metuljcek321
|
Jutro! Hvala za lepe želje za atija metulja - po Lekadolu mu je vročina konkretno padla, je spal k top, veliko pil, se spotil ene parkrat, tko da je kar ok ... gre zdajle k dr ... mora pa žal prej še v službo - je predsednik komisije za zagovor diplome ... ah, ja, biznis ... Anjin nos je mal boljše (izgleda pa kot rdeč paradajz) - zdaj vidim že zelen smrkeljček, pa izkašljuje, tko da menda se bo skoordiniralo soon. Tud spala je v redu, brez vreščečih izpadov. Obožuje Pikovit, fiziološka v nos ji je pa ratala blazno tečna, ker jo nosek peče (predvidevam) & imamo mal težav, da jo notr spravimo. Mene je nehalo tiščat vsepovsod, tko da je prav beden feeling ... itak je zdaj še fuuuuul prezgodaj karkoli rečt, jasno, ampak vseeno ... test imam čez 100 let. glugluglu, pa kje jaz živim? Tko kot prav Majuška, jaz jo tud z radia poznam - svetovna! avatar - sem šla back to basics, aha. caught in the act - not yet, res paziva, da naju ne vidi/sliši. Spalnica = za spanje, jp ... ma, tud midva nisva skoraj nikoli v spalnici, ko je bla še mala bubica - če pa že, pa tiho kt miške, po pokrita do ušes objemanje, poljubljane - vedno priteče kot blisk (Usain Bolt se skrije, vam rečem ) & jo morava dvignit k sebi in se vsi stiskamo, ljubčkamo, pa obvezno moramo zapet: "Mi se imamo radi" pojoči julijčki naši je pa zdaj kul, da si izbere melodijo ene izmed pesmic, ki jo zna, in jo poje na LA, LA, LA, LA ali na TRALALALALA, TRALALALALA ... Je pa res, da ima nekaj tko nenavadnih pesmic, da samo gledam - pride zadnjič & začne: "Lubenica je velika in okroglaaaaaaaa," jaz pa sem gledala kot bumbar - čista tema - kva pa je to za en komad neboglasnica, velik stvari si nabavla za 120 ojrov, bravo. Zdaj pa pridno nosit - boš že danes v kakšnem novem kosu šarmirala? Pa še 1 kveščn 4 U: kako ti rata popedenat službo, 3 otroke, moža, gospodinjska dela + gasilce + prevajanje? Kje je recept? Zaupaj mi, please. Zdaj, k imam mal več časa, sem prav razmišljala o tem, da bi se če česa zraven lotila - me je prav potrlo, da nimam niti športa, s katerim bi se ukvarjala redno (pa sem sicer zlo športen tip), niti nekega hobija, v katerem bi najdla zadoščenje/sprostitev/izživela svojo ustvarjalnost ... povejte, ve imate te stvari? Sem si obljubila, da kaj naredim v tej smeri ... nekaj idej & želja že imam, samo naj še mal dozorijo, preden jih obelodanim Joj, flower, da si slišala svoja starša, ko to delata, pa da si ju celo vidla - men se je od nekdaj zdelo, da moja dva pa tega pač ne počneta. 3jemi, no problem, bejbi Povej, kako si kaj? Kaj dogaja in da house (RTV + doma)? Majuška, upam, da bo dohtar povedal same pozitivne stvari. Poročaj. IZVIRNO SPOROČILO: populis Ja spalnico imamo pr nam res sam zaspat majke mi, dkar je Lara pri hiši. Na zej pa ne bo nobenga več k nam na obisk LOL, LOL pa too bad, no, spalnica je tko lepa, da škoda, da sam spita, bi med akcijo lahko opazovala prelepe sveže stene