|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Primorke!!
1.4.2012 9:39:03   
Arwen_84
hehe, nevem...verjetno odvisno kot pri komu....ene pridejo kar hitro na resno zadevo že brez lažnih popadkov....a ni tebi že en del čepa šel pred kar nekaj časa?user posted image . Se bo že začelo, ko bo ready....sicer pa good luck user posted image ...smo tudi pri aprilčicah že kar malo nestrpne se mi zdi...bi rade vse neko akcijo, pa smo še vse kinderjajčekuser posted image

_____________________________

¦A moment in my tummy...a lifetime in my heart...¦

(odgovor članu _vanilija_)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
   RE: Primorke!!
2.4.2012 8:22:38   
n€na
sirenetta ČESTITKEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!

user posted image
<a href="http://www.glittergeek.com/"

Želim ti veliko lepih trenutkov s tvojo user posted image ter čim manj joka in veliko prespanih noči!!!


Mi smo pa včeraj zaključili z mini dopustom. Smo pobegnili malo na sneg. Mala dva sta full uživala. Zala je tudi probala malo stopit na smučke in ji je bilo zelo všeč. Sploh ni hotela domov.user posted image Če bi bili še nekaj dni gor bi že smučala samostojnouser posted image

Vožnja je tudi potekala brez problemov. Gašper se je malo naveličal in smo se ustavili in spočili Potem pa nadaljevali vožnjo do cilja.
Smo pa ugotovili, da se Gašper ne mara vozit čez tunele. Vedno kadar smo zapeljali v tunel je začel malo jokat.

Zdaj pa grem vse prebrat za nazaj user posted image

(odgovor članu Arwen_84)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
   RE: Primorke!!
2.4.2012 9:09:38   
simona84
hejla punce...evo malo da se vam javim...pri meni nič kaj novega, zaenkrat smo še kar dokaj pridni, heheh, upam da tako tudi ostane, v petek smo se prvič kopali in je bila tamala fullll pridna, nič ni jokala, ko jo je dala babica v vodo je čisto okamenele in uživala :)))..drugače pa zdaj izkoristimo vsak dan lepo vreme, ker nam konec tedna nekaj napovedujejo slabo vreme....tako da treba zdaj to izkoristit...veselo pohajam po kopru, tako da punce, če se mi želi katera pridružit naj se mi javi tukaj ali pa na zasebnem sporočilu..z veseljem sprejmem kakšno družbo ;))


_vanilija_ tebi pa želim čimhitrejši porod, no mogoče pa je že vse za tabo hehe.....kar se pa tiče popadkov pa ti jaz ne znam nič povedat kako in kaj, ker svojim nisem imela nič, sem imela vse umetne....drži se, pa javi ko bo kaj novega ;)

uživajteeeeee

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
   RE: Primorke!!
4.4.2012 10:32:07   
bankc
Jutro!

Evo da se spet mal javim. sem malo odsotna, ker se piflam italjanščino. Naslednji teden imam namreč izpit, tako da držte pesti zame.

Drugače sem pa ratala orto pozabojiva, in to celo tok, tako sem včeraj pozabila iti na pregled k ginekologu user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem se skor požrla od jeze. In pol itak cel jutr kličem v Izolo in se nihče ne javi, tako da sem se pol usedla v avto in zapeljala do izole in sem dobila novi datum za v petek. sem takoooooooo vesela.

