|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
11.2.2011 9:20:42   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Ne, nisem dobila, pa saj nema veze, jaz vedno tote sms-je pošiljam, ker jih mam zastojnuser posted image user posted image user posted image  Sploh ne vem, če sta se slišala z bratom, nisem ga nič slišala, sem mu pa poslala sms, da ga boš kontaktirala.

user posted image user posted image user posted image  bravo za tvojega brateca!
Sva se slišala ja. Mi je tak deloval, koda sma že stara frenda, ko sem mu rekla da si mi dala ti njegovo cifro user posted image user posted image user posted image

Ma full je faca, res! Karkoli bosta rabila, mi javi, se bo potrudil. Jaz delam tam samo pisarniška dela in se na trgovino ne spoznam, še manj na avtodele, še najmanj pa pri komu naročit najbolje in najugodneje.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
11.2.2011 9:22:09   
Tulipan12
Ej, ste vidle to?Kaj pravite?Cena 60 evrov v akciji.
http://www.youtube.com/watch?v=TxnmDuQPDMs&feature=player_embedded

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
11.2.2011 9:25:08   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Če imaš 2 otroka pa verjetno do 6. leta starejšega otroka, ne?

Ne, do 3.leta mlajšega otroka.

O čemu vi to???
Da č delaš polovični delovni čas, da ti CSD plačuje prispevke do polnega delovnega časa.

Aha, to se mene torej ne tiče, sem pa delala pred prvo porodniško pol leta za polovični delovni čas, ko sem zvedela, da sem noseča, pa sem prešla na 8-urnega, zato sem pa imela tako slabo prvo porodniško in verjetno imam posledično zato take OD zdajuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
11.2.2011 9:27:56   
Tulipan12
Jaz pa grem danes prvič odkar sem rodila v evropark, ker gremo od danes do nedelje na 3 rojstne dneveuser posted image  No, danes gre mami sama na enega za 2 urci!user posted image  Upam, da se mi ne zmeša v evroparku od vseh cunj, ki si jih ne morem kupit, ker jih ne spravim na rit!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4754
11.2.2011 9:30:11   
KOKICA32

Fajn izgleda a ga že imamo! V Giga sportu sem zadnjič videla enega fajnega, ki tudi stane 60,00 EUR

Mi imamo tega in je res super!

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=211141

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 11.2.2011 9:34:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 4755
11.2.2011 9:34:13   
Tulipan12

Fajn izgleda a ga že imamo! V Giga sportu sem zadnjič videla enega fajnega, ki tudi stane 60,00 EUR

O, super, v Gigo pa res redko zaidem. Bom šla pogledat. Res bom doktorirala na teh rečeh do Liinega RD. Rada bi nekaj, kar ji bo prav, prvo sem bila za poganjalca, potem sem se spet na kolesa nagibala, ker mi s kolesom malo težje pobegne, če gre z mano z vozičkom na sprehod, ampak tak malih koles ni, razen onih plastičnih triciklov, ki ga ima, pa sem spet v poganjalčke padla... ta mi full šmeka, bom  pa še malo vohljalauser posted image  okoli!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
11.2.2011 9:38:28   
Tulipan12
Vem katerega imate vi, Kokica, sem jih gledala zadnjič, ji je še prevelik. Saj mislim, da bomo imeli s tem malo težave, Lia je bolj micena. Vem pa da če bo nekaj dobila za RD, bo hotela sprobat in bo joj, bo kar začela jokat in govorit: mami, glej, kolo nagaja!user posted image user posted image  Če je zvečer utrujena, za vse govori, da nagaj, prižgana luč, pojšter, kouter, (OMG kak se te besede napišejouser posted image ), skratka, vse nagaja!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4757
11.2.2011 9:41:03   
KOKICA32

Vem katerega imate vi, Kokica, sem jih gledala zadnjič, ji je še prevelik. Saj mislim, da bomo imeli s tem malo težave, Lia je bolj micena. Vem pa da če bo nekaj dobila za RD, bo hotela sprobat in bo joj, bo kar začela jokat in govorit: mami, glej, kolo nagaja!user posted image user posted image  Če je zvečer utrujena, za vse govori, da nagaj, prižgana luč, pojšter, kouter, (OMG kak se te besede napišejouser posted image ), skratka, vse nagaja!user posted image

