|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
24.11.2010 13:38:10   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Ratalo mi je!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  bravo!

Jaz pa porihtano pedikuro, 3. stroj se pere, 2. se suši, bologneze omakica se kuha... posesa pa naj nekdo, ki je bolj gibčen od meneuser posted image
uh, si pridna user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
24.11.2010 13:40:27   
Tulipan12
Tasa povej mi, kak se obnese kuhinjica od Lije, če se prav spomnim, si jo dobila, pa me zanima, če se dosti igra z njo, ker Božiček ima to na sumu!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
24.11.2010 14:04:35   
KOKICA32

Ratalo mi je!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  bravo!

Jaz pa porihtano pedikuro, 3. stroj se pere, 2. se suši, bologneze omakica se kuha... posesa pa naj nekdo, ki je bolj gibčen od meneuser posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2878
24.11.2010 17:22:45   
PERSIDA
Dan,čer saj sploh ne vem kaj naj napišem ko je zunaj že tema.
Danes bili pri babi,ker ima rojstni dan.Šefa sta se odločila ,da danes ne bosta spala.Preden mi je počil živec smo pol štirih pičli domov do drugega semaforja oba spalauser posted image .Samo prekipala in spita še sedaj ,za eno uro je tudi mene sfalilo ,ker noč sem več ali manj prehodla.Anže kašlja samo ponoči tak,da se mi srce para.V glavnem prava štala.
Sem hodla v pon. z njim zdravniku in dobil je kremo za oči.Prvič namazala in hb se takoj vidi izboljšanje mu ne teče več tako gnoj iz očke.Kašelj bo,pa mino ko bo.Ja jaz,pa v hrastovcu.
Je,pa ena novost ,da sta začela hodit spat ob 22huser posted image user posted image user posted image ,pa do 7h.Pa kaj naj obljubim komu ,da bi vsaj eno noč prespali po dolgem času.
Eh kaj bom jamrala bog ve kaj me še vse čakauser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
25.11.2010 8:00:40   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Jaz že v polnem zagonu imam namreč norišnico.

Kako to, da sta se bavca odločila spremeniti uro spanja? Meni je zrola, da mi tak pozno hodi spat, ker edino takrat (od 20h dalje) imam še nekaj časa samo zase. Od moje sodelavka mala že od vsega začetka hodi spati ob 23h, ker ima ji ob 19h še 2. spi. Pa no way ej!user posted image

Drugače, pa Valentin spet fejst kašlja, sploh ponoči. Pa nikak ne moremo iz tega prehlada ven!user posted image Pa nahod tudi.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
25.11.2010 8:03:14   
ema tiara
Pa nikak ne moremo iz tega prehlada ven![img]smileys/hudicek1.gif[/img] Pa nahod tudi.
dobro jutro,dobrodosla v klubu...se nam vlecejo prehladi ko jara kaca...komaj en pride k sebi je drugi pa nazaj k prvemuuser posted image ...pa vmes se cetrti,pa peti...user posted image

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
25.11.2010 8:16:55   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

Pa nikak ne moremo iz tega prehlada ven![img]smileys/hudicek1.gif[/img] Pa nahod tudi.
dobro jutro,dobrodosla v klubu...se nam vlecejo prehladi ko jara kaca...komaj en pride k sebi je drugi pa nazaj k prvemuuser posted image ...pa vmes se cetrti,pa peti...user posted image

Ja, ja, pri vas je še to, da se že v familiji prenaša, ne samo v vrtcu kot pri nas. Pa saj jaz in moj imava tudi non-stop poln nos.user posted image

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
25.11.2010 9:10:24   
SRCCEK
Dan vsem

user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse vaše bolne malčke  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da se čimpreje pozdravijo.

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
25.11.2010 9:11:09   
felix7

Tasa povej mi, kak se obnese kuhinjica od Lije, če se prav spomnim, si jo dobila, pa me zanima, če se dosti igra z njo, ker Božiček ima to na sumu!user posted image

Tulipan, Jure je zdaj dobil kuhinjico za Miklavža (predčasno user posted image ). Sem se odločila za kuhinjico, ker doma se ves čas mota po kuhinji, iz kuhinje mi znosi lonce v dnevno in potem tam "kuha". V vrtcu imajo tudi neko leseno kuhinjo in skoraj vedno se tam igra. No, zdaj pa ima svojo kuhinjo in mu je zelo všeč. Sem se včeraj tako smejala, ko je on "skuhal", je vzel žličko in se delal, da je user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

Neposredna povezava do sporočila: 2884
25.11.2010 9:11:42   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK

Dan vsem

user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse vaše bolne malčke  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da se čimpreje pozdravijo.

se podpišem!

