|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
28.9.2010 21:17:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1426
   RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ...
28.9.2010 21:17:38   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

hm ... vedno se tako lepo hvalite med sabo, pri meni pa nobena ni opazila, da sem prilezla čez 8K ... user posted image  user posted image

user posted image user posted image , se vidi, da sem bila bolj malo zadnje cajte tu, drugače bi te opazila. Je pa tudi tole moja okrogla objava... user posted image

Aja, še ena resnična na temo seks: kolega konkretno v akciji, ko uleti hči: ati ati kaj pa delaš? On ves šokiran odvrne prvo kar mu pade na pamet: Ja mamici zobe umivam. In mala potem? In zakaj si jih moram pa jaz v kopalnici???? LOL

Ok, likanje bo počakalo na jutri, telefon me je premamil, zdaj je pa dragi doma.

Nočka,

user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
28.9.2010 21:39:26   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Aja, še ena resnična na temo seks: kolega konkretno v akciji, ko uleti hči: ati ati kaj pa delaš? On ves šokiran odvrne prvo kar mu pade na pamet: Ja mamici zobe umivam. In mala potem? In zakaj si jih moram pa jaz v kopalnici???? LOL

upsiuser posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
28.9.2010 21:50:46   
glugluglu
neboglasnica še ena zate (sicer je stara fora ampak je prišla iz ust našega ta večjiga);
pri našem Marku imajo vsak vikend za DN pri SLO spis za napisati in nazadnje so si morali izmislit pravljico in njemu je bila to velika muka. Pa mu jaz pomagam naj začne stavek kot se začnejo pravljice, za devetimi gorami je nekoč.... No potem, pa gre Mark proti sobi pisat spis in midva z dragim slišiva tole iz njegovih ust medtem ko je hodil: "za devetimi gorami, za devetimi vodami, za devetimi jezeri, za devetimi gozdovi je živel en zmaj in rekel: p.i.z.d.a.  kje jz žvim!"

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
   [Brisano sporočilo]
28.9.2010 21:53:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1430
   [Brisano sporočilo]
28.9.2010 21:57:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1431
   [Brisano sporočilo]
28.9.2010 21:57:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1432
28.9.2010 22:08:11   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

gluuuuu, danes jih pa ti streljaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eh samo povem kakšne imajo tile  mojiuser posted image , ampak tole od Marka bi mogli posnet, pa še tisto mojo zaprepadeno faco zraven ko sem ga slišala in dragega zraven, ki se je začel potiho smejat, potem za njim pa še jaz in sva se skoraj pod mizo skrivala, da tamali ne bi videl, da se smejiva ko pri norcih.

Neposredna povezava do sporočila: 1433
28.9.2010 22:09:42   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

LOL ...

sem že pod mizo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

grem preverit, če je moj ljubimec za akcijo danes ... user posted image   aha ni mi objavilo - zmenek je trajal le pol urce user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
28.9.2010 22:14:48   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

neboglasnica še ena zate (sicer je stara fora ampak je prišla iz ust našega ta večjiga);
pri našem Marku imajo vsak vikend za DN pri SLO spis za napisati in nazadnje so si morali izmislit pravljico in njemu je bila to velika muka. Pa mu jaz pomagam naj začne stavek kot se začnejo pravljice, za devetimi gorami je nekoč.... No potem, pa gre Mark proti sobi pisat spis in midva z dragim slišiva tole iz njegovih ust medtem ko je hodil: "za devetimi gorami, za devetimi vodami, za devetimi jezeri, za devetimi gozdovi je živel en zmaj in rekel: p.i.z.d.a.  kje jz žvim!"

