|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
22.11.2010 14:20:10   
KOKICA32
Tulipan vse čestitke, da si tako pridna!user posted image user posted image user posted image

Najaa- jaz ti ne vem pomagati.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
22.11.2010 14:20:42   
KOKICA32
Hej hi, hej ho, že spet smo prvi mi!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
22.11.2010 14:25:29   
Najaa
Tulipan, pa je res skromna tvoja Lia. user posted image user posted image
Ja, maš prav, sam veš kaj je problem, ko če gleda katalog, bi vse imela, vse jo fascinira. user posted image Malo pa zdej razmišljam v smeri radia in to takega, ki ima cd in mikrofon zraven. Pa da se lahko snema, to bi bilo nekaj za moji dve frači. Pa začenjam mal razmišljat, da bi to bilo kar skupno darilo. To ina HK igrica (spomin, karte ipd), sem enkrat kupla v lidlu in šparam za NL.

Neposredna povezava do sporočila: 2778
22.11.2010 14:34:11   
Tulipan12
Šibam, prispela je moja 10,5 kilska pošiljka!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2779
22.11.2010 15:03:58   
SRCCEK
Dan sotrpinke user posted image

Jaz dans nimam lep dan, sm se zjutrej že s tavečjim skregala, k se je trmaru in ni hotu it v vrtec user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Sm mu povedala, da mu bo Miklavž palco prnesu.....

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

Neposredna povezava do sporočila: 2780
22.11.2010 15:10:22   
PERSIDA
TULIPAN JAZ NAROČAM prek dm dvignem pa v qulandii.

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
22.11.2010 15:11:50   
SRCCEK
Res me ima, da mu nastavim za Miklavža palco pa mal sadja grrr user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , ker je on prepričan, da bo dobil bager user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .......

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
22.11.2010 15:16:33   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK

Res me ima, da mu nastavim za Miklavža palco pa mal sadja grrr user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , ker je on prepričan, da bo dobil bager user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .......

user posted image for you.
Pri nas bo obdarovanje samo enkrat v decembru.

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
22.11.2010 15:25:37   
SRCCEK
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Pri nas tudi....samo  za Miklavža....pa še to ne vem, če bo kej prnesu, glede na obnašanje VELIKEGA FANTA user posted image  user posted image  user posted image ....je tako odrezav ratal, da ti dvigne pokrovko user posted image user posted image user posted image ......resnično ne vem, zakaj se vedno mamice ukvarjamo s temi mulčki (vsaj jaz)....in potem moj, karkoli si fant zaželi, dobi......zaradi ljubega miru grrrrr.......izpadov mu pa ni potrebno prenašat

se opravičujem k se piz....., ampak se moram skašljat

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
22.11.2010 15:27:28   
SRCCEK
lep popoldan vam želim  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
22.11.2010 15:42:56   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Hej hi, hej ho, že spet smo prvi mi!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
22.11.2010 15:43:49   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Šibam, prispela je moja 10,5 kilska pošiljka!user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2787
22.11.2010 15:45:33   
tasa_m

Mariborčanke, ali katera pošilja slike za razvijat preko kake spletne strani? Jaz sem nekaj časa pošiljala na Foto Tabor, zdaj pa mi sploh noče več poslat, pa ne vem al je z njihovo stranjo kaj narobe ali pa mam jaz težave? Rada bi uredila Liine slike in zaključila Dojenčkov album, preden se novega lotim, ker tak vem kak bo potem s časom, ko pride novi član! Pa Foto albume za babice za Božička sem mislila ustvarit...
jaz sem pa danes lahko normalno poslala slike na njihovo stran.

Neposredna povezava do sporočila: 2788
22.11.2010 15:45:52   
tasa_m

Pri nas tudi....samo  za Miklavža....pa še to ne vem, če bo kej prnesu, glede na obnašanje VELIKEGA FANTA user posted image  user posted image  user posted image ....je tako odrezav ratal, da ti dvigne pokrovko user posted image user posted image user posted image ......resnično ne vem, zakaj se vedno mamice ukvarjamo s temi mulčki (vsaj jaz)....in potem moj, karkoli si fant zaželi, dobi......zaradi ljubega miru grrrrr.......izpadov mu pa ni potrebno prenašat

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
22.11.2010 16:33:54   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Mariborčanke, ali katera pošilja slike za razvijat preko kake spletne strani? Jaz sem nekaj časa pošiljala na Foto Tabor, zdaj pa mi sploh noče več poslat, pa ne vem al je z njihovo stranjo kaj narobe ali pa mam jaz težave? Rada bi uredila Liine slike in zaključila Dojenčkov album, preden se novega lotim, ker tak vem kak bo potem s časom, ko pride novi član! Pa Foto albume za babice za Božička sem mislila ustvarit...
jaz sem pa danes lahko normalno poslala slike na njihovo stran.

