|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
22.9.2010 21:22:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 676
   [Brisano sporočilo]
22.9.2010 21:25:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 677
   [Brisano sporočilo]
22.9.2010 21:27:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 678
   [Brisano sporočilo]
22.9.2010 21:27:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 679
   [Brisano sporočilo]
22.9.2010 21:29:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 680
   [Brisano sporočilo]
22.9.2010 21:29:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 681
   [Brisano sporočilo]
22.9.2010 21:35:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 682
   [Brisano sporočilo]
22.9.2010 21:42:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 683
   [Brisano sporočilo]
22.9.2010 21:55:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 684
   [Brisano sporočilo]
22.9.2010 21:58:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 685
   RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ...
22.9.2010 21:58:25   
tims
Evo mene. Ampak samo za minuto.

Otroka spita, moj gleda en film, jest sem položnice plačala, ipolnila ulogo za otr.dodatek, ... me pa ful neki mraziuser posted image . Upam, da me ne bo kej zagrablo.

Metuljčica, upam, da se bo kmalu vse postavilo na svoje mesto in da boste llahko spet po normalni poti vozili. Me pa kr malo skrbi, ko gledam te napovedi, čeprav pravijo, da naj do poplav ne bi več prišlo. Upam, da se ne motijo.

Zimska, za Lana user posted image Sem pa čist obnemela. Ne morem verjet, da ti sestra ne more počuvat otročke user posted image . user posted image  
Zdej ugotavljam, da kar se tega tiče, je pa moja sestra zlatauser posted image . Res. Ji nikol ni problem počuvat enga ali druzga. Je tud že oba lansko leto pazila, ko sem jest začela delat. Sicer jo redko prosim za to uslugo, ampak ko jo, mi pa nikoli ni odrekla.

Nanka, ja pikica mala Natka. Jo je pa tale vrtec res iz tira vrgel, pa že tko lepo je bila suha. A ni bila že od cca 18 meseca dalje brez pleničk?

Almera, naša tud "izigrava". Predno gre spat da Timu in mojmu vedno lupčka. Dons pa ni hotla. Sem jo 3x opozorila, da se ne bova vračali (kar se vsak večer, ker si potem premisli), pa me ni šmirglala. No, pol pa prideva v splanico, pa mi začne, da bi ona pa zdej dala lupčka. Sam je nisem hotla nazaj pelat, ker je vsak večer isto in sem jo mela kr mal dost. Me zanima, če bo jutri takoj dala lupčka user posted image

HD user posted image  za vadbo.

Grem spat. Jutri imam pa sestanek za Nino. Me prov zanima kakšna je ta nova vzgojiteljica.

Neposredna povezava do sporočila: 686
   [Brisano sporočilo]
22.9.2010 21:58:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 687
   [Brisano sporočilo]
22.9.2010 22:00:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 688
22.9.2010 22:03:27   
tims
Aja, Almera, zdej pa morš spet avatar zamenjat user posted image . Hecam seuser posted image . Tale slika je res ful lepa. Pa slika na FB, kjer sta z Ronjo skupaj, mi je res čudovitauser posted image . Nikol ne pišem kakšnih komentarjev, pri tisti sem pa prov mogla neki napisatuser posted image .

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 689
22.9.2010 22:04:27   
tims
Zdej pa res grem. Upam, da me ne bo zjutraj spet pričakal 10 strani za prebratuser posted image

Lahko noč vsem user posted image user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 690
   [Brisano sporočilo]
22.9.2010 22:07:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 691
   [Brisano sporočilo]
22.9.2010 22:17:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 692
22.9.2010 22:44:07   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

zate user posted image user posted image user posted image , za B user posted image , pa moj dragi mož ima tudi RD, pa je še vedno v službi.

čestitke atiju GR user posted image user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 693
23.9.2010 0:20:24   
Majuska
Punce,

a boste malce "lajkale" tole, prosim?

http://www.facebook.com/photo.php?pid=512483&id=100000033991299&ref=notif&notif_t=like#!/photo.php?pid=1574284&o=all&op=1&view=all&subj=135283120637&id=1048734909

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 694
23.9.2010 7:48:28   
tims
Dobro jutro.