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
25.11.2010 9:14:07   
felix7
no, zdaj se pa lahko pohvalim s tistim klicem, ki sem ga čakala user posted image  dobila sem službo!!! Woooooohooooooo user posted image  6.12. začnem, danes pa moram zbrati pogum in svojim trenutnim šefom povedat, da odhajam user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
25.11.2010 9:28:24   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

no, zdaj se pa lahko pohvalim s tistim klicem, ki sem ga čakala user posted image  dobila sem službo!!! Woooooohooooooo user posted image  6.12. začnem, danes pa moram zbrati pogum in svojim trenutnim šefom povedat, da odhajam user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BRAVO!!!!

Kaj pa boš delala?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
25.11.2010 9:30:13   
KOKICA32

Tulipan, Jure je zdaj dobil kuhinjico za Miklavža (predčasno user posted image ). Sem se odločila za kuhinjico, ker doma se ves čas mota po kuhinji, iz kuhinje mi znosi lonce v dnevno in potem tam "kuha". V vrtcu imajo tudi neko leseno kuhinjo in skoraj vedno se tam igra. No, zdaj pa ima svojo kuhinjo in mu je zelo všeč. Sem se včeraj tako smejala, ko je on "skuhal", je vzel žličko in se delal, da je user posted image

Kot bi mojega gledala.user posted image Tudi jaz razmišljam o tem, da bi mu jo kupila. Samo ne vem več, kam naj vse to postavim. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
25.11.2010 9:58:42   
SRCCEK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BRAVO!!!!

Kaj pa boš delala?

SVAKA ČAST.....in to v teh časih, ko ni nobenih pametnih služb user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image  
JEST BI TUT user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
25.11.2010 11:59:55   
KOKICA32
Grem v Mullerja!user posted image

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
25.11.2010 12:03:35   
Tulipan12
Dober dan! Akcija celi danuser posted image  no, zdaj spi!user posted image  Aha, očitno imamo vse mamice enkae noči, to kašljanje je res pravi user posted image ! Pa čez dan mogoče 2x zakašlja, ponoči pa non-stop!!! Začne okoli 23.30, pa vse skupaj traja do 01.30 in tak je že 4 nočiuser posted image user posted image user posted image  Pa samo mama je dobra, ata no way!!!, ko pa je ura za vstajanje, pa kliče atija, ker ve, da si že on kavico kuha, mama pa je še v komi!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
25.11.2010 12:04:59   
Tulipan12

O, fajn informacija, bo Božiček kar kuhinjo prinesel, ja. Zdaj se še mora samo odločit katero, ker jih je zilijon!user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
25.11.2010 12:07:19   
Tulipan12

Yeeeeeeeeeeeesssssssssssssssss!!!!!!!! Braaaaaaaaavooooooooooooooo!user posted image user posted image user posted image  lepo darilce za Miklavža!user posted image
Šefom pa le povej, zakaj odhajaš! Njim tudi ne zmanjka poguma, ko rečejo NE za večjo plačo!user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
25.11.2010 12:09:00   
Tulipan12

Grem v Mullerja!user posted image

Itak!user posted image
Čuj, kaj v tem našem Mullerju sploh imajo igrače? Mam njihov katalog igrač, pa se ne morem spomnit, da bi jih res imeli toliko kot je v katalogu!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
25.11.2010 12:11:49   
Tulipan12

Kot bi mojega gledala.user posted image Tudi jaz razmišljam o tem, da bi mu jo kupila. Samo ne vem več, kam naj vse to postavim. user posted image

user posted image user posted image user posted image  večni prostorski problemi! Ti bi morala videt našo reorganizacijo stanovanja!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Beri: mama vsak dan teži atiju, da nek kos pohištva premakne drugamuser posted image  

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
25.11.2010 12:14:22   
Tulipan12
Pride bodoča svakinja na kavo, greva malo balkončkat-sončkat dokler je mir iz sobice!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2896
25.11.2010 12:20:22   
tasa_m

ma ni niti minute na dan pr njej, tak da pr nam je to brez veze user posted image Mogoče se še bo igrala, trenutno je in samo likalna deska+likalnik. Lika pa res ful rada user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2897
25.11.2010 12:21:11   
tasa_m

Pride bodoča svakinja na kavo, greva malo balkončkat-sončkat dokler je mir iz sobice!user posted image
user posted image user posted image uživajta in izkoristita sonček.

Neposredna povezava do sporočila: 2898
25.11.2010 12:24:00   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image

Na to pa se res pije..
user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
25.11.2010 12:25:37   
tasa_m
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa kuj vsem marčevčevčkom, ker se mi zdi da jih tak vsi rabijo. 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?