|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ...
29.9.2010 9:07:17   
tims
Mali Jožek gre z očitom na sprehod. Vidi dva kužka ki se "imata rada"

Pa vpraša Jožek: Oči, kaj pa delata ta dva kužka?
Oči: Male kužke.

Še isti večer oči po pasje naskakuje mamico.

Uleti mali Jožek, najprej začudeno pogleda, kaj se dogaja, nato pa navdušeno zakriči: Dej jo oči, dej jo, bomo kužke mel doma!

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
   [Brisano sporočilo]
29.9.2010 9:09:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1452
   [Brisano sporočilo]
29.9.2010 9:10:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1453
29.9.2010 9:23:29   
metuljcek321
Jutro!

Hvala za lepe želje za atija metulja - po Lekadolu mu je vročina konkretno padla, je spal k top, veliko pil, se spotil ene parkrat, tko da je kar ok ... gre zdajle k dr ... mora pa žal prej še v službo - je predsednik komisije za zagovor diplome ... ah, ja, biznis ...

Anjin nos je mal boljše (izgleda pa kot rdeč paradajz) - zdaj vidim že zelen smrkeljček, pa izkašljuje, tko da menda se bo skoordiniralo soon. Tud spala je v redu, brez vreščečih izpadov. Obožuje Pikovit, fiziološka v nos ji je pa ratala blazno tečna, ker jo nosek peče (predvidevam) & imamo mal težav, da jo notr spravimo.

Mene je nehalo tiščat vsepovsod, tko da je prav beden feeling ... itak je zdaj še fuuuuul prezgodaj karkoli rečt, jasno, ampak vseeno ... test imam čez 100 let.

glugluglu, pa kje jaz živim?user posted image  user posted image  user posted image  Tko kot prav Majuška, jaz jo tud z radia poznam - svetovna!

avatar - sem šla back to basics, aha.

caught in the act - not yet, res paziva, da naju ne vidi/sliši. Spalnica = za spanje, jpuser posted image  ... ma, tud midva nisva skoraj nikoli v spalnici, ko je bla še mala bubica - če pa že, pa tiho kt miške, po pokrita do ušesuser posted image

objemanje, poljubljane - vedno priteče kot blisk (Usain Bolt se skrije, vam rečemuser posted image ) & jo morava dvignit k sebi in se vsi stiskamo, ljubčkamo, pa obvezno moramo zapet: "Mi se imamo radi"user posted image

pojoči julijčkiuser posted image  user posted image  naši je pa zdaj kul, da si izbere melodijo ene izmed pesmic, ki jo zna, in jo poje na LA, LA, LA, LA ali na TRALALALALA, TRALALALALA ...user posted image  Je pa res, da ima nekaj tko nenavadnih pesmic, da samo gledam - pride zadnjič & začne: "Lubenica je velika in okroglaaaaaaaa," jaz pa sem gledala kot bumbar - čista tema - kva pa je to za en komaduser posted image

neboglasnica, velik stvari si nabavla za 120 ojrov, bravo. Zdaj pa pridno nosit - boš že danes v kakšnem novem kosu šarmirala? Pa še 1 kveščn 4 U: kako ti rata popedenat službo, 3 otroke, moža, gospodinjska dela + gasilce + prevajanje? Kje je recept? Zaupaj mi, please.

Zdaj, k imam mal več časa, sem prav razmišljala o tem, da bi se če česa zraven lotila - me je prav potrlo, da nimam niti športa, s katerim bi se ukvarjala redno (pa sem sicer zlo športen tip), niti nekega hobija, v katerem bi najdla zadoščenje/sprostitev/izživela svojo ustvarjalnost ... povejte, ve imate te stvari? Sem si obljubila, da kaj naredim v tej smeri ... nekaj idej & želja že imam, samo naj še mal dozorijo, preden jih obelodanimuser posted image

Joj, flower, da si slišala svoja starša, ko to delata, pa da si ju celo vidla - men se je od nekdaj zdelo, da moja dva pa tega pač ne počneta.

3jemi, no problem, bejbiuser posted image  Povej, kako si kaj? Kaj dogaja in da house (RTV + doma)?

Majuška, upam, da bo dohtar povedal same pozitivne stvari. Poročaj.

