sirenetta
|
Ojla ženskice! Vidim, da je bolj ali manj zatišje tu gor Sem hodila čekirat, če se kaj dogaja tu te dni, pa vidim, da je stanje bolj mirno... Nisem se pa uspela nič oglasit, ker sem imela bolj pestro ta teden - moj sinko je praznoval 4. rojstni dan pa je bilo treba doma kaj pripravit, pa darilo zrihtat, pa v sredo je bil doma, ker je imel vrtec stavko, tako da ni bilo kaj dosti časa za net. Smo pa s ta malo že kar skakali okoli. Me je prosil, če lahko gremo vsi skupaj izbrat darilo za našega pobeka. Tako da smo, kljub temu, da smo mladi komaj 3 tedne, se kar lepo spokali in šli v trgovino z igračkami izbirat darilce. In itak da je bila kar pridkana, vmes smo se šle samo v avto podojit, ker je bil želodček lačen potem pa smo spančkali naprej, da sta mama in tata v miru kupila darilo za bratca. Včeraj pa feštica, sicer samo za najožje, ampak vseeno je bil kar džumbus, je bila micina vsa iz faze. Sicer je taki angelček, kadar je vse mirno. Kadar pa je preveč kaosa, pa se tako težko umiri, ko je treba ninat. Tako da zvečer je kar jokala in smo se cartale in cimbale in cicale, da je na koncu bogi revež končno zaspal. Ben danes sva sami doma in praktično spi že cel dan z vmesnimi hranjenji & previjanji. Idealen scenarij. Moja dva kažinarja sta šla k nonotom, tako da je doma mir. Eh, kakšenkrat se mi zdi, da je več dela z mojima dvema fantoma, kot z njo. O Vaniliji pa še nič novic? Zdaj ziher že pestva, če ne bi se itak še kaj oglasila tu gor, a ne? Arwen smo enkrat ugotavljale, da če si želiš it rodit, pridi sem gor na klepet z Kimico ali pa z mano in ziher v roku 48 ur rodiš! Je delovalo pri Kimici in pri meni tudi...čim sva se začeli zezat okoli poroda in datumov in raznoraznimi neumnosmi evo ti popadke in hop v porodno Evo zdaj pa vas pozdravim, ker bo treba zaspančka zbudit in dat večerjo
|