|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
22.9.2010 14:40:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 626
   [Brisano sporočilo]
22.9.2010 14:42:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 627
   [Brisano sporočilo]
22.9.2010 14:45:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 628
   RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ...
22.9.2010 14:53:39   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Katere kontracepcijske tabletke lahko jemljem, če še dojim?

Cerazette, imajo samo en hormon, tako kot tiste injekcija Depo provero ali nekaj takega. Cerazette je 28 tabletk, vsak dan eno, injekcija je za 3 mesece. Moja G ni imela injekcij in mi je poturila tabletke. 
Jaz bom po porodu čimprej vzela mireno,zakaj ti ni do nje? saj je ''kompatibilna z dojenjem''.
Al pa biokontracepcijo od populis user posted image

kontracepcijske inekcije nima nihče do ginekologov. (se ne dobijo v sloveniji).napišejo ti recept in potem greš iskat v avstrijo ali italijo in se vrnes da ti jo sestra vbode...če katera rabi imam še jaz 1 doma..lahko pa z tistim receptom kupiš recimo 4 v avstriji in potem samo hodiš na 3 mesece na vbod...cena ene je 13 eur

moja G v MB jih pa ma... pa ni privatnca. mi jih je ponudila takrat po tistem prvem pregledu. pa se takrat pol nism za nč odločla.

< Sporočilo je popravil Inigo -- 22.9.2010 14:56:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 629
22.9.2010 15:01:12   
ilatic

ilatic..orng se mlati tvoj mož... ampak sorry jaz nikol nisem razumela tega..zakaj bi se nekdo želel tepst..mi je čudno, vem,..sem ful proti temu pretepanju in boksu in kik boksu in ostalim stvarem..just don't get it...

Sto ljudi sto čudi. Kaj naj ti rečem. Smešno je to tvoje vprašanje. Mene marsikaj čudi. Npr tvoj je rokometaš, če prav vem. Več poškodb od udarcev dobi na igrišču kot moj v ringu. Si to vedela? Tudi moj je igral rokomet pa se je žal zaradi poškodbe odrekel karieri. Je pač šel v drugo panogo. In pravi, da je tam bilo več nasilja :) Žal

Pač ima to rad, tako kot moji dve hčerki. Živita s tem športom in ga obužujeta. To ni pretepanje. Draga moja to je šport.

In če ti povem še pravi razlog zakaj me ni dosti na RR. Zaradi tebe. Zakaj? Ne vem. Zame si strašno negativna, vase zaljubljena oseba. Ko vidim tvoj post - mi postane slabo. Vedno se pritožuješ, vedno nekaj ponižuješ, vedno imaš samo ti prav.

Pa si mi danes potrdila tudi to, da si strašno nerazgledana oseba, čeprav misliš da si jajca prijela za boga.

Nisem tud jaz bog ve kaj. Sem samo človek z napakami tako kot ti. Jaz jih saj priznam.

Pa to ni zdaj zaradi kickboxa. Amapk zato ker si me že 100x prijela za jezik. No zdaj ti pa povem.

Neposredna povezava do sporočila: 630
22.9.2010 15:04:48   
neboglasnica
Ostala na 23 strani, ve ste preprosto NORE!!!!!

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 631
22.9.2010 15:09:44   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

ilatic..orng se mlati tvoj mož... ampak sorry jaz nikol nisem razumela tega..zakaj bi se nekdo želel tepst..mi je čudno, vem,..sem ful proti temu pretepanju in boksu in kik boksu in ostalim stvarem..just don''t get it...

Sto ljudi sto čudi. Kaj naj ti rečem. Smešno je to tvoje vprašanje. Mene marsikaj čudi. Npr tvoj je rokometaš, če prav vem. Več poškodb od udarcev dobi na igrišču kot moj v ringu. Si to vedela? Tudi moj je igral rokomet pa se je žal zaradi poškodbe odrekel karieri. Je pač šel v drugo panogo. In pravi, da je tam bilo več nasilja :) Žal

Pač ima to rad, tako kot moji dve hčerki. Živita s tem športom in ga obužujeta. To ni pretepanje. Draga moja to je šport.