Kje pa ste vse? Še spite? Včer pa niste ble nč kej dost zgovorne. Ste spraznile baterijeuser posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 695
23.9.2010 8:02:58   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Lan zakuhal na 39.5. Pa se je začelo...

Drugače pa nimam časa pisat ZSjev. Slabe volje sem bila nad sekico, ki mi je jasno dala vedet, da ona mojih otrok ne bo čuvala (šla bi rada k frizerju), tudi če ji plačam ne. Očitno se na nikogar ne morem zanest, razen na svojo mami, ki je 100km stran in na može, ki cele dneve dela. Sem se že sprijaznila z usodo in frizura trenutno pač ni na 1. mestu, sem pa prepričana da bo kmalu prišel trenutek, ko bo rabila pomoč, pa jim postregla z istim odgovorom kot ona danes meni... Brezveze....

zdele sem se pa prav zjokala, res... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ko bo pravi čas, pa le pojdi preko sebe in mirno reči tudi ti NE!, pa hvala za rože!

user posted image  za Lana, je danes bolje?

Neposredna povezava do sporočila: 696
23.9.2010 8:07:37   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Punce,

a boste malce "lajkale" tole, prosim?

http://www.facebook.com/photo.php?pid=512483&id=100000033991299&ref=notif&notif_t=like#!/photo.php?pid=1574284&o=all&op=1&view=all&subj=135283120637&id=1048734909

user posted image user posted image user posted image  morem najprej premislit, če lajkam Radio HIT (ga ne poslušam), potem bom pa lajkala user posted image ... je pa dobra fotka user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 697
   [Brisano sporočilo]
23.9.2010 8:08:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 698
23.9.2010 8:09:58   
3jeMi
ata Neboglasnica in Soncica B.... vseeeeee najboljše!!! user posted image user posted image

ej, neki sem še hotela.. aja..

danes je polna luna... Soncica, alora dajmo, zdaj bom pa še nosečko majo malo pofrcala, da zdaj je pa že cajt... čeprav 23.9. je meni malo čudn datum, neki mi ne gre v uho user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 699
23.9.2010 8:13:23   
ilatic
Dobro jutro!

Sem v službi. Sem pa slabo spalauser posted image .
HD žal mi je, ni bilo tako mišljeno! Ne vem kaj mi je bilo. Ni vse tako kot sem napisala. Res imam s tabo neke čudne občutke, samo ni prav da te obsojam ker te pravzaprav ne poznam!!! Ne vem zakaj sem dobila tak občutek. Ampak nima veze. Žal mi je. Želela sem samo povedati, da pravzaprav, dokler nisem spoznala tega športa sem bila proti borilnim športom (verjetno še bolj kot ti!). Moje mnenje je bilo isto kot tvoje. Ko pa živiš s tem šprtom in ga spoznaš, ugotoviš da je čisto drugače. To je šport (za moške je še hranjenje njihovega ega), ki npr mojim puncam zelo koristi. Popoldne trenirata, ne visita na računalnikih, imata polno kondicije in družita se z športniki. Pri teh maldostnikih ni toliko pijače, cigaret itd. Milsim da je zato za njiju zelo koristno. Da ne govorim o njihovi samozavesti. Glede na to, da se obe znata boriti (starejša sploh), izven telovadnice oz. borišča, še nista imeli konflikotov!!! Mislim da niti se ne zavedata, da bi svoje znanje uporabile v kregu itd.

Skratka sorry - žal mi je, upam, da te nisem preveč užalila in upam, da mi oprostiš!!!

Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

tašča in pospravljanje?
tailor

ali vam tašča pride kaj pomagat pri pospravljanju ,kuhanju?

da (11%)

ne (41%)

včasih (10%)

nikoli (18%)

nočem pomoči (19%)

Število vseh glasov: 527

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!