IZVIRNO SPOROČILO: populis
Ja spalnico imamo pr nam res sam zaspat majke mi, dkar je Lara pri hiši. Na zej pa ne bo nobenga več k nam na obisk user posted image user posted image user posted image

LOL, LOL

pa too bad, no, spalnica je tko lepa, da škoda, da sam spita, bi med akcijo lahko opazovala prelepe sveže stene

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
29.9.2010 9:24:25   
metuljcek321
user posted image  user posted image  user posted image , we love puppies, don't we?user posted image  user posted image  user posted image

sekate jih na polno

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
29.9.2010 9:30:40   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

pojoči julijčkiuser posted image  user posted image  naši je pa zdaj kul, da si izbere melodijo ene izmed pesmic, ki jo zna, in jo poje na LA, LA, LA, LA ali na TRALALALALA, TRALALALALA ...user posted image  Je pa res, da ima nekaj tko nenavadnih pesmic, da samo gledam - pride zadnjič & začne: "Lubenica je velika in okroglaaaaaaaa," jaz pa sem gledala kot bumbar - čista tema - kva pa je to za en komaduser posted image

Jeeeee, tole je pa naš Tim ful peluser posted image . In je tok luškana pesmica. Si pa lahko kr zmišljuješ. Lubenica okrogla je bla, .... ker je žejna bla, hotla je pit.... Ker je lačna bla, hotla je jest,.... in tko naprej. To je sam na prbližn napisanuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1456
   [Brisano sporočilo]
29.9.2010 9:39:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1457
   [Brisano sporočilo]
29.9.2010 9:39:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1458
29.9.2010 9:40:06   
metuljcek321
Bliža se snemanje novega dela Misije nemogoče - režiral bo Brad Pitt  (speaking of Brad, me je kar prešinilo, k sem vidla, da je tudi izvršni producent (whatever that means) filma Jej, moli, ljubi - vidla v kinu v odjavni špici - what a nice surpriseuser posted image ), igral klasično mali športni avanturistični Tom Cruise, ekipi se bo pridružil še Josh Holloway (moj sexy Sawyer iz losta - yummy): KLIK

Vau, Kelly Osbourne, ki je nisem vidla že 100 let, je shujšala za VAU-kil: KLIK ... že precej lollipop varianta ...

Halle Berry se je med snemanjem filma zbližala z Olivierjem Martinezom, ex-om Kylie Minogue: KLIK

Cameron Diaz (kva ma dober geštel bejba, ej, pa kakšni čevlji - opala) & Tom Cruise v Tokiu promovirata Knight & Day: KLIK
A je katera vidla ta film?

George Clooney & njegova Elisabetta še vedno pretty much in love: KLIK

Tudi Sienna Miller & Jude Law sta se očitno dobro (ponovno) našla: KLIK

Meni ena najlepših misic ever - Aishwarya Rai na Armanijevem šovu z možekom: KLIK

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1459
   [Brisano sporočilo]
29.9.2010 9:41:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1460
   [Brisano sporočilo]
29.9.2010 9:41:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1461
29.9.2010 9:42:55   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Jeeeee, tole je pa naš Tim ful peluser posted image . In je tok luškana pesmica. Si pa lahko kr zmišljuješ. Lubenica okrogla je bla, .... ker je žejna bla, hotla je pit.... Ker je lačna bla, hotla je jest,.... in tko naprej. To je sam na prbližn napisanuser posted image

a, daj, nehi, torej RES obstaja?

ma, superca ... jo bova dons izpille do potanskostiuser posted image

(author unknown)

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
   [Brisano sporočilo]
29.9.2010 9:44:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1463
   [Brisano sporočilo]
29.9.2010 9:44:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1464
29.9.2010 9:46:17   
metuljcek321

metuljčica: no ja med uradovanjem nič kaj dost ne gledam okol sebeuser posted image user posted image , tud če bi bila stena samo pozidana, nič ometana, kaj me briga še za barveuser posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

pa še tole: fuuul sem vesela, da je nova spalna taktika tko uspela!

keep up the great work, populis!!!!! stiskam pesti, da nam boš večkrat tkole poročala

ps: kakšen je bil Get Him to the Greek? to zdaj v koloseju špila, a ne da?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1465
   [Brisano sporočilo]
29.9.2010 9:48:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1466
29.9.2010 9:48:22   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

sicer pa - kje piše, da morešmet nekaj stalnega? sej je vse, kar te zabava, hobi in sprostitev, pa če je to šoping al pa bunjee jumping. branje knjige ali lakiranje nohtov.

