|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
23.11.2010 10:39:26   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Persida, kaj pa si ponoči delala? user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanja svinja o koruziuser posted image . Svašta dogaja dobro malo mulci malo pa moja frulicauser posted image .Fasala sem neko vnetje al kaj v glavnem vse srbi za pop*****user posted image .Sem si kupla eno kremo ,ki mi je do sedaj še vedno pomagala.Te ,pa sem si zvečer tak namazala vse ,da mi je celo noč curla krema sem ,pa tja ,pa me je motlo tak ,da.Pomagalo je, danes nič več ne srbiuser posted image  samo sem prekrokana.Drugič boljše ,da se mi kake beljakovine tam doli mažejo kot,pa kremauser posted image

user posted image user posted image user posted image Kak si me nasmejala! user posted image user posted image user posted image Se pa strinjam s tvojim zaključkom. user posted image

Aja, Persida, naju v soboto ne bo user posted image , ker moram nujno k frizerju, ker imam v ponedeljek razgovor. Pa hvala vseeno!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
23.11.2010 10:40:44   
tasa_m

tasa kaj popoldansko kafe tudi velja?Grema z Anžetom kazat očke.
pa kaj sploh to tak čudno vrašaš. Ti imaš vata odprta 24 ur/dan. Če pa so zaklenjena pa si jih odpreri saj maš ključe user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
23.11.2010 10:40:44   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

In kaj boste danes kuhale?
Jaz bom imela za Lijo govejo juhico, za stara dva pa zelje+kašnice. Mljask, obožujem kašnice user posted image

Jaz tudi!user posted image user posted image user posted image Kašnate se reče!user posted image user posted image user posted image

Zelenjavna rižota + solata

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
23.11.2010 10:41:12   
tasa_m

In kaj boste danes kuhale?
Jaz bom imela za Lijo govejo juhico, za stara dva pa zelje+kašnice. Mljask, obožujem kašnice user posted image

Jaz tudi!user posted image user posted image user posted image Kašnate se reče!user posted image user posted image user posted image

Zelenjavna rižota + solata

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
23.11.2010 10:42:06   
PERSIDA

pa kaj sploh to tak čudno vrašaš. Ti imaš vata odprta 24 ur/dan. Če pa so zaklenjena pa si jih odpreri saj maš ključe user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
23.11.2010 10:49:57   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
23.11.2010 13:12:53   
KOKICA32
Kaj zdaj, kje ste?user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
23.11.2010 17:32:48   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Tasa kak je Lija?
pristali sva na AB. Glih sma od P.

user posted image user posted image user posted image
Kaj pa ji je?
Aja, sem nižje spodaj prebrala, kaj ji je... revčka, naj se čimprej pozdravi. Pa glih zdej, ko maš dopust. user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 23.11.2010 17:33:28 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
23.11.2010 17:32:53   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

No za NL sem se definitivno odločila, da dobista skupno darilo - radio z (na srečo! user posted image ) dvemi mikrofoni. Pa lahko se bosta snemali in karaoke peli. Pa ima da foter znori! user posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image
čuj vzemi pše en mikrofon cuj pa ma da foter cuj poje user posted image user posted image

... in pol mama znori user posted image user posted image

Brez skrbi, foter ima veliko mikrofonov, sam je uvideven in mi ne dela tega. user posted image
Jaz sem pa malo manj uvidevna. user posted image user posted image user posted image

Ma daj, danes je ena ženska pred mojim nosom vzela zadnji tak radio! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
23.11.2010 17:32:56   
Najaa

