|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
22.11.2010 11:43:42   
PERSIDA
Najaa ti še dihaš?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
22.11.2010 11:44:17   
PERSIDA
Kdo bo,pa sedaj meni fanfare špilouser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
22.11.2010 11:47:33   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Kdo bo,pa sedaj meni fanfare špilouser posted image
jaz, jaz, jaz

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
22.11.2010 11:48:14   
tasa_m
Samo zate PERSIDA, cel orkester z mažoretko vred

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
22.11.2010 11:49:07   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Kaj gre katera v trgovino, da mi prinese usput jogurt BREZ sadja, toast, kafe pa še kaj bi se našlo user posted image

mAŠ Bliže do mene ,vse mamuser posted image
user posted image user posted image pa daj do tebe đže vse trgovine prej obhodim

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
22.11.2010 11:50:58   
tasa_m
tasa - tokrat od nas ni bolezni

Ima ,pa Anže vneto očko ,tak,da mislim,da bomo jutri šibali za mb
Kosilo brez kompliciranja danes: juha s zdrobovimi žličniki,piščančji kordonbluji in solata,za male jedce pesa za velike zelenauser posted image ,sladica krompirjevi medvedeki ali pomaranča -po izbiriuser posted image

Zdaj bi mogle to čut kak se poje v posteljici,svaštauser posted image
Saj pa nisem rekla, da je od vas?! user posted image user posted image
Mmmm, še meni bi tao kosilo pasalo. Je kaj ostalo?
Ja, saj pa te pred spanjem treba malo zapet, ona dva si drug drugemu uspavanke pojeta user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
22.11.2010 11:52:18   
tasa_m
Tak, zdaj pa tudi jaz grem malo delat.
Lija v posteljci, upam da zaspi. Mirno je že vse tak da verjetno bo.
Moram it kuhno spucat, mi je prej šla zelenjavna juha preko. Sem jo delala pol pol z mekom in vodo, pa sem malo pozabla, da bo mleko hitro preko šlo. user posted image In imam zdaj vse mlekasto user posted image

Lepo bodite se tipkamo še kaj.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
22.11.2010 12:00:03   
PERSIDA
tasi ne bit žalostna samo kdaj smo skupaj pol Lija zakuha zato me vedno daje občutek krivde.Tokrat ,pa vem,da je vse ok z naše strani.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
22.11.2010 12:00:58   
PERSIDA
Ko boš vse zglancala te še k meni pridi ,jaz nahitro spocam kosilo in vija posteljauser posted image
Čaobau

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
22.11.2010 12:06:56   
tasa_m

tasi ne bit žalostna samo kdaj smo skupaj pol Lija zakuha zato me vedno daje občutek krivde.Tokrat ,pa vem,da je vse ok z naše strani.
pa daj mi smo bli v sredo skup, danes je ponedeljek. user posted image
To se je včeraj pr tašči prehladila in pol verjetno ma polno vsega noter in zato bruha. Če so jo kreteni dali spat v kratkih rokavih. Jaz p tud nisem šla gledat, kak so jo spat spravljali. user posted image sem jezna nase, ker vidim da bom očitno mogla gledat bolj pod prste jim. Pol pa bo spet ogenj v strehi. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
22.11.2010 12:07:12   
tasa_m

Ko boš vse zglancala te še k meni pridi ,jaz nahitro spocam kosilo in vija posteljauser posted image
Čaobau
sem se glih htela ponudit ja user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
22.11.2010 12:07:23   
tasa_m
zdaj pa res grem 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
22.11.2010 12:54:45   
KOKICA32

pa daj mi smo bli v sredo skup, danes je ponedeljek. user posted image
To se je včeraj pr tašči prehladila in pol verjetno ma polno vsega noter in zato bruha. Če so jo kreteni dali spat v kratkih rokavih. Jaz p tud nisem šla gledat, kak so jo spat spravljali. user posted image sem jezna nase, ker vidim da bom očitno mogla gledat bolj pod prste jim. Pol pa bo spet ogenj v strehi. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Joj!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
22.11.2010 12:55:00   
KOKICA32

zdaj pa res grem 

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
22.11.2010 13:02:59   
Najaa

Pr nam noč po dolgem času bla grozna.
Lija je okoli 1h zjutraj zakuhala, bruhala in full suho kašljala. Ne vem kaj je zdaj to? Bom videla kak bo z vročino, če bo še naprej taka bom šla zdravniku jo pokazat.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
22.11.2010 13:03:05   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Dobro jutro!
Lia v varstvuuser posted image , mama v polni akciji pospravljanja kuhinjeuser posted image  Ne vem kdaj sem nazadnje vse elemente prečistilauser posted image

opala, tole je pa gnezdenje, kaj? user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
22.11.2010 13:03:13   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Jaz pa bi danes morala imeti vodni dan, pa sem se zjutraj odločila, ko sem na vago stopila, da takega mučenja pa se ne rabim iti, ker sem že na - 5 kg! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Imaš prav, jaz sem tud odpovedala, ko sem vidla -5 na vagi. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
22.11.2010 13:03:20   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Predlogi za kosilo?

