tims
|
3jeMi, jaz osebno nisem tega komentirala, ker ne vem niti zakaj se gre, ker nočem, da bi prišlo do česa tazga, kot je prišlo pri Blacky, ko je potem ogromno punc šlo stran...Če bom imela kdaj kakšno zamero do kakšne, bi mi bilo tudi fajn da mogoče to ostane med nama dvema, ne da je to potem kreg med vsemi. Mogoče se včasih niti ne moreš izrazit tako kot bi si želel, potem pa to izpade čist drugače., kot je bilo mišljeno.Kot si sama napisala, sta se sami čist lepo zmenili . Tako kot si napisala, se tudi jaz dostikrat spomnim na vas. Na HD se spomnim vsakič, ko pucam kopalnico (je dala predog kako prišparat na čistilu), ko pečem muffine se spomnim na Majusko, ko menjam brisače se spomnim na Gluglu, ko vidim metuljčka na Baby tv, se spomnim na našo Metuljčico, ko vidim Domačica piškote v štacuni, imam pred očmi Neboglasnico, ko se ponoč zbujam se spomnim na Natko, ko grem na ohlajanje, da ne znorim, se spomnim na Populis, ko vidim kakšnega konjička, se spomnim na Almero (ko ga vidi se spomni na šnicel ), ko vidim žabe, se spomnim na tvoj pozdrav, čevlji me vedno spomnejo na Mojcek, ..... in še in še bi lahko naštevala. Vsaka izmed vas me na nekaj spomne . Na evo, pa sem jest tud zdej zabluzila. Upam, da je vsaj malo razumljivo, kaj sem hotla povedat .
< Sporočilo je popravil tims -- 23.9.2010 8:58:58 >
|