|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
23.11.2010 8:04:37   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Mariborčanke, ali katera pošilja slike za razvijat preko kake spletne strani? Jaz sem nekaj časa pošiljala na Foto Tabor, zdaj pa mi sploh noče več poslat, pa ne vem al je z njihovo stranjo kaj narobe ali pa mam jaz težave? Rada bi uredila Liine slike in zaključila Dojenčkov album, preden se novega lotim, ker tak vem kak bo potem s časom, ko pride novi član! Pa Foto albume za babice za Božička sem mislila ustvarit...
jaz sem pa danes lahko normalno poslala slike na njihovo stran.

Jaz pošiljam na Comtron in potem v njihovi poslovalnici dvignem.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
23.11.2010 8:04:39   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

No za NL sem se definitivno odločila, da dobista skupno darilo - radio z (na srečo! user posted image ) dvemi mikrofoni. Pa lahko se bosta snemali in karaoke peli. Pa ima da foter znori! user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
23.11.2010 8:04:42   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Jaz pa bi danes morala imeti vodni dan, pa sem se zjutraj odločila, ko sem na vago stopila, da takega mučenja pa se ne rabim iti, ker sem že na - 5 kg! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  jaz ga tudi nisem imela user posted image  to bi blo pa tumač user posted image

a ne da? Si kar lepo meseka papala, ne?

Sedaj se mi je še moj dragi pridružil, samo mislim, da se on ne bo mogel tega držati.user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
23.11.2010 8:06:01   
KOKICA32

Dobro jutro user posted image  še spite?

jaz se spet dolgočasim v službi user posted image  včeraj sem rekla šefici, da bi bil čas, da narediva obračun mojih ur, pa je hitr najdla nek izgovor, da nima časa user posted image  jo bom danes ganjala.
Sicer pa danes pričakujem en pomemben klic, držte pesti, več povem po prejetem klicu user posted image

Že držim! Ti pa kar hitro javi! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
23.11.2010 8:28:22   
Tulipan12
Dobro jutro!
Pa sem dočakala 9. mesec!user posted image

Imeli smo zelo burno noč, Lia se je zbudila in ni mogla dihat, celi čas je tak hropla kot da bi se morala izkašljatuser posted image  Pa sploh ni prehlajena? Ne vem kaj je to, sem se pošteno ustrašila, spet šla neke knjige gledat, kjer itak vedno po znakih najdem vsaj 5 od 10 bolezni, no, ob 3h sem se odločila, da grem spat in sem si jo dala k sebi, spali do 7h brez kašljanjauser posted image
Ob 12h se grem malo zrelaksirat, Ikeina stran pravi, da je prišla Liina posteljica in poberem še prijateljico, v 7. mesecu nosečnosti in šibava gor!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
23.11.2010 8:29:26   
Tulipan12

jaz se spet dolgočasim v službi user posted image  včeraj sem rekla šefici, da bi bil čas, da narediva obračun mojih ur, pa je hitr najdla nek izgovor, da nima časa user posted image  jo bom danes ganjala.
Sicer pa danes pričakujem en pomemben klic, držte pesti, več povem po prejetem klicu user posted image

Že držim! Ti pa kar hitro javi! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz, tudi jaz!user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
23.11.2010 8:31:24   
Tulipan12

No za NL sem se definitivno odločila, da dobista skupno darilo - radio z (na srečo! user posted image ) dvemi mikrofoni. Pa lahko se bosta snemali in karaoke peli. Pa ima da foter znori! user posted image user posted image  

Go, mama, go!!! Tak je prav!user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
23.11.2010 8:31:59   
Tulipan12
Tasa kak je Lija?

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
23.11.2010 8:37:48   
KOKICA32
Tulipan, čestitke za 9. mesec!user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image za Lio! Pa uživaj v Ikei in prosim poglej kako izgleda v živo posteljica, ki sem ti jo zadnjič kazala!user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 23.11.2010 8:51:51 >

Neposredna povezava do sporočila: 2809
23.11.2010 10:16:51   
PERSIDA
Jaz ,pa nimam danes kaj pametnega za povedat,ker se mi tak user posted image user posted image user posted image .Če bi blo po moje bi danes dan kar  user posted image .Le kdo me ovirauser posted image .

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
23.11.2010 10:18:01   
tasa_m

Tasa kak je Lija?
pristali sva na AB. Glih sma od P.

