Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Aja, Tulipan, veš kaj me zanima? Imam prijateljico, ki ji je P rekla, da z dojenčkom ne sme na zrak, če je temp. pod 4 stopinje (pazi: PLUSA)???? Veš kaj o tem? Ona se tega ful drži in je sedaj pa pred to tazadnjo otoplitvijo bila non-stop doma. Nič na svežem zraku. Meni se zdi to zeloooooo čudno in jaz se tega zagotovo ne bi držala, ker po tej logiki vsi otroci, ki so rojeni pozimi ne bi smeli do maja ven. Sama imam "zimskega" otroka in se s tem ne morem strinjati, saj sva bila vsak dan na zraku. Mi ne gremo ven, če je tak kot danes, taka neka megla, ko nekaj pada iz nje, drugače pa sva bila zunaj tudi na -5, ko je bil sonček. Jaz ne kompliciram, so pa meni tudi svašta rekli, pa se ne ravnam po drugih, vedno po občutku. Doma se bi zmešalo in meni in Luki posledično, tak da no way!! Mogoče 8x nisva bila na sprehodu, odkar sva iz P. Ja, se strinjam tudi jaz. Ampak, ko je brez vetra, pač oblačno in temp. okoli nule, pa menda ja. Meni bi se tudi zmešalo, kot ti opisuješ. Kako pa ti Luka kaj spi čez dan? Se še polno dojita? Ja, ja, veš da bom polno dojila dokler bo šlo, mi je bilo pri Lii full komot, pa še zastojn je V vozičku spi tudi po 5 ur skupaj, pa dojenje, pa spet spavanac. Doma je malo druga pesem, včeraj se mi je budil na vsako uro, danes pa je spal 3 ure skupaj, zdaj bedi. Tak različno spi, ampak ko nima krčkov, je tudi buden zelo nezahteven.
|