metuljcek321
|
Hja, napisala ene par odstavkov, zdaj sem urejala fotke - vam še 2 jesenska kolaža prilepim - od lulanja do gledanja TV, ...: rabim mal počitka, vidim, moja efektivnost je šla po gobe danes upsi, zabluzila zgoraj, vidim ... Madonna je pri kabali, zlo verska zadeva, Tom & John sta med scientologi - in ta puli od znanih keš, da ne bo pomote .. Majuška, a pol ste še kar bogi ... ma, ne, no. Boš torej do konca tedna doma? Aleksander pa? tims, lubenico sem že prepisala v zvezek pesmi, k ga sestavljam - pesmice za najmlajše - te, k se uči malečka ... HVALA a lot, res je fletna, in dons bom ta glavna, k bom znala celo besedilo - ej, kaka kul mami sem, a ne? rebeca, aha, ti si dobila "žive" blastociste, ma, kul, pol je pa res v prvo ratal Pukcija v živo - tell me about it - mela 50 foliklov - 32 so jih takrat v decembru spunktiral (2x), ni bil mačji kašelj but I survived ... potem itak vse hud pozabiš v stotinki sekunde, tko da - smo bojevnice do konca, ofkors. test - rajši ne napišem datuma, k sem že tko živčna, če bom sploh preživela do takrat, boste pa vse zvedle, I promise.
< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 29.9.2010 11:52:19 >