|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
14.2.2011 14:07:15   
PERSIDA
Pa še nekaj pomembnega s 1.3.2011 smo dobili vrtec.Mater ,da me že sedaj stiska.Prehitro gre vse skupaj definitivnouser posted image ,no za mamico mislimuser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
14.2.2011 14:21:17   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Pa še nekaj pomembnega s 1.3.2011 smo dobili vrtec.Mater ,da me že sedaj stiska.Prehitro gre vse skupaj definitivnouser posted image ,no za mamico mislimuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SUPER!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Boš videla, da bo vse okej, bavcema pa se bo zelo dopadlo. Vesela sem za vas!
Pa si dobila v B., kot si si želela?

Super, da je Anže danes okej. user posted image user posted image user posted image Jaz imam Claritin doma še iz časov, ko je imel Valentin alergijo na agrume in mu dam sirup, če se mu po telesu pojavijo kake čudne pike ali fleki. Sedaj že dolgo nismo rabili, tako, da bo treba malo rok trajanja preveriti. user posted image

Se že zeloooo veselim NEDELJE!!!!!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
14.2.2011 20:12:03   
KOKICA32
ČER!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
14.2.2011 22:26:50   
PERSIDA
Čer kokica.
Po novem hodita bolj pozno spat popoldan in posledično tudi zvečer.

Drugač.
Dobila vrtec v L. mi je kar po godu ,kaseje se bom odločala če ju prepišem,ko bo čas za odločanje kam greta v šolo.Me je podravnateljica klicala ,pa je rekla ,da so novi oddelek odprli ,da jih z marcom 6 sprejmejo ,pa še aprila bodo,tako gužvo imajo.No glavno ,da imamo ,čeprav me sama misel nato že ful stiska ,ampak ,če so drugi preživeli bomo tudi miuser posted image
Claretin jemlje ja .Sicer ,pa tud jaz sumim mandarine ,če je res ,pa bo čas pokazal.
Danes sem jima razlagala kdo vse v nedeljo pride in kaj se bo dogajalo ,pa sta me oba z velikimi okicami gledalauser posted image .Pogovor je ,pa zato naneso ,ker je Anže kazal na slike svojih prijateljev.Jutri začnemo z učenjem ,da nebota Liji vsa darila vstran vzelauser posted image .Tasa se že naprej pardoniramuser posted image -tota bo še zanimiva,upam ,da bota spala tisti cajtuser posted image .

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
15.2.2011 7:46:55   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Super, Persida!user posted image user posted image user posted image Sem vesela! Aha, če pa je jedel mandarine je pa mogoče res to to. Ker so ene vrste res take alergene pa škropijo jih z nekimi kemikalijami, ki povzročajo alergije. Tako je meni P povedala. Ampak sedaj jih lahko V. normalno je, se mu več nič ne spusti. Tisto je bilo pri kakih 6 mesecih. Ne vem več. user posted image

Drugače pa kaj...NOVO pri nas je to, da je včeraj zvečer prvič šel V. na pravi WC lulati z nastavkom.  user posted image user posted image user posted image Spet je bil tako smešen, da sem celo pozabila fotografirati. Tri kapljice in hop dol in potegniti vodo in spet in spet...Pa pred tem opravilom si je sam pručko vzel in si jo nastavil pri WC-ju, da je lahko nanjo stopil.user posted image

Pa zjutraj sedaj je topljen trikotni sir (prej je bila obvezna skuta pred vrtcom) in mu ga olupim in ga nese v avto, kjer ga počasi je in ga dokonča šele v vrtcu. Koliko jih pa še tam namaže z njim pa ne vem. user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa delati.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
15.2.2011 8:40:43   
Tulipan12

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
15.2.2011 8:45:31   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Ata pa že gleda na e-bay-u za prave motorje za Valentina

ti to resno??? user posted image user posted image

Ja...saj se mu samo smejim...a VEM, da nekoč bo vozil. Pač jabolko ne pade daleč od drevesa.

