metuljcek321
|
Happy b'day, Benjamin & ati neboglasnik - lepo praznovanje želim. Dan je bil krasen, sva šli na igrala, se je igrala z otročki & vriskala od veselja. Komaj sva se odlepili, da sva šli domov. Vsem je kazala štampiljko, k sem ji jo dala za lulanje v kahlico - metuljčka, itak ... govorila pa: "Glejte, otroci, štampiljko imam" (zunaj so bli vrtičkarji, stari 5 let - z vzgojiteljico so čakali starše, da jih pridejo iskat). Tko me vse tišči, kot da sem pred velikim pokom - če pa tole ne bo hiperstimulacija, naj me vrag - ojej, ojej! Sploh ne vem, če bom jutri zmogla v službo - we'll see. Ako najdem 1 par hlač, k ga bom lohk zapela, pol me bojo vidl ... mam preduro, tko da takrat še najverjetneje še ne bom kot trojanski krof, ampak samo njegova bleda kopija - he, he (= grenko-sladek nasmeh). tims, a je kakšna luštna pesmica? Tkole večkrat slišim profkse nižjih razredov, k se pogovarjajo, kaj delajo pri urah - ma, bi šla kdaj z veseljem zraven, tko so simpatične reči, prav res. (I'm not normal, I know ) zimska, kaj je blo? Drž se punca, me smo s tabo. Ajs, ilatic, kva je bil to za en izpad? mojcek & Umpa sta zalaufali biznis, to, punci, le tko naprej! rebeca, to se bo trgovinica dobr zapolnila, k pripelješ dvojne stvari. Tašča, da te kap - ja, pa poglejmo ... rabim nekaj na off - FUL, FUL, FUL. malečka gre jutri v vrtec & to po takem obvozu, da te kap - do Lj, čez Ižanko v Podpeč - okol rit v varžet, ampak ni druge (taxi služba bo mož, pa tud za domov, imam sestanek) - zdaj se je še cesta udrla tu pri nas, tko da bokve kdaj bomo spet lahko normalno šibali z avti sem in tja ...