Simona jaz se ti bom z veseljem pridružila, takoj po izpitu. kar pomeni da sem frej od naslednjega četrtka dalje ( razen če ne naredim user posted image ). Se ti javim in z veseljem pridružim na pohodu po kopru in glede na to da zadnje čase samo še sedim, mi bo tudi koristilo,ker drugače se bom razlezila v obliko stola user posted image

(odgovor članu simona84)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
   RE: Primorke!!
4.4.2012 14:18:38   
_vanilija_

IZVIRNO SPOROČILO: simona84
_vanilija_ tebi pa želim čimhitrejši porod, no mogoče pa je že vse za tabo hehe.....kar se pa tiče popadkov pa ti jaz ne znam nič povedat kako in kaj, ker svojim nisem imela nič, sem imela vse umetne....drži se, pa javi ko bo kaj novega ;)


Hvala simona!!!! Jst sem še vedno 2in1 user posted image . Dans smo 4 dni po PDPju, ampak se še vedno nič ne dogaja, še vedno sem čist zaprta, nič popadkov, nobenih bolečin, .... Tko da čakamo, čakamo, ... Zdej hodim na preglede vsak 2 dan. Nasljednji je v petek, če se naša lenuščica ne odloči priti sama user posted image .

(odgovor članu simona84)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
   RE: Primorke!!
4.4.2012 21:11:34   
simona84
bankc upam da uspešno opraviš izpit...no sej v to ne dvomim, tako da fajn se uči da bomo potem lahko pohajale heheh..sej zdaj vidiš itak ni vreme za ven, tako da upam da se do drugega tedna ulije kar se ima in da bo potem lepo vreme....ti pa se kar javi ko opraviš in srečno user posted image

_vanilija_ upam da se kmalu rešiš...zdaj zdaj bo boš vidla sploh zdaj ko si že čez rok....mogoče te bodo pa kar pošibal na umetne, tako kot mene, nobenih popadkov, pa sem bila nakontroli in so me tudi ginekološko pregledal in mi je gin samo rekel kar v porodno..tko da držim pesti da bo čimprej in čimlažje ;))

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
   RE: Primorke!!
4.4.2012 21:34:04   
_vanilija_
Če so tudi tebi tko sprožili porod, a mi lahko poveš kako to gre? Tudi ti sprožijo če nisi nič odprt? Mi se zdi da sem v LJ vidla da dobijo nekakšno tabletko i potem ko so popadki na 2 minutke jih priklopijo še na dodatne popadtke da gre hitreje. Kolk časa to traja sploh? user posted image

(odgovor članu simona84)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
   RE: Primorke!!
5.4.2012 7:38:11   
bankc
_Vanilija_ držim pesti, da se vaša beba kmalu odloči prikukati na svet user posted image user posted image user posted image .
Kako zgleda sprožitev ne vem, sam vem da so dvema mojima prijateljicama, ker sta bili že več kot 7 dni čez PDP in tudi ni bila še nobena odprta in z popadki. Tako da to naredijo. kako pa na žalsot ne vem.
Joj kaže da se puncam sploh ne mudi na svet. user posted image No upam, da moj pob ne bo tako dolgo čakal na prihod. jaz se pripravljam na predčasni porod, kot pri prvem, pol bo pa tudi mene presenetil in se odločil ostati notri user posted image user posted image

(odgovor članu _vanilija_)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
   RE: Primorke!!
5.4.2012 8:36:26   
pathra
Meni so sprožli... zaradi nosečniške sladkorne so me srejeli na oddelek 2 dni čez PDP.. so mi dali zjutraj neko svečko in zvecer sem dobila popadke.. nisem nobenih umetnih popadkov dobila razen na koncu pri iztisu ko so moji popadki popustili.

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
   RE: Primorke!!
6.4.2012 9:02:59   
simona84
_vanilija_ no upam da zdaj je že kaj novega pri tebi ;)
ma vseeno da ti odgovorim...jaz sem šla na kontrolo na ctg in istočasno me je gin pregledal in sem bila 3 cm odprta...tako da ker sem bila 2 dni čez pdp in ker sem imela nosečniško sladkorno mi je rekel naj grem kar direkt v porodno....no in pol so me najprej klistiral (eno urco) in potem sem šla v porodno sobo, tam mi je babica dala v žilo iglo in notri mi je tekla neka tekočino (umetni popadki) in to je bilo vse, potem vsake dobre pol urce me je pregledala če se kaj odpiram in jaz sem se v dveh urcah čisto odprla...vmes enkrat mi je mal povečala popadke to je bilo pa to...jaz nisem dobila nobene svečke in nobene tablete....pri meni je cel porod trajal 3 urce, čerpav pravijo da če imaš samo umetne popadke da kao kar je pod 12 uri da je super...čeprav ne na to gledat, vsako telo je drugačno....
no upam pa da itak je zdaj že vse za tabo ;)