To so motorji za otroke, prav od treh let dalje, da se razumemo, hitrost in ciklistika je prilagojena tem malim bitjem. Ja, Valentino ROSSI je pri treh letih že tekmoval in zmagoval. Mali kaže interes in ga bova seveda podpirala in vzpodbujala. user posted image Že sedaj pa se z atijem na mojem motorju pelje kak krog. Seveda s čelado. user posted image

Sedaj pa me napadite, kako me boste prijavile na CSD in podobno.user posted image user posted image user posted image   A hobiji so različni. user posted image

Tudi nas bi lahko prijavili, ko se še z ne dveletnim otrokom v dolino vozimo s smučmi. Tak da, draga moja, podpiram te zelo!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
15.2.2011 8:46:54   
Tulipan12

Tasa se strinjam, tudi jaz sem proti Valentinovemu. user posted image

Sem pa zjutraj po radiu poslušala in se spomnila, da imamo Slovenci svoj stari praznik zaljubljencev in sicer 12.03., to je Gregorjevo, ko se ptički ženijo in se naj bi po starih pripovedih začela pomlad. Pa zakaj ne bi Slovenci tega praznika drago "prodali" Američanom, kot so oni nam Valentinovo?user posted image

Aja, mene tudi mikajo ti mufini iz Lidla. user posted image

Iiiiiiiiiii, na moj rojstni dan!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
15.2.2011 8:47:53   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Od danes dalje imajo v Hoferju bodije kratek rokav, če katero zanima:

http://www.hofer-slovenia.si/si/html/offers/2867_20256.htm

Jaz sem kupla Liji 1 komplet 86/92 večjih pa na Pobrežju niso imeli. user posted image user posted image

eh, te do popoldneva tak več ni ne bo. user posted image Niti 56!user posted image user posted image user posted image

Po Muffini pa danes letim!!!!user posted image user posted image user posted image

56 je že Luka prerasel!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
15.2.2011 8:50:59   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image
Mi še vloge nismo dali, pa me že stiska.user posted image
Saj bo, mami, misli si, da je njima vrtec isto kot tebi družba z marčevkami, pa bo!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
15.2.2011 8:52:52   
Tulipan12

Super, Persida!user posted image user posted image user posted image Sem vesela! Aha, če pa je jedel mandarine je pa mogoče res to to. Ker so ene vrste res take alergene pa škropijo jih z nekimi kemikalijami, ki povzročajo alergije. Tako je meni P povedala. Ampak sedaj jih lahko V. normalno je, se mu več nič ne spusti. Tisto je bilo pri kakih 6 mesecih. Ne vem več. user posted image

Drugače pa kaj...NOVO pri nas je to, da je včeraj zvečer prvič šel V. na pravi WC lulati z nastavkom.  user posted image user posted image user posted image Spet je bil tako smešen, da sem celo pozabila fotografirati. Tri kapljice in hop dol in potegniti vodo in spet in spet...Pa pred tem opravilom si je sam pručko vzel in si jo nastavil pri WC-ju, da je lahko nanjo stopil.user posted image

Pa zjutraj sedaj je topljen trikotni sir (prej je bila obvezna skuta pred vrtcom) in mu ga olupim in ga nese v avto, kjer ga počasi je in ga dokonča šele v vrtcu. Koliko jih pa še tam namaže z njim pa ne vem. user posted image user posted image user posted image

Mami, ne kupuj prevelike zaloge olenic, ker ti bi V. rad nekaj povedal!user posted image
Torej je dobil ime po Rossiju?user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
15.2.2011 8:54:30   
Tulipan12
Persida user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da ostane tako pri Anžetu!