Ja, ja..saj Valentinu (ki je med večjimi) je tudi velik, zato ga je ata še malo znižal.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4758
11.2.2011 13:13:09   
Najaa
Dan... Kwa dugaja? user posted image Ne me linčat! user posted image

Evo jaz sem že doma in že komaj čakam, da grem po otroke in da se začne vikeeeeeend! user posted image user posted image user posted image Popoldan bomo vzunaj bluzile (sam kaj je to zdaj začelo nekaj grdo pihat? user posted image ), zvečer grejo pa mati vun! user posted image Rabim mal odklopa, res.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
11.2.2011 13:15:29   
KOKICA32
Oooo, Najči.

A pri vas že piha? Mi še imamo pravo pomlad. A napovedujejo pooblačitve.user posted image

Tudi komaj čakam na 15h, da šibnem domov in gremo na sončeka. user posted image

Uživaj danes zunaj, daj si duška.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
11.2.2011 21:53:56   
tasa_m

Jaz pa grem danes prvič odkar sem rodila v evropark, ker gremo od danes do nedelje na 3 rojstne dneveuser posted image  No, danes gre mami sama na enega za 2 urci!user posted image  Upam, da se mi ne zmeša v evroparku od vseh cunj, ki si jih ne morem kupit, ker jih ne spravim na rit!!!
A si uživala mami? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4761
11.2.2011 21:55:44   
tasa_m

Lija se je točno na tem probala poganjat.
In tega dobi za roj.dan samo še ne vemo ali od mamice in atija ali od babi in dedija. Bomo še videli v petek, ko se boma z babi spravle v trgovino.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
11.2.2011 21:57:22   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
zvečer grejo pa mati vun! user posted image Rabim mal odklopa, res.

user posted image user posted image UŽIVAAAAAJJJJ.
Ka si šla z marčevkami, da je na FB tak vse mirno user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
11.2.2011 22:20:05   
Tulipan12

A si uživala mami? user posted image

Uživala na polno! Kupila darila, pa sebi eno majčko in sončna očala, pa Luki eno debelo zimsko kapo, ker je nima in gremo smučat in seveda Lie nisem mogla ven spustit in sem ji kupila spodnje hlačke Jagodka, si jih je takoj probala preko bodija doma in ji je številka 1-2leti full velika, tako malo rito ima!user posted image  Pa saj bo zrasla dokler se resno ločimo od plenic.user posted image

Ob 18h pa sem se dobila s svojimi puncami, s katerimi se dobivamo vsak mesec (januarja nam ni ratalo) in ob 20.30 priletela domov na Liino uspavanje in Lukove krčke. Zdaj pa cela banda že spi, jaz pa naspidiranauser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
11.2.2011 22:21:30   
Tulipan12

Lija se je točno na tem probala poganjat.
In tega dobi za roj.dan samo še ne vemo ali od mamice in atija ali od babi in dedija. Bomo še videli v petek, ko se boma z babi spravle v trgovino.

