|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
5.2.2011 21:21:24   
KOKICA32
Oj, Najaa. Hmmmm ja res je bilo super vreme. Bili smo v parku, pa v mehiško r. smo šli na kosilo (mb. punce v Žajfouser posted image ), potem pa smo še labode in račke na Lentu hranili in jih opazovali. Pa vi?

Vse nared in nabavljeno na fešto?  

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
5.2.2011 22:36:07   
Tulipan12
Kokica, Najaa je šla v nočuser posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
5.2.2011 22:45:02   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Oj, Najaa. Hmmmm ja res je bilo super vreme. Bili smo v parku, pa v mehiško r. smo šli na kosilo (mb. punce v Žajfouser posted image ), potem pa smo še labode in račke na Lentu hranili in jih opazovali. Pa vi?

Res greha vreden dan, jaz sem ga pa preživela z otrokoma in svojimi domačimi, ker je bil dragi na službeno na Kopah. Čeprav nam je bilo lepo, mam preko glave te zime in dejstva, da ga ni niti en vikend doma, niti med prazniki, v glavnem, nikoli!user posted image user posted image  Pa saj bo kmalu marec in konec smučarske sezone, a ne?user posted image
Kokica, vi pa vidim, da ste uživali in imeli polni dan!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
5.2.2011 22:54:44   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

user posted image  prišla sem si po pivo, ki ga je Kokica zjutraj nastavila in nas spotoma še na prvo stran vržem, ok?user posted image

Super!

Kako je bilo na smučanju?

Hhehe, bil je hec, ker je Lia babici v avtu zaspala in ko mi jo je prinesla v stanovanje, se je prebudila in potem ni šans, da midva klizneva sama smučat. Pa sva jo vzela zraven. Luko sva dala v voziček, da je šla babica z njim pod Pohorje, mi 3je pa smučat. Lia je jokala v gondoli, prvo kot prvo je bila zaspana, ker je spala samo 15min, drugače cca 2 uri, drugo kot drugo, vedno joče v gondoli, pa ne moreva skapirat zakaj. Al ji je res taka panika v zraku, sem že razmišljala, če ne more pritiska izenačit in jo ušesa bolijo, skratka ne vem. No, zgoraj je bilo čudovito, super, fajn, sonček, full folka, je kar nehala jokat. Ati si je dal njene smučke v nahrbtnik in jo vzel v naročje, pa smo krenili. Pri Lukeju (za nemariborčanke in nesmučarke: najbolj znana koča na Pohorju) smo spili pijačo, se malo slikali in nastavljali sončku, potem pa dalje. Na trikotni jasi ji je dal smučke gor in sta šla v dolino, imel jo je med nogami in rekel, da je že bolj stabilno stala kot na poligonu. Skratka, celo pot dol je zelo uživala, sem se bala da ne bo, da ji že kaj ne bo pasalo, pa ji je bilo full fajn, ker sem jaz vragolije vzganjala zraven in smo se lovili, bomo še ponovili! Vmes sva si eno koćico izbrala, kot hiško Dedka Mraza, ker ko smo ga šli pričakat, je prišel s Pohorja in je prepričana, da živi na Pohorju in je rekla, da moramo čisto tiho mimo koče, ker DM zdaj spi, pa tak.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
5.2.2011 22:56:20   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Persida user posted image naspi se. 

Se podpišem! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
5.2.2011 22:59:24   
Tulipan12
Aha, za pustne maske, če katera ni ujela, sem dobila iz Baby Centra reklamo, cca 10 evrov so kostumi. Kar se mi zdi full poceni, ker je naš lani iz BC stal 30 evrov!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Kupila gA je tašča, jaz ga ne bi. So pa to neke akcije, tak da menda so bili kostumi že prej zunaj, upam, da je še kaj ostalo. Sem si eno čebelico (prej sem se šalila, zdaj pa je resuser posted image ) nagledala, al pa eno miško. Bomo videli.

Aja, Persida, pust je letos 5.3.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
5.2.2011 23:01:18   
Tulipan12
Grem jaz tudi Mister Šlafinskiuser posted image , jutri mam čistilno akcijo, potem malo vozičkanja, kosilo, popoldan pa pride direktor z družino pogledat našega novega člana.user posted image

Nočko!

Neposredna povezava do sporočila: 4532
6.2.2011 1:01:33   
Najaa
Men pa tisti kostumi iz BC-ja sploh niso všeč. Za 7 evrov dobiš recimo sam krila za pikopoko, jaz sem pa dobila varianta majčka za oblečt pa kapuca... Sicer sem bolj na hitro pogledala včeri v BC tak da mogoče je pa kaj dobrega vmes.

Grem tudi jaz v mižule, jutri imamo čistilno tudi pri nas tak da se moram naspat. Lahko noč. user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 6.2.2011 1:03:14 >

Neposredna povezava do sporočila: 4533
6.2.2011 1:01:42   
Najaa

Mi smo pa letal po trgovinah, ja. user posted image Sem imela s sabo mamo in taščo tak da... user posted image user posted image user posted image Punci sta obe dobili čevlje za prehod iz zime, Nika geox za pol znižane user posted image , Tija pa tud ene fajn, ma res sem vesela, da sem našla fajn čevlje za male pare. V outletu se res splača pa zdej imajo dosti robe, vsaj za punčke je res izbira super. No tak da sem bila utrujena od tega letanja okol, ampak vseen me je kolegica prepričala za eno pjačko in evo, polna energije še vedno ne spim. Uh, kak paše 2-urni sproščen čvek, kuhanček pa še mal pomaga zraven. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
6.2.2011 10:25:02   
Najaa
Mala citina LIA, VSE NAJBOLJŠE IN BODI ŠE NAPREJ VESELA, NASMEJANA PUNČKA! vse najboljše za 2. rojstni dan! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
6.2.2011 11:33:49   

