|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
14.2.2011 7:58:55   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

PONEEEEEEDELJEKKK JEEEE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Vikend je minil kot bi mignil. Vreme je začelo nekaj sračkati, ko smo že bili čisto pomaldno naravnani. Mi več nikamur ne gremo brez poganjalčka, tak da nam noben kotiček več ni neznan. Tudi padli smo že parkrat a nič hudega. Asfalt je pač nekaj drugega kot parket. user posted image A tudi to mora biti. Ata pa že gleda na e-bay-u za prave motorje za Valentina a upam, da ni resen. On pač pravi:" Ja pa če bo imel RD!" Jaz pa njemu, ja za 3. RD mu bo glih prav.user posted image

Persida- javi kako je s Tomažem! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
14.2.2011 9:31:17   
Najaa
Dober dan. user posted image

Pa je spet ponedeljek. Delovni dan.

Lepo se mejte.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
14.2.2011 10:37:43   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32
Ata pa že gleda na e-bay-u za prave motorje za Valentina

ti to resno??? user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
14.2.2011 10:44:24   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Ata pa že gleda na e-bay-u za prave motorje za Valentina

ti to resno??? user posted image user posted image

Ja...saj se mu samo smejim...a VEM, da nekoč bo vozil. Pač jabolko ne pade daleč od drevesa.

To so motorji za otroke, prav od treh let dalje, da se razumemo, hitrost in ciklistika je prilagojena tem malim bitjem. Ja, Valentino ROSSI je pri treh letih že tekmoval in zmagoval. Mali kaže interes in ga bova seveda podpirala in vzpodbujala. user posted image Že sedaj pa se z atijem na mojem motorju pelje kak krog. Seveda s čelado. user posted image

Sedaj pa me napadite, kako me boste prijavile na CSD in podobno.user posted image user posted image user posted image   A hobiji so različni. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
14.2.2011 10:46:14   
tasa_m
Pa dober dan.
zunaj grozno grdo vreme user posted image , midva z T. sva pa bila v Lidlu v nabavi za Muffine, imamo ameriški teden v Lidlu te pa sem šla mal gledat kaj vse imamo user posted image . Tak da bom mela v nedeljo kaj za na mizo dat user posted image user posted image moram še nekam po tortico it oz. naročit da bodo marčevčki imeli kaj za pacat user posted image
Nači pa nič novega, dan kot vsak drug dan. Jaz ne dam ni na Valentinovo, ker če imam nekoga rada mu lahko kakšno pozornost kupim čez vso leto ne pa da se frajerišim 14.02. Moje mnenje...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
14.2.2011 10:55:25   
KOKICA32
Tasa se strinjam, tudi jaz sem proti Valentinovemu. user posted image

Sem pa zjutraj po radiu poslušala in se spomnila, da imamo Slovenci svoj stari praznik zaljubljencev in sicer 12.03., to je Gregorjevo, ko se ptički ženijo in se naj bi po starih pripovedih začela pomlad. Pa zakaj ne bi Slovenci tega praznika drago "prodali" Američanom, kot so oni nam Valentinovo?user posted image

Aja, mene tudi mikajo ti mufini iz Lidla. user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 14.2.2011 10:56:20 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
14.2.2011 10:57:00   
tasa_m

Sedaj pa me napadite, kako me boste prijavile na CSD in podobno.user posted image user posted image user posted image   A hobiji so različni. user posted image

JAz te nebom. Itak ima vsak drugačne hobije, kam pa bi prišli če bi imeli vsi enake? user posted image
Sicer pa saj pr 2 motoristih v družini, drugače ne more bit user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
14.2.2011 11:00:57   
KOKICA32

JAz te nebom. Itak ima vsak drugačne hobije, kam pa bi prišli če bi imeli vsi enake? user posted image
Sicer pa saj pr 2 motoristih v družini, drugače ne more bit user posted image

HVALA! user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
14.2.2011 11:02:28   
KOKICA32
Od danes dalje imajo v Hoferju bodije kratek rokav, če katero zanima:

http://www.hofer-slovenia.si/si/html/offers/2867_20256.htm

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
14.2.2011 11:02:44   
tasa_m

Tasa se strinjam, tudi jaz sem proti Valentinovemu. user posted image

Sem pa zjutraj po radiu poslušala in se spomnila, da imamo Slovenci svoj stari praznik zaljubljencev in sicer 12.03., to je Gregorjevo, ko se ptički ženijo in se naj bi po starih pripovedih začela pomlad. Pa zakaj ne bi Slovenci tega praznika drago "prodali" Američanom, kot so oni nam Valentinovo?user posted image

Aja, mene tudi mikajo ti mufini iz Lidla. user posted image

Čuj zato, ker Američani ne bodo kupli ničesar od malih Slovenčkov oz. se Američani ne prodajo tako hitro kot Slovenci user posted image user posted image user posted image
Ej, Kokica moja tile muffini so zakon! Full narastejo in so res ful dobri. Jaz sem vzela 3 pakete ampak ko grem v službo bom še ziher 2. Ker če nebo torte bomo vsaj muffine jedli user posted image user posted image user posted image (hecam se).

Aja, še to !

Persida
, če Anže nebo okej, vas v nedeljo ne bomo obremenjevali in se bo praznovanje odvijalo pri nas doma!! Bomo malo stanovanje obrnili pa se bomo že stisnili. Če jih bom v soboto imela 12 kam za dat, bom še vas nekam spravla user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
14.2.2011 11:03:11   
tasa_m

Jaz sem kupla Liji 1 komplet 86/92 večjih pa na Pobrežju niso imeli. user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
14.2.2011 11:07:03   
KOKICA32

Jaz sem kupla Liji 1 komplet 86/92 večjih pa na Pobrežju niso imeli. user posted image user posted image

eh, te do popoldneva tak več ni ne bo. user posted image Niti 56!user posted image user posted image user posted image

Po Muffini pa danes letim!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
14.2.2011 11:17:24   
tasa_m
Čuj 50/56 so jih meli ogromnoooo.
Samo kaj ko imajo glih 3 različne barve v kompletu: zelenobela; modro/bela in roza/bela. Aja pa še samo bela. Ni kaj posebnega, user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
14.2.2011 11:20:19   
KOKICA32

Samo kaj ko imajo glih 3 različne barve v kompletu: zelenobela; modro/bela in roza/bela. Aja pa še samo bela. Ni kaj posebnega, user posted image

Kaj te mu naj še rozane kupim al kaj?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
14.2.2011 11:40:47   
tasa_m

Kaj te mu naj še rozane kupim al kaj?user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ja glede na to kak je V. nor na rdeče stvari, mu naredi malo spremebo iz modre na roza/rdeče user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
14.2.2011 11:41:23   
KOKICA32
Persida, sem mislila Anžeta prej, se opravičujem!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
14.2.2011 11:41:49   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image user posted image ja glede na to kak je V. nor na rdeče stvari, mu naredi malo spremebo iz modre na roza/rdeče user posted image user posted image

Pa ja de. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
14.2.2011 11:42:15   
KOKICA32
Tasa, delaš danes?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
14.2.2011 11:49:24   
tasa_m

Tasa, delaš danes?
Da. Popoldan.
Ves teden sem popoldan razen jutri sem fraj, ker greve z babi po darilo za Lijo.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
14.2.2011 11:54:26   
KOKICA32

Tasa, delaš danes?
Da. Popoldan.
Ves teden sem popoldan razen jutri sem fraj, ker greve z babi po darilo za Lijo.

Aha.

Jaz pa grem sedaj v Mullerja...po plenice Pampers za ponoči. Čez dan pa sedaj skoz uporabljam one iz DM-a eko varianto. So mi fajne. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
14.2.2011 12:03:36   
tasa_m

Tasa, delaš danes?
Da. Popoldan.

Aha.

Jaz pa grem sedaj v Mullerja...po plenice Pampers za ponoči. Čez dan pa sedaj skoz uporabljam one iz DM-a eko varianto. So mi fajne. user posted image

Neja uporabljaš več Lidlovih?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
14.2.2011 12:04:25   
KOKICA32

Tasa, delaš danes?
Da. Popoldan.

Aha.

Neja uporabljaš več Lidlovih?

Imam še jih nekaj a so mi sedaj te eko boljše.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
14.2.2011 13:42:28   
tasa_m
Kaj to maš tiste Alana al kaj so ene iz DMa?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
14.2.2011 13:46:04   
KOKICA32

Kaj to maš tiste Alana al kaj so ene iz DMa?

Ja..pa samo 7 EUR stanejo

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
14.2.2011 14:05:24   
PERSIDA
Helo banda.Na kratko in zelo,zelo potiho ,da Anže je danes lep brez pikic ali flekov.Tako ,da slavja še ne prestavljamo na drugo lokacijo ,kaj se nas tiče.
kokica - ja cleratin mu dajem ja
tasa - ko boš mela cajt mi daj znak

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?