Super! Pa ji je prav? Hmmm jaz se resno nagibam k onemu iz spletne trgovine Kakadu, bomo videli...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
11.2.2011 22:25:54   
Tulipan12
Aja, to sem še hotla povedat - recesija my ass!!!!!!!!!!! Danes sem v HMu čakala 15min na blagajni in 10 min v Zari, kar pomeni, da vsi tisti, ki so bili v Europarku ne gledajo samo, ampak tudi kupujejo!!! Tak, pa naj še kdo reče, da je kriza. Edino, če so res danes šli vsi po nekaj nujnega po tako dolgem času kot jaz... eh, ni mi jasno, no. Res sem mislila, da bom na deloni dan, dopoldan, pred 15. v mesecu med osamljenimi nakupovalci, pa sem se krepko zmotila in sem še zdaj temu primerno šokirana. Grem raje spat!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4766
12.2.2011 9:47:09   
PERSIDA
tulipan- tole tvoje kolesce-nagledano se mi zdi ful dobro.
Očitno bo počasi od bistrice pa do maribora ful gužva s temi ali podobnimi poganjalci user posted image .No pri nas bodo še en čas motorji user posted image ,pa babi že naprej gleda neke motore tak,da bomo vidli ko bo časuser posted image .Edina sreča ,da mami nima tolko denarja ,da bi lahko vse v šusu kupla kar se ji dopade user posted image .Maladva prepočasi rasteta ,ker jaz bi jima že kaj bolj za komot kupla user posted image .
Ne samo res že pred časom mi je bratranec reko ,če boš kdaj kaj kupovala pol jima kupi najprej nekaj za poganjat ,da se navadita ravnotežja pol ,pa kar na kolo brez pomožnih kolic.Ker kolko je on prešvasal pomožne kolce jih verjetno ni noben.Pol ,pa ga je raz*izdlo in kolce dal vstran in mala se je pelala ko šususer posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4767
12.2.2011 9:51:03   
PERSIDA
Pa še nič kaj veselo novico vam povem ,da Anžeta sem včeraj v bolnico vozla ,ker ima neke fleke po telesu ,pa pridejo,pa izginejo .Dobila sva sirup in šla domov .Danes mi babi pravi ,da se mu spet pojavljajo ,tak,da verjetno nama bolnica ne uide.
Res ne vem kaj je to za eno leto ,ampak močno,močno upam na boljše.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
12.2.2011 16:39:13   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Pa še nič kaj veselo novico vam povem ,da Anžeta sem včeraj v bolnico vozla ,ker ima neke fleke po telesu ,pa pridejo,pa izginejo .Dobila sva sirup in šla domov .Danes mi babi pravi ,da se mu spet pojavljajo ,tak,da verjetno nama bolnica ne uide.

user posted image user posted image user posted image user posted image tudi jaz MOČNO UPAM, da se vaše stanje res kmalu popravi...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
12.2.2011 16:42:55   
trezika
Jaz sem pa malo prej izvedela, da je tu blizu nas ena še ne dve leti stara punčka umrla  user posted image user posted image user posted image   baje je že bila enkrat na srčku operirana, na eno operacijo pa je še čakala... pred dvema dnevoma je dobla vročino in je mamica  v ZD klicala, tam pa so rekli, da naj je ne vozi na pregled, dokler vročina 3 dni ne pade...in pravijo, da je včeraj zjutraj mamici doma v naročju umrla user posted image user posted image user posted image user posted image   ko mi je Matej to povedal sem se samo vsedla pa razjokala....pa sploh je ne poznam, niti njene družine, ampak sem se samo sesedla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
12.2.2011 17:14:21   
Najaa
user posted image user posted image user posted image Kak sem se zdej zjokalala... grozno...

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
13.2.2011 22:12:58   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Reci mu naj ga ne serje ker ga Lija hoče na roj.dnevu ne pa da ga obiskujemo po bolnicah!!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
13.2.2011 22:14:19   
tasa_m
Ojej, kaj to berem user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image In pol zdravstvo plačujemo za take odgovore da jo naj ne vozijo user posted image  user posted image  user posted image Jaz grem tja  in sestro lastno ročno ubijem user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
14.2.2011 7:51:33   
KOKICA32

Ojoj! user posted image user posted image user posted image user posted image Verjetno pa je le kaka alergija.user posted image A si mu dala Claritin sirup?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
14.2.2011 7:51:35   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Jaz sem pa malo prej izvedela, da je tu blizu nas ena še ne dve leti stara punčka umrla  user posted image user posted image user posted image   baje je že bila enkrat na srčku operirana, na eno operacijo pa je še čakala... pred dvema dnevoma je dobla vročino in je mamica  v ZD klicala, tam pa so rekli, da naj je ne vozi na pregled, dokler vročina 3 dni ne pade...in pravijo, da je včeraj zjutraj mamici doma v naročju umrla user posted image user posted image user posted image user posted image   ko mi je Matej to povedal sem se samo vsedla pa razjokala....pa sploh je ne poznam, niti njene družine, ampak sem se samo sesedla user posted image user posted image user posted image

Grozno...sem brez besed.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

POROD
MUREN

Kdaj ste rodile?

pred rokom (45%)

na rok (17%)

po roku (38%)

Število vseh glasov: 566

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!