Persida, kaj pa si ponoči delala? user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanja svinja o koruziuser posted image . Svašta dogaja dobro malo mulci malo pa moja frulicauser posted image .Fasala sem neko vnetje al kaj v glavnem vse srbi za pop*****user posted image .Sem si kupla eno kremo ,ki mi je do sedaj še vedno pomagala.Te ,pa sem si zvečer tak namazala vse ,da mi je celo noč curla krema sem ,pa tja ,pa me je motlo tak ,da.Pomagalo je, danes nič več ne srbiuser posted image  samo sem prekrokana.Drugič boljše ,da se mi kake beljakovine tam doli mažejo kot,pa kremauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej vem, da ni smešno, sam vseen... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
23.11.2010 22:20:32   
Tulipan12
Ojla, se zdaj malo oglasim, ker jutri bom (UPAM!!!) pozna, ker gre Lia v varstvo in lahko spiiiiiiiiim!user posted image
Posteljica iz in da hauz!user posted image user posted image user posted image  Nakupila vraga in pol, pa posteljo, pa sem dala skoraj toliko kot zadnjič, ko nisem dobila postelje in kupila same bedarije-ah, ženskauser posted image  Sva jo sestavila, zgleda prav fino, Lia je navdušena, jaz pa malo bolj mirna. Utrujena sem itak kot pes, ker sem res samo 4,5 ur spala, zjutraj Lia akcija, potem Avstrija, pobrala Lio ob 17.30 pri mami, pa akcija do 20.30. Lia se me je tak razveselila, da me ni spustila pri mami na wcuser posted image  Saj je lepo videt, ko se te otrok tak iskreno razveseli, ampak malo me pa le skrbi kako bo, ko bom v P.user posted image
Kokica posteljica, ki ti je všeč zglada kar kul, taka mladinska postelja je, veš, full si je lažje predstavljat posteljo, če veš v kak ambient jo daš, ker tam so pač razstavljene, doma pa ji tista domačnost da pravi pečat. Tak je meni pri naši. Ko sem šla drugič v sobo, mi je delovalo tak kot da jo imamo od nekdajuser posted image
Tasa user posted image user posted image user posted image za Lijo. Ne morem verjet, da je dobila za vneto grlo ABuser posted image  Se ne da to s čim blažjim rešit? Eh, sorry, če pametujem, ampak me toti AB res razjezijo!user posted image  Upam, da se čimprej pozdravi!

Zadnjič je bila pogovorna oddaja na radiu ravno o dostopnosti AB. Češ, da če nekdo želi AB, da ga lahko dobi takoj, če ne pri enem zdravniku, pa pri drugem sigurno. In potem kao izkoriščanje zdravstva, bla, bla... Nihče pa ni omenil, da ko prideš k zdravniku in rečeš, da te boli nekaj, dobiš 3 recepte, od tega je en AB???? Da sploh ne omenjam tega, da po določenem času postane imun na AB... eh, sem zatežila!

Naredila sem adventni venček, ki sicer ni venčekuser posted image user posted image user posted image  ampak ima tak namen. Nisem kršena in nisem verna, ampak ene stvari so mi enostavno všečuser posted image

OK, malo branja pri jutranji kavici pa sem vam le dala.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
23.11.2010 22:28:43   
tasa_m
Tulipan jaz sem te kuj zdaj prebrala user posted image , pr jutranji kavici nimam preveč časa, ker z Lijo poslušave Ribiča Pepeta in gledava videospot , katerega pol poslušama&gledeve do kosila še najmanj 30 krat user posted image

V glavnem super da ste vse dobili. Zdaj ap si res lahko mirna user posted image user posted image

Zdaj pa grem spat user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
24.11.2010 7:51:21   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

ŽE celo jutro sem rehlo naspidirana od muzike. Sem včeraj zvečer na novo CD-je pekla za v avto, ker sem se že prenaslušala onega, ki ga je imel Valentin v avtu, tako, da sem sedaj zapekla novega. Z novimi in svežimi pesmimi.user posted image Pa zase od Olivera nov album, tako malo za dušo.

Tulipan
- super, da si vse nabavila, še posebej za posteljo, ki ti je delala preglavice. user posted image Pa, da stroški niso bili vrtoglavi. Pa hvala za info o postelji. Ni kaj, jo bom morala videti v živo. Pa saj sem se odločila, da letos ne bo šlo skozi, da mu urediva sobico, ker enostavno ni časa in denarja za to. Še vedno urejeva dvorišče, kjer noče in noče biti konca z deli. user posted image

Tasa- kako je Lija? Je kaj bolje?

Persida- si se naspala? Doli vse okej?user posted image

Najaa- Kje pa boš sedaj nabavila radio?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
24.11.2010 8:15:07   
Najaa
Sej imamo še en Muller. user posted image

Pa dobro jutro. Počasi se odpravljam delat. Moram še kavo spit, da mi glave ne raznese slučajno. user posted image

Lep dan!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
24.11.2010 8:20:49   
KOKICA32
Najaa- te pa brž!user posted image Naj ti kava prime!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
24.11.2010 9:10:09   
Tulipan12
V Mariboru imamo sonček in slano. Fajn je ven pogledat, neke hice pa verjetno, ni ne?user posted image  Meni kaže 0 na kompjuteru.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
24.11.2010 9:12:55   
KOKICA32

V Mariboru imamo sonček in slano. Fajn je ven pogledat, neke hice pa verjetno, ni ne?user posted image  Meni kaže 0 na kompjuteru.

