Tulipan12
|
Tak, kuhinja zglancana, ob teh redkih dragocenih trenutkih, ko se lotim generalke, sem pa full vesela, da imamo malo kuhinjo! Kosilo: zelenjavan rižota, nabodala iz škampovih repkov, repincl Naročena na pedikuro, končno!!! Persida lahko noč naj ti čimdlje traje! Tasa no, tvoja tašča misli, da živimo na Havajih, moja pa je glih kontra, misli, da smo v Sibiriji - doma jo ima oblečeno v debele žabe, termo zokne, trenerko iz pliša, dolgi bodi, dolga majčka in termoflis!!!! AAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Potem pa ni čudno, da ko greva ven, vetrček zapiha, pa se ji vlije iz nosa! Najaa če nameravaš kupit kako igračo, ji malo pokaži te kataloge z igračami, al pa ko greste v trgovino, bodi pozorna kam jo vleče. Tak jaz najlažje vidim pri Lii, kaj si želi. Ima obdobje hišnih opravil (beri:ponavljamo za mamo), tak da bo sigurno nekaj v tej smeri dobila. Čeprav bi po mojem najraje imela oni mali nakupovalni voziček iz DMa ob tem vse igrače zbledijo Sem pa opazila pri Lii, ko se piči v neko stvar, si vedno najmanjšo izbere recimo če je 5 velikosti Nodija, bo vzela najmanjšega. In to ima že od čisto mičkene, se spomnim, ko sem jo kot dojenčico peljala v BC in ji dala pred nos 3 velikosti onih mehkih barvnih žog, je izbrala najmanjšo. Skromno, moje dete!
|