v bistvu je star štos ... nekje sem imela celo radijski posnetek s temle user posted image

si vaju pa predstavljam, glu, da vaju je kar pobiralo od smeha user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1435
28.9.2010 22:15:44   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

metuljčica, nisem ujela. kdaj narediš test?
user posted image user posted image user posted image user posted image

sem videla, da poleg novih rr barv, še novi avatarji. ste me čisto zmedle user posted image

najbrž bi bil čas, da ga tudi malo zamenjam, a ne? user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1436
   [Brisano sporočilo]
28.9.2010 22:16:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1437
   [Brisano sporočilo]
28.9.2010 22:27:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1438
   [Brisano sporočilo]
28.9.2010 22:27:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1439
   [Brisano sporočilo]
28.9.2010 22:32:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1440
29.9.2010 6:22:54   
Majuska
Jutro,

no spet imam za sabo neprespano noč. Pa ne zaradi ponočevanja, ampak kr tko, za brezveze user posted image

Nič, grem za pripravit za obisk dohtarjev, imava oba z malim kontrolo danes.

user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1441
29.9.2010 6:46:07   
nanka
Jutro,

kava    user posted image lep dan.

Mojcek z malo za mude pa vseeno VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nanka -- 29.9.2010 6:48:51 >

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
29.9.2010 8:39:09   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

RR... tako sem napisala, ker se spomnim, da je šla zelo hitro šarat po vrtu, pa po hiši, skratka akcija na polno... user posted image

ampak vse to je bilo PO zaključku bolniške, k se mi je ulila menstra in sem šla potem v službo, nikakor ne med bolniško - še pomislt si ne upam, da bi kaj takega naredila, kaj šele, da bi to dejansko realizirala

da ne bo kakšnih zmot & misunderstandings

mea culpa... se opravičujem... user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
   [Brisano sporočilo]
29.9.2010 8:39:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1444
29.9.2010 8:39:52   
3jeMi
pa dobro jutro...

dober dan...

na svidenje...

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
   [Brisano sporočilo]
29.9.2010 8:40:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1446
   [Brisano sporočilo]
29.9.2010 8:56:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1447
29.9.2010 8:57:45   
tims
Dobro jutro.

Naša noč je bila kar mirna, razen tega da se je enkrat vmes zbudila, ker jo je lulat, pol je pa takoj zaspala.

Sem pa kr mal besna. Včeraj mi je šefe ful dela naložu in vse se mudi in panika čist. Ok. Prosim taščo, če je kakšna varianta, da dons počuva malo in je vskočila. No in pridem v službo, delam na polno, da podelam vse do jutri, da bom z Nino doma, pa pride šef in mi reče, da mi tist ni treba več delat, ker ne rab, oz. se sploh ne mudiuser posted image user posted image user posted image . Ok. Zdej je kar je.

Gluglu, sem se pa res nasmejala Nininim in Markovim izjavamuser posted image user posted image

Populis, dobro taktiko sta ubrala s tvojimuser posted image . Upam, da se obnese.

Ati Metuljček, kako si? Vročina padla? Metuljčica vidim da si šla nazaj na star avatar.

Zimska lepe pesmice zna Lanuser posted image . Ta drugo je pa men moj dragi pel, s tem da drugač sploh ne pojeuser posted image

Neboglasnica, dober si ti to spucala denarnicouser posted image  

Glede"muckanja"..... Zaenkrat naju še noben ni dobil in upam, da bo tako ostalo do nadaljnega. Bi me pa verjetno kap zadela, da bi naju Tim recimo zdaj vidu. Sej sploh ne vem kaj bi mu reklauser posted image user posted image user posted image Populis,  sem skor pod mizo padla: spalnica je za spanjeuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tims -- 29.9.2010 9:00:47 >

Neposredna povezava do sporočila: 1448
29.9.2010 8:59:35   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: populis

tims;ej svaka ti čast, sem vidla danes zjutraj jumbo plakat, da imate v soboto Chipendales-e. Ti nam pa tle bluziš da se sam z enim zmenila, ah ccccc.user posted image user posted image user posted image  

Joj, si me izdala. Sem vam sam fotke hotla prpopatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1449
29.9.2010 9:00:02   
tims
Majuska, dobr opravita pri zdravnikuuser posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.