tims
|
Evo mene. Ampak samo za minuto. Otroka spita, moj gleda en film, jest sem položnice plačala, ipolnila ulogo za otr.dodatek, ... me pa ful neki mrazi . Upam, da me ne bo kej zagrablo. Metuljčica, upam, da se bo kmalu vse postavilo na svoje mesto in da boste llahko spet po normalni poti vozili. Me pa kr malo skrbi, ko gledam te napovedi, čeprav pravijo, da naj do poplav ne bi več prišlo. Upam, da se ne motijo. Zimska, za Lana Sem pa čist obnemela. Ne morem verjet, da ti sestra ne more počuvat otročke . Zdej ugotavljam, da kar se tega tiče, je pa moja sestra zlata . Res. Ji nikol ni problem počuvat enga ali druzga. Je tud že oba lansko leto pazila, ko sem jest začela delat. Sicer jo redko prosim za to uslugo, ampak ko jo, mi pa nikoli ni odrekla. Nanka, ja pikica mala Natka. Jo je pa tale vrtec res iz tira vrgel, pa že tko lepo je bila suha. A ni bila že od cca 18 meseca dalje brez pleničk? Almera, naša tud "izigrava". Predno gre spat da Timu in mojmu vedno lupčka. Dons pa ni hotla. Sem jo 3x opozorila, da se ne bova vračali (kar se vsak večer, ker si potem premisli), pa me ni šmirglala. No, pol pa prideva v splanico, pa mi začne, da bi ona pa zdej dala lupčka. Sam je nisem hotla nazaj pelat, ker je vsak večer isto in sem jo mela kr mal dost. Me zanima, če bo jutri takoj dala lupčka HD za vadbo. Grem spat. Jutri imam pa sestanek za Nino. Me prov zanima kakšna je ta nova vzgojiteljica.
|