In če ti povem še pravi razlog zakaj me ni dosti na RR. Zaradi tebe. Zakaj? Ne vem. Zame si strašno negativna, vase zaljubljena oseba. Ko vidim tvoj post - mi postane slabo. Vedno se pritožuješ, vedno nekaj ponižuješ, vedno imaš samo ti prav.

Pa si mi danes potrdila tudi to, da si strašno nerazgledana oseba, čeprav misliš da si jajca prijela za boga.

Nisem tud jaz bog ve kaj. Sem samo človek z napakami tako kot ti. Jaz jih saj priznam.

Pa to ni zdaj zaradi kickboxa. Amapk zato ker si me že 100_x_ prijela za jezik. No zdaj ti pa povem.

user posted image user posted image user posted image Ilatic, a ni bla tta mal prehuda? user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Inigo -- 22.9.2010 15:11:12 >

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 632
22.9.2010 15:10:15   
ilatic
By by - grem domov. Ko ne bo direktorja se še kaj oglasim.

Rada vas imam.

PA PA PA

Zimska ljubica moja - vedno je nekaj. Ne bodi žalostna, poglej kako je lep dan!!!!!
Pošlji vse nekam in bodi vesela, da se vi 4 je razumete!

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 633
   [Brisano sporočilo]
22.9.2010 15:10:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 634
22.9.2010 15:12:24   
Inigo

ilatic user posted image pridi še kdaj!

a ti si še pa kr tu... user posted image user posted image user posted image držim pesti, da te čimprej zašraufa! user posted image user posted image user posted image

ampak... a veš... Jakob točn ve kje mu je najlepš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 635
   [Brisano sporočilo]
22.9.2010 15:22:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 636
22.9.2010 15:32:26   
neboglasnica

Do 15h se moram skulirat, moj B danes praznuje 4. leta user posted image user posted image user posted image user posted image

Zate user posted image user posted image user posted image , za B user posted image , pa moj dragi mož ima tudi RD, pa je še vedno v službi.

Neposredna povezava do sporočila: 637
22.9.2010 18:23:53   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Nič bat - sem ful pridna - zjutraj sva spali skoraj do 11:00, potem je okoli poldne prišla mami, prinesla kosilo, posesala, nakar sva lepo na sončku na balkonu kofetkali, zdaj sem pa prejšnji del julijk brala - NAJLEPŠA HVALA ZA VSE ČESTITKE.

user posted image user posted image user posted image  Me je tale končnica ful zmedlauser posted image .  Sem bila 100% da si Borčka mal poženščilauser posted image . Pa vesela sem, da si vzameš čas za počitekuser posted image .

Neboglasnica - tudi tvojemu dragemu vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image  Držim pesti, da bojo otroci dons ob pol devetih popadal v pojstlo, da se bosta z user posted image   lahko mal "družla"user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 638
22.9.2010 18:25:56   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Ostala na 23 strani, ve ste preprosto NORE!!!!!

user posted image user posted image user posted image  Pa si mislila da julijke "zamirajo"user posted image

Zimska user posted image user posted image user posted image .  Prov hudo mi je zate in karkoli je, upam da bo kmalu mimo.

< Sporočilo je popravil tims -- 22.9.2010 18:29:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 639
22.9.2010 18:26:47   
tims
Grem se s Timom še mal pesmico učit, pol pa večerja.... Sej vse veste kako to greuser posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 640
   [Brisano sporočilo]
22.9.2010 18:39:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 641
   [Brisano sporočilo]
22.9.2010 18:44:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 642
   [Brisano sporočilo]
22.9.2010 18:45:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 643
   [Brisano sporočilo]
22.9.2010 18:48:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 644
   [Brisano sporočilo]
22.9.2010 19:28:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 645
   [Brisano sporočilo]
22.9.2010 19:31:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 646
   [Brisano sporočilo]
22.9.2010 19:35:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 647
   [Brisano sporočilo]
22.9.2010 19:36:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 648
   [Brisano sporočilo]
22.9.2010 19:40:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 649
   [Brisano sporočilo]
22.9.2010 19:41:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?