Mala citina LIA, VSE NAJBOLJŠE IN BODI ŠE NAPREJ VESELA, NASMEJANA PUNČKA! vse najboljše za 2. rojstni dan! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

HVALA IZ SRCA...KAKO ČAS BEŽI....

user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
6.2.2011 12:59:37   
Najaa
Beži beži... Jaz sem pa takle čas pred dvema letoma bila na pregledu in mi je G rekla, da bo treba kar v P za neki časa, da me imajo pod nadzorom. Čez vikend naj bi bla še doma, sam nisem dočakala pondelka, ampak sem bila že v soboto notri. user posted image Ja sej, zdej se smejem, takrat se je šlo pa za minute. user posted image  

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
6.2.2011 20:20:13   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čESTITKE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
6.2.2011 20:28:02   
KOKICA32
Nika, ker me jutri verjetno ne bo na RR, ti že sedaj želim

VSENAJBOLJŠE za TVOJ 2. ROJSTNI DAN!!!

Mami Najii pa user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
6.2.2011 20:30:57   
KOKICA32
Tulipan, super, da si se kljub Lii lahko smučala. user posted image user posted image user posted image

A kar direktor pride na obisk? Kaj se družinsko poznate? Bo prinesel kaj E?user posted image user posted image user posted image

Midva pa jutri šibava v IT, samo sem malo čitala po netu, pa sem sedaj malo skeptična, če bom sploh kaj kupila. Baje so cene kljub znižanju kar visoke. A vem, da se je treba prepričati na lastne oči. Zato greva.

Papa

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
6.2.2011 20:31:35   
KOKICA32

Beži beži... Jaz sem pa takle čas pred dvema letoma bila na pregledu in mi je G rekla, da bo treba kar v P za neki časa, da me imajo pod nadzorom. Čez vikend naj bi bla še doma, sam nisem dočakala pondelka, ampak sem bila že v soboto notri. user posted image Ja sej, zdej se smejem, takrat se je šlo pa za minute. user posted image  

hmmmm...se spomnim...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
6.2.2011 21:37:45   
tasa_m

Aha, za pustne maske, če katera ni ujela, sem dobila iz Baby Centra reklamo, cca 10 evrov so kostumi. Kar se mi zdi full poceni, ker je naš lani iz BC stal 30 evrov!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Kupila gA je tašča, jaz ga ne bi. So pa to neke akcije, tak da menda so bili kostumi že prej zunaj, upam, da je še kaj ostalo. Sem si eno čebelico (prej sem se šalila, zdaj pa je resuser posted image ) nagledala, al pa eno miško. Bomo videli.

Aja, Persida, pust je letos 5.3.
Naša Lia bo čebelica. Kostum že doma, smo ga že oblekli in je prav lepa. Res, prava čebelica user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4542
6.2.2011 21:44:07   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Helo babike se me še spomnite?Ja ona mala,debela,vesela. Čakam našega atija ,ki je na operacijski ,pa malo berem kaj dogaja na rr.Sem že cela lesena od čakanja ,upam ,da ga bo zdravnik počasi prebudil.In ve?

O, dober dan! Sem že pozabila, da ima operacijo! Bo moral ostat v bolnici al gre v domačo nego?

Prestal operacijo ,živ je zdrav ,pa še bo.Malo ga boli tak,da mam zdaj tri bolnike doma.Saj bo.

user posted image user posted image user posted image user posted image za bolnike, tebi mami pa en velik user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
6.2.2011 21:54:37   
tasa_m
LIA od Cite, tudi tukaj vse najboljše in najlepše ob 2. svečki na tortici. Predvsem veliko zdravja

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
7.2.2011 10:28:08   
tasa_m
Niiiiikaaaaa, vse najboljše za 2. svečko...

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
7.2.2011 13:32:47   
Najaa
Hvalaaaaa! user posted image

Evo slavljenka je šla spat, da bo čila ko dobi goste. Kosilo je skuhano, torta na poti, sam še zbudit se mora in bo. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
7.2.2011 17:27:39   
Tulipan12

Hvalaaaaa! user posted image

Evo slavljenka je šla spat, da bo čila ko dobi goste. Kosilo je skuhano, torta na poti, sam še zbudit se mora in bo. user posted image

user posted image user posted image user posted image  to ga bo žurala danes!
Še tu gor VSE NAJ NAJ tvoji princeski! Naj bo to res NJEN dan, ko lahko ušpiči vse kar ji srček poželi!user posted image  Jo boš že jutri kregala, mamiuser posted image  

Bi prilepila kakšno slikico, pa ne znam, čeprav mi je Persida že zilijonkrat napisala, ampak se enostavno ne spravim zraven.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
7.2.2011 17:30:57   
Tulipan12
Mi2 sva danes uspela sama 5 fur naredit po Pohorju, otroci so se pa v Areni sončili z babicami in dedki. Volk sit in koza cela!user posted image  Bila je fantazija! Sicer je postala smuka že malo smešna po 13h, ampak vreme je meni čudovito in raje dol orjem kot pa zmrzujem. Kaj češ, tak je, če je več stopinj kot centimetrov!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4548
7.2.2011 17:33:02   
Tulipan12

Jaz pa ne, sploh ne poznam te tvoje zgodbe, ker nisem bila takrat tak aktivna tu gor.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
7.2.2011 17:33:46   
Tulipan12

Jaz pa ne, sploh ne poznam te tvoje zgodbe, ker nisem bila takrat tak aktivna tu gor.user posted image

Eh, celi post zem zamešalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?