(odgovor članu _vanilija_)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
   RE: Primorke!!
6.4.2012 9:58:17   
n€na
Tudi meni so sprožili porod z umetnimi popadki. V porodno sem šla zjutraj, dobila sem klistir nekje ob 10 sem dobila umetne popadke. Ob 12:30 sem dobila tiste taprave popadke in 13.12 sem rodila mojega dečka user posted image
Če pa štejem da se je začel porod s prvim mojim popadkom pa lahko rečem, da sem rojevala teden dni. V bolnico sem šla 14 rodila pa 21 decembra.

(odgovor članu simona84)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
   RE: Primorke!!
6.4.2012 14:40:58   
_vanilija_
Pri meni ni nič novega user posted image . Poslali so me dans domov, pregled mam v nedeljo v porodnišnici. Takrat bomo 7 dni čez rok. Dans je zdravnica mislila da mi bo sprožila porod, ker se ji zdelo sa sem ful otečena. Potem so mi pregledali kri in urin in vse je blo OK, pa je rekla da bomo še malo počakali.

Pri vas je očitno ful hitro šlo ko so vam sprožili porod. Upam da bo tudi pri meni user posted image

Vesele praznike vam želim!!!

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
   RE: Primorke!!
8.4.2012 19:16:41   
sirenetta
Evo mene - Sirenetta is back! user posted image user posted image user posted image

Punce, najprej hvala vsem za čestitke! user posted image user posted image user posted image

Vsem želim lepe praznike in tistim, ki že cartate veliko užitkov v materinstvu, tistim, ki nestrpno čakate pa, da bi kmalu spoznale svoje male sončke!

Jaz sem svoje najlepše darilce v naročje 29.03. ob 23.16, torej 44 minut pred svojim uradnim rokom user posted image

Porod je bil tak kot bi si ga verjetno vsaka želela.

No, po tistem ko sem se oglasila, so tisti easy popadki trajali še cel popoldan skozi nekje na 7 minut. Ker nisem imela pojma, kako naj bi zgledali pravi popadki (prvič rodila samo z umetnimi), smo se okoli 19h se šli pokazat, CTG ni beležil nič oz. komaj da kaj, Deisinger me je pogledal in naj bi bila 1 cm odprta ali po domače povedano zaprta.
Sem vprašala kako, če pa sem bila prejšnji petek na pregledu in sem bila odprta 1 cm in pol. Pa se je babica pohecala, da gospa se zapira namesto odpira user posted image .
In nič, ker ni bilo nič ne odpiranja ne popadkov, smo se odpeljali lepo nazaj domov.
Ura je bila 20.00 in po poti sem se še z mojima dvema fantoma menila, če bomo naredili palačinke za večerjo.

In evo ti ga se pripeljemo mi domov, ura 20.20 in mene začne zvijat in žgat v križu (evo jih, now i know, pravi popadki!). Se grem noter malo zleknit, da bo kao manj bolelo, ma je bolelo ko sam vrag. Pa grem pred Tv da se malo zamotim...nič boli vedno bolj in žge v križu.
Ob 21.30 nisem zdržala več, pokličem mojega, naj me pelje nazaj gor. Dokler smo se spokali od doma je bila ura 22.00, moj pičil po cesti in jaz mu še govorim, naj ne divja, da saj ni panike, saj se ne mudi. Pridemo nazaj v porodnišnico okoli 22.30.

