30h...ni bilo neke sile, le, ko smo bili pri sestri na obisku in se je Valentin basal z maslenimi rogljički, so se mi sline cedile.user posted image Pa sem preživela.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
26.10.2010 8:03:18   
KOKICA32
Yania- pozdravljena!user posted image user posted image user posted image Kako to, da nas ne boš več obiskala?

Tulipan- Lia je prava faca! Nodi jajčko!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
26.10.2010 8:17:20   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Felix a čokolado pa lahko ješ te ko te zagrabi?? . Tisto od 70% dalje? Ker pr nam v Lidlu folk fuuuuulllll kupuje te prave čokolade, tak da verjetno morajo bit dobre in bm jutri poskusila jo kupit. Z kakšno pomarančo ne more bit slabo?! 

Ej, lidlove čokolade so ZAKON! Ful so dobre, vse ne sam 70%. user posted image
Čokolado lahko ješ na OH dan.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
26.10.2010 8:25:05   
KOKICA32
Prvič jem banano narezano na kolobarje in z vilico!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
26.10.2010 8:40:49   
Najaa
KOKICA a da bo dalj časa trajala? user posted image

Jaz sem pojedla 2 mandarini, zdej pa pijem user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
26.10.2010 8:59:56   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

KOKICA a da bo dalj časa trajala? user posted image

Jaz sem pojedla 2 mandarini, zdej pa pijem user posted image

Ja, zato ja! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
26.10.2010 9:14:30   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Sem pa ravno zdej gledala nosečke marčevke, kaj Dali bo marčevka na kvadrat? ...haha,,čestitke !!!user posted image user posted image user posted image

a marčevka bo? to bo pa kmal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
26.10.2010 9:14:39   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Pa nisem bila...no, vsaj včeraj...sem imela kosilo ob 13h in sem jedela večerjo komaj ob 19.30h...ni bilo neke sile, le, ko smo bili pri sestri na obisku in se je Valentin basal z maslenimi rogljički, so se mi sline cedile.user posted image Pa sem preživela.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
26.10.2010 9:16:07   
felix7
evo, men tut ni hudga, dve jabolki za zajtrk, zdej pa gruntam, kako izvest kosilo, ker v nobeni restavraciji tle okol nimajo rižote za malco user posted image  mogoče si bom šla pa k mami skuhat oz. bom šla na malco na eno velko skledo solate user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
26.10.2010 9:29:46   
KOKICA32

evo, men tut ni hudga, dve jabolki za zajtrk, zdej pa gruntam, kako izvest kosilo, ker v nobeni restavraciji tle okol nimajo rižote za malco user posted image  mogoče si bom šla pa k mami skuhat oz. bom šla na malco na eno velko skledo solate user posted image

Mi bomo tudi danes jedli rižoto in veliko solate....Kaj rdeča pesa se tudi lahko je, ne? Kaj rižote pa je lahko za kosilo en globok krožnik, ne? Za večerjo pa pol manj!user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?