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
15.2.2011 8:55:16   
Tulipan12
Tak, govoril sem, howk!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4813
15.2.2011 9:04:46   
Tulipan12
Še malo naš vikend pokomentiram:
v soboto smo bili na 1. roj. dnevu od sinčka od prijateljev. Ker ima pub, ga je zaprl za goste in not naredil slavje. Še animatorje za otroke je imel, v glavnem, full na nivoju, čeprav se otroci seveda tega niso zavedali, verjetno to pride v poštev, ko so stari nekje 6. Lia je uživala in glede na to, kakšna pravičnica je, se je celi čas posvečala slavljencu, čeprav je komaj shodil in ga je komot parkrat po nesreči prevrnila.user posted image  Ampak ona se vedno ukvarja s tistim, ki ima RD. Mogoče se hoče vsakemu uštulit, da lahko potem z njim svečke piha.user posted image
v nedeljo smo se tudi potepali po obiskih.
včeraj je imela mami poporodni pregleduser posted image user posted image user posted image , ati je zrital varstvo, sva šla na pivo ven, deco spat in akcija!user posted image
pa še eno prehodno športno jakno sem dobila, ki sem si jo full želela, ampak se jo da samo preko njihovega kluba naročit in ekola, imam jo!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4814
15.2.2011 9:06:56   
Tulipan12
Lii bom Pukyija naročila za RD, sem se odločila. Rdečega, da bo še za Luko prav prišel kasneje, ker glede na to, da je vse okoli njega roza, zna bit, da bosta s Kokičinim Valentinom frenda!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4815
15.2.2011 9:18:34   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Lii bom Pukyija naročila za RD, sem se odločila. Rdečega, da bo še za Luko prav prišel kasneje, ker glede na to, da je vse okoli njega roza, zna bit, da bosta s Kokičinim Valentinom frenda!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Se zna zgoditi ja..

Moj pa je včeraj Valentinu za RD res motor naročil! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 15.2.2011 9:20:42 >

Neposredna povezava do sporočila: 4816
15.2.2011 9:20:07   
KOKICA32
Super za akcijo, Tulipanuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz Lio vedno hvalim drugim, kako je mala pa se že smuča kot velika. Ja, kaj češ, tako je da otroci stopajo po stopinjah staršev!user posted image user posted image user posted image Super res!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
15.2.2011 9:21:27   
KOKICA32

Mami, ne kupuj prevelike zaloge olenic, ker ti bi V. rad nekaj povedal!user posted image

Neeeee, ker manjka črka O!

Neposredna povezava do sporočila: 4818
15.2.2011 9:21:52   
KOKICA32

Tasa se strinjam, tudi jaz sem proti Valentinovemu. user posted image

Sem pa zjutraj po radiu poslušala in se spomnila, da imamo Slovenci svoj stari praznik zaljubljencev in sicer 12.03., to je Gregorjevo, ko se ptički ženijo in se naj bi po starih pripovedih začela pomlad. Pa zakaj ne bi Slovenci tega praznika drago "prodali" Američanom, kot so oni nam Valentinovo?user posted image

Aja, mene tudi mikajo ti mufini iz Lidla. user posted image

Iiiiiiiiiii, na moj rojstni dan!user posted image

Aja, si moram zapomniti. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4819
15.2.2011 10:04:24   
Tulipan12

user posted image user posted image user posted image user posted image Se zna zgoditi ja..

Moj pa je včeraj Valentinu za RD res motor naročil! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  daj kako sliko gor, da vidim kak to zgleda, ko ga dobite, seveda!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
15.2.2011 10:05:30   
Tulipan12

Neeeee, ker manjka črka O!

Ja, vem, ja, ampak je pa blizu!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
15.2.2011 10:22:32   
Tulipan12
user posted image

ok, da vidim, če mi je ratalo sliko naložituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4822
15.2.2011 10:22:51   
Tulipan12
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4823
15.2.2011 10:23:31   
Tulipan12
user posted image

pa še mali možuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4824
15.2.2011 10:42:30   
KOKICA32
Ja, Tulipan, sedaj pa si res zaslužiš pohvalo!!!!! Celo sliki si nam privoščila!!!! JEEEEE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Lia je pravi cuker, pa kaki laski. Luka pa tako lepo aja. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

spol
Lelly28 RR

Ko ste izvedele,da ste noseče katerega spola ste si želele, da bi bil otrok?

punčka (50%)

fantek (19%)

nisem imela posebne želje (31%)

Število vseh glasov: 26

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!