Neposredna povezava do sporočila: 2811
23.11.2010 10:18:18   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Jaz ,pa nimam danes kaj pametnega za povedat,ker se mi tak user posted image user posted image user posted image .Če bi blo po moje bi danes dan kar  user posted image .Le kdo me ovirauser posted image .
Prii na kofe k men user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
23.11.2010 10:18:28   
KOKICA32
Persida, kaj pa si ponoči delala? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
23.11.2010 10:19:10   
KOKICA32

Tasa kak je Lija?

Pa daj nooo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj pa je rekla, da ji je?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
23.11.2010 10:21:03   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image
čuj vzemi pše en mikrofon cuj pa ma da foter cuj poje user posted image user posted image

... in pol mama znori user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
23.11.2010 10:23:50   
tasa_m

Tasa kak je Lija?

Pa daj nooo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj pa je rekla, da ji je?

Vneto grlo, kar je posledica tega kašljanja. Za temperaturo pa ni znala povedat. Ponoči sem mislila da spim z ognjem. 39,5 ga je žgala. Še jokat ni mogla, ko ni imela glasa. Sem ji mrzle obkladke devala pa svečko.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
23.11.2010 10:26:28   
tasa_m

SRČEK, naša tavečja je stara 4 leta pa se že tud kaže trma in jezikanje. Sam jaz ji sam omenim kaj, kar si zelo želi in da naj mal pazi, ker drugače bo dedek Mraz še premislil, če bo prišel, pa je takoj v redu. user posted image

Al pa tako kot prej, ko smo šle v knjižnico in Tija bi si bundo dol dala, ker ji je bilo kao tako vroče. In ji rečem spet, da naj mal pazi, ker če bo zbolela, ne gre na sankanje z vrtcem... pa slišiš Niko iz vozička "Ja gre!" user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image Že zdej skupaj držita, kaj me še čaka.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
23.11.2010 10:27:23   
tasa_m

vsi so enaki ej user posted image
DRŽIM PESTI MOOOČČNNNOOO user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
23.11.2010 10:28:00   
PERSIDA

Persida, kaj pa si ponoči delala? user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanja svinja o koruziuser posted image . Svašta dogaja dobro malo mulci malo pa moja frulicauser posted image .Fasala sem neko vnetje al kaj v glavnem vse srbi za pop*****user posted image .Sem si kupla eno kremo ,ki mi je do sedaj še vedno pomagala.Te ,pa sem si zvečer tak namazala vse ,da mi je celo noč curla krema sem ,pa tja ,pa me je motlo tak ,da.Pomagalo je, danes nič več ne srbiuser posted image  samo sem prekrokana.Drugič boljše ,da se mi kake beljakovine tam doli mažejo kot,pa kremauser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
23.11.2010 10:28:18   
tasa_m
In kaj boste danes kuhale?
Jaz bom imela za Lijo govejo juhico, za stara dva pa zelje+kašnice. Mljask, obožujem kašnice user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
23.11.2010 10:29:45   
tasa_m

.Drugič boljše ,da se mi kake beljakovine tam doli mažejo kot,pa kremauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja pa user posted image user posted image user posted image user posted image da vnetje hitro popoka kufre pa šibne od tebe

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
23.11.2010 10:29:51   
PERSIDA
tasa kaj popoldansko kafe tudi velja?Grema z Anžetom kazat očke.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
23.11.2010 10:30:54   
PERSIDA
Segedin bo pri nas za podmladek,pa danes ni idej.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
23.11.2010 10:32:49   
PERSIDA

.Drugič boljše ,da se mi kake beljakovine tam doli mažejo kot,pa kremauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja pa user posted image user posted image user posted image user posted image da vnetje hitro popoka kufre pa šibne od tebe

Zdaj vidiš kaj dela pomanjkanje beljakovinuser posted image user posted image user posted image   Tak,da samo šleparista neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
23.11.2010 10:36:24   
KOKICA32

Tasa kak je Lija?

Vneto grlo, kar je posledica tega kašljanja. Za temperaturo pa ni znala povedat. Ponoči sem mislila da spim z ognjem. 39,5 ga je žgala. Še jokat ni mogla, ko ni imela glasa. Sem ji mrzle obkladke devala pa svečko.

Boga pikica! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?