Tokrat me je sprejela Nata! Me priklopi na Ctg. Odprta samo 2 cm. Me miri, mi pokaže dihanje, mi pomaga se sprostit - sem bila vsa trda od bolečine. V roku par minut se mi izlije celo morje plodovnice, lilo je iz mene. Ni bilo časa niti za klistir, obrila me je kar tam na Ctgju.
Gremo v porodno okoli 22.45, me pogleda še enkrat odprta 5 ali 6 prstov.
Ostanem sama za nekaj minut, ker je sprejemala še eno nosečnico v sosednji porodni. Naenkat začutim, kako mi dete potiska navzdol. Pokličem babico, pride pogleda in se zadere: "sestra, porod bo! hitro pripravit se za porod! pokličite Deisingreja"
In v hipu ene tri sestre okoli mene, mi govorijo, kako naj porivam in kako naj diham in ne vem kaj, nisem štekala več nič, kaj kdo hoče od mene user posted image
Se nekaj trudim porivat, ma nisem sploh štekala kako z vsemi tistimi navodili, ki sem jih dobivala v stilu "vdihnite, zadržite dih, zaprite oči, pritisnite, ne dihat..."
V enem petem poskusu zacvilim vsa jezna: "Če pa ne gre!!! Ma ne greeee!!! Ne gre, ne greeeeee!!!!...."
In v tistem slišim vse tri sestre okoli mene: "Bravo!!!! bravo bravo, pridna, evo, je zunaj!!!!" in prileti moja punca ven! user posted image

Od daleč zaslišim glas Deisingerja: "Deklica je." user posted image
Samo kar nisem verjela, prva stvar, ki sem jo rekla je bilo: "Kaj sigurno, da je deklica? Kaj res je deklica?"user posted image
In me je sestra malo dvignila, da sem jo pogledala, ko je ležala gola na mojem trebuhu in se sama prepričala, da je to res moja mala Evelin user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse je bilo tako lepo in tako expresno - sprejem ob 22.30, deklica je bila zunaj ob 23.16! Veni vidi vici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _vanilija_)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
   RE: Primorke!!
8.4.2012 19:29:46   
kimica86
Pozdravljena sirenetta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem slišala za tvoj ultra lahek in lep porod.. ČESTITKEEEEE user posted image user posted image user posted image

Jaz pa hočem PIVOOOOOOOOOO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tako, da ob priliki- glej, da ne boš pozabla.. hihihihihihihi user posted image user posted image

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
   RE: Primorke!!
8.4.2012 19:33:52   
sirenetta

IZVIRNO SPOROČILO: kimica86

Pozdravljena sirenetta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem slišala za tvoj ultra lahek in lep porod.. ČESTITKEEEEE user posted image user posted image user posted image

Jaz pa hočem PIVOOOOOOOOOO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tako, da ob priliki- glej, da ne boš pozabla.. hihihihihihihi user posted image user posted image


Ne bom pozabila!!! Z veseljem častim!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
   RE: Primorke!!
8.4.2012 19:37:04   
kimica86
Hehehehe.. No, u glavnem WELCOME BACK user posted image user posted image user posted image

Kako sta vidve z Evelin? Je pridna?? Spančka?? user posted image

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
   RE: Primorke!!
8.4.2012 22:39:31   
sirenetta

IZVIRNO SPOROČILO: kimica86

Hehehehe.. No, u glavnem WELCOME BACK user posted image user posted image user posted image

Kako sta vidve z Evelin? Je pridna?? Spančka?? user posted image


Ja, full je pridna, samo papca in spančka. Nimam nobenega dela z njo. Pridno mirno detece je. Coccolina mamina je ona. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
   RE: Primorke!!
8.4.2012 22:42:43   
sirenetta

IZVIRNO SPOROČILO: _vanilija_

Pri meni ni nič novega user posted image . Poslali so me dans domov, pregled mam v nedeljo v porodnišnici. Takrat bomo 7 dni čez rok. Dans je zdravnica mislila da mi bo sprožila porod, ker se ji zdelo sa sem ful otečena. Potem so mi pregledali kri in urin in vse je blo OK, pa je rekla da bomo še malo počakali.