Že bediš?

Neposredna povezava do sporočila: 2842
24.11.2010 9:12:56   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Sej imamo še en Muller. user posted image

Pa dobro jutro. Počasi se odpravljam delat. Moram še kavo spit, da mi glave ne raznese slučajno. user posted image

Lep dan!

Če še tam ne boš dobila, idi do enga strica/tete na oddelku in reči naj ti iz katere druge trgovine v SLO naročijo. Tak so meni enkrat vse dvd-je Botrov.
Upam, da ti je kavica pasala, meni je moja njami njami!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
24.11.2010 9:15:46   
Najaa
Ja, sej to bom naredila. Ma sem bila jezna včeri, no, pred nosom!!! user posted image user posted image user posted image Imajo še take na cd, sam se ne da snemat. Mojima bi bilo pa verjetno fajn, da se posnamata in pol poslušata. Pa glih ko dobim res super idejo evo, pa takole! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2844
24.11.2010 9:17:22   
Tulipan12

Že bediš?

Ja, nekje 8.15 je moja naravna ura odkar imam Lio. Prej je bila 11huser posted image user posted image user posted image , ta 8.15 pa je zdaj itak samo še blagoslov, ker tak veš kak vstajajo šefi in šefice družinuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
24.11.2010 9:20:44   
Tulipan12

ŽE celo jutro sem rehlo naspidirana od muzike. Sem včeraj zvečer na novo CD-je pekla za v avto, ker sem se že prenaslušala onega, ki ga je imel Valentin v avtu, tako, da sem sedaj zapekla novega. Z novimi in svežimi pesmimi.user posted image Pa zase od Olivera nov album, tako malo za dušo.

Tulipan
- super, da si vse nabavila, še posebej za posteljo, ki ti je delala preglavice. user posted image Pa, da stroški niso bili vrtoglavi. Pa hvala za info o postelji. Ni kaj, jo bom morala videti v živo. Pa saj sem se odločila, da letos ne bo šlo skozi, da mu urediva sobico, ker enostavno ni časa in denarja za to. Še vedno urejeva dvorišče, kjer noče in noče biti konca z deli. user posted image

O, DJ mamauser posted image user posted image user posted image  Čuj, veš kdo ima full lepe pesmice za otroke - Romana Kranjčan! Sploh nisem vedela, zdaj pa pri Lii na plesnih vse živo slišim, pa so mi njene take fajne, ker tak lepo celo pesmico razložijo in se lahko otroci tudi kaj naučijo.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
24.11.2010 9:23:41   
KOKICA32

Tulipan

O, DJ mamauser posted image user posted image user posted image  Čuj, veš kdo ima full lepe pesmice za otroke - Romana Kranjčan! Sploh nisem vedela, zdaj pa pri Lii na plesnih vse živo slišim, pa so mi njene take fajne, ker tak lepo celo pesmico razložijo in se lahko otroci tudi kaj naučijo.

Ja, njo pa poznam. Samo meni je preveč cukrana, osladna!user posted image   Pač moje mnenje. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2847
24.11.2010 9:24:00   
KOKICA32

Že bediš?

Ja, nekje 8.15 je moja naravna ura odkar imam Lio. Prej je bila 11huser posted image user posted image user posted image , ta 8.15 pa je zdaj itak samo še blagoslov, ker tak veš kak vstajajo šefi in šefice družinuser posted image

Aha!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2848
24.11.2010 9:24:23   
Tulipan12
Lia je spet celo noč kašljala, ma sem tak žalostna, do letos septembra skorajda nismo vedeli kaj so to sirupi, pa termometer, pa nespanje zaradi bolećin, zdaj pa vse naenkrat. Pa še sploh do vrtca nismo prišli!user posted image  Čez dan pa ji ni nič. Ko ji dam ponoči slezov sirup, jo pomiri in zaspi. Ampak meni so rekli, da je slezov sirup za suh kašelj, ona pa ima kar mokrega, nisem več pametna, bom šla danes po onega iz smrekovih vršičkov, pa da vidimo kak bo.

Neposredna povezava do sporočila: 2849
24.11.2010 9:24:50   
KOKICA32
Joj, se mučim z eno zadevo, da bom mlade dobila...pa ne gre mi noooo!user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?