Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 11.2.2011 9:20:42
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Ne, nisem dobila, pa saj nema veze, jaz vedno tote sms-je pošiljam, ker jih mam zastojn Sploh ne vem, če sta se slišala z bratom, nisem ga nič slišala, sem mu pa poslala sms, da ga boš kontaktirala. bravo za tvojega brateca! Sva se slišala ja. Mi je tak deloval, koda sma že stara frenda, ko sem mu rekla da si mi dala ti njegovo cifro Ma full je faca, res! Karkoli bosta rabila, mi javi, se bo potrudil. Jaz delam tam samo pisarniška dela in se na trgovino ne spoznam, še manj na avtodele, še najmanj pa pri komu naročit najbolje in najugodneje.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 11.2.2011 9:25:08
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Če imaš 2 otroka pa verjetno do 6. leta starejšega otroka, ne? Ne, do 3.leta mlajšega otroka. O čemu vi to??? Da č delaš polovični delovni čas, da ti CSD plačuje prispevke do polnega delovnega časa. Aha, to se mene torej ne tiče, sem pa delala pred prvo porodniško pol leta za polovični delovni čas, ko sem zvedela, da sem noseča, pa sem prešla na 8-urnega, zato sem pa imela tako slabo prvo porodniško in verjetno imam posledično zato take OD zdaj
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 11.2.2011 9:27:56
|
|
|
|
Tulipan12
|
Jaz pa grem danes prvič odkar sem rodila v evropark, ker gremo od danes do nedelje na 3 rojstne dneve No, danes gre mami sama na enega za 2 urci! Upam, da se mi ne zmeša v evroparku od vseh cunj, ki si jih ne morem kupit, ker jih ne spravim na rit!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 11.2.2011 9:34:13
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Ej, ste vidle to?Kaj pravite?Cena 60 evrov v akciji. http://www.youtube.com/watch?v=TxnmDuQPDMs&feature=player_embedded Fajn izgleda a ga že imamo! V Giga sportu sem zadnjič videla enega fajnega, ki tudi stane 60,00 EUR O, super, v Gigo pa res redko zaidem. Bom šla pogledat. Res bom doktorirala na teh rečeh do Liinega RD. Rada bi nekaj, kar ji bo prav, prvo sem bila za poganjalca, potem sem se spet na kolesa nagibala, ker mi s kolesom malo težje pobegne, če gre z mano z vozičkom na sprehod, ampak tak malih koles ni, razen onih plastičnih triciklov, ki ga ima, pa sem spet v poganjalčke padla... ta mi full šmeka, bom pa še malo vohljala okoli!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 11.2.2011 9:38:28
|
|
|
|
Tulipan12
|
Vem katerega imate vi, Kokica, sem jih gledala zadnjič, ji je še prevelik. Saj mislim, da bomo imeli s tem malo težave, Lia je bolj micena. Vem pa da če bo nekaj dobila za RD, bo hotela sprobat in bo joj, bo kar začela jokat in govorit: mami, glej, kolo nagaja! Če je zvečer utrujena, za vse govori, da nagaj, prižgana luč, pojšter, kouter, (OMG kak se te besede napišejo ), skratka, vse nagaja!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 11.2.2011 9:41:03
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Vem katerega imate vi, Kokica, sem jih gledala zadnjič, ji je še prevelik. Saj mislim, da bomo imeli s tem malo težave, Lia je bolj micena. Vem pa da če bo nekaj dobila za RD, bo hotela sprobat in bo joj, bo kar začela jokat in govorit: mami, glej, kolo nagaja! Če je zvečer utrujena, za vse govori, da nagaj, prižgana luč, pojšter, kouter, (OMG kak se te besede napišejo ), skratka, vse nagaja! Ja, ja..saj Valentinu (ki je med večjimi) je tudi velik, zato ga je ata še malo znižal.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 11.2.2011 13:13:09
|
|
|
|
Najaa
|
Dan... Kwa dugaja? Ne me linčat! Evo jaz sem že doma in že komaj čakam, da grem po otroke in da se začne vikeeeeeend! Popoldan bomo vzunaj bluzile (sam kaj je to zdaj začelo nekaj grdo pihat? ), zvečer grejo pa mati vun! Rabim mal odklopa, res.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 11.2.2011 13:15:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