Pri vas je očitno ful hitro šlo ko so vam sprožili porod. Upam da bo tudi pri meni user posted image

Vesele praznike vam želim!!!


Držim pesti!!!!! Upam, da že pestvaš in da se že cartate! user posted image


(odgovor članu _vanilija_)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
   RE: Primorke!!
9.4.2012 8:24:24   
bankc
Jutro vsem!

Sirenetta dobrodošla nazaj med nami user posted image user posted image user posted image user posted image

joj kolk hitr porod, upam da bo pri meni tudi tako. si me pa kar potolažila z babico Nato, tako da me bo zdaj manj strah iti roditi v Izolo! kar se pa tiče navodil in dihanja med porodom, vem da sem že pri prvem v porodni na vse pozabila user posted image user posted image user posted image , tako da samo upam, da bom tokrat kej več vedla kaj delat in da me ne bo taka panika prijela kot v prve

Jaz sem imela pa v petek pregled in me je g samo na hitro pregledal, in povedal da se je fant že obrnil na glavico in kaže da je vse ok. pol sem pa dobila eeeennnnnn kup napotnic, za krvni pregled in urin, pa cukr test.

Drugače pa zadnje čase sploh nimam več toliko časa brat forume, ker se skoz neki dogaja, pa italjanščino se učim,... včeraj sem bila celo po doooooolgem času na obisku pri starših. drugače pa komaj čakam da se pol kej dobimo na kakšni kavici oz pirčku user posted image


(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
   RE: Primorke!!
9.4.2012 16:07:25   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

Ja, full je pridna, samo papca in spančka. Nimam nobenega dela z njo. Pridno mirno detece je. Coccolina mamina je ona. user posted image user posted image user posted image


Oooo, kako lepo je to slišat user posted image user posted image Upam, da si uspeš kaj odpočiti in da ti možek kaj pomaga doma user posted image

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
   RE: Primorke!!
9.4.2012 20:22:10   
_vanilija_
O Siranetta, res lep porod!!!! In kako lepo da je Evelin tko pridna!!! user posted image

Jst sem še vedno 2in1, do jutri user posted image

Jutri mi bojo sprožili porod, ker 10 dni zamujamo user posted image . Ob 7ih grem v porodnišnico in upam da bomo že jutri pestvali našega otročka. Siranetta, rada bi te prašala kako ti je babica pomagala da se sprostiš, ampak ne vem če bom do jutri dobila info :D Ma vseeno, lahko napišeš da druge user posted image vejo.

Upam da ste se imele lepo za praznike! Fajn se mejte user posted image in mamice!!!

user posted image


(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
   RE: Primorke!!
9.4.2012 23:38:30   
sirenetta

IZVIRNO SPOROČILO: _vanilija_

O Siranetta, res lep porod!!!! In kako lepo da je Evelin tko pridna!!! user posted image

Jst sem še vedno 2in1, do jutri user posted image

Jutri mi bojo sprožili porod, ker 10 dni zamujamo user posted image . Ob 7ih grem v porodnišnico in upam da bomo že jutri pestvali našega otročka. Siranetta, rada bi te prašala kako ti je babica pomagala da se sprostiš, ampak ne vem če bom do jutri dobila info :D Ma vseeno, lahko napišeš da druge user posted image vejo.

Upam da ste se imele lepo za praznike! Fajn se mejte user posted image in mamice!!!

user posted image




Srečno za jutri!!!! user posted image

Želim ti prav tak hiter in lep porod in eno lepo lepo štručko čimprej v naročje! user posted image

Babica mi je pomagala tako, da mi je pokazala, kako naj diham - ker sem bila že v 3.porodni fazi to je fazi odpiranja, je to pomenilo kratko in plitko dihanje (v materinski šoli temu rečejo dihanje po pasje).
Pa mirila me je, da bo vse v redu in naj se poskusim sprostit, da "nič se bat, vse v redu, mirna bit". Se pohecala, da "vse smo že spravili ven, pa bomo tudi to" user posted image

Ko je videla, da se pri dihanju vsa naprezam, mi je rekla, da naj diham samo z usti, ne s celim telesom. Malo zatem je opazila tudi, da sem med popadkom vsa v krču, da imam cele trde noge in mi je rekla, naj poskusim sprostit telo, samo naj diham z usti, ostalo telo miruje.