user posted image

dobra

ma, rada bi imela nekaj stalnega, da odklopim, sem sama s sabo, kaj naredim za sebe

ponavadi smo imeli telovadbo v šoli, upam, da bo tud letos to zalaufalo ... pol pa na en drinkec in čvekec

za začetek bi tole

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1467
29.9.2010 9:51:51   
metuljcek321

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

Cameron Diaz (kva ma dober geštel bejba, ej, pa kakšni čevlji - opala) & Tom Cruise v Tokiu promovirata Knight & Day: KLIK
A je katera vidla ta film?

jz. nis nč zamudila, če ga ne boš user posted image  kr neki.

Men pa tale nekdanji heartbraker Tom Cruise ne potegne več odkar se z tole kabalo ukvarja. Sem si malo prebrala kaj naj bi ta kabala pomenila pa je vse skupi kr neki, sekta pač, ki pobira denar. Pa da ma wajfiko tako na kratko pa te fore ,k r neki.

ja, tud jaz sem že tolkrat brala, kako odirajo slavne - Tom Cruise & John Travolta & Madonna so le 3 od ultra bogatih, k sta predana kabali na ful ...

kake finte naj bi imeli, aha, se vprašaš, če je to res - baje Katie med porodom ni smela reči ne bu ne mu, ker se vse, kar takrat daš iz sebe, zapiše v otroka in peklensko vpliva nanj for the res of his/her life

in iz simpatične lepotičke se je spremenila v pohlevno ženko, ki le redko zasije - meni jo je ful škoda

je pa vprašanje, če niso to le čenče ... morata že oba kaj iz tega potegnit, da laufa in sta za stvar

aja, še to: meni je blo ful čudno, k sta prvič predstavila Suri širnemu svetu & je zgledala vsaj kakšno leto starejša kot je bla v resnici takrat - k so potem švigale obtožbe, da sploh ni njuna, pa take ... hja, makes you wonder (meni se še danes zdi blazno velika za svojo starost, je pa res, da jim je podobna v iber)

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1468
   [Brisano sporočilo]
29.9.2010 9:52:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1469
   [Brisano sporočilo]
29.9.2010 9:58:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1470
29.9.2010 9:59:28   
metuljcek321

Kot sem rekla je malo drugačna komedija, taka odbita. Moj ni za te klasične ameriške komedije, ko se cela zgodba vrti okol 2 prdcev in 2 rigcev, ta mu je bial pa kul.user posted image

to je za mojga! ni večjega žura, k če komu kaj uide - se smeji kot hrčekuser posted image

v nulo ta pravo - morva gledat asap

sem zihr, da bi mu vročino zbilo na 1, 2, 3

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1471
29.9.2010 10:19:01   
metuljcek321
vau, kolk zanimivega, pretresljivega branja: KLIK 

polnočni klub - neplodnost, sicer iz leta 2007, a vseeno ... se spomnim, k je blo po TV ...

opala, anja je bla zamrnjenček na minus 196°C ... ice, ice, baby ...

'dijo, grem članek nadaljevat, bodte lepo!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1472
   [Brisano sporočilo]
29.9.2010 10:41:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1473
29.9.2010 10:42:49   
tims
Evo tole je pesmica o lubenici :-)

Lubenica okrogla, debela,
najmočnejša hotela je biti,
vse, prav vse je hotela prekositi,
nekega dne začela je jesti:
mljask mljask, začela je jesti,
mljask mljask, začela je jesti.

....nekega dne začela je piti:
gluk gluk, začela je piti,
gluk gluk, začela je piti.

... nekega dne je začela plesati:
levo, desno, začela plesati,
naprej, nazaj, začela plesati.

....nekega dne začela je peti:
la la, začela je peti,
la la, začela je peti.

... nekega dne začela je spati:
hr šiu, začela je spati,
hr šiu, začela je spati.

... nekega dne je začela skakati:
hop hop, je začela skakati,
hop hop, je začela skakati.

Na koncu pa je naredilo samo še
BUUUUM!

Neposredna povezava do sporočila: 1474
   [Brisano sporočilo]
29.9.2010 10:54:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.