Sem tak lačna prišla domov, da sem takoj zmazala dva sendviča. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2768
22.11.2010 13:03:25   
Najaa

Zdaj bi mogle to čut kak se poje v posteljici,svaštauser posted image

Si predstavljam ja. Mi imamo vsakič pred spanjem koncerte. user posted image Na srečo je Tija zvečer tak utrujena, da je sploh ne moti Nikino čivkanje in že zdavnaj spi, preden tamala omaga. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
22.11.2010 13:06:36   
Najaa

Najaa ti še dihaš?

Seveda diham in to na polno (pa brez perverznih misli prosim! user posted image ).
Prišla sem iz službe evo, zdej sem pa še mal sama doma. Punci bosta še cel teden doma, da si kao opomoreta po AB user posted image ma to so besede mojega tak da veste. user posted image V glavnem, čuvata se pri tašči in imam še mal časa, da spravim papirje v red in tako.

Dejte mi prooosim kakšno idejo, kaj naj Niki kupim za NL. Itak imamo vse dovolj in najraje se igra s tistim, kar ima Tija tak da mi ne pade na pamet nič, kar bi bilo samo za no. A čem kupit kar neki, kar je obema všeč?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
22.11.2010 13:25:02   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Jaz pa bi danes morala imeti vodni dan, pa sem se zjutraj odločila, ko sem na vago stopila, da takega mučenja pa se ne rabim iti, ker sem že na - 5 kg! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Imaš prav, jaz sem tud odpovedala, ko sem vidla -5 na vagi. user posted image

user posted image user posted image user posted image bravo punci!!

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 22.11.2010 13:27:01 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
22.11.2010 13:26:48   
tasa_m

Dejte mi prooosim kakšno idejo, kaj naj Niki kupim za NL. Itak imamo vse dovolj in najraje se igra s tistim, kar ima Tija tak da mi ne pade na pamet nič, kar bi bilo samo za no. A čem kupit kar neki, kar je obema všeč?

po mojem bo najboljše tak ja. Pa kuj 2-krat kupi, ker drugaće bo cela štala, ker bi obe radi mele enako stvar user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
22.11.2010 13:35:21   
Najaa

po mojem bo najboljše tak ja. Pa kuj 2-krat kupi, ker drugaće bo cela štala, ker bi obe radi mele enako stvar user posted image

Ne ne, tega pa ne delam. Morata se navadit delit pa čeprav se cufata za igračo. Ma ni šans, da dvoje kupujem, že tak se vsega hitro naveličata. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
22.11.2010 14:15:51   
Tulipan12
Tak, kuhinja zglancana, ob teh redkih dragocenih trenutkih, ko se lotim generalke, sem pa full vesela, da imamo malo kuhinjo!user posted image
Kosilo: zelenjavan rižota, nabodala iz škampovih repkov, repincl
Naročena na pedikuro, končno!!!user posted image
Persida lahko nočuser posted image  naj ti čimdlje traje!
Tasa no, tvoja tašča misli, da živimo na Havajih, moja pa je glih kontra, misli, da smo v Sibiriji - doma jo ima oblečeno v debele žabe, termo zokne, trenerko iz pliša, dolgi bodi, dolga majčka in termoflis!!!! AAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image  Potem pa ni čudno, da ko greva ven, vetrček zapiha, pa se ji vlije iz nosa!user posted image
Najaa če nameravaš kupit kako igračo, ji malo pokaži te kataloge z igračami, al pa ko greste v trgovino, bodi pozorna kam jo vleče. Tak jaz najlažje vidim pri Lii, kaj si želi. Ima obdobje hišnih opravil (beri:ponavljamo za mamo), tak da bo sigurno nekaj v tej smeri dobila. Čeprav bi po mojem najraje imela oni mali nakupovalni voziček iz DMauser posted image user posted image user posted image  ob tem vse igrače zbledijouser posted image
Sem pa opazila pri Lii, ko se piči v neko stvar, si vedno najmanjšo izbereuser posted image  recimo če je 5 velikosti Nodija, bo vzela najmanjšega. In to ima že od čisto mičkene, se spomnim, ko sem jo kot dojenčico peljala v BC in ji dala pred nos 3 velikosti onih mehkih barvnih žog, je izbrala najmanjšo. Skromno, moje dete!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
22.11.2010 14:19:08   
Tulipan12
Mariborčanke, ali katera pošilja slike za razvijat preko kake spletne strani? Jaz sem nekaj časa pošiljala na Foto Tabor, zdaj pa mi sploh noče več poslat, pa ne vem al je z njihovo stranjo kaj narobe ali pa mam jaz težave? Rada bi uredila Liine slike in zaključila Dojenčkov album, preden se novega lotim, ker tak vem kak bo potem s časom, ko pride novi član! Pa Foto albume za babice za Božička sem mislila ustvarit...

Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?