Pri vsakem popadku mi je dala roko na trebuh in ko je začutila, da je popadek proti koncu, mi je rekla, da "zdaj popadek popušča, začnite se sproščat, vdihnemo skozi nos in počasi izdihnemo skozi usta". In tako je spremljala ene par popadkov zaporedoma, dokler nisem zaštekala kako in kaj.

Potem sem tudi sama delala tako kot mi je pokazala, tudi če je šla ona en moment sprejet drugo porodnico v sosednjo sobo, sem delala tako kot mi je pokazala.

Saj so v bistvu malenkosti, ampak meni se zdi, da mi je full pomagalo iti lažje skozi vsak popadek.

Pa moja cimra je imela tudi njo pri porodu in je rekla, da njej je celo masirala trebuh, ker se ji otrok ni spuščal dol in da ji je tako pasalo, ko ji je roko dala na trebuh in nekako masirala. Da je skoraj niso več boleli popadki, ko ji je tako držala roko na trebuhu.

Evo, pa naj kdo še kaj reče čez Nato! user posted image

Še enkrat srečno in vse lepo in vse dobro s tvojim sončkom, ki komaj že čaka, da pokuka na plano! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _vanilija_)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
   RE: Primorke!!
10.4.2012 6:25:03   
_vanilija_
Hvala Siranetta!!!! Zdej cakam moza da poje zajtrk (jst sem jedla ob 1 :D) in potem gas user posted image Mi se zdi da sem malo nervozna... Hihihihi

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
   RE: Primorke!!
10.4.2012 6:30:40   
Arwen_84
srečno!!!!!!!user posted image user posted image

_____________________________

¦A moment in my tummy...a lifetime in my heart...¦

(odgovor članu _vanilija_)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
   RE: Primorke!!
10.4.2012 16:39:08   
sirenetta

IZVIRNO SPOROČILO: kimica86

IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

Ja, full je pridna, samo papca in spančka. Nimam nobenega dela z njo. Pridno mirno detece je. Coccolina mamina je ona. user posted image user posted image user posted image


Oooo, kako lepo je to slišat user posted image user posted image Upam, da si uspeš kaj odpočiti in da ti možek kaj pomaga doma user posted image


Ja ja možek pomaga, je itak navajen od prej gospodinjit zaradi mojega predpisanega mirovanja v času nosečnosti, tako da vse obvlada user posted image user posted image user posted image
Sineka ima pa tudi on večinoma čez. No zdaj ko sem že lepo prišla k sebi od poroda in ko imava z Evelin že kar nek ritem, pa izkoristim čas medtem ko ona spi, pa takrat s ta malim bereva kako knjigico ali pa sestavljava sestavljanko, prej sva lepila nalepkice s sličicami živalic v album. Mi tako paše bit tudi z njim, se igrat pa pogovarjat, ker z njo se zaenkrat lahko samo 100% cartava. Tako da njo imam za lupčkanje pa cartanje, njega pa za otroško igro.user posted image
Možek pa je pridna gospodinja user posted image No, sem pa ta vikend že tudi poprijela za gospodinjska opravila, ko sta moja 2 fanta šla na obisk k nonotom, sem oprala ene tri stroje perila, pa malo v easy pospravljala. Dokler ona spi tako nimam kaj drugega za delat user posted image

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Otrokova slabovidnost
_Anja_

Kdo vas je opomnil na to, da otrok slabo vidi?

Vzgojiteljica v vrtcu (52%)

Otrok (35%)

Babica (12%)


Število vseh glasov: 209

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!