Oooo, Najči. A pri vas že piha? Mi še imamo pravo pomlad. A napovedujejo pooblačitve. Tudi komaj čakam na 15h, da šibnem domov in gremo na sončeka. Uživaj danes zunaj, daj si duška.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 11.2.2011 21:53:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Jaz pa grem danes prvič odkar sem rodila v evropark, ker gremo od danes do nedelje na 3 rojstne dneve No, danes gre mami sama na enega za 2 urci! Upam, da se mi ne zmeša v evroparku od vseh cunj, ki si jih ne morem kupit, ker jih ne spravim na rit!!! A si uživala mami?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 11.2.2011 21:55:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=211141 Lija se je točno na tem probala poganjat. In tega dobi za roj.dan samo še ne vemo ali od mamice in atija ali od babi in dedija. Bomo še videli v petek, ko se boma z babi spravle v trgovino.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 11.2.2011 21:57:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa zvečer grejo pa mati vun! Rabim mal odklopa, res. UŽIVAAAAAJJJJ. Ka si šla z marčevkami, da je na FB tak vse mirno
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 11.2.2011 22:20:05
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Jaz pa grem danes prvič odkar sem rodila v evropark, ker gremo od danes do nedelje na 3 rojstne dneve No, danes gre mami sama na enega za 2 urci! Upam, da se mi ne zmeša v evroparku od vseh cunj, ki si jih ne morem kupit, ker jih ne spravim na rit!!! A si uživala mami? Uživala na polno! Kupila darila, pa sebi eno majčko in sončna očala, pa Luki eno debelo zimsko kapo, ker je nima in gremo smučat in seveda Lie nisem mogla ven spustit in sem ji kupila spodnje hlačke Jagodka, si jih je takoj probala preko bodija doma in ji je številka 1-2leti full velika, tako malo rito ima! Pa saj bo zrasla dokler se resno ločimo od plenic. Ob 18h pa sem se dobila s svojimi puncami, s katerimi se dobivamo vsak mesec (januarja nam ni ratalo) in ob 20.30 priletela domov na Liino uspavanje in Lukove krčke. Zdaj pa cela banda že spi, jaz pa naspidirana
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 11.2.2011 22:21:30
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=211141 Lija se je točno na tem probala poganjat. In tega dobi za roj.dan samo še ne vemo ali od mamice in atija ali od babi in dedija. Bomo še videli v petek, ko se boma z babi spravle v trgovino. Super! Pa ji je prav? Hmmm jaz se resno nagibam k onemu iz spletne trgovine Kakadu, bomo videli...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 11.2.2011 22:25:54
|
|
|
|
Tulipan12
|
Aja, to sem še hotla povedat - recesija my ass!!!!!!!!!!! Danes sem v HMu čakala 15min na blagajni in 10 min v Zari, kar pomeni, da vsi tisti, ki so bili v Europarku ne gledajo samo, ampak tudi kupujejo!!! Tak, pa naj še kdo reče, da je kriza. Edino, če so res danes šli vsi po nekaj nujnega po tako dolgem času kot jaz... eh, ni mi jasno, no. Res sem mislila, da bom na deloni dan, dopoldan, pred 15. v mesecu med osamljenimi nakupovalci, pa sem se krepko zmotila in sem še zdaj temu primerno šokirana. Grem raje spat!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 12.2.2011 9:47:09
|
|
|
|
PERSIDA
|
tulipan- tole tvoje kolesce-nagledano se mi zdi ful dobro. Očitno bo počasi od bistrice pa do maribora ful gužva s temi ali podobnimi poganjalci .No pri nas bodo še en čas motorji ,pa babi že naprej gleda neke motore tak,da bomo vidli ko bo čas .Edina sreča ,da mami nima tolko denarja ,da bi lahko vse v šusu kupla kar se ji dopade .Maladva prepočasi rasteta ,ker jaz bi jima že kaj bolj za komot kupla . Ne samo res že pred časom mi je bratranec reko ,če boš kdaj kaj kupovala pol jima kupi najprej nekaj za poganjat ,da se navadita ravnotežja pol ,pa kar na kolo brez pomožnih kolic.Ker kolko je on prešvasal pomožne kolce jih verjetno ni noben.Pol ,pa ga je raz*izdlo in kolce dal vstran in mala se je pelala ko šus .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 12.2.2011 9:51:03