Katerega od njihovih programov pa uporabljaš? Vem, da sem si enkrat enega drugega naložila, pa je takrat začelo štekat.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
22.11.2010 16:34:34   
Tulipan12

TULIPAN JAZ NAROČAM prek dm dvignem pa v qulandii.

Amapk Foto Tabor je najcenejši!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
22.11.2010 16:36:38   
Tulipan12

Tulipan vse čestitke, da si tako pridna!user posted image user posted image user posted image

Najaa- jaz ti ne vem pomagati.

user posted image  zdaj je treba malo stisnit, bom potem po kavah hodila, če mi še kaj časa do Rima ostaneuser posted image  Saj veš kak je, če bi šla ven kam dalje od trgovine, bi mi šel cel dopoldan, nič ne bi naredila, pa še z Lio ne bi bila.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
22.11.2010 16:39:06   
Tulipan12

Pride taki dan, ne se sekirat, jutri bo pa mogoče že pravi sonček, pa boš pozabila na današnjo jezo! Vem pa, da je vzgoja hudič, s katerim se moramo malo trše spoprijet!user posted image

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
22.11.2010 17:35:46   
Najaa
SRČEK, naša tavečja je stara 4 leta pa se že tud kaže trma in jezikanje. Sam jaz ji sam omenim kaj, kar si zelo želi in da naj mal pazi, ker drugače bo dedek Mraz še premislil, če bo prišel, pa je takoj v redu. user posted image

Al pa tako kot prej, ko smo šle v knjižnico in Tija bi si bundo dol dala, ker ji je bilo kao tako vroče. In ji rečem spet, da naj mal pazi, ker če bo zbolela, ne gre na sankanje z vrtcem... pa slišiš Niko iz vozička "Ja gre!" user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image Že zdej skupaj držita, kaj me še čaka.

Neposredna povezava do sporočila: 2794
22.11.2010 17:36:49   
Najaa
No za NL sem se definitivno odločila, da dobista skupno darilo - radio z (na srečo! user posted image ) dvemi mikrofoni. Pa lahko se bosta snemali in karaoke peli. Pa ima da foter znori! user posted image user posted image  

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
23.11.2010 7:58:07   
felix7

Jaz pa bi danes morala imeti vodni dan, pa sem se zjutraj odločila, ko sem na vago stopila, da takega mučenja pa se ne rabim iti, ker sem že na - 5 kg! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  jaz ga tudi nisem imela user posted image  to bi blo pa tumač user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
23.11.2010 7:58:18   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

Jaz pa bi danes morala imeti vodni dan, pa sem se zjutraj odločila, ko sem na vago stopila, da takega mučenja pa se ne rabim iti, ker sem že na - 5 kg! user posted image user posted image user posted image

bravo za -5

jaz bi rabla -40,zato se nocem igrat z vamiuser posted image

zakaj pa nisi šla hujšat z nami? bi imela vsaj družbo user posted image  sicer je pa še čas, samo če maš voljo. Smo ravno začele z novim 30 dnevnim ciklusom.

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
23.11.2010 7:58:29   
felix7
user posted image

user posted image user posted image V BOJ Z NADLEŽNIMI KILOGRAMI SMO SE PODALEuser posted image user posted image

9.11.10                   22.11.2010
Naja (-15)                          -4                         -5
Tasa (-10)
Kokica32 (-7)                    -3                          -5
Mala_Čebelica  (-9)
felix7 (-7)                          -3                          -4

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
23.11.2010 8:00:35   
felix7
Dobro jutro user posted image  še spite?

jaz se spet dolgočasim v službi user posted image  včeraj sem rekla šefici, da bi bil čas, da narediva obračun mojih ur, pa je hitr najdla nek izgovor, da nima časa user posted image  jo bom danes ganjala.
Sicer pa danes pričakujem en pomemben klic, držte pesti, več povem po prejetem klicu user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
23.11.2010 8:04:17   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?