KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Zarad polne lune, ne? Moji dve če ju ne razmetava pred polno luno, ju pa po. Sam zdejle se že čuti vpliv tak da bo pred. Nika je taka... kok naj rečem... ne sitna, ne tečna, ampak TRMASTA . Neki eno bedarijo si zapiči v glavo, pa dobro ve, da ne more dobit, ampak se bo metala po tleh, se zvijala in tulila... Danes pred odhodom v vrtec smo imeli dva taka izpada. Aja, to bo to-polna luna? Lia je bila včeraj, kak naj se izrazim-tak otrok, ki so mi šli na živce, ko še nisem imela svojih in sem tiho pri sebi krivila starše, da so jih razvadili. Kr neki joki za brezveze, metanje po tleh, v glavnem Pa sem ji prvo plenico menjala, ker zna bit taka, ko je pokakana (in je bila), pa da ne zavohamo takoj, pa se je malo umirila, potem pa spet. Smo bili pa pri moji mami na kosilu (tudi moj bratec s partnerko in dojenčkom) in je prav iskala pozornost, je stopila na kavč in rekla: nehajte se pogovarjat! Skratka noro, komaj sem čakala, da gremo domov, da ji dam Ruperta na tv, da se malo pomiri. Kokica kaj to s sobo pali?Sem zadnjič brala v neki knjigi o tem ukrepu, a se ga še nisem lotila. Navadno grem jAz z njo v sobo, da se umiri, ker imam večinoma občutek, da dela te bedarije zaradi mene oz. pozornosti. Ja, saj pravim, da pali, že po 3 minutah pride ven čisto spremenjen. Pomirjen. Pa pomaga tudi, če mu npr. v trgovini rečem, da bo šel v sobo. Se umiri. No, v tem primeru ne pomaga vedno, takrat ga dam na ignore, pa to pomaga. Pa ga pošlješ v njegovo sobo ali spalnico (pač, kjer spi) al ga pošlješ v nevtralen prostor kot je kopalnica? Trenutno še v spalnico, ker tam spi.
|