|
|
|
|
PERSIDA
|
Pa še nič kaj veselo novico vam povem ,da Anžeta sem včeraj v bolnico vozla ,ker ima neke fleke po telesu ,pa pridejo,pa izginejo .Dobila sva sirup in šla domov .Danes mi babi pravi ,da se mu spet pojavljajo ,tak,da verjetno nama bolnica ne uide. Res ne vem kaj je to za eno leto ,ampak močno,močno upam na boljše.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 12.2.2011 16:39:13
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Pa še nič kaj veselo novico vam povem ,da Anžeta sem včeraj v bolnico vozla ,ker ima neke fleke po telesu ,pa pridejo,pa izginejo .Dobila sva sirup in šla domov .Danes mi babi pravi ,da se mu spet pojavljajo ,tak,da verjetno nama bolnica ne uide. Res ne vem kaj je to za eno leto ,ampak močno,močno upam na boljše. tudi jaz MOČNO UPAM, da se vaše stanje res kmalu popravi...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 12.2.2011 16:42:55
|
|
|
|
trezika
|
Jaz sem pa malo prej izvedela, da je tu blizu nas ena še ne dve leti stara punčka umrla baje je že bila enkrat na srčku operirana, na eno operacijo pa je še čakala... pred dvema dnevoma je dobla vročino in je mamica v ZD klicala, tam pa so rekli, da naj je ne vozi na pregled, dokler vročina 3 dni ne pade...in pravijo, da je včeraj zjutraj mamici doma v naročju umrla ko mi je Matej to povedal sem se samo vsedla pa razjokala....pa sploh je ne poznam, niti njene družine, ampak sem se samo sesedla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 12.2.2011 17:14:21
|
|
|
|
Najaa
|
Kak sem se zdej zjokalala... grozno...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 13.2.2011 22:12:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Pa še nič kaj veselo novico vam povem ,da Anžeta sem včeraj v bolnico vozla ,ker ima neke fleke po telesu ,pa pridejo,pa izginejo .Dobila sva sirup in šla domov .Danes mi babi pravi ,da se mu spet pojavljajo ,tak,da verjetno nama bolnica ne uide. Res ne vem kaj je to za eno leto ,ampak močno,močno upam na boljše. Reci mu naj ga ne serje ker ga Lija hoče na roj.dnevu ne pa da ga obiskujemo po bolnicah!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 13.2.2011 22:14:19
|
|
|
|
tasa_m
|
Ojej, kaj to berem In pol zdravstvo plačujemo za take odgovore da jo naj ne vozijo Jaz grem tja in sestro lastno ročno ubijem
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 14.2.2011 7:51:33
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Pa še nič kaj veselo novico vam povem ,da Anžeta sem včeraj v bolnico vozla ,ker ima neke fleke po telesu ,pa pridejo,pa izginejo .Dobila sva sirup in šla domov .Danes mi babi pravi ,da se mu spet pojavljajo ,tak,da verjetno nama bolnica ne uide. Res ne vem kaj je to za eno leto ,ampak močno,močno upam na boljše. Ojoj! Verjetno pa je le kaka alergija. A si mu dala Claritin sirup?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 14.2.2011 7:51:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Jaz sem pa malo prej izvedela, da je tu blizu nas ena še ne dve leti stara punčka umrla baje je že bila enkrat na srčku operirana, na eno operacijo pa je še čakala... pred dvema dnevoma je dobla vročino in je mamica v ZD klicala, tam pa so rekli, da naj je ne vozi na pregled, dokler vročina 3 dni ne pade...in pravijo, da je včeraj zjutraj mamici doma v naročju umrla ko mi je Matej to povedal sem se samo vsedla pa razjokala....pa sploh je ne poznam, niti njene družine, ampak sem se samo sesedla Grozno...sem brez besed.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
PORODMURENKdaj ste rodile?pred rokom (
45%)
na rok (
17%)
po roku (
38%)